Wpisy 4 281 039 – 4 281 138
10 października 2021 20:23 → 10 października 2021 21:15, 100 wpisów
@4 281 016Mewa: nie brakuje mi tematów co znów wymyslasz człowieku ogarnij sie ja tu nikogo b nie obrazam niczym a ty znowu zaczynasz siedomnie tu ciskac na nowo,poco to robisz pytam,
@4 281 039arczibalik73:
@4 281 040Mewa: nie uwolnisz się
@4 281 040Mewa: no daj spokój, gostek czuje miętę, a Ty taki oschły
Niektórzy mają taką potrzebę, aby się wykłócać, wtedy oczy maślane, mokro tam gdzie trzeba, załóżcie swój kęcik... aby rozluźnić tu atmosferę
idę nie mam ochoty patrzeć na tego prowokatora zadymiarza chamskiego typa który ma użytkownikow tej strony za idiotów głupców szumowiny nie chce by ktoś źle o nim pisał lecz sam do tego doprowadza a potem jaki ktoś zły
@4 281 044RYCHFER: kącik na forum gorzkie żale
@4 281 041marc1978: niczym wrzut to jest już psychiczne
@4 281 018marc1978: widze ze te słowo szumowina ci sie bardzo podoba bo cały czas onim piszesz i tym własnie słowem nakrecasz tu inne osoby, i tym sie tu podniecasz jak murzyn szkiełkiem, zauwaz ze to ty tu siejesz teraz zamęt, i piszesz ze mewa należy do bandy szumowin toi sa twoje teraz tu słowa nie moje
@4 281 046Gosia__77:
@4 281 042Robal_36: niech się zajmie zwierzątkiem jakimś może odkryje w sobie coś choć z drugiej strony szkoda zwierząt
4 281 036. Mewa
Partnerzy mnie nie interesują gustuje w partnerkach
jeśli o to chodzi .I nie pap kuj mi tutaj .
Partnerzy mnie nie interesują gustuje w partnerkach
jeśli o to chodzi .I nie pap kuj mi tutaj .
@4 281 043dotam: chyba jeszcze o tobie nie było poematu milosnego musisz się postarać
Będzie esej pod tytułem o byle czym by było a potem pod kołderkę czy nie będzie
@4 281 021Biedroneczka1977: ale nikt tak o tobie tu niepisze ze jestes szumowina z lasu, ja kiedyus tak tu na czacie porównałe kilka osob za ich tu zachowanie naczacie a kilku osobom to dsie bardzo spodfobało ta szumowina i teraz cały czas otym pisza, jak np, marc 1987 on to co jakis czas tu promuje i piszeze ja tak tu wszystkich nazwałem, a ja nikogo tu taknienazwałem tylko napisałem ze niektorych zachowanie w tym dniu mozna porównac do szumowiny z lasu, inic pozatym, ale ze tu co niektóre osoby czytaja miedzy wierszami, i przypisuja to do siebie to juz niejest moja wina ze np, taki marc to tu nadal propaguje i pisze np do mewy ze jest taka osoba, czykli jesli on to tu rozpowszechnia i robi to specjalnie to znaczy jednym słowem, ze on was za takich uwaza, nadal, a nie ja,
@4 281 046Gosia__77:
Zobacz co się dzieje tutaj, jak wchodzę tutaj chcę czytać o numerkach .
a tu cały czas kłótnia
Zobacz co się dzieje tutaj, jak wchodzę tutaj chcę czytać o numerkach .
a tu cały czas kłótnia
@4 281 057RYCHFER: jeden się kłóci sam ze sobą
to nie on to Leon dziwne wpisy dziwnych nicków pojawiają się niczym mnożniczuś w keno
Oglądam Usta Usta proszę nie przeszkadzać
@4 281 062Biedroneczka1977:
ciekawe czy też siada do stołu stawia lustro przed sobą stawia flaszkę kieliszek i gada z kumplem w lustrzanym odbiciu
@4 281 056marc1978: czytaj całosc co ja pisze anie tylko miedzy wierszami, i pomysl dokladnie oco mi chodzi, lepiej przeczytaj to 3 razy zanim cos napiszesz, i komugoś obrazisz, tym co doniego piszesz, ja nienazwałem biedroneczki szumowina ani mewy ty zas to zrobiłes itakmewie napisałes ,ja w tym udziału niebrałem , wiec niewiem zaco jatu niby ponosze wine w tym, twoim wpisie, ty niesłuchasz i nieczytasz tego co ja cie przekazuje na czacie tylko walisz domnie swoim jadem,, który prze dzisiejszy dzien domnie cedzisz, poco to robisz chcesz mnie wygryżć stad jak wiele tu osób, czy ja cie czyms tu obrazam teraz i pisze zes jest prostak i cham,np, nie nierobie tego wiec odczep sie odemnie iniedogryza=j mi tu naczacie ani nikomu inemu, iniepisz ze pisze sam do siebie, to ty robisz nie ja, ja odpisuje ludziom na ich teksty domnie inic pozatym, i nie robie tu zadnej rozpierduchy naczacuiie jak pare tu osób chce to zrobić
@4 281 063dotam: ale może być też tak, że nick niedobadany
@4 281 062Biedroneczka1977: Biedronka musiałaś rozbudzilas moje zmysły fantazje ale tylko z kobietami
@4 281 069marc1978: tak dla ciebie to jest tylko pierdu pierdu, ciekawe czy admin tez sie do tego tak odniesie gdy poczyta te wasze pierdu pierdu skierowane w moja strone a głownie twoje
@4 281 068Mewa: {{hahaha}
Robak
Za 2 tyg będą na czacie Nowe Nowe to się zacznie na NOWO
Endriu dla Ciebie
4 279 914 i 925
I komentarze
Za 2 tyg będą na czacie Nowe Nowe to się zacznie na NOWO
Endriu dla Ciebie
4 279 914 i 925
I komentarze
@4 281 071Biedroneczka1977: wybacz sklerozapuszcalas coś multi mini
@4 281 073makler: luken kg
@4 281 074Mewa: tylko mini Multi mnie nie lubi
@4 281 076Biedroneczka1977:
@4 281 077greg:
@4 281 066arczibalik73:
Takie długie wpisy, których nikt nie chce czytać a tu zaśmiecają pisz w KG do konkretnych zainteresowanych
Takie długie wpisy, których nikt nie chce czytać a tu zaśmiecają pisz w KG do konkretnych zainteresowanych
@4 281 081RYCHFER: nie da rady bo poblokowali bidoczka
Kiedyś dawno temu to do zadym na zielonej był taki. franek sprzedawca firanek
Nie było osoby
z którą by nie powojował
Nie było osoby
z którą by nie powojował
@4 281 058dotam: wybaczam ci to, mówisz i masz
@4 281 083greg: nie jest powiedziane, że cały czas nie pojawia się taki zryty beret pod innym nickim i sam nie wie, co o kim i do kogo pisze...

Mewa nie odpisał i nie odpisze
Gdy było dużo blokad
Mowil na 3 miechy Nowe Nicki
To przez Rafala dał 2 zdjęcia wulkana
Gdy było dużo blokad
Mowil na 3 miechy Nowe Nicki
To przez Rafala dał 2 zdjęcia wulkana
@4 281 086makler: kg
@4 281 085Robal_36:
I tu mi takie wklejasz tu, przecież tu innych nie będzie
I tu mi takie wklejasz tu, przecież tu innych nie będzie
4 fala pasuje przyjąć szczepionkę herbata z miodem imbir cytryna @4 281 088RYCHFER: ojtam, ojtam, mówisz "takich nie będzie", to ... pojawią się takie, co 

Nowe Nicki nim wejdą na czat mają 3 miesiące wczasów
To jest żeby nie tworzył nowy Nick dał foto i w ten sam dzień skasował nick
To jest żeby nie tworzył nowy Nick dał foto i w ten sam dzień skasował nick
@4 281 091: tu strona o grach liczbowych lotto halo
@4 281 092makler: kg i nie zaśmiecam
@4 281 096Gosia__77: Gosia co ty piszesz dawno już nie
@4 281 097RYCHFER: ale pani sprzedawczyni mówiła że czajnik mnie uratuje
@4 281 081RYCHFER: rychfer niemoge pisac tam do konkretnuch ktorzy mnie tu obrazaja na czacie, bo pozamykali SWwoje KG przedemna dlatego im odpowiadam tu naczacie, bo tamniemoge oni tpo robia tu specjalnie aby mnie pograzyć rozumisz, boja sie abym im nie napisał prawdy jakimi sa ludzmi, i zmuszaja mnie do tego abym tu im to mnapisał, dlatego i te ż mnie tu na czacie atakuja swoimi głupimi wpisami, jakbym im tu na to nieodpisał to by uwazali ze tak ma byc jak oni chca sebastian juz to tez kiedys tu zauwazył ze to jest celowa robota tych nickówi teraz sie z tym tutaj z nim zgadzam bo i tak jest, ja wolał bym napisac tam mu w jego KG anie tutaj i na prywatny wpis, anie tutaj naczacie, ale niemoge jesli mu nieodpisze to tak jakbym mu przyzwalał na to co on tu na mnie pisze, poto nasz admin pasko zrobił takie coś na KG abysmy tam pisali a nie tutaj na czacie jesli mamy cos do kogos, anie abysmy tu pisali naczacie , daze oni mi zablokwali dostep do swoje KG celowo to odpisuje im to tu naczacie, bo niepozwole sie obrazać i zato coi sie tu dzieje to miejcie pretensje nie domnie tylko do osob atakujacych moja osobe i tyle w tym temacie, z mojej strony, moim zdaniem osoby te ktore mnie atakuja tu naczacie powiny dostac blokady spolecznosciowe, za to ze bezpodstawnie sie mnie czepiaja, i prowokuja abym tutaj im na to odpowiedziałanie na ich kg , gosci, ale to jest adnmina sprawa juz nie mpoja jesli ja dostane teraz jaklas tu np, blokade od admina to bedzie znaczyło ze admin niepanuje nad tym co tu sie dzieje naczacie i ze olewa tu wszystkich czatowiczów którzy co kolwiek pisza na czacie, chociarz ja uwazam obecnego admina za wporzadku goscia,
@4 281 105marc1978: ty kryjesz emocje a on się w ten sposób otwiera
daj mu szanse
daj mu szanse
@4 281 107Gosia__77: ale ani razu do niego nie napisałem a dostaje odpowiedzi na pytania których nie zadawałem i te fantazje
@4 281 085Robal_36: ipoco to znów wklejasz pocoio to i komu to potrzebne i widzisz co ja tu napisałem, nieokresliłem okogo mi konkretnie chodzi w tym wpisie czy ja tam napisałem ze biedroneczke uwazam za szumowinez lasu ,nie napisałem nic tam takiego, tylko ze sie niektórzy tak tu zachowuja na czacie adlaczegonie znajdziesz tego wpisu jak jeden kolega pisze tu o toksycznych ludziach i o cz\acie tu toksycznym, i idzie stad bo niemoze tu wytrzymac to nirejest tu uwłaczajace w we wszystkich czatowiczów tego niewidzisz czy niechcesz widzieć
Nie widzicie że to nie ma sensu przecież widać że to jak groch o ścianę
@4 281 115Mulag:
@4 281 120Mulag: ja gram lubię niedzielę
Jeszcze troszke I kantowankoT.S spisz sie dzis
@4 281 102arczibalik73:
Nie narzucaj się, bo nikt nie czyta a niektórych drażnisz swoimi długimi wpisami, mogłeś to robić delikatnie a nie nachalnie, że cała zielona strona na czacie przez cały dzień to zapełniona twoimi wpisami. Ogarnij się
Nie narzucaj się, bo nikt nie czyta a niektórych drażnisz swoimi długimi wpisami, mogłeś to robić delikatnie a nie nachalnie, że cała zielona strona na czacie przez cały dzień to zapełniona twoimi wpisami. Ogarnij się
@4 281 122Mulag: za jakieś 40 min może się okazać że pomnożyłem
Wszędzie po zamykane wszędzie łańcuchy w niedzielę nie gramy w niedzielę się nie myjemy w niedzielę nic nie jemy itp
@4 281 126RYCHFER: uważaj bo będziesz potępiony naznaczony mianem złego niegodnego
@4 281 124Gosia__77: Przez neta mozna grac T.S pomyslal o takim szczegole I zadbal o nas w ten sposob
@4 281 133damian1983: wypłaciłam całą kase mam w domu
@4 281 132Mewa:
@4 281 133damian1983: będzie milion na lotto.pl