Wpisy 42 771 – 42 870
14 marca 2009 10:38 → 15 marca 2009 12:42, 100 wpisów
Wczoraj na liczbach.
Czy warto grać mecze które podałem, zawsze warto a nóż moze wejdzie. Numerów nie będe podawał nie mam na to głowy.
Czy warto grać mecze które podałem, zawsze warto a nóż moze wejdzie. Numerów nie będe podawał nie mam na to głowy.
Najwieksza glupota jest granie na maszynach :P Na tym nie da sie wygrac nic :P Dlatego to sie nazywa jednoreki bandyta ty go chytasz za jedna reke a on ci druga do kieszeni wklada. Bedac w barze widzialem jak koles 200 pln wpakowal w to i wyszedl goly i wesoly moim zdaniem lepiej by mu bylo kupic sobie jakakolwiek gre na kompa i grac w nia. Za 200 idzie kupic duzo ciekawych tytulow a jak on dzien w dzien przegrywa to naprawde lepiej dofinansowac lotto ;p
Valenciennes - Le Havre 1 1.65
Info | Status | Delete
Caen - Lille 2 2.45
Info | Status | Delete
Nantes - Lorient 1 2.20
Info | Status | Delete
Sochaux - Nancy 2 3.51
Info | Status | Delete
Le Mans - Rennes 1 2.81
Info | Status | Delete
Monaco - Toulouse X 2.87
Info | Status | Delete
Total odds / 6 matches
Betfair 440.10
188Bet 334.92
5Dimes 329.14
Info | Status | Delete
Caen - Lille 2 2.45
Info | Status | Delete
Nantes - Lorient 1 2.20
Info | Status | Delete
Sochaux - Nancy 2 3.51
Info | Status | Delete
Le Mans - Rennes 1 2.81
Info | Status | Delete
Monaco - Toulouse X 2.87
Info | Status | Delete
Total odds / 6 matches
Betfair 440.10
188Bet 334.92
5Dimes 329.14
A ja proponuję aby tutaj pojawiły się mapy z "Liczb świata", wtedy z pewnością by wielu z nas było lepiej typować liczby.
Bettyper a co myslisz o Odra Opole- Jastrzębie?? Odra gra juniorami, ogromne problemy myślę że 2 jak nic
Mam pewne pytanie czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć jako osobie zielonej zupełnie w tym temacie ? Mianowicie ile liczb w dużego lotka trzeba trafnie wytypować aby zarobić coś w fortunie?
PIOTER 1 liczbe wytypuj i pusc pojedynczo kurs 7.A tak poza tym to zerknij prosze na strone fortuny i tam wszystko znajdziesz,tylko zechciej tam wejsc i przeczytac.Pozdrawiam
Allan ty mozesz sobie proponowac , tutaj jest forum o grach liczbowych w Polsce a nie z liczb świata , jak grasz sobie w liczby świata, to założ sobie własną stronke i tam sobie zrób mapy , nas inne mapy niż te co tutaj są nie interesują .
A ja dzisiaj postawie na NIE: 10,19,62 stawiam na to swój telewizor plazmowy, chałupe z marmuru, skórzane botki i mercedesa. Tylko nie wiem czy miś koala odważy się przyjąć taki zakład.
Wg moich wyliczeń dziś w DL największą liczbą będzie 24, i będzie parka 17,21.
Justa trochę grzeczniej, mało się tutaj udzielasz więc nie mów za wszystkich. Z tego co widzę wiele ludzi gra w "Liczy Świata", stąd moja propozycja, a Ty mów proszę za siebie, nie za wszystkich.
mam jeszcze jedno pytanie dotyczące fortuny w regulaminie napisali że można postawić dowolna kwotę lecz wygrana jest ograniczona jakimś progiem jaka jest jego wartość gdzie to pisze? z góry dzięki za odpowiedz pozdrawiam
bettyper co do Nancy jestem zdecydowanie za! :) Ja gram coś takiego: Rozpis 3z4! Mouscron, Nancy, Koeln X,Bielefeld!
:B Uuuu...
Godziny otwarcia punktów Fortuny poniedziałek 10:00 - 17:30
wtorek 9:30 - 18:30
środa 9:30 - 18:30
czwartek 9:30 - 18:30
piątek 9:30 - 18:30
sobota 8:30 - 16:30
niedziela 8:30 - 15:00
wtorek 9:30 - 18:30
środa 9:30 - 18:30
czwartek 9:30 - 18:30
piątek 9:30 - 18:30
sobota 8:30 - 16:30
niedziela 8:30 - 15:00
Ja dzis licze na wielka powtorke wczorajszego dnia bo dawno nie powtorzylo sie sporo liczb z dnia poprzedniego :P
Witam Cię Allan,no tak masz rację było bardzo fajnie.
Tylko trochę dalej,dziękuję za pozdrowienia.
Tylko trochę dalej,dziękuję za pozdrowienia.
Ja też prosiłabym Pasko o takie statystyki jak na Lottostat.Pozdrawiam wszystkich grających życząc wysokich wygranych.
Kogut rowniez dwoma skrzydelkami podpisuje sie pod prosba ,ktora juz wczesniej wyrazilem,wiec tylko potwierdzam prosbe o takie statystyki.
Czy ktoś ma jakieś propozycje w DL na dzisiaj ?
To ja się "czepnę" Kogucika 19 - jakie to statystyki masz na myśli, które były na tej zlikwidowanej (?) stronie o lotto, a których to nie ma darmowy program o którym mowa na forum w tym oto wątku http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2023
Mogę wiedzieć?
Pozdrawiam
Mogę wiedzieć?
Pozdrawiam
Pytajacy.Ja juz od dawna monituje PASKO aby przemyslal zrobienie map na liczby swiata,takich jak:czeski multilotek,Hiszpania,Florida,Washington,Wlochy,moze to wystarczy.Wydaje mi sie ze bylaby wtedy stronka bezkonkurencyjna.Nie wiem czy cie to co napisalem usatysfakcjonuje,ale jak nie to wlasnie o takie zeczy mi chodzi.Pozdrawiam
witam wszystkich,a szczególnie Groma
mam przeczucie że dzisiaj w DL będą cyferki z pierwszej 10 i jedna z dwudziestek,jeśli ML to na nie
1,55,14,dzisiaj posłałam pierwszy raz te systemy w multi ano zobaczymy
mam przeczucie że dzisiaj w DL będą cyferki z pierwszej 10 i jedna z dwudziestek,jeśli ML to na nie
1,55,14,dzisiaj posłałam pierwszy raz te systemy w multi ano zobaczymy
moje typy na dziś : 2,8,28,33,47,49,64,
67,71,72
67,71,72
moje typy na jutro w bwin:
Gil Vicente - Gondomar 1 1.55
Braga - Academica 1 1.50
Górnik Z - Lech 2 1.85
Aachen - St.Pauli 1 1.70
FC Brugge - Ghent 1 1.90
Atalanta - Torino 1 2.10
Denizlispor - Hacettepe 1 1.65
Bellinzona - Grasshoppers 2 2.30
Belenenses - Amadora 1 2.10
kurs 232.51
Gil Vicente - Gondomar 1 1.55
Braga - Academica 1 1.50
Górnik Z - Lech 2 1.85
Aachen - St.Pauli 1 1.70
FC Brugge - Ghent 1 1.90
Atalanta - Torino 1 2.10
Denizlispor - Hacettepe 1 1.65
Bellinzona - Grasshoppers 2 2.30
Belenenses - Amadora 1 2.10
kurs 232.51
I ja sie dolaczam do Koguta,Allana-Pasko dolacz mapy liczb swiata-te na ktore gramy czy podajemy typy,nie trzeba bedzie fortuny dodatkowo otwie.
rac.
CZ-TRZY GRY
WASZYNGTON
FLORYDA
WLOCHY
HISZPANIA
rac.
CZ-TRZY GRY
WASZYNGTON
FLORYDA
WLOCHY
HISZPANIA
Dziękuję Kogucikowi i Belli za miłe powitanie,życzę trafnych typowań.
W najbliższym czasie powinny wejść....
15,77,79.
A w dużym dawno nie było 1,49.
życzę wszystkim powodzenia.
Pozdrawiam.
W najbliższym czasie powinny wejść....
15,77,79.
A w dużym dawno nie było 1,49.
życzę wszystkim powodzenia.
Pozdrawiam.
gregor czy na 11 obstawionych meczy pięctrafionych to coś płaą,przy okienku Pani ponoćmiała wpisać jakąś sume gwarantowaną ale z kuponu nie mogę nic wyczytać 1322390314130907-2384?
ulala -ta suma gwarantowana to bys miala 27pln przy jednym bledzie w tym kuponie-przykro ale do kosza
GROM umiesz czytać kosmogramy? Tzn chodzi mi o te dni szczęśliwe w życiu. Jest jedne artykuł w necie jak to się robi, ale jest strasznie zamotany. Zrobiłem sobie taki kosmogram na pewnej stronie i nic z tego nie rozumiem.
Toto.
Wiem o co Ci chodzi,ale to nie z Netu wziąłem,więc nie wiem co tam masz./?.Podaj coś konkretnego.
Nie wiem co na necie mają./
pozdrawiam.
Wiem o co Ci chodzi,ale to nie z Netu wziąłem,więc nie wiem co tam masz./?.Podaj coś konkretnego.
Nie wiem co na necie mają./
pozdrawiam.
@TOTO tu jest napisane o kosmogramie łotwo przyswajalnie:
http://astrologia1.w.interia.pl/astr2/index.html
http://astrologia1.w.interia.pl/astr2/index.html
Tu można zrobić sobie kosmogram:
astrocafe.pl/Twoj_Osobisty_Kosmogram/
a tu można przeczytać o szczęśliwych dniach w zyciu:
eioba.pl/a76242/astrologia
astrocafe.pl/Twoj_Osobisty_Kosmogram/
a tu można przeczytać o szczęśliwych dniach w zyciu:
eioba.pl/a76242/astrologia
Witaj Gromciu : kopę tygodni! Przyznaj , że stęskniłeś się za nami :DDD
Dziś chodzi za mną parka 11,41 i trójeczka 22,68,24,
piątka 22,68,70,24,29
a w ogóle to coś z liczb 2,11,12,22,24,29,33,41,45,53,56 lub 58,68,69,70,71,73
Jak nie dziś to jutro lub pojutrze
Dziś chodzi za mną parka 11,41 i trójeczka 22,68,24,
piątka 22,68,70,24,29
a w ogóle to coś z liczb 2,11,12,22,24,29,33,41,45,53,56 lub 58,68,69,70,71,73
Jak nie dziś to jutro lub pojutrze
Witaj Hosia.
No tak stęskniłem się.
No liczby niczego sobie,ale czy na dzisiaj.????
Pozdrawiam.
No tak stęskniłem się.
No liczby niczego sobie,ale czy na dzisiaj.????
Pozdrawiam.
Dzięki za info, pisze o tych szczęśliwych dniach w życiu, bo powoli będę kończył przygodę z grą w lotto. Chcę poznać tylko, swoje szczęśliwe dni i wtedy tylko będę grać i przy kumululu powyżej 10 mega. Ale najpierw musze poznać te swoje szczęśliwe dni. Pozdrawiam
Trzeba podjąć męską decyzję:
Odezwę się jak wygram powyżej 100k PLN.
Żegnajcie, będę was czytał.
Na forum założę jeszcze wątek, tak przewrotnie, a co!
Fajnie było.
Mam nadzieję, że to jeszcze nastąpi bo chcę wygrać te 100k.
1 osoba mniej na razie.
Odezwę się jak wygram powyżej 100k PLN.
Żegnajcie, będę was czytał.
Na forum założę jeszcze wątek, tak przewrotnie, a co!
Fajnie było.
Mam nadzieję, że to jeszcze nastąpi bo chcę wygrać te 100k.
1 osoba mniej na razie.
k = kilo = 1000x np. 1 kilogram = 1000 gram
100 kilo złotych = 100 000 PLN :) Pozdrawiam
100 kilo złotych = 100 000 PLN :) Pozdrawiam
Zapomniałam sie dzisiaj spytać Pani w Fortunie czy moge robic zakłady na ML na kilka dni ...czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie ?
TOTO>
Powodzenia,nie załamuj się ,główa do góry.
Ja dzisiaj zagrałem po dużej przerwie,i to z marszu,jak to się mówi.
Więc trafię to dobrze,nie to jutro też jest dzien.
Powodzenia,i pozdrawiam.
Powodzenia,nie załamuj się ,główa do góry.
Ja dzisiaj zagrałem po dużej przerwie,i to z marszu,jak to się mówi.
Więc trafię to dobrze,nie to jutro też jest dzien.
Powodzenia,i pozdrawiam.
Mysia Pysia można zrobić zakłady w Fortunie na 10 dni na liczby świata
Liczby świata można typować w przedsprzedaży aż miesiąc do przodu ("Fortuna w pigułce" str. 5)
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam wszystkich na forum! Piszę do Was pierwszy raz,choć obserwuję Was od pewnego czasu...Chciałabym troszkę więcej dowiedzieć się o tym jak grać i coś wygrać,ponieważ szczęście chyba o mnie zapomniało...Gram w multi i w dużego. Mam jakieś typy ale w ostatniej chwili ja zmieniam i nic z tego nie wychodzi.Pozdrawiam.
Aklim ma rację , można typować miesiąc do przodu. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. takie dostałem informacje w Fortunie, ale oczywiście w "Fortunie w pigułce" jest napisane że można typować do 30 dni wcześniej.
No jak tam,miłe Panie i Panowie.
Chwalić się,nie mówcie,że nic nie wygraliście.???
Pozdrawiam.
Chwalić się,nie mówcie,że nic nie wygraliście.???
Pozdrawiam.
Tylko 3jka w DL. Ale i tak dobre jak na 2 zakłady z chybił trafił . :)
moj mąz zrobił mi niespodziankę i trafił na chybił 5 12.03.2009 w dużym lotku a ja mam 16.03. urodzinki
No Ja,dwie trójki.
Jedna w Multi,za 2 zł,
druga w dużym.
Jak na początek,to bardzo dobrze.
Pozdrawiam.
Jedna w Multi,za 2 zł,
druga w dużym.
Jak na początek,to bardzo dobrze.
Pozdrawiam.
Oj gromie ja się nie mam czym pochwalić,kasa przeputana,bloki nie weszły,DL i EL zero...zapodaję Dębowe
i myślę nad jutrzejszymi typami
i myślę nad jutrzejszymi typami
No i nie mówiłam....dziś też cieniutko. Tylko dwie trafione w DL.
Bella 34.
No co ty,nie załamuj się .
Widzę,że coś cięzko losują w tym Marcu.
Ale myślę,że zmienią się typy po 15 stym.
Pozdrawiam.
No co ty,nie załamuj się .
Widzę,że coś cięzko losują w tym Marcu.
Ale myślę,że zmienią się typy po 15 stym.
Pozdrawiam.
witam.analizowalem ostatnio multi,tzn kilka ostatnich miesiecy wziolem do analizy i zauwazylem ze srednio 4-5 liczb sie powtarza z dnia powszedniego,ale zdarzaja sie tez dni i to nie zadko jak ta liczba rosnie do 8 czy 10 liczb jak to mialo miejsce np chyba 12.12.2008 kiedy az sie 10 liczb powtorzylo z dnia 11.12-to tyle co chcialem napisac na temat ml.ps.ja gram zaklady sportowe ,ale tez nie raz lubie puscic sobie dla odmiany ml.pzd
pasko,możesz mnie odblokować nie mogę wpisać swoich typów ml,chyba zle wpisałem hasło :(
Jakie 40stki KOCIO,trzeba było dziś zajść...gość jeden tak wygrywał w keno że szok,na 2 liczby,na pewno nie był do tyłu,u mnie 6/9 w multi...
chce sie podzielic z wami jeszcze innymi moimi analizami tzn w totomix za kazda liczbe DL jest kurs 7(tzn stawka razy kurs 7)jak pewnie sami zauwazyliscie liczby w przedziale 40-49 zdarzaja sie wyjatkowo czesto ,wiec moj pomysl jest nastepujacy ktory znalazlem,a wiec ,np wysylam liczby od 41 do 49 włącznie,wiec mamy 9liczb,i np wysylamy kazda z osobna liczbe za stawke 10zł.daje nam wklad ogolny 90zł.teraz kazda liczba jest mnozona razy stawke czyli 10zł i minus 10% podatku wiec z jednej liczby wyjdzie nam na czysto 63zł.przypuśćmy ze w przedziale 41-49 wylosowane sa liczby 2,wiec 63zlrazy 2 wychodiz nam 126zl,-wklad nasz czyli 90zl mamy na czysto 36zł,wiem ze to malo jest ,i duze ryzy,bo np nie trafiamy zadnej liczbyz przedzialu 41-49 i jestesmy do tylu,ale np jezeli ktos ma pieniadze lub dlugo siedzi przy analizowaniu Dl ,to jak np by puscil kazda liczbe razy stawke 100zl ,trafiajac 2liczby ma na czysto 360zl,jak wiedzie zdarzaja sie tez losowania,kiedy padaja az 3 liczby w przedziale 41-49.i drugi moj pomysl tez gra w totomix jak juz pisalem za kazda liczbe w DL kurs jest 7,zostanmy juz przy podziale 41-49,teraz stawiamy na kazdym kuponie 2 liczby(pare) np liczbe 42i47.wiec suma tych dwoch liczb daje nam kurs 49 poniewaz tak jak pisalem kurs jest 7 do jednej liczby a ze mamy 2 liczby wiec 7razy 7 daje nam kurs 49,w przedziale 41-49 jest 36 kombinacji mam tu namysli kazda liczba z kazda na jednym kuponie,przypuścmy ze stawka nasza bedzie 10zl (wiem ze to duzo kasy)bo wysylajac kupon za 10zl w sumie trzeba wydac 360zl,(10zl razy 36 kombinacji)wysylajac kupon za 10zl(pare)daje nam z jednego kuponu tzn pary 490zl -10% podatek czyli 440zl na czysto(kurs mamy z 2 liczb 49razy 10zl)przypuscmy ze sa 2 liczbyw tym przedziale ,a minimum musza byc 2 liczby zeby kupon byl wygrany wygrywamy 440zl -360zl ktore wydalismy na kupony=80zl ,a jak 3 liczby wypadna w tym przedziale wiec mamy440zl razy 3 kombinacje,czyli 1320zl-360zl=960zl,jak by ktos mial wiecej kasy lub byl pewny ze w danym losowaniu przynajmniej padna 2 liczby w tym przedziale 41-49 i zagralby np stawke 30-50zl i trafil przynajmniej 2 liczby ,nie mowiac juz o 3 liczbach to juz ladna kase wygrywa ,wiem ze jest ryzyko i to duze bo pszypuscmy ze trafia jedna liczbe lub zadna i jest np 360zl w plecy lub wiecej ,ja tylko chcialem sie z Wami podzielic moimi spostrzezeniami,chcialbym abyscie sie odniesli do moich analiz i podzielili sie ze mna swoimi uwagami .bo tak jaj juz pisalem w moim wczesniejszym komentarzu czyli nr komentarza to 42841-gram w zakladach sportowych ,wiec nie mam tyle wiedzy co panstwo na tym forum ,z gory przepraszam za bledy.pzd
brazil.Jakie liczby na jutro? bede ogromnie wdzieczna , bo u mnie dzisiaj nic:(
Przez kilka ostatnich losowań ML trwa przegrupowanie w częstości losowanych kulek.
Oto 14 najrzadszych z 25-ciu losowań z dnia 13 marca:
[44,63,] 73,79, [17,] 23, [26,30,] 46, [50,56,80,] 10, [19]
w nawiasach zaznaczone są trafienia 14 marca czyli 9z14-tu.
Chyba formuje się stopniowo nowa grupa najczęstszych.
Oto 14 najrzadszych z 25-ciu losowań z dnia 13 marca:
[44,63,] 73,79, [17,] 23, [26,30,] 46, [50,56,80,] 10, [19]
w nawiasach zaznaczone są trafienia 14 marca czyli 9z14-tu.
Chyba formuje się stopniowo nowa grupa najczęstszych.
A co się stało z tą stroną lottostat ? nie mozna jej otworzyć....a takie fajne statystyki na niej były
ja od kilku dni nie mam sie czym chwalić....:(
MYSIA a moze wejdz na strone: www.lotto-centrum.com tam tez znajdziesz duzo ciekawych statystyk.
OPA!W DL OD POCZĄTKU TEGO ROKU NIEMAL CO LOSOWANIE WYPADA MINIMUM JEDNA KULKA Z PRZEDZIAŁU 40-49.A JAK OSTATNIO ZACHODZĘ DO CIEBIE ZAGRAĆ TO JEST KTOŚ INNY
w końcu po tygodniu porażek przyszedł dzień chwały...wczoraj odegrałem się za cały tydzień i jeszcze pare groszy wyszedłem na plusie...mam nadzieję że to początek dobrej passy...dzisiaj postawie na 6,16,38,75,77
pozdrawiam i życzę wysokich wygranych
pozdrawiam i życzę wysokich wygranych
Mysia pysia - jakie to statystyki masz na myśli, które były na tej zlikwidowanej (?) stronie o lotto, a których to nie ma darmowy program o którym mowa na forum w tym oto wątku http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2023
Mogę wiedzieć?
PS
Kogucik mi na to pytanie odpowiadał, ale On tylko wspomniał o mapach.
Co takiego jeszcze tam było?
Pozdrawiam.
Mogę wiedzieć?
PS
Kogucik mi na to pytanie odpowiadał, ale On tylko wspomniał o mapach.
Co takiego jeszcze tam było?
Pozdrawiam.
KOGUCIK19!ZWRACAM SIĘ DO PRAWDZIWEGO KOGUCIKA19 CZY MOŻESZ MI POWIEDZIEĆ JAKIE JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO TRAFIENIA 3 W DL GRAJĄĆ SYSTEMEM 10.
witam,a czy jak obstawie w fortunie Washington jedna liczbe i stawke 5zl kurs wynosi 9*9=81zl by szlo zgarnąć?
Pytajacy.Nie chce sie rozpisywac ale strona lotto-centrum.com jest podobna,co do programow to nie uzywam zadnego bo do losu jeszcze programu nie wynaleziono,uzywam swoich opracowan na arkuszach,nosa ktory sie czesto muli,i szczecia ktore raz jest a 7 razy go nie ma ,i nigdy nie wiem kiedy bedzie ten raz,za to wiem kiedy bedzie te 7 razy.Pozdrawiam
KOCIO jak bedziesz znal prawdopodobienstwo to nie bedziesz gral wiec lepiej nie wiedziec,co do gry to pytanie twoje sugeruje mi gre 3/10 a to 120 zakladow prostych.Pozdrawiam
GOMEZ .Jedna liczba w washingtonie ma kurs 5,5 grajac za 3 zeta wyplaca ci 14.85 a twoj zysk na czysto to 11,85.Pozdrawiam
wysokie maja te kursy nie? warto zagrac w ta jedna liczbe czy nie moze na dwie?
GOMEZ moja odpowiedz moze byc jedna.Jak trafisz to warto ,jak nie trafisz to nie warto.Ja gram na liczbe 14 i czekam az wyjdzie zagralem w formie experymentu mam 20 progow jej nie bylo juz 24 dni wiec musialo by jej nie byc przez 44 dni zebym przegral kase.Pozdrawiam
Kilus : Pomysł masz dobry ale trochę ryzykowny na dłuższą metę.Wolałabym chyba obstawiać pewniaki. Popatrz i pomyśl - najlepsi typerzy pewniaków maja około 50 % skutecznosć. Gdyby grać ich typami przy możliwej dla naszych kieszeni stawce zawsze jest się do przodu :)
Moze inaczej bym to ujol;ZEBY WYGRAC TRZEBA TRAFIAC A ZEBY TRAFIAC TRZEBA GRAC.