Wpisy 4 281 877 – 4 281 976
11 października 2021 19:01 → 11 października 2021 19:50, 100 wpisów
@4 281 876Gosia__77: O i tu masz dobry pomysł
@4 281 877Sebastian_M: podjedziesz?
@4 281 876Gosia__77: A może pójdę na prowadzącego do studio Lotto ?
Co o tym myślisz?
Co o tym myślisz?
@4 281 879Sebastian_M: tak odź wezmą Coebie z poca£owaniem ręki
@4 281 878Gosia__77: Dziś już nie dam rady ale postaram się podjechać
@4 281 880Gosia__77: Ty mnie weźmiesz ?
@4 281 881Sebastian_M: daleko masz te studio?
@4 281 883Sebastian_M:
@4 281 884Gosia__77: Dość blisko ale w tych godzinach co losują jestem w innym miejscu
@4 281 884Gosia__77:
Ale coś wykombinuję
Ale coś wykombinuję
@4 281 884Gosia__77:
Dobrze że zrobiłem rano herbatę w termosie bo teraz jak znalazł
Dobrze że zrobiłem rano herbatę w termosie bo teraz jak znalazł
@4 281 889Sebastian_M: Jak mi dziś wpadnie to będe wiedziała że tam byłeś
@4 281 890Sebastian_M: już śnieg pada
Seba pokarało mnie.. Nie gram multi w tym tygodniu... 5 zl stracilem
@4 281 891Gosia__77: Wejdzie Ci tylko musisz chcieć
I wierzyć w to że wygrasz
I wierzyć w to że wygrasz
@4 281 835Mulag: ja mam od urodzenia astme oskrzelowa, i mam przyznana grupe inwalidzką od dziecka, kiedys była grupa 3 ZUS bez kasy poniewaz kiedy byłem mały nie miałem lat pracy, chodziłem, wtedy do szkoly a le grupe posiadam, do dzisiaj, kiedys po uzyyskaniu pełnoletnosci i po przepracowaniu 5 lat mogles dostac rente i 3 grupe, , gdy uzyskałem, 5 lat pracy i stawałem ponownie na komisje, zmieniono przepisy i zniesiono rente na astme pomimo opogarszajacego sie mojego zdrowia, nie dostałem renty,wrociłem do pracy,i pracowałem nadal, pomimo strań, potem dopadł mnie kregosłup, lekarze kierowali mnie na operacje, nie zgodziłem sie
kregosłup do dzis mi nawala nieraz niemoge chodzić , tabletki niepomagaja, ale pomimo tych chorub nadal pracowałem, cały czas wracałem na rynek pracy i pracowałem, pomimo bólu pracowałem i to w róznych juz branzach i firmiach, w ostyatniej firmie dopadła mnie cukrzyca
tu tez skierowali mnie na rente, bo mój stan zdrowia niepozwala
na dalsza prace, ale niestety nie dostałem renty na na cukrzyce pomimo ze tez mam inne jeszcze choroby wspolstniejace, poponiewaz znów przepisy zostały zmienione ze na cukrzyce teraz tez juz niema renty, a zaklad spowrotem mnie niechciał zatrudnic ,choc obiecali mi ze jezeli cukier mi spadnie bede mógł wrocić, do pracy,zbilem troche cukier wrociłem do zakladu, po co po zwolnienie z pracy, podałem ich do sadu, niestety firma nie działa na prawach polskich, tylko respektuja prawo amerykanskie i sprawe przegrałem, i zostałem na lodzie chory bez kasy bez niczego ,,
kregosłup do dzis mi nawala nieraz niemoge chodzić , tabletki niepomagaja, ale pomimo tych chorub nadal pracowałem, cały czas wracałem na rynek pracy i pracowałem, pomimo bólu pracowałem i to w róznych juz branzach i firmiach, w ostyatniej firmie dopadła mnie cukrzyca
tu tez skierowali mnie na rente, bo mój stan zdrowia niepozwala
na dalsza prace, ale niestety nie dostałem renty na na cukrzyce pomimo ze tez mam inne jeszcze choroby wspolstniejace, poponiewaz znów przepisy zostały zmienione ze na cukrzyce teraz tez juz niema renty, a zaklad spowrotem mnie niechciał zatrudnic ,choc obiecali mi ze jezeli cukier mi spadnie bede mógł wrocić, do pracy,zbilem troche cukier wrociłem do zakladu, po co po zwolnienie z pracy, podałem ich do sadu, niestety firma nie działa na prawach polskich, tylko respektuja prawo amerykanskie i sprawe przegrałem, i zostałem na lodzie chory bez kasy bez niczego ,,
@4 281 894Sebastian_M:
@4 281 892Gosia__77:
Śnieg bardzo lubię bo można jeździć sankami
Śnieg bardzo lubię bo można jeździć sankami
zarejstrowałem sie zaraz w posredniaku, i szukałem pracy, byłem zqarejstrowany, w posredniaku od 3,2013 roku do teraz do czerwca, biuro PUP przez ten okres nigdy mi nie zaproponowali zadnej pracy teraz podczas pandemi lokdałnu nagle dali mi skierowanie, do pracy przy sprzataniu w szpitalu po kowidowcach, rzeczy, odmowiłem to mnie wyrejstrowali, z zasilkowego, pommimo ze nie mmiałem wogóle zadnego od nich zasilku,rozumiecie to , biuro porednictwa pracy przez okres 9 lat ostaynich nie proponowało mi nigdy zadnej pracy bo wiedza ze mam rózne zchorzenia, i nie wszeddzie sie nadaje do pracy, i tłumaczyli sie ze niemaja dla mnie oferty pracy, teraz nagle dostali ogłoszenie ze szpitala bo potrzebnja osoba do sprzatania po kowidowcach zeczy, nikt tego niechcial robic,bo nie bezpieczna praca, a oni mnie tam chorego kierowali, przecierz to bylo celowe zagranie w moja strone ,aby mnie wyłacvzyć z ewidencji bezrobotniej i sie mnie poprostu pozbyć, taka jest teraz, nikt nikogo nie obchodzi, teraz pacjent chory ma sobie radzić sam, bo rzadna instytucja nie daje sobie z tym rady taka jest prawda , a pracodawcy nie potrzebuja ludzi schorowanych do pracy, i chorych, zeby sie teraz dostac np, do pracy gdzies nawet jak to mowia na portiernie musisz miec stopoień umiarkowany lub 2 lub 1 grupe inwalidzka,grupa 3 nie jest nigdzie respektowana, ani tzw. stopoień lekikki, kiedys było inaczej, gdy ja akurat pracowałem potem to sie zmieniło i zmienia sie ,nie na lepsze a na gorsze, i przez to ja niemoge sie nigdzie dostyac do pracy też pomimo że chodze i pytam po zakladach ,
@4 281 896Gosia__77:
Lubisz na sankach zjeżdżać z górki ?
Lubisz na sankach zjeżdżać z górki ?
@4 281 898arczibalik73:
Później przeczytam bo teraz muszę już iść do następnej awarii
Później przeczytam bo teraz muszę już iść do następnej awarii
@4 281 899Sebastian_M: już wyrosłam
Tak ładnie miałem wtorek.. Czwartek ułożone.. coś mnie skusiło zamiast minichoć mini też uj... ale mogę zegnac na maszyne
@4 281 901Gosia__77: A to się wyrasta z takich przyjemności ?
Ja 8 lat temu poszedłem na sanki do lasu i się tam zgubiłem
Mówię poważnie
a nie jak tu co niektórzy wczesniej pisali ze pracy jest ful a ja niechce pracowac, głiupoty gadacie nie pracuje tylko dlatego ze nie wszedzie moge pr pomimo róznych kwalifikacji jakie posiadam , i to niemoja wina ze nikt mnie niechce przyjac do pracy osób,
@4 281 908arczibalik73: znajdź sobie żone bogatą starszą emerytke
kopnie w kalendarz a ty wyjdziesz na swoje
kopnie w kalendarz a ty wyjdziesz na swoje
Arczi nic nie straciłeś pracujesz szybciej się starzejesz dostajesz garba i nie ma się włosów szkoda zachodu
@4 281 909Gosia__77: miałem to pisać
dopki nic nie zmieni sie na lepsze nii nieznajde pracy to tak narazie bedzie jak jest, chodziłem po zakladachna strefach ekonomicznych w miastach obok mojego , pytałem o prace nigdzie nie przyjmuja ludzi, tylko przyjecia sa dla obywateli ze wschodu bo tansza sila robocza,dopoki toio asie nie zmieni i bedzie taki syf to bedzie żle,
z niektórymi chorobami nie chętnie chcą przyjmować do pracy tym bardziej że arczik ma cukrzyce
@4 281 898arczibalik73: @4 281 895arczibalik73: czyli robiąc z siebie ofiarę losu upoważnia to Cię do robienia gospodarza na multipasko??? no szacun
@4 281 911Mulag:
@4 281 916wujek74:
Arczi tyle bez pracy szkoda już zachodu teraz tylko kobieta bogata bez dwóch zdań
@4 281 919Mulag: prawie jak konfesjonał
W sobotę byłem na działce w niedzielę w domu lewe oko coś bolało dziś rano bania jak kownacki z wikingiem
Może za mało gram.. Znajomy mówił że za 7 zł to uj nie gra..
On gra za 20 zł multi mini lotto..
I też przegrywa...
On gra za 20 zł multi mini lotto..
I też przegrywa...
@4 281 925tomi77: kradną
@4 281 928tomi77: graj za wszystko wabanque
@4 281 909Gosia__77: gosia duzo ludzi mi to tez kiedyś juz mówiło, ale nie , mi to niepotrzebne, chce wrócić na rynek pracy, jak kiedys chce pracować ,jak kiedyś,ale gdzieś blisko domu, nie mogę sobie pozwolić wyjechać gdzieś dalej od domu bo musze sie opiekowac tez chora mama , której niezostawie na p-astwe losu, a tu bliskomnie pomi8mo ze sa trefy ekonomiczne i rozne zaklady nie moge znalezc zatrudnienia i dlatego tak jest jak jest a nie jak tu nieraz ktos pisze ze niechce pracowac tomnie wkurza takie głupie gadanie, jak ktos nie jest w takiej sytacji jak ja to niech sie nic na yen temat nieodzywa, niemam rodziny takiej abymy ktos mógł sie zajac moja schorowana nie chodzaca i czesciowo nie dowwidzaca mame
@4 281 918marc1978: chłop u psycchologa był ,etap wkurzenia, flustracji i politowania a zaraz będzie wybuch gniewu w dzwudziestu linijkach
@4 281 932: patrz wyżej
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 525 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
Praca już nie Arczi oczywiście życzę pracy lepiej pomyśl o kobiecie bogatej
@4 281 932wujek74: za takie wpisy powinienes byc wydalony z tej strony, jesli cos ci sie niepodonba co napoisał nie czytaj tego, omiń to poprostu i bedzie po sprawie a nie docinaj mi tu ok? nie bedzie juz wiecej nic w 20 linijkach wpisów to sa ostatnie wpisy takie długie tutaj, z mojej strony, wiec uwarzaj co piszesz tu bo mam cie na oku
Sąsiad pracował nie pracował rocznik 1976 później też jakieś doligliwości od 2009 do teraz 2021 bez pracy ale ale znalazł kobietę i to nie starsza a z tego samego roku wdowa dom 🏠 piękny jedno dziecko siedzi odpoczywa
@4 281 935Mulag: ale diablica

@4 281 939marc1978: to jest chyba motywacja by znaleź prace praca jest jest
@4 281 941Mulag: albo w lewo albo w prawo
@4 281 937arczibalik73: prawda w oczy kole?
@4 281 945Gosia__77: a na keno chcesz?
@4 281 947wujek74: tylko do ekstra pensji do keno mam
@4 281 948wujek74:
@4 281 938Mulag:ja niegustuje w starszych kobietach, wole młodsze od siebie ale i poukladane, niechce być utrzymankiem jakielkowiek kobiety, chce wrócić na rtynek pracy aby pracowac i wtedy moze poznam jakas fajna dziewczyne , no kobiete k tóra spojrzy namni swoim okiem, ja wiem ze zadna kobieta niechce miec faceta bez kasy
Jak się jest tak długo bez pracy to psycholog jest potrzebny ciężko pójść już do pracy
@4 281 952Mulag: chodzenie do lotto to robota na cały etat
tak się mówi 8h w pracy nic nie można w domu zrobić
facet przyjdzie po pracy śpi a kobieta dwa etaty musi
Choć jesteś w pracy w domu nic nie robisz bo jak przyjdziesz śpisz
facet przyjdzie po pracy śpi a kobieta dwa etaty musi
Choć jesteś w pracy w domu nic nie robisz bo jak przyjdziesz śpisz
@4 281 957Gosia__77: coś w tym jest facet po pracy już nie widzę z osiedla kobiety pracują zakupy obiad ugotować posprzątać a facet po pracy już nic z tym że to nie jest reguła i nie wszyscy tak robią
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 2 250 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
Widzę też odwrotnie facet pracuje dwa etaty coś w domu żona nie pracuje a i w domu nie wiele robi takie to życie mentalność i wykorzystywanie
@4 281 958Mulag: nawet pójdziesz po pracy do sklepu to już nic nie ma z mięs itp.
@4 281 943wujek74: o jakiej prawdzie piszesz bo z tego co tu piszesz to siejesz tu zamęt na stronce, jedni przestali to ty teraz tu szumisz, dlaczego wczoraj wieczorem cie tu nie było jak był Pasko, i nie byleś taki madry i się nie udzielałeś, tylko teraz jak admina tu niema, co?
wczoraj tu admin był i odpowiadał na wszelkie pytania, wszystkim,gdzie byłes wtedy, tu trzeba przychodzić wtedy gdy jest admin stronki który ci wna wszystkie pytania odpowie, i na to co dzisiaj tu napisałeś tez zapewne
wczoraj tu admin był i odpowiadał na wszelkie pytania, wszystkim,gdzie byłes wtedy, tu trzeba przychodzić wtedy gdy jest admin stronki który ci wna wszystkie pytania odpowie, i na to co dzisiaj tu napisałeś tez zapewne
@4 281 960Mulag:
Temat rzeka takie to życie różne jest ale to wszystko zależy od ludzi żyjących z sobą
@4 281 965marc1978:
@4 281 965marc1978: już nie jestem żywa do pracy robie wszystko ale wolniej i dokładnie
@4 281 965marc1978: żywą w sensie energiczną
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 2 250 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
Tylko by rozróżnić słowa praca a robota, więcej jest roboty a praca nie ma za wiele
@4 281 965marc1978: a jak wy to interpujecie żywa że nie trup
Przed chwilą padło 1 x 10/10 (200 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 281 973Gosia__77: może to praca w kostnicy
@4 281 975marc1978:
z ostatniej chwili