Wpisy 4 280 907 – 4 281 006
10 października 2021 18:08 → 10 października 2021 19:46, 100 wpisów
@4 280 902Tomek542: ooo soczek
@4 280 905Marian303: nie przypisuj mi tego czego sobie niemozesz wybaczyć, udam ze tego wpisuu twojego nie zastanów sie nad swoiim postepowaniem w stosunkku co domnie okwidze
@4 280 905udam ze tego wpisuu twojego nie widze miało być
@4 280 909arczibalik73: Dobrze Artuku śpij spokojnie
stulisz wreszcie arcziklepaczko tą jadaczke?!!!bo własno nożnie pojadę pod Rzeszów i osobiście Januszem pogadam,a że mam niedaleko i znam chłopa osobiście .....
Wpłacał ktoś dziś okolo 18 środki do lotto online, ja probuje 3 raz i wyskakuje napis płatność nieudana, karta przez dotpay
@4 280 911wujek74: nie dajmy się ponieść emocjom
@4 280 904arczibalik73: witaj przyjacielu
Arczi mendo nie bylo mnie tu kilka dni a ty nadal nekasz i dokuczasz ludziom! Ale tak to jest jak brak zajecia. Powiedz mi jak z pracą u Ciebie?
@4 280 916Marian303:
@4 280 916Marian303: w kościele na sumie krótsze kazania prawią
4 280 918. Bolo22
bravo jasiu tak trzymaj ledwo wlazłes a juz szum robisz
bravo jasiu tak trzymaj ledwo wlazłes a juz szum robisz
@4 280 919Bolo22:
@4 280 919Bolo22:
4 280 741. emeryt ja wiem co to jest przewodnik wycieczek, i organizator wycieczek, oraz pilot wycieczek, jesli cie czymś obraziłem i czujesz sie z mojej strony obrażony to przepraszam cie za to ze nazwałem cie głupim, , naprawde nie chciałem , ijest mi przykro ze cie tak określiłem i wybacz mi ta niescisłość ale coto za róznica kim jesteś i czyms sie palasz w zyciu codziennym, to nie moja jest sprawai ja w Twoje zycie nie ingeruje co robisz poza czatem, znam wielu pilotów wycieczek, i wiem co to jest pilot wycieczek a oprowadzajacy wycieczki, w mojej rodzinie tez mam pilota wycieczek, oraz tez i sa 2 bura turystyczne rodzinne , ale nie bede tu podawał nazw bo nie bede im tu robił reklamy ,niech sami sobie radzasorki ze byłem dziś dla ciebie nie miły, ale to zato ze ty niebyłęś miły dla mnie cos za cośinieczuj domnie urazy okrób to co ci wychodzi najlepiej , inieocenij nigdy nikohgo jak niechcesz aby ktos oceniał ciebie
@4 280 922R3dma6: skoro nie pisze to nie oznacza ze nie obserwoje. I zadnego szumu franek nie robie , i jezeli nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj
Co sie stałosie
ze tak sie wyraze
nic sie nie stało a może jednak cos się stało
ze tak sie wyraze
nic sie nie stało a może jednak cos się stało
Zmykam bo czasu nie mam i patrzec na tego szkodnika bezrobotnego.
A mówiłam idziecie na spacer ?
Wróciłam dwie godziny później a tu dalej to samo
Taka pogoda ludzie od wtorku deszcz i'wiatr dziś była prawie ostatnia tej jesieni taka pogoda
@4 280 918Bolo22: przepraszam ze o tobie napisałem gdy cie tu niebyło, ale ty tez nalezysz do tej tu bandy, nieprawdaz, wiec niemniej domnie pretensji ze cie tu wspomniałem, gdybys ty mnie nie atakował wczesniej, nie wspominal bym cie tutaj, dzisiaj, jak ty sie domnie zwracasz przyjacielu w ten oto sposób czy jestes zdrowy na u mysle czy nie cyt
.: 4 280 918. Bolo22 2021-10-10 (18:19)
Arczi mendo nie bylo mnie tu kilka dni a ty nadal nekasz i dokuczasz ludziom! Ale tak to jest jak brak zajecia. Powiedz mi jak z pracą u Ciebie?
odp, nie interesuj sie mna oi moja praca nic ci do tegoani nikomu inemu , ja do ciebie ani do nikogop tu po chleb nie przychodze wiec dajcie sobie juz tym spokój raz na zawsze
.: 4 280 918. Bolo22 2021-10-10 (18:19)
odp, nie interesuj sie mna oi moja praca nic ci do tegoani nikomu inemu , ja do ciebie ani do nikogop tu po chleb nie przychodze wiec dajcie sobie juz tym spokój raz na zawsze
4 280 931. Biedroneczka1977
tak tak kontynuujemy magie liczb na wieczór
tak tak kontynuujemy magie liczb na wieczór
4 280 926. Bolo22
bym musiał być taki tępy jak ty żeby nie wiedzieć o co chodzi doktorku
bym musiał być taki tępy jak ty żeby nie wiedzieć o co chodzi doktorku
Mewa nie
Oki do losowania
4 280 918. Bolo22 kogo ja tu niby nekam i komu dokuczam, , to nie tajk, jak piszesz to ja dzisiaj tu wszedłem po kilku dniach nieobecnosie i odrazu w moja strone poleciały głupie komentrze , i prowokacje od niektórych twoich tu kamratów, to namnie zawsze sa wylewane tu pomyje, tonie ja robie tu jakies szambo tylko twoji koledzyuy do ktorych tu przystajesz, ja tu tylko dzis na chwile zagladnełem a tu podrazu fala hejtu na mnie itd, ja tego wcalew niechciałem , ale sa tu ludzie którzy niemoga bez tego żyć , przeczytaj to co wyzej napoisałem , bo niechce sie powtarzac juz wiekle razy, tego samego inie atakuj mnie bez zdania racji, jesli ja niewatakuje ciebie, narka przyjacielu
Arczi :daj już spokój szkoda twojego czasu ,bądź sobą
ty sie przejmujesz tymi wypocinami . sobie lepiej strzel
ty sie przejmujesz tymi wypocinami . sobie lepiej strzel
@4 280 941R3dma6: O k..rwa a tu znowu cyrk . Czasu akurat to on ma full , ani pracy ani rodziny to mozna walic tasiemce dzien I noc. Dobra cos ktos wygral ostatnio wiekszego?
@4 280 943damian1983: dzisiaj gram o milion
4 280 942. marc1978
nie jestem tutaj pierwszy dzień znam Arciego
nie jestem tutaj pierwszy dzień znam Arciego
@4 280 945marc1978: Ten milion to my predzej przegramy w zyciu niz wygramy
4 280 943. damian1983
owszem w ostatnim czasie troche tego było sam nie jestem w stanie tego takna szybko policzyc około 200 K
owszem w ostatnim czasie troche tego było sam nie jestem w stanie tego takna szybko policzyc około 200 K
4 280 928. Bolo22 2021-10-10 (18:29)
i widzisz sam się tym wpisem tu pogrążasz przyjacielu widać twoja nastawienie do mnie bardzo widać jaki jesteś w porządku, i kto tu komu dokucza i kto kogo tu nęka, ja ciebie czy ty mnie, i tak, a propo nie jestem zadnym szkodnikiem , nikomu nic nie szkodzę, zapamiętaj to sobie, uciekasz widać bo boisz się prawdy prawda
i widzisz sam się tym wpisem tu pogrążasz przyjacielu widać twoja nastawienie do mnie bardzo widać jaki jesteś w porządku, i kto tu komu dokucza i kto kogo tu nęka, ja ciebie czy ty mnie, i tak, a propo nie jestem zadnym szkodnikiem , nikomu nic nie szkodzę, zapamiętaj to sobie, uciekasz widać bo boisz się prawdy prawda
@4 280 948R3dma6: Cos tyle wygral?W co dokladnie?
@4 280 908arczibalik73: praca,praca i jeszcze raz praca . Ona spowoduje,że twój jad... Z organizmu zniknie zupełnie. Żegnaj i weź się za robotę a nie pier....nie
@4 280 952R3dma6: Skan dawaj
@4 280 953damian1983: skan to nie problem
@4 280 942marc1978: jestes w błedzie nie sam ze soba tylko z ludzmi, którzy piszą do mnie ja tylko odpisuje na to co kto do mnie pisze tak jak teraz do ciebie, wiec nie siej tu już zamętu i się nie po grazaj w swojej głupocie
@4 280 941R3dma6:
@4 280 958marc1978:
@4 280 959R3dma6: Nie widzialem. Ale ok musze wierzyc wyjscia nie mam
@4 280 943damian1983: żaden cyrk , ja nie jestem pajacem i w tym cyrku nie uczestniczę, to inni robią tu cyrk prowokując mnie , nie ja i nie myl pojęć i to nie jest cyrk tylko szopka niektórych tu czatowiczów wiec spokojnie wyluzuj i się uśmiechnij,
@4 280 921wujek74:
Ok spadam bo w pracy jestem do wieczora poznego. Byle do kantowanka wieczornego
@4 280 968R3dma6:
@4 280 962arczibalik73: jesteś właśnie pajacem. odpierdol.sz cyrk ,a później ... Bez komentarza ,bo wszyscy kumaci wiedzą
@4 280 951Marian303: przestań mi tu pisać o pracy weź się sam za siebie a nie dokuczaj tu mnie, dzisiaj jest niedziela i dzisiaj nie pracuje dzisiaj mam wolne nie każdy pracuje światek piątek, nie każdy widać ma tak jak ty,i zapamiętaj sobie jedno takie coś, ze ktoś musi zapierniczać aby ktoś inny mógł odpoczywać, tak jak ja teraz,ja teraz odpoczywam a ty musisz zapierniczać i nie wiem o jakim jadzie piszesz bo ja nikogo nie gryze i jadu nie posiadam w porównaniu chyba do ciebie, nie wiem co wy sobie o mnie tu wyobrażacie wszyscy, ja nie jestem taki tępy jak tu co niektórzy,
Zdrapki to takie 1/4 choć gość pokazał że z całej paczki Pełen portfel.. Na 5 zdrapek po kolei.. Wszystkie puste... trza mieć fuksa jak drapek..albo jak sąsiad mój bierze 3 różne i w nogi..
dobra lece w bo juz mni sie śmiac tu z niektórych chce, co do ich pisaniny tutaj, tu niewszyscy widac sa normalni chyba jesli wciaz mnie atakuja, choc jest grono fajnych ludzi , ktorzy w tej szopce nie uczestnica i tak trzymać, dalej,
@4 280 975arczibalik73:
@4 280 974marc1978: tak tylko w tym roku, a w następnym roku oddasz to państwu z na wiązka, bo to jest tylko na ten rok przeznaczone, oddasz to w podatkach i icenach zywnosci, pradzie, ga\zie ijeszcze co tam uzywasz, takie sa zapowiedzi tego rzadu 14 tylko jednorazowo , i w tym roku w nastepnym roku bedzie tylko 13 inic pozatym
@4 280 982marc1978: tak a kto niby mamusie ograbi , co bo ja nie kradne mamie pieniędzy i nie biore od mamy pieniędzy, , mam swoje, a ty co grabisz swoja mamę z kasy? ja bym tak nie mógł ja sie wszystkim co mam dziele ze swoja mama nie jestem takim szarlatanem jak chyba ty
@4 280 982marc1978: kot
@4 280 984zgrywus: a o jakim ciemnogrodzie piszesz teraz i okim, bo ja do ciemnogrodu nie naleze, a prezes co moze wymyslić, on juz ledwo ledwo, xchodzi zobacz jaki jest biedniutki w tym TV
@4 280 988marc1978: zostane tu dla ciebie
@4 280 988marc1978: nie zatrzymuj mnie tu swoimi wpisami na które muszę ci odpisać abyś nie był urażony ze cie brzydko mówiąc olałem po całości i sobie poszedłem
Za jakąś h meczyk trzeba iść po jakiegoś rozweselacza a i na nie które sprawy lepiej popatrzeć na trzeźwo się nie da no i się puścić jednak zdecydowałem może te 24zl się pomnoży 2 mini 3 multi życzę sympatycznym tego co mi życzycie np 4/5 w mini dobra będę zioral
@4 280 984zgrywus: zgrywus popatrz niedługo do wladzy dojdzie przewodniczacy koalicji który bedzie prezydentem, , i wszystko sie skonczy, nie bedzie 13, 14 dla e,merytów, nie bedzie 500+i inych przywilejów dla nikogo sam o tym mówił ze jak dostanie sie do wladzy wyzej to to pozabiera wszystko , wie c niecieszcie sie tak ze to wszystko bedzie wiecznie, wszystko co dobre szybko sie konczy i to dla wszystkich i bez wyjatku
on tylko czycha na wasze majatki, i na wasze głosy przy urnach w tym kraju bedzie coraz to lepiej sie działo, jeszcze wspomnicie moje słowa i wtedy zobaczycie czy miałem racje czy nie

dobra a teraz proponuje juz tu sie nie sprzeczac tylko zmienictemat i wzisac sie za typowanie liczb , zrobcie cos przyjemniejszego dla siebie i innych
@4 281 000marc1978: ogłosiłes w koncu juz mysklałem ze sie niedoczekam tego od ciebie w koncu coś madrego napisałes
Niemoge doładować konta na lotto
@4 280 996krzysztof 24: zdeka zazdroszczę Trójmiejskiego klimatu miłosne i nie tylko mam wspomnienia szczególnie Gdynia Sopot
@4 280 978Gosia__77: witajsorki ze wczesnierj sie nie przywitałem , ale musiałem odpisac tu kilku kolegom, co by nie pomysleli ze ich olewam tu na czacie brzydko mówiac, fajnie cie tu widzieć ponownie na czacie jak i wiele innych pań
@4 281 002Rrrooobbbeeerrrttt: blik przed momentem działał

skany to nie problem