Wpisy 4 281 982 – 4 282 081
11 października 2021 19:58 → 11 października 2021 21:11, 100 wpisów
Myślę z tego co mogę doradzić od serca arczi to znaleź kobietę pewna przyszłość bez pracy mało tego
Facet bez uprawienia sexu siwieje szybciej i zaczyna dostawać chorób taka prawda niestety
@4 281 977wujek74: co ty za głupoty wypisujesz admin mnie zbył ciebie chyba ma dosyć a nie mnie
@4 281 983Mulag: tutaj sie zgodze
zwiazane to jest ze stresem, jak masz babke to zyjesz na luzie
nie o to chodzi ze na recznym, ale kobieta wplywa na calosc zycia i bzykanko tez
@4 281 992lewy: dokładnie
dlatego trzeba byc przy kasie zeby sobie pozwolic na mlodsza o 10-15 lat kobiete ktora zajmuje sie reszta zycia
najgorzej byc pantoflarzem i sluchac baby cale zycie jej narzekan i hipokryzji
przynosic pieniadze i byc w cieniu cale zycie
przynosic pieniadze i byc w cieniu cale zycie
@4 282 002Mulag:
@4 281 984arczibalik73: w przeciwieństwie do Ciebie udzielam się bardzo rzadko na stronie(nie liczyć dziś i wczoraj)i nie kłapię bezsensownie jadaczką
@4 281 980wujek74: i tu sie mylisz admin wczoraj tłumaczył mewie aby sie mnie nie czepiał i on wiez ze ja dajedługie wpisy i tłumaczyl mu zeby te wpisy nieczyta ł jak niechce zeby je omijac, oto chodzilo bo mewa pisał ze ja go prowokuje, a ja jo go wcale niczym tu nieprowokuje jesli on sam nic namnie tu niepisze, , idla teraz z cisłosci, , to co my mamy z mewa do siebie to jest nasza sprawa a nikogo tu inego i to my dwak powinismy sie dogadac a nie kto iny, mewa niechce abym ja mu wchodził w droge , a ja niechce aby on mi wchodzil w droge, rozumisz i ani ja niebede pisał do niego ani on domnie, , i ja tez postanowiłem ze nie bed gosciowi niczym sie narzucac i pisac doniego czy onim, wiec wyjasniam to odrazu z gory, jesli zas mewa bedzie mnie np, tu czyms prowokował to bede sie mu odwzdzieczał tym samym, , wtedy pasko przekazalze jezeli bedziemy sie tu nadal tak zachowywac to ktoisz z nas dostanie blokade, ale ja niechce tego abym ja czy mewa dostał blokade, mi ten człowiek nic niezrobił a ni ja jemu, i niechce tu jakis konfliktów ija ion, wiec obaj sobie niewchodzimy w droge, i to asobie zapamietaj, , trzeba bylo zostac chwilke i po ro\zmawiac z pasko, ja wiem i rozumie to ze poszedłes spac bo rano do pracy musiałews wstac, , bo sam kiedys pracowałem i wiem co \znaczy niespac naweet kilka dni i nocy i jechac niewyspanym do pracy
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 1 050 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 600 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
to fakt ludzie zapamiętują nasze postępki to samo u mnie pisa£am że nie będe grać a gram i dotam dziś mi dał
@4 282 011wujek74:
1.kobieta (kasa) 2. Zdrowie (sex) nie trzeba pracować sprawa rozwiązana i po mogliśmy wejść na ścieżkę oświecenia
@4 282 013Mulag:
trzeba bylo zostac chwilke i po ro\zmawiac z pasko,
jak miałem zostać jak już wtedy spałem? Ty normalny jesteś czy tylko udajesz?
jak miałem zostać jak już wtedy spałem? Ty normalny jesteś czy tylko udajesz?
@4 282 016Mulag:
@4 282 006arczibalik73: psychiatrzy już wołają pora na leki i spokój wyciszenie
@4 282 018Mewa: @4 282 019Marian303:
@4 282 020wujek74: ociosany nie będę się czepiać
@4 282 021wujek74:
@4 282 022Mewa: ja też tępe bydle
@4 281 988Angierski: no tu się zgodzę , no ale samemu trzeba sobie tez jakoś radzić jeśli nawet tej babki swojej nie masz, nie wolno i się poddawać i żyć trzeba dalej, pomimo rożnych trudności życiowych
@4 282 024wujek74: ja tak o sobie nie uważam o tobie też nie
@4 282 026Marian303:
@4 282 029Mewa: jaja se robie
@4 282 028wujek74: wujek idę po mleczko z czosnkiem soczek później
@4 282 031wujek74: odreagowujesz
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 2 250 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
@4 282 033: te emocje
@4 282 037wujek74:
@4 282 033Mewa: a niby co?
@4 282 041wujek74: na zielonej tyle się dzieje
no ja na dzień dzisiejrzy niemam swojej jakiejs tam kobiety ponieważ w życiu przejechałem się na kilku kobietach,i na razie sobie kobietki odpuściłem , po prostu zawsze trafiałem , mogę powiedzieć jasno na materialistki, które same nigdy nie wiedziały czego chcą, aze na nich niezle poplynołem, wiec teraz wole być sam, hoc trudno jest bez nich i też i żyć, ale jakos jeszcze daje rade,wole być sam, jak w jakimś chorym i toksycznym związku, choć nie powiem ze mi sie pare kobiet podoba ale narazie niestartuje donich, bo niejestem jeszcze gotowy na zwiazek a one pewnie i tez nnie, bo nadal sa same, a z tego co wiem to tez im w zwiazkach niewyszło, bo znam je dobrze
raz opowiadalem w kasynie internetowym o swoich problemach pewnej krupierce i mnie wysluchala, doradzila i poczulem sie zadowolony jak gadalem z nia - zwykle sie nie gada z nimi tylko zawiera zaklady a tu prosze taka empatia i to sama zapyala co u mnie...
mam na oku takie 2 fajne według mnie panienki, jedna ma dziecko, druga niema dzieci,
Tylko że lata uciekają i nic z tego życia nie będzie trzeba działać bo wieczności na tym padole nie mamy
znaczy ze nigdy sie nie pozna czlowieka przez sam chat - musi byc kamerka
@4 282 053wujek47: aaaa kotki dwa cała noc nic nie robiły tylko wuja budziły
@4 282 058Angierski: ty tak poważnie
@4 282 057Mewa: a żeby Ci arczi z sebkiem całą noc sie śnili do kuźwy nędzy
@4 282 059: aby do losowania
@4 282 060wujek47:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 282 056Angierski: nigdy nie szukałem i nie szukam kobiet przez internet , jeśli poznać jakaś fajna kobietkę to tylko na żywo, wtedy widzisz z kim sie poznajesz takie zaś znajomości przez neta , to są dobre ale na raz,na chwile, a ja takiej kobiety na chwilkę nie szukam tylko już na stałe, może jestem staroświecki i mam swoje zasady na których zawsze i dobrze wychodze , uwarzam ze jesli mam byc z byle kimś to lepiej być samemu
@4 282 064arczibalik73: ja wiem, ale to nie o partnerke zyciowa mi chodzi tylko do towarzystwa
Witam
arczibalik73 100% racji
arczibalik73 100% racji
@4 282 060wujek47: aleś dowcipny jest ,nie będziemy mu się śnili po nocach bo nawet nie wie jak wyglądamy,no chyba ze tylko nasz duchy zobaczy
dusze towarzystwa ktora rozbawi, troche zrozumie sytuacje wypije ze mna i pojdzie do siebie
arczibalik73 kaszanę łatwo zrobić ale ją zjeść to gorzej
@4 282 064arczibalik73: towarzysko mozesz miec przyjaciela przez neta czy przyjaciolke
@4 282 065Angierski: rozumie, ja mam wielu znajomych,przyjaciół i z plci meskiej i żenskiej, nie nazekam, i zawsze z kims rozmawiam,na rozne tematy, nieszukam internetowych jakis tam pocieszycielek, , duzo ludzi mojich znajomych korzysta z mojej opini na dany temat, wiec niemam z tym jakiegos problemu, kazdemu doradze w słusznej sprawie, ale kazdemu mowie ze ja bym zrobil tak czy tak, a on mzrobi według swojego rozumu czy serca, nigdy nikomu nienarzucam, swojego toku myślenia i aby zrobił jak ja chce, , nie manipuluje ludzmi, inikogo niewykorzystuje w jakis tam sposób, spotykam sie z róznymi ludzmi, o róznych stopniach inteligencji,
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 2 620 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
arczibalik73 słuszny tok myślenia ja tak samo mam nie będąc toksycznym tylko osobą która dobrze życzy i dlatego można powiedzieć swoje zdanie ale nie narzucać się
iluś
@4 282 071Angierski: dlaczego nie mozesz miec przyjaciólke pczy przyjaciela internetowego jesli, np, spotkaliscie sie kiedys poprzez neta, i widzieliscie sie choc raz na żywo i sie np, polubiliscie bardzo, i chcecie cie razem przyjaznic to ok, to tylko zalezy od was samyych, nieraz tak jest i tak wychodzi ze np, nie spotykacie sie na codzień na zywo bo dsziela was setki tyssicy kilometrów, to dlaczego nie nic nie stoji na przeszkodzie, tylko ze tez trzeba w sieci uwarzac na co niektóre osoby, ,
@4 282 066multi multi plus 1984: witaj witaj
Multus grasz?
@4 282 070multi multi plus 1984: no to tak tez inieraz jesrt to prawda