Wpisy 4 282 082 – 4 282 181
11 października 2021 21:11 → 11 października 2021 22:12, 100 wpisów
iluś a Krysie nieraz widzisz na czacie
arczibalik73 osobę trzeba dobrze poznać to nie żarty
Krysię
Krasnale? ?
aj iluś gram ale rezultaty tej gry marne
O kim mowa nie kojarze
Jak i u mnie z doskoku gram
@4 282 077arczibalik73: ja raz poznalem kogos przez neta i mialem juz jechac sie spotkac, a na chacie ogolnie dobrze z nia gadalem, tylko za duza odleglosc dzielila nas
no iluś nie pamiętasz krysieńkę
ja gram codziennie ale tak jak piszę słabo
ale generalnie tak jak mowie na chacie nie wiadomo z kim gadasz, a w kamerce juz masz pewny poglad i juz wiesz z kim masz do czynienia
Krysiena tu nie wchodzi tylko typi
@4 282 074multi multi plus 1984: oczywiście ze tak,rozumie, nie lubie sie nikomu narzucać w niczym i tego tez nie robię, uważam ze każdy ma swój rozum i serce i swoja intuicje która mu pomaga,jeśli czegoś nie wie a chce zasięgnąć np.mojego zdania czy jakiejś pomocy, to ja mu zawsze pomogę, , jeśli tylko będę mógł, jestem osoba na zbyt tolerancyjna, w każdej sytuacji umie się odnaleźć i grunt to się nigdy nie poddawać i nie załamywać, życie brać takie jakie jest , pomimo ze jes cizko trzeba patrzeć w przód, anie oglądać się za siebie,
angierski kamerka to nie jest dobry pomysł bo nie jestem zbyt fotogeniczny a i tak moim zdaniem człowiek nie pozna do końca czyjegoś charakteru.
iluś
arczibalik73
ja poznalem kogos w moim wieku znajomego to zesmy sie wspierali i poznali
i byl dobrym kolega bo zawsze cos doradzil a ja jemu bylo spoko
@4 282 092Angierski: tak to jest prawda co piszesz, tak jest, no widzisz teraz piszesz np zemna ale naprawde niewidzisz mnie a tylko nicck, i niewiesz kyto faktycznie siedzui po drgiej stronie monitora , zawsze to moze być i jakis oszust, ktos z policji, ktoś z rzadu lub ktos z kosmosu, jakis ufoludek,, ale tak jest ale piszac duzo z kimś i czesto mozesz poznac ta osobe nawet przez internet, z tym ze musisz naprawde duzo z nim pisac, zawsze mozesz tez go poprosić o jakii s blizszy kontakt np prze faceboka, i tam zobaczysz czy rozmawiasz z prawdziwa osoba czy jakims oszustem, co prawda, trzeba byc i ostroznym tez i, ale na faceboku duzo osób, pokazuje swoje zdiecia, jak wygladaja itd, tam tez i przez mesengera mozesz poppopisac czy nawet zobaczyc z koim rozmawiasz czyli tam wchodza tzw, multimedia juz , za s tu tylko widzisz nick z którtyrym piszesz tu jestes anonimowy,
nie trzeba przekreslac wszystkich w necie ze to trole, bo faktycznie duzo osob pisze za swoja maska a kim naprawde sa nie ujawniaja...
angielski nie mówię że wszystkie znajomości przez neta to bagno ale trzeba uważać
zresztą jak wszędzie od życie
na chwilę mnie nie będzie ale przed losowaniem wrócę
@4 282 105multi multi plus 1984: no i tu sie zgodze
@4 282 104Angierski: tak niewszystkie osoby sa trolami internetowymi jak to okeresliłes nie kazdy zaraz cz łowiek jest złym człowiekiem, jesr t duzdo tez i w porzadku ludzi, którzrzy np , w zyciu codziennym sa samotni, przechodza obok np, Ciebie, patrzą sie na ciebie a boja sie przywitac, sa jakby niobecni, w życiu spolecznym , a poprzez internet sie otwieraja do drugiego człowieka, nawiązują z nim znajomość piszą o swoich jakiś tam problemach, w normalnym, środowisku i na żywo, by się nigdy na to nieodwazyli natomiast przez internet maja wieksza odwage, znam tez i takich ludzi, i wtedy tez te osoby nieaktywne w zyciu codziennym a otwierajace sie przez neta,
dokladnie tak jak piszesz samotni raczej w realu sie nie otwieraja
w realu troche jest inaczej bo te oczekiwania co sie ma do drugiej osoby moga nie wypalic, ale niekied sie spotka rowna osobe i mozna nawiazac relacje kolezenskie czy przyjacielskie...
Obejrzałem obie relację z manifestacji POpaprańców...i jestem przerażony!!!
pamiętam z łotweskiego kasyna, tam praktycznie znali mnie odrazu jak wchodzilem to mnie witali, romans, vladimir, roberts, julia, wiktoria... znali moj portret osobowosciowy i gadali ze mna zadawali pytania itp.. bawilem sie bo to byl blackjack party ze dwa lata z nimi gadalem
takze jest fajna sprawa poznac kogos wartosciowego w sieci ale na dluzej
już jestem
arczibalik73 masz rację ale myślę że osoby są wrażliwe bardzo i chyba dlatego najlepsze bo widzą co czuje drugi człowiek
w zyciu nie ma tylu tematow z obca osoba nie pogadasz tyle co w necie
tu pod przykrywka mozesz z kims o wszysttkim pogadac
tu pod przykrywka mozesz z kims o wszysttkim pogadac
@4 282 104Angierski: ja jestem na pewno prawdziwy pod nikogo się nie podszywam, i nie jestem jakimś trollem internetowym, nie wiem czy pamietasz tu kiedyś z nami była taka kobietka o nicku twój kwiat,która kiedyś tutaj wraz zemną typowała liczby do gry multika,poznalismy sie tu na czacie, i jakos tak sie zaprzyjazniliśmy, po jakims czasie zapniechciała tutaj, typowac liczb i pokazywac czym gra zapytała mnie czy moge jej podac do siebie jakiś kontaktkt,namiari zapytała czy mam fejsa, potwierdziłem podała mi swoje prawdziwe imie i nazwisko, ikim jest ja je j to samo,, od tamtej chwili ja ja poznałem blizej, a ona mnie widziałem zdiecia jej, jej dzieci imeza, ona zas widziała mnie, nawiazalismy znajomosc poprzez fafejsa blizsza , i tez przez fejsa typowalismy liczby do gier,ona ytu juz coraz mniej zagladała z czasem ale nasza znajomosc przez fejsa nadal trwa, ona juz gra gdzie indziej, choc tu odczasu do czasu zaglada jeszcze, ja ja lubie, jako znajoma kolezanke z czata, kiedys cos sie zzgadalismy o iokazuje sie ze mieszka blisko rancza jednego z aktorów nie jednego chodzi o bohdana smolenia, , ktorego ja akurat polubiłem juz dawnoi za jego skecze i gre w filmach czyli z kiepskich , listonosza edzia, , to byl fajny aktor filmpowy, i wiem ze załozył fundacje dla chorych dzieci, i miał wiellka stadnine koni, choc go nigdyu nie poznałem, osobiśćie, w zyciu codziennym, jak np sśp,janka kobuszewskiego to go i tak lubiłem,
a teraz losowanko kulki pewnie w blokach startowych
Losowanie na żywo
@4 282 119multi multi plus 1984: spokojnie nawet nikt nie zauwazył z nas ze cie niebyło ale fajnie ze juz jestes z nami spowrotem , na czacie
Dopisano wyniki Multi Multi
17, 18, 20, 26, 29, 31, 33, 35, 45, 46, 48, 50, 53, 58, 62, 64, 66, 67, 68, 73
Plusem jest liczba: 58
17, 18, 20, 26, 29, 31, 33, 35, 45, 46, 48, 50, 53, 58, 62, 64, 66, 67, 68, 73
Plusem jest liczba: 58
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13266 zestawów od 1761 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 938 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 17 608 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- kate_free - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 300 zł = 120,00 x koszt gry
- LegendKiller - koszt gry: 27,50 zł, wygrana: 520 zł = 18,91 x koszt gry
- Krzysztof82 - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 398 zł = 8,84 x koszt gry
- NOWY_SACZ - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- XaNaX - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 320 zł = 6,40 x koszt gry
@4 282 123seven: witaj
Dopisano wyniki Mini Lotto - 16,17,25,26,42
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
lotoman 5/9
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 8632599
Wylosowany numer to: 8632599
Typowania Super Szansy
"X" 6225499 - wygrana 10 złbatu2008 1788899 - wygrana 10 zł
Arcisz55 4659699 - wygrana 10 zł
silent 5791999 - wygrana 10 zł
pablos2391 2157299 - wygrana 10 zł
dwieskarpety 9999999 - wygrana 10 zł
Wczoraj 8231499 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,04,07,09,10,13,14,18,19,20
dla grajacych i wygrywajacych
Dopisano wyniki ekstra pensja - 04,06,09,29,33 oraz dodatkowa liczba 04
Stałe zestawy liczbowe Ekstra Pensja
PIRAT13 4/5 + 1/1
Dobra.. Lipa.. I Tera już nie gram multi na bank.. Choć miałem nadzieję że profil 10 ruszy
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
Dopisano wyniki ekstra premia - 01,03,06,10,16 oraz dodatkowa liczba 04
@4 282 152Mewa: co żeś skubnął
@4 282 137Gosia__77: jak tam Twoje liczby ?
@4 282 140Angierski: tak mozna tak samo tez i poznałem sebastiana M tutaj, itez mode onim powiedziec ze jest spoko i gość uczynny i pomocny, , zresztą kilka razy chciał mi pomoc i rzeczowo i finansowo pomimo tego ja tej pomocy odmówiłem bo nie chce być zależny od kogoś, ale mu za to i tez podziękowałem, i tez zostaliśmy przyjaciółmi, nie tylko tu przez czata ,ale tez poza czatem, i nadal ta przyjaźń znajomość trwa,dlatego tez i zaczelismy typowac razem liczby do gier, i razem grać,
@4 282 151Gosia__77: I jak tu grać ?
no wlasnie na tym to polega zeby nie zamykac sie na nowe znajomosci
Myślę że do końca roku moje liczby wpadną
@4 282 156Biedroneczka1977: te gry to ślepy zaułek jednak nie warto jedynie co warto to
@4 282 159Gosia__77: Tak A człowiek się łudzi że dziś to moje wpadna jak nie w Multi to w mini
człowiek nie może być sam
Wysłać jeden zakład na 30 losowań i czekać
piekne dzis liczby wyszły w multika i mini ale ja sobie dzis odpusciłem losowania wszelki, i choćbym trafil w multika teraz 9liczb aleptrzac po numerach jednak nie zagrałem, bo nie lubie grac w poniedzialek bo najczesciej nic mi w ten dzien niewpada choc dzisiaj jak nivc by blo 9/10 ale nic nie zagrałem nie trafiłem
@4 282 153Gosia__77: zwrot w EP wyjątkowo zagrałem może jutro zagram ponownie w mini 3/5 kosz w multi dwa kosze 5/8
@4 282 165lewy: w nowym roku
@4 282 157Angierski: oczywiście ze nie, zawsze trzeba być otwarty na nowe znajomości, i nie wszystkich mierzyć zaraz jedna miarka, jak to co i niektórzy robią, i tu na czacie tez,
@4 282 166Mewa:
biedronaczka1977 do losowania to każdy jest bogaczem póżniej to inna bajka ale ja zawsze stawiam na jakość a nie na ilość nie warto dawać TS-owi dużo kasy a z tą jakością też wiesz jak jest nie ma co na chama grać choć przepraszam za chama
A niektórzy wygrywają albo by wygrali ale nie wysłali taki pech
Ale ja nie umiem tyle liczb przewidzieć
@4 282 172Biedroneczka1977: zwróć jutro uwagę na małe te końce co pisałaś i nie parzyste 01-37
@4 282 175Mewa: Oki dobranoc wszystkim
@4 282 175: jak coś kg idę w cyfry
gosiu77 do jutra
@4 282 176Biedroneczka1977: dobranoc
@4 282 168gonzaga: nie dałem zadnej plamy, poprostu niezagrałem a wyszły moje numery którymi gram od czasu do czasu ale odpusciłem sobie dzisiejsze losowania, , i jutro zagram coś nie zagrałem bo nielubie poniedzialku bo jest dlamnie zawsze pechowy w grach, , a jutro tez jest dzień i jutro moze juz cos puszcze sobie, i moze cos i trafie, ale to dopiero jutro,
biedroneczka1977