Wpisy 4 283 114 – 4 283 213
12 października 2021 20:08 → 12 października 2021 21:47, 100 wpisów
@4 283 108arczibalik73:
To co oni robią jest haniebne i godne potępienia.
To co oni robią jest haniebne i godne potępienia.
@4 283 115Angierski:
@4 283 118Sebastian_M:
@4 283 123marc1978: i co zrobiles z kasa?
Z jednej strony granie za większą kaskę jest... Zbyteczne..
Ale z drugiej mieć 4 mini a 1 to szansa niby wieksza
Ale z drugiej mieć 4 mini a 1 to szansa niby wieksza
Witam wszystkich
@4 283 125Angierski: w skarpecie
Widziałem gościa co brał 20 mini maszynajak leci... No życzę szczęścia...
@4 283 106marc1978: widzisz a ja zrobie wyjatek iniepodam swoich numerków do gry z tego zwzgledu ze jeszcze nie mam swojego typu do gry, w multika akórat, i nie chce zapeszać innym gry, zaraz zrobie wizje , nad multikiem, i skresle kuponik i ppojde wysłac sobie imini moze i multika , niegram tym kto tu co podaje gram tylko swoimi wylacznie numerami
@4 283 128marc1978: to ile razy wygrales taka kwote?
marc1978 aż 4 x 10/10 oraz 19 x 9/10 miałeś
kiedys wziolem z maszyny 50 zakladow mini nie mialem nawet trojki
@4 283 131Angierski: to nie było moje tylko niejakiego viltoma
@4 283 127multi multi plus 1984:
@4 283 107arczibalik73: tak pisałeś ze jestem wredna i jeszcze coś pod moim adresem nie będę robic nikt wklej mam ciekawsze rzeczy do robienia wieczorem żegnam
@4 283 138Biedroneczka1977:
Witaj arczibalik73
4 283 132. multi multi plus 1984
no nie wytrzymam grasz w lotto a podstaw gry nie znasz człowieku poczytaj regulamin a potem bierz się za gry
---to łączne wygrane w tym dniu
no nie wytrzymam grasz w lotto a podstaw gry nie znasz człowieku poczytaj regulamin a potem bierz się za gry
---to łączne wygrane w tym dniu
marc1978 a możesz zdradzić choć trochę tajemnicę twojej gry.
Chłopie - zamiast nieproszony epistoły do mnie sadzić weź lepiej wyślij kilka cv
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
r3dma6 o co ci chodzi bo nie rozumiem ja z tobą nie piszę
grajcie w mini 5/5 zakładem na wiele losowañ widze że to najprostsza metoda choćby na 3/5 widzę po moich kuponach liczby wchodzą a mam pare zestawów
r3dma6 to pisz ale do swojej D..Y
@4 283 151Gosia__77: wysłałem 2razy9 liczb na 9 losowań..musi wejść
Witaj gosiu77
@4 283 154marc1978:
multi multi plus 1984
to nie jest wygrana{ marc1978: }tylko niejakiego viltoma
to doniego pisz w tej sprawie
to nie jest wygrana{ marc1978: }tylko niejakiego viltoma
to doniego pisz w tej sprawie
@4 283 158R3dma6: teraz to kieszonkowe
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
r3dma6 już ci napisałem gdzie masz pisać czy nie kaman
r3dma6 daj mi spokój
arczibalik73 co proponujesz na wieczór?
multi z plusem powinien kosztować 2,50zł skoro w plusie wygrana zdarza się 4 zł
Gosiu te ceny sa nie adekwatne do wygranych szkoda marnować czas i pieniążki na te gierki tssowe
gosiu77 ja pamiętam czasy jak jeszcze multi lotek kosztował 1.20
@4 283 138Biedroneczka1977: bo tak sie wtedy zachowywałaś i tak ci napisałem, mysłałem ze nalezysz do grona tu spokojnych ludzi którzy tu nieszumia na czacie, ale od jakiegos czasu zauwarzyłem ze stojisz po drugiej stronie barykady i , i atakujesz mnie i sebastiana jak kolega makler i inni, i wtedy o tobie zmieniłem zdanie bo mamietam kiedy tu sie 1 raz pojawiłas, nawet cie bardzo polubiłem, , ale z czasem to sie zmienilo, tylko dlatego ze zaczełas krytykowac tu mnie i ,, dlatego nazwałem cxie wtedy wredna, to co ja kiedys miałem tu z mewa czy maklerem, to jest nasza sprawa, makler tu pisze co inego a na meila mi jeszcze co innego zawsze pisał, dlatego wiem ze to niejest taki zły człowiek , i lubiew go za to tez jaki jest, a niejest to zły człowiek wcale taki ma troszke jak to mówia za uszami, jak kazdy, ale nie jest jakimś tu zagrożeniem dla kogoś,
@4 283 174multi multi plus 1984:
Lotto w Bułgari zbankrutowała już jakiś czas temu nikt nie grał a wygrywali duzo kasy specjalisci od systemów ktorzy mieli patent na wysokie wygrane
arczibalik73 nikt tu nie jest dla nikogo zagrożeniem 😎
arczibalik73
czy mowa tutaj o dwulicowości czy mi się tylko wydaje
czy mowa tutaj o dwulicowości czy mi się tylko wydaje
Awantura pod stadionem! Albańczycy najpierw obrzucili Polaków kuflami po piwie, a potem rzucili się na nich. Jest gorąco i niebezpiecznie
@4 283 181Mulag: coś jak na zielonej
@4 283 178multi multi plus 1984: bede póżniej bo zaraz musze wyjsc do kolektury sorki ze niemoge pisac teraz z toba
arczibalik73
przez to niektórzy mają zryty beret
dobra uciekam bo nie ciekawe dziś towarzystwo choć nie wszyscy
@4 283 179R3dma6: moze i tak nie lubie dwiulicowych osób
ktoś prosil tu o moj typ do multika o pewniaka to prosze bardzo liczba 29 moim pewniakiem na multika
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
Witam wszystkich tu obecnych jaki nie obecnych
Od jakiegoś czasu nawet dosyć długiego zanim założyłem tu konto obserwuje tu wpisy jaśnie pana Sebola i Arcziego i kur….ka ręce opadają
Lubię tą stronę przez mapki a i przez mapy na nią trafiłem
Lubię czytać komentarze z propozycjami liczb analizuje i tak nic z tego ale cały w tym fan Jest społeczność są gracze jedni lubią tsa inni gardzą i podcierają sabie dupsko kolejnym straconym kuponem
Ale na litość Arczi i Sebol koniec z tymi elaboratami z Dupy sami widzicie jak to wygląda na zielonej
Od jakiegoś czasu nawet dosyć długiego zanim założyłem tu konto obserwuje tu wpisy jaśnie pana Sebola i Arcziego i kur….ka ręce opadają
Lubię tą stronę przez mapki a i przez mapy na nią trafiłem
Lubię czytać komentarze z propozycjami liczb analizuje i tak nic z tego ale cały w tym fan Jest społeczność są gracze jedni lubią tsa inni gardzą i podcierają sabie dupsko kolejnym straconym kuponem
Ale na litość Arczi i Sebol koniec z tymi elaboratami z Dupy sami widzicie jak to wygląda na zielonej
Przed chwilą padło 1 x 4350,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Oglądacie mecz Albania kontra Ofermy bo aż się płakać chce jak to się widzi .
Jest masakra dla Albani to jest sprawa honorowa
Zobaczymy jak u nas sprowa będzie wyglądać
Zobaczymy jak u nas sprowa będzie wyglądać
gdyby nie liczba 06, to o 14:00 mielibyśmy pierwszy raz w historii przypadek, że w Multi Multi liczby zaczęły się od 30
Jest to swego rodzaju fenomen
Ale w matematyce i rachunku prawdopodobieństwa tych fenomenów jest mnóstwo
Pozdrawiam namiętnych graczy nie hazardzistów
Pozdro
Oglądam meczyk
Ale w matematyce i rachunku prawdopodobieństwa tych fenomenów jest mnóstwo
Pozdrawiam namiętnych graczy nie hazardzistów
Pozdro
Oglądam meczyk
@4 283 200Pasko: witam ale tak moze i sie tez i powtórzyc teraz w wieczornym losowaniu, mze nic nie wyjść z przedziału liczb 1-29 i powtórzyć sie zagranie z 14 godziny,
snajper303 typował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 1038369 i trafił(a) 6004 zł
4 283 152. Gosia__77
Jacyś teraz ludzie nerwowi :To chyba efekt ciągłej uporczywej przegranej kasyyyyyyyyyyy
Jacyś teraz ludzie nerwowi :To chyba efekt ciągłej uporczywej przegranej kasyyyyyyyyyyy
@4 283 208Bolo22: kto sie ujawnił
@4 283 146Robal_36:
@4 283 209arczibalik73: ty. Kolega Robal kazał ci cv skladac i cie nie bylo