Wpisy 4 280 733 – 4 280 832
10 października 2021 14:36 → 10 października 2021 16:01, 100 wpisów
Idę w mapcie nie chce patrzec na ten ewentualny bełkot maratońskich wpisów regulamin to pic są równi i reszta
Arczi często mówił że ledwo z sklepu przyszedł i tak było kilka razy
A na czacie zapppiiieerrdalla jak "Groźny Iwan"
TO SIE NIE TRZYMA ANI KUPY ANI DUPY.
Dosyć...
A na czacie zapppiiieerrdalla jak "Groźny Iwan"
TO SIE NIE TRZYMA ANI KUPY ANI DUPY.
Dosyć...
Estymi wybacz drugi raz jakoś po południu wczoraj marker pisał na czacie że chcieli cię zblokować
arczibalik73
ty się na zielonej dobrze czujesz
jak piszesz i czytasz te swoje banialuki
o złych tu ludziach
i tobie wspaniałym
wszystko wiedzącym
udzielającym wszystkim rad
bez ciebie będzie tu dobrze
ty się na zielonej dobrze czujesz
jak piszesz i czytasz te swoje banialuki
o złych tu ludziach
i tobie wspaniałym
wszystko wiedzącym
udzielającym wszystkim rad
bez ciebie będzie tu dobrze
@4 280 737emeryt:
Nie oceniaj a nie będziesz oceniany
4 280 611. arczibalik73
178 błędów
właśnie po to jesteś na zielonej
aby oceniać ludzi
opiniować
ubliżać, jak mnie w tym zrobiłeś
a następnie piszesz, że nie czytasz o sobie
więc wytłumacz sobie swoje postępowanie
nigdzie nie pisałem, że jestem przewodnikiem
lecz pilotem wycieczek
organizatorem wypoczynku
obozów
wycieczek
a to nie to samo
jak mylisz pojęcia od lat
to nie moja wina
nie musisz tego przemyśleć, bo to nic w twoim przypadku nic nie da
ale nie napisałem ci, że jesteś głupi
jak ty mnie
bo za to pasko ciebie nie usunie, bo właśnie tak cię toleruje i uchodzi tobie na sucho
bo zapełniasz ilość linii pisanych na zielonej
ale mnie by usunął
i niech wreszcie to do ciebie trafi po raz 1973
nie oceniaj ludzi
o których nie masz pojęcia nawet mglistego
i nie ubliżaj mnie
i innym na zielonej
bo po to tylko wchodzisz
178 błędów
właśnie po to jesteś na zielonej
aby oceniać ludzi
opiniować
ubliżać, jak mnie w tym zrobiłeś
a następnie piszesz, że nie czytasz o sobie
więc wytłumacz sobie swoje postępowanie
nigdzie nie pisałem, że jestem przewodnikiem
lecz pilotem wycieczek
organizatorem wypoczynku
obozów
wycieczek
a to nie to samo
jak mylisz pojęcia od lat
to nie moja wina
nie musisz tego przemyśleć, bo to nic w twoim przypadku nic nie da
ale nie napisałem ci, że jesteś głupi
jak ty mnie
bo za to pasko ciebie nie usunie, bo właśnie tak cię toleruje i uchodzi tobie na sucho
bo zapełniasz ilość linii pisanych na zielonej
ale mnie by usunął
i niech wreszcie to do ciebie trafi po raz 1973
nie oceniaj ludzi
o których nie masz pojęcia nawet mglistego
i nie ubliżaj mnie
i innym na zielonej
bo po to tylko wchodzisz
arczibalik73
zobacz, ile ty linii na zielonej zapełniłeś /
ale na temat MM
NICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
a zielona poświęcona jest nie tylko tobie
i twoim problemom z ludźmi
zobacz, ile ty linii na zielonej zapełniłeś /
ale na temat MM
NICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
a zielona poświęcona jest nie tylko tobie
i twoim problemom z ludźmi
Oby żabka była otwarta ide wysłać
@4 280 744chevelle1970: grasz te same czy zmieniasz ?
Te same,jedynie 5/5 zmieniam
arczibalik
o mnie, nie wiesz kim jestem i nigdy się nie dowiesz
wystarczy, że ty o sobie w każdy tu dzień
przekazujesz tu o sobie, że aż mdli
o mnie, nie wiesz kim jestem i nigdy się nie dowiesz
wystarczy, że ty o sobie w każdy tu dzień
przekazujesz tu o sobie, że aż mdli
GRYKSA te liczby to do keno czy multi bo nie wiem w co mam zagraC
25,28,55,66,67,69,47
25,28,55,66,67,69,47,56
25,28,55,66,67,69,47,56,61
25,28,55,66,67,69,47,56,61,65
25,28,55,66,67,69,47
25,28,55,66,67,69,47,56
25,28,55,66,67,69,47,56,61
25,28,55,66,67,69,47,56,61,65
@4 280 746chevelle1970:
Zbigniew ,szuka Zony dobrze chodzi ma całkiem dobre baterie naładowany akumulator itd itp
reklama dźwignia handlu :
reklama dźwignia handlu :
Dzień dobry widziałem , że arcysralik chciał rozpierduche zrobić po raz to kolejny... I to na niedzielę się uparł. pozdrawiam serdecznie wszystkich miłych multipaskowiczow
Problemy są cały czas bo wygrać nie można to wydaje mi się że do tego można dodać problemy życiowe i o tym pisać. jeden od drugiego mądrzejszy a widać że od tej stronki uzależnienie macie również z tym że co niektórzy chcą by tu było na ich zasadach to se stwórzcie stronkę to będzie jak wy chcecie
Takie przemyślenia po rowerku..
Lepiej do lotto dołożyć 1 multi czy mini..
Niż walić po 4 zaklady multi a i tak uj i tak
Lepiej do lotto dołożyć 1 multi czy mini..
Niż walić po 4 zaklady multi a i tak uj i tak
Nie będę tu już wchodził co niektórzy pisali a dalej są proszą o bana to od blokowanie w kółko to samo
@4 280 741emeryt:
@4 280 734makler:
@4 280 732Mewa: bez ciebie tez tak nie długo bedzie
@4 280 756Marian303:
Co dziwne arczi czy Seba jaki jest widać ale inni chyba też nie bardzo
@4 280 762arczibalik73: @4 280 763arczibalik73:
@4 280 760Myvictory: ależ pi ndole nie arczi tomiód na uszy,jak bym prezesa jarka słuchał,pierdolenie o szopenie
Widać że jak ktoś by tu był normalny to by dał se spokój i już nie wydawał się w to samo normalnie głupota
@4 280 763arczibalik73:
@4 280 719EstyMy: piszesz że jestem nie miły na czacie.a jak mam być miły dla kogoś kto się mnie czepia bez zdania racji i mnie oczernia i pogrąża wciąż na okrętkę i coś do mnie pisze co nie jest prawda, jak mam być dla tych osób miły bo nie rozumie tu czegoś, ja nikogo tu niczym nie atakuje, a mnie wciąż ktoś tu czymś atakuje i poniża, to jest normalne według ciebie,bo dla mnie nie, po co taki mewa , makler,emeryt, marc 1978,bolo22, i jeszcze inni, się wytrząsają na denna, po co to robią, niema mnie jest źle ,jestem też jest źle, ludzie obudźcie się co wy robicie tutaj sami siejecie zamęt, a przypisujecie to mi lub sebastianowi na czacie,
estymy jeśli zaś chodzi ci o te blokady tu na czacie, które dostawałem to nieraz były niesłuszne, każdy tu dostaje jakaś blokadę za coś nie ja jeden, i będzie dostawał nadal, gdyby kilka osób nie szczelało z ucha do admina to tych blokad by tu nie było, ale są bo dopóki tacy ludzie będą tu na czacie i o byle co będą pisać to tak będzie zawsze ,jeśli admin się nie przyjrzy odpowiednio danemu problemowi na czacie i kto jest temu naprawde winny to tak tu i będzie banował wszystkich dla spokoju,a z tego co wiem i widze to admin nie czyta wszystkiego co i kto pisze czyta tylko odczasu do czasu co tu madrego i kto wypisuje, i wcale sie adminowi strony nie dziwie bo człowiek tez ma swoja rodzine ,a nie bedzie tu czytał popierdólki które pisza co niektórzy czatowicze, na stronce ,dopiero jak ktos sie z nim skontaktuje osobiscie to wtedy odpowiednio reaguje,i to admin podejmuje tu decyzje kogo zablokuje na czacie a nie ja czy sebastian, nikt z nas ani z was niema na to wlywu, i to musicie zrozumiec i wziaść sobie do serca wszyscy,jesli bedziecie niemili , do inych osób, bedzie doastawac blokady, nie tylko ja,
estymy piszesz mi ze jestem niemiły arogancki niegrzeczny itd a jaki mam być jak duzo osób tutaj na czacie jest dla mnie taka sama,czy ja komu cos tu pisze złego czy ja z kims tu sie kłoce, i podrzegam do nienawisci na tym czacie, czy ja sie czepiam, np, maklera, mewy i nyych, jesli oni cos pisza pod moim adresem czy czepiaja sie mnie to ja tym samym im odpisuje, i to według ciebie jest złe, ze im odpisuje tu na czacie a nie W kg BO POBLOKOWALI PRZEDEMNA KG bo sie boja abym im onich prawdy nienapisał, przecierz to jest celowo tak ronbione nie widzisz tego?, przecierz to celowo jest abym im nic tam nie napisał a abym to pisał tutaj, aby wszyscy mogli przeczytać i sie pod to podpiać i czytać i dolewac oliwy do ognia, wiesz dlaczego tu teraz jestem, bo mnie oto prosilo kilka osób , abym tu był z nimi, i abym z stad nie odchodził, oni wiedza ze mam potencjal do liczb, i wiedza ze mam tzw czutki trafień, ale jest tu grono osób które, nie nawiedza mnie wprost i chcą sie mnie z stad jak i sebastiana pozbyć, aby oni mogli rządzić tym czatem, ale tak nie e bedzie, mam nadzieje ze admin, nie pozwoli na to, aby tacy ludzie wprowadzali tu swoje zasady dla innych, no chyba ze mu to pasuje i bedzie dozył do tego aby ten czat sie rozleciał, własnie przez takich ludzi, ale mam nadzieje ze nie chciałby aby ktoś mu rozwalił to co on stworzył dla innych
@4 280 764Mewa:
@4 280 771arczibalik73: @4 280 770arczibalik73: regulamin to jednak pic
nie tak dawno,sam makler pisal o zamknieciu czata, bardzo chciał tego tu dla innych co niepamietacie juz, w czerwcu tego roku admin podjał taka decyzje i czata niebyło jakis czas , co pisaliscie do admina wtedy,, czy teraz chcecie tego samego, bo nie umiecie sie tu zachować odpowiednio, ja ostatnio tez tu naczacie prosiłem Pasko o zamkniecie tego czata z powodu najazdu i na mnie , i przypisywaniu mi rzeczy w których nie brałem udziału,ale hejt trawal pod moim adresem, czy Pasko coś z tym zrobil, NIe, wiec po krótkim namyśle postanowiłem ze nie będę tu wchodził na czat, przez kilka dni, chciałem odpocząć sobie tu o d kilku osób, dzisiaj wszedłewm na chwilke aby zobaczyć czy juz jest wporzadku czy jest spokój a tu co widze odrazu m nalot namnie bo sie pojawiłem czy według ciebie estymy to jest normalne, czy to ja jestem tym tu złym czy,moze makler, mewa i marc1978 emeryt, , czego sie mnie czepiaja czy ja sie nimi interesuje i ich zyciem NIE wie c dlaczego domnie coś pija, dlaczego pisza pod moim adresem i mnie tu oczerniaja, tego Pasko niewidzi tez, No mam taka nadzieje ze sie temu przyjzy, wkoncu i wyciagnie w stosunku co do tych osób odpowiednie konsekwencje nie domnie tylko do tych wichrzycieli którzy tu na czacie prowadza do tzw, kłotni i pozbycia sie stad mnie czy tez i sebastiana
Tommi,
pomiń rp, bo tu los różne płata figle a weź pod uwagę - o co grasz i cenę zakładu i powodzenia...
pomiń rp, bo tu los różne płata figle a weź pod uwagę - o co grasz i cenę zakładu i powodzenia...
@4 280 776arczibalik73: godzina bełkotu pisania i teraz wkleja
Włochy Belgia tyle żółtych kartek ?
Było by źle bez arcziego i Sebastiana muszą tu zostać na zawsze na zielonej bez dyskusyjne
@4 280 781Biedroneczka1977:
@4 280 784Marian303:
@4 280 781Biedroneczka1977: pasko lubi jak zadymiarz zadymę robi spokoju na stronie nie lubi a jak jeszcze powyzywa ludzi którzy mają dość to miód na uszy dla admina ale gdy tak jego ktoś wyzwie blokada
Wracam do liczb lepszych zajęć niż czytanie bzdur sam robi zadymę a pisze że ktoś inny
@4 280 787Myvictory: niedziela jak niedziela ładna pogoda
@4 280 789wujek74: potrzebny jak coś
@4 280 792Myvictory: dla monologów których nikt nie czyta tylko przewija?
Ktoś pisał że nie ma pracy i żony to niech ma ten czat dobre i to a wszystko chcecie macie prace żonę to zostanie mu czat
@4 280 783Myvictory: a dopiero, jak

To grajmy i kto wygra kupi stronkę i wprowadzi swoje zasady na razie wojna
@4 280 789wujek74: hm pisząc grzecznie jeśli nie piszę z kimś kto nie chce mieć z nim doczynienia to mi to lotto tylko że on szału dostaje jak ktoś go ignoruje nie chce się z nim zadawać musi prowokować pasja jakąś czy co ile razy prosiłem nie pisz do mnie o mnie nie komentuj jak o ścianę jak w końcu nie wytrzymalem zareagowalem to wyszedłem na tego co go zaczepia
@4 280 756Marian303: w odpowiedzi tego co tu piszesz jestes taki sam jak twoji kolesie którym prubujesz tu sie podlizać i dorównać, i to ty tu to robisz nie ja, ty chcedsz doprowadzić do jakt o piszesz tu rozpierduchy kolejny raz , bo ja tu poto dzisiaj nie przybyłem, aw celach pokojowych, ale tu sie widac tak nie da bo nie dlatego ze ja tu jestem a jest tu grono wscibskich i chamskich osób którzy niewiedza , co znaczy spokój, szacunek dla innych ludzi, którzy wciąż coś maja do mnie pomimo ze ja sie do nich nie czepiam,
@4 280 786Mewa: no dzieje się jak to w niedzielę
Mamusia i tatuś i dziadek i babcia ocno trzymają kciuki i nie tylko za naszego dzielnego samoudzielnego i pomocników jego
Każdy jest potrzebny ja widzę dobro w każdym człowieku ale ktoś mi nóż wbija w serce ale nóż jest czysty
Dobra idę od siedmiu boleści psuje dzień jak zwykle i odwraca kota ogonem że inni złośliwy wredny typ zostawiam was z tym kimś ja idę bo zaraz lub za godzinę kolejna dawka jego wpisów na haju
@4 280 805golanonim: hello
A co za problem zrobić ankietę ''Czy osoba XXXXXXXXX powinna dostać bana'' ?
Problem ma Pasko bo widzi dwie grupy podobne w sensie chęci pisania na czacie ale to tylko pisania bo reszta te dwie grupy różni wszystko i się nie umie wypowiedzieć za kim jest
Przekażmy sobie nawzaiem Znak Pokoju
Demokracja dać Niki tych wszystkich a nie jest dużo użytkowników a tys użytkowników powie kto w dół kto w górę a Pasko będzie bez winy bo on ręki do tego nie przyłożył
@4 280 814Myvictory: tylko widzisz jedną wg mnie grupa w mniejszosci nie umie wytrzymać od zaczepek tej drugiej dobrze czującej się w swoim towarzystwie nie zaczepiając nie prowokując ale co tam miałem iść ziorlem ino
Dać arcziego Seba i po drugiej stronie tych wrogów arcziego i seby
pasko ma czarno-białą drukarke więc i kartek żółtych nie wydrukuje
@4 280 810Myvictory: wątlliwości ? To cofnij chat do wczoraj i może się trochę wyjaśni, czy to się komuś w główce nie poprzestawiało, albo za jakiego, to się nie ma kozaka , a - zwykły muł
@4 280 795Myvictory: wiesz co ja tego czata niepotrzebuje tutaj,niech sobie tu rzadza nadal niech admin im dalej klaska wkoncu rozwala mu to co on zbudował, jesli admin na to im pozwala to prosze bardzo mi nic do tego jest, ja tu wchodze sporadycznie, ikiedy moge nie siedze tu 24 na dobe, a le gdy tylko tu wchodze odrazu jest zklle i to ja niby tu chce zrobić rozpierduche kolejny raz jak pisze niejaki Marian303, nie on, tylko ja, kiedy bym tu niewszedł odrazu wszystko pomyje jakie ktos pomysli sa przypisywane mi, lub mojemu koledze sebastianowi,nie innym, to my tu jestesmy tymi złymi osobami a nie mewa, makler , i inni,jesli tak nadal bedzie jak jest to nie tylko my stad odejdziemy jak, np kolega wójtt, i wedrowca netowy i jeszcze wielu inych, to przezez takich ludzi madrzyu i spoko ludzie stad sie oddalaja, i beda dzie takich osób coraz wiecej, zostana tylko wichrzyciele i admin, , ja tu wchodze od czasu do czasu tylko i jestem tu szykanowany przez wielwe osób, a tak niepowiinobyć, nie jestem uzalezniony tu od czata wcale bo moge tu buć lub nie, i tak sie wogóle zastanawiam czy jest sens wpogóle poćoś wchodzić jesli wszyscy w kolo uwazaja cie za swojego wroga, no chyba raczej niema sensu, nikt z tu niczego nie wnosi normalnego na czat poza chamstwem i obłuda i dosrywaniem komukolwiek, mi na tym nie zalezy moge tu być ale nie musze
Omijać się nie cytować drugich nie wymieniać ników o to prosił Mewa
@4 280 799arczibalik73: twoje wypociny mnie przerażają. Wyjdź sobie na spacer dotlenić mózg
Arczi nie pisz do nich nie wymieniaj ich ników a będzie spokój
@4 280 826wujek74: yyyy podaje się
@4 280 826wujek74: ble ble ble ...ble ble ble...
@4 280 825Myvictory: 10000 próbowałem nie dotrze