Wpisy 4 276 011 – 4 276 110
3 października 2021 19:45 → 3 października 2021 20:30, 100 wpisów
Czy mogę się wlanczac już jest spokojnie ? Podkreślam wlanczac
@4 276 011Biedroneczka1977: cisza i spokój
nie mówcie ze nie ostrzegałem sami do tego doprowadziliście i na własne tu zadanie z tym , ale ja w tym udziału nie będę brał, już więcej, koniec
@4 275 984Telesfor:
@4 276 010Telesfor: jak zamknie admin wulgarnego bezczelnego osobnika prowokującego a potem zgania na innych gdy ludzie maja dosyć i sie bronią tak jak jego koleszka pierw prowokacja a potem czat zamknie pasko bo źle się zachowujecie a to ze przez nich to nie oni bidni a pasko zmęczony ma to gdzieś kto za winił dziwne to że im wszystko uchodzi z prowokatorow staja sie pokrzywdzonymi sprowokowanymi
Są przecieki ze koniec czata ? Kto strzelił z ucha do admina ?
@4 276 013arczibalik73: sam do tego dążysz swoich ułomnosci win nie przenos na innych
Idę na film muszę się zrelaksować
@4 276 011Biedroneczka1977: chyba tak tylko że zaraz ten drugi może wejść i bedzie jak było
Nic nie będzie zamknięte...Jest tutaj multum fajnych ludzi i czat ma dla kogo istnieć
@4 276 021Biedroneczka1977: na fix comedy będzie komedia ...co się zdarzyło w las vegas
@4 276 022Mewa: jak nie będzie miał krawata to nie wpuszczać
Winni będę oglądać na Netfliks
@4 276 024marc1978: to fajne jest
@4 276 028Biedroneczka1977: no fajny
@4 276 018Biedroneczka1977: przecież sam napisał - ten, co w ostatnich opowieściach o policji i siłowni pisał, że nie znosi "strzelających z ucha" ale, rację ma kol. Telesfor - nie brał bym takich wieszczeń zbyt poważnie, jeszcze jego przyjaciel ma przecież jakieś zadania tu niezakończone do wykonania
Dobry wieczór
@4 276 013arczibalik73:
4 276 023. Telesfor: pod warunkiem,że tych dwóch Administrator zablokuje
@4 276 013arczibalik73:
4 276 023. Telesfor: pod warunkiem,że tych dwóch Administrator zablokuje
@4 276 031Janeczka0409:
@4 276 017Mewa: naucz sie pisac po pollsku bo to cpoiszesz to jeden stek bzdur, pisz tak aby każdy wszystko zrozumiał a nie wszystko na kupe,
4 276 023. Telesfor pewny tego jestes bo ja bym niebył tego jak tu większość ludzi tez wartoscoiwych dazyła dzisiaj i od kilku dni do zamkniecia tego czatu, teraz decyzja addmina tej stronki co zrobi, nie moja czy sebastiana , to nie nasz problem jest
4 276 023. Telesfor pewny tego jestes bo ja bym niebył tego jak tu większość ludzi tez wartoscoiwych dazyła dzisiaj i od kilku dni do zamkniecia tego czatu, teraz decyzja addmina tej stronki co zrobi, nie moja czy sebastiana , to nie nasz problem jest
Jadę se rowerem ścieżka dla rowerów... Pod prąd wali gość na rowerze asfaltem... Mówię mu że tu jest ścieżka... A on.. Spier#$&@( a ja... Ale kuta$i się dogadaliśmy
@4 276 032Bolo22:
@4 276 035marc1978:
@4 276 034tomi77:
@4 276 013arczibalik73: koniec ?
@4 276 033arczibalik73: daj w końcu ludziom spokojnie odpocząć natręcie jesteś tutaj nie mile widziany ludzie maja ciebie dosyć aż tak ciebie to boli że prowokujesz nudzi ci sie policz gwiazdy na niebie czy ziarnka kawy
@4 276 042Janeczka0409: końca nie widać
@4 276 031Janeczka0409: nie doczekanie wasze chcieli byscie co aby admin nas zablokował co, a moze admin zamknie jednak czat i wtedy bedziecie wszysy mieli spokój chociaz tak na 2 lata, fajnie by ylo co nie jakbyscie sie przez 2 lata tu nie spotykakli co?
@4 276 035marc1978: było
Ta emotka to tylko wietrzenie czata
Ta emotka to tylko wietrzenie czata
ja sie napewno do admina decyzji dostosuje
@4 276 045arczibalik73: -- i WAS ( Ciebie i Sebastiana_M ) nie bedę widziała, to ma i dobre strony
@4 276 031Janeczka0409: nic z tego już wiele razy tu widziałem, jak przysłowia się sprawdzały, a to, że kowal zawinił...
a to, że wyszło szydło z worka.
a to, że wyszło szydło z worka.
@4 276 042Janeczka0409: no na wszysko przyjdzie czas i będzie koniec wiec baj wszystkim którzy mnie tu krytykowali i wieszali na mnie psy
I teraz macie jak na dłoni że arczibalik jest chory psychicznie....
@4 276 052Telesfor:
@4 276 052Telesfor: chory zje.. łeb
@4 276 051zgrywus:
@4 276 051zgrywus: nic dalej do celu by czat zamknac to nie ja to on to nie moja reka to czyjas
Widzę że kobiety grają.. Lucky slot casyno... Nie wiem z czym to się je
@4 276 056Mewa: ktoś od czterech lat szukał współwykonawców tego planu ...
@4 276 049Robal_36:
Jestem tu od połowy 2019 roku , też zaobserwowałam takie "zjawiska " . Fatalne, "zjawiska" i nie wiem co mam sądzić o Naczelnym .
Jestem tu od połowy 2019 roku , też zaobserwowałam takie "zjawiska " . Fatalne, "zjawiska" i nie wiem co mam sądzić o Naczelnym .
@4 276 058Robal_36: każdy widzi lecz .... plan jest planem
@4 276 059Mewa: prawdziwa LEGŁA
Muszę wrócic do obowiązków matczynych i ---
@4 276 063zgrywus: za le ale po za nia jej porazki ciesza
@4 276 043Mewa: ja tu nikomu nic nierobie do nikogo się nieczepiam tak jak ty domnie i twoiji koledzy i i co niektóre koleżanki,sam jestes tu niemile widziany a ppiszesz o kims i wypowiadasz sie w innych imieniu, mowisz ze nie manpulujesz tym czatem a i nie prowokujesz a teraz co robisz co tu wypisujesz pod moim adresem, czy to nie jest manipulacja i najazd na moja osobe,?a co to jest według ciebie,ja tu na nikogo złego nic nie pisze nikomu nie ublizam kto mi nieubliza i nikogo nie wyzywam, tak jak za twoja tu sprawa inni to robia, wiec odwal się odemknie raz na zawsze i nie wchodz mi w droge, juz ci tyle razy to pisałem tutaj, ja moge odejsc z tego czatta w kazdej chwili, i nie musi mnie stad nikt wyrzucać? ja wiem co mam robić jesli natomiast odejde ja to wszyscy razem zemna odejdziecie stad , wiec jak bedzie? dalej bedziemy sie tu kłocić z soba obyle co iodchodzimy wszyyscy z czata czy zyjemy razem w zgodzie, i wszyscy tu nadal zostajemy, nie wchodzac sobie w droge, no wybor nalezy do wszystkich,
decyzja nalezy do was tu piszacych na czacie, , ja sie dostosuje, napewno do tego, aPasko jako administrator tej stronki, i własciciel napewno sie do tego odpowiednio ustosunkuje i podejmie decyzje co z czatem czy zamknie go czy nie,
@4 276 069marc1978: 4 276 071. Bolo22 dla tych 2 prowokatorów kto nastepny
U mnie jest taki szpital Krychnowice. To jest specjalny szpital z ktorego pomocy mogła by jedna osoba spokojnie skorzystać
Dopisano losowanie nr 1 036 000 Keno
Dla mnie to moze i zamykac skoro woli zamknac niz usunac takiego idiote
@4 276 073arczibalik73: czepiasz sie do każdego mamy ciebie dośc ile można wytrzymac twoje prowokatorstwo przyjemnosc ci to sprawia dobrze wiesz jak jest to nie przez nas lecz przez ciebie zle sie tutaj dzieje nie odwracaj kota ogonem pierw prowokujesz a potem płacz kiedy mamy dosyć ze jestes prowokowany i piszesz te eseje ta paplanine daj ludzie dorosłym odpoczać nie czepiaj sie nas dzieciaku a bedzie spokoj czego ty nie cierpisz
@4 276 079Bolo22: jak by jego usunoł i jego koleszke byłby spokoj lecz wg nich to wszystko przezz nas tylko ile można znosic jak obraza wywyzwa zasmieca mega wpisami ciagle o tym samym
Arczi
BARDZO CIEBIE PROSZĘ O 2 DNI ZEBYS NIE PISAŁ
CHCESZ WIDZIEC MOJE SKANY ZA 1--2 MIESIACE??
Bo jak będę miał BLOKA to już nie zobaczysz skanow
.
BARDZO CIEBIE PROSZĘ O 2 DNI ZEBYS NIE PISAŁ
CHCESZ WIDZIEC MOJE SKANY ZA 1--2 MIESIACE??
Bo jak będę miał BLOKA to już nie zobaczysz skanow
.
@4 276 081Mewa: i jaki pewny siebie jest. Ale jednego nie zmieni ze jest psychiczny
@4 276 080Mewa: przestan pisac brednie to ty jestes ta zakała tego czatu teraz nie ja, to ty sie mnie czepiaszi przestan pisac brednie bo to ty szczelasz z ucha do admina wystrczy wejsc na kontoioadmina i tam poczytac co wypisujesz jak suie zalisz , ja ta,m wchodze tylko poto aby sobie poczytac co piszezsz omnie czy sebastianie inic pozatym, to ty tu wszystko niszczysz wraz z innymi nie ja,
@4 276 082Angierski:
@4 276 080Mewa:
@4 276 084Bolo22: to dziwne własnie że jest pewny siebie że może innych wyzywać obrażać by potem gdy ktoś sie broni ma dośc napisać że to on jest obrażąny co za bezczelny typ
arczybalik nie pisz nic przez dzien zobaczysz jak jest spokojnie bez ciebie niech twoj kumpel to samo zrobi a zobaczycie kto jest prowokatorem kto jest zły kto zaczepia żegnam cie jesteś meczacy co pewnie ci sprawia przyjemnośc
arczybalik nie pisz nic przez dzien zobaczysz jak jest spokojnie bez ciebie niech twoj kumpel to samo zrobi a zobaczycie kto jest prowokatorem kto jest zły kto zaczepia żegnam cie jesteś meczacy co pewnie ci sprawia przyjemnośc
Cześć
Co tu się znowu wyprawia ?
A Arczibalik to nie jest czasami nasz Macierewicz ?? On też od kilku lat wygaduje w kółko to samo że na zamach w Smoleńsku wystraczą dowody w postaci latających puszek po piwie i wybuchających parówek.Już go ludzie nie chcą słuchać a on dalej to samo.Trzeba sprawdzić czy czasami IP Arcziego nie jest zarejestrowane na wiejskiej
Przestaniecie w końcu atakować Arczibalik73 czy mam inaczej zareagować?
@4 276 095Mewa:
Znowu wszczynasz tu burdy i prowokuhesz?
Znowu wszczynasz tu burdy i prowokuhesz?
@4 276 095Mewa:
Przestaniesz w końcu czy nie ?
Przestaniesz w końcu czy nie ?
@4 276 097Sebastian_M:
@4 276 098Sebastian_M:
@4 276 097Sebastian_M:
@4 276 099Mewa:
Znowu wszczynasz tu burdy i prowokujesz ?
Znowu wszczynasz tu burdy i prowokujesz ?
@4 276 098Sebastian_M:
@4 276 098Sebastian_M:
O karteczkami dzielicie tak ?
@4 276 083makler: nie musisz mnie onic prosic, ja sam wiem co mam robić, co do twoich skanów i tego czy co ś wygrałes czy nie to twoja jest sprawa kiedys napisałes tutaj ze odchodzisz z tego czata, prosuiłem cie i pisałem abys tego nierobił i sie jeszcze nad ta decyzja zastanowl, , i napisałem ci ze oczywiscie ze ty zrobisz to co uwarzasz za stosowne, naprawde niechciałem abys stad odchodził, pomimo mnaszych tu kiedys pewnych nieporozumień, niechciałem abys stad odchodsził przezemnie czy sebastiana, bo ani ja ani moj kolega sebastian nikomu to niechcemy w niczym, wadzić,, ja tez od juz jakiegoś czasu zastanawiam sie czy nie odejsc z tego czata jak wiele osob to juz roboiło ze sa tu ale nie pisza, bo praktycznie niema tu z kim pisać, pomnijajac grupe tu fajnych tez i nie których ludzi któryxch tu poznałem przezez ten okres pobytu tutaj
@4 276 102Sebastian_M:
@4 276 102Sebastian_M:
Brak wam argumentów to kartki poszły w ruch ?