Wpisy 4 280 341 – 4 280 440
10 października 2021 07:57 → 10 października 2021 12:14, 100 wpisów
@4 280 334waldus: no no za chwilę Admin zleci co dziś wolno {{mruga}świat się kończy
@4 280 339zbigniew g:
@4 280 342Biedroneczka1977:
Puść jeden zakład z moich
@4 280 331Robal_36: właśnie miałam nie grać Ale zagram
@4 280 344zbigniew g: coś wybiore
@4 280 339zbigniew g: Ty farciarzu

Mój rekord chodzi o system dawno temu mini 10 sytemem i wygranej brak
Biedroneczka1977
waldus
zbigniew g
Robal_36
waldus
zbigniew g
Robal_36
@4 280 350emerytka 46:
Mewa
Do żółtej to wszyscy chodzimy proszę się poprawić do fioletowej nie chodzimy Witam wszystkich
@4 280 353Myvictory: niektórzy chodzą do fioletowej zaznaczam niektórzy
Dziś niedziela pasuje dziś spokój brakuje mi na stronce by ktoś coś napisał dłużej na pół stronki coś o życiu ale przez innych tego teraz nie ma przykre to tak się kończy samowola innych
@4 280 357Myvictory: trzeba jakieś śniadanie zrobić
Też mam już na stole widzę że trzeba za mordkę brać użytkowników to by tu był spokój normalnie się nie da widzę
Zenadowy ten necz byl...jakis....za co ten Lewy tyle eurasow bierze skoro nie potrafi ograc amatorow...ktozy ciesza sie nawet z przegranego meczu..byle by strzelic choc glupia brameczke
Boks 🥊 jak wrażenia kownacki zamienia się w Gołotę poniżej pasa
No troche dostal.nawet przepraszal..
Ale Madzia Frech tenis..choc przegrala z Pliskowa byla 3 Wta to pokazala dobry tenis i...puka do pierwszej 100 Wta
Ale Madzia Frech tenis..choc przegrala z Pliskowa byla 3 Wta to pokazala dobry tenis i...puka do pierwszej 100 Wta
Z San Naribo nic sie nie liczy...bo najslabszy zespol..raczej goscie od patelnii i procentow
bankowych...
65 nie weszlo nic nie gram..
Dopiero wtorek...lotto mini
bankowych...
65 nie weszlo nic nie gram..
Dopiero wtorek...lotto mini
No lipa multi.. Nawet wysłałem wczoraj wieczór wielki uj... Ale te same typuje na dziś.. Oby nie weszło wyżej niż 5 na 10
Gdzie jest wedrowca netowy
@4 280 373zbigniew g: nie wiadomo szukałam tego bloga Ale nie wiem jaki adres
@4 280 374Biedroneczka1977: jego prognozy pogody były do D u p y mi się bardziej sprawdzalo
I d i o t a.
@4 280 376Wędrowca netowy:
@4 280 376Wędrowca netowy: Opady śniegu za kilka dni Białystok itp
Jak nic nie wejdzie na 14...dam te na zywca na wieczor 10 profil
Ja tam w prognozy nie wierzemyslalem ze oczekujace wejds ale tu 65 czeka 19 losowan
no i jest
kabaret w info
człowiek w warszawskim pulowerku
i pranie mózgu
dla emerytów program województw wschodu kraju
kabaret w info
człowiek w warszawskim pulowerku
i pranie mózgu
dla emerytów program województw wschodu kraju
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 280 374Biedroneczka1977: rozważaniaolotto
@4 280 384Gosia__77: dziękuję bardzo
@4 280 388Gosia__77: znalazłam dziękuję za pomoc
Patrzyłem ten blg.. Do dupy.. To nic nie daje.. Tak to też mogę sobie z fusów wróżyć nie ma sposobu...
@4 280 396Mulag: niekoniecznie średnio statystycznie wg algorytmu, ma się pojawiać trzy razy dziennie
Chciał bym w końcu wygrać i być przynajmniej bogaty a kiedy być obrzydliwie bogatym
@4 280 400Mulag: A w co grasz, w jaką grę ? Bo czasem można wygrać i nie zostaćnawet tylko bogatym - pamiętam losowanie mini z wygranymi za 5/5 w okolicy 20 tys
Ostatnio od 28 lipca do dziś ponad dwa miesiące przerwa od swoich stałych liczb w mini z tym że w tym czasie dwa razy zagrałem na chybi trafi tylko
Mulag - nie miałbym śmiałości odradzać komuś gry stałymi, jednak..
Na razie uciekam no tak, może lepiej coś tam zagrać i być w grze niż tak jak ja zrobiłem gdzie całkiem zawiesiłem grę na kółku
... zawsze może zdarzyć się, że odpuścisz sobie jakieś losowanie, a po drugie - stałe, to zazwyczaj jakiś zbiór, grono liczb większy niż pięć losowanych ...
@4 280 391tomi77: A Ty myślałeś ze tam jest napisane jakie dzisiaj liczby wpadną ?
4 na 10 z 14...
Ale dzis nie gram..tak wyslalem wczoraj profil 10 2 losowania...
Ale dzis nie gram..tak wyslalem wczoraj profil 10 2 losowania...
Jutro gram swoje...1 multi 1p liczb 2xlosowania i 1 lotto maszyna...chybs ze 65 dzis wpadnie...oj wczoraj blisko 6 na 10 2 oboki
@4 280 415tomi77: jutro może być za puzno zagraj dziś
@4 280 412makler:
niegrajcie bo i tak nic nie wygracie tu tylko ts wygrywa na was,
@4 280 420tomi77: bo tak ci Sebastian powiedział
@4 280 423panoramix: poszedł na spacer
grajcie tylko w mini tam gdzie sa konkretne jakies wygrane, typu 5/5 inne prawie nic nie siada no chyba ze chcecie przegrywać swoje ciezko zarabione pieniadze to grajcie w inne gry, a bedziecie przegrywać nadal
wczoraj byłem@4 280 423panoramix: witaja chciałem trochę sobie odpocząć od czata, i mnie nie było , wiesz jak to jest odpocząć od niektórych ludzi, tu z czata, twz. agresorów, którzy piszą i maja tu wonty do kogoś kogo tu niema w danej chwili,lepiej jest wyjść na spacer, jak piszesz dotlenić się po obcować z przyroda, itd, jak tylko tu siedzieć i pisać pierdoły o liczbach ,luz blus,
Ja wczoraj w górach beskidy 48km
@4 280 427zbigniew g: duzo ruchu to podstawa lepszego samopoczucia, jest bardzo dobrze robisz, ze biegasz, popieram w 100% ruch na świezym powietrzu to jest to
ruch na świezym powietrzu = lepsza kondycja rozumowania = lepsze wygrane w gry TS,
@4 280 433makler:
@4 280 433makler: witajco wy macie z tym zmiana sterownika administratora , nie rozumie tu czegoś kto niby tu jest tym administratorem, bo zapewne nie ja, rozwiń ta myśl swoja bardziej,bo ja nie uważam się tu za administratora tej strony,wiec niewiem o czym piszesz i do kogo te aluzje tu cierpisz
W gierce KURKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
jedynem administratorem i adminem oraz włascicielem tej stronki, jest PASKO anie ja ani kolega sebastian M którego pozdrawiam,
@4 280 430panoramix: widzisz wszedłem na chwilkę na czat odrazu jest spokój nikt nie pisze nic prawie, wszyscy siedzą w krzakach, i boja się wyjść, i tak moxze zostać spokój to podstawa dobrego samopoczucia każdej osoby
Makler wszystko co wiem na temat mieszkań w Poznaniu napisałam Tobie na KG czytaj I działaj