Wpisy 4 275 762 – 4 275 861
3 października 2021 16:44 → 3 października 2021 17:53, 100 wpisów
skandal jak w pudelku
@4 275 764Gosia__77: Gdzie jest Nemo?
Dla mnie szkoda czasu i męczyć wzrok na kłótnie nie trzymam żadnej ze stron wchodze by było miło
@4 275 764Gosia__77: właśnie nie wiem . Arci jedzie tu po bandzie grubo.
@4 275 756Marian303: xco tak ci sie podoba tem moój wpis akurat skierowany nnie do ciebie, tez bedziesz to teraz rozpowszechniał jak inne noiki tutaj, , i robil ztego uzytek, powiedz mi dlaczego kopiujesz to i publikujesz naczacie niczym kiedys kolega makler, amoze jestescie jedna i ta sama osoba co, , lubisz takie klimaty, prawda,
@4 275 765Zjawiskowy: jakie Nemo
@4 275 754Gosia__77: w tym wpisie nie ma nic o tobie
4 275 730. arczibalik73 2021-10-03 (16:35) wiara czyni cuda mini lotka
@4 275 721Mewa: posłuchaj gnoju odjebaj się odemnie raz na zawsze ok
Pasko oni ponad wszystkim???
Pasko oni ponad wszystkim???
@4 275 771Bolo22:
@4 275 771Bolo22: jego praca to pisanie
@4 275 777zgrywus: poeta
@4 275 778Gosia__77: najbardziej ubolewam, że nie widzę jedzenia
@4 275 778Gosia__77: Gosia chyba widzisz gdy jest fajnie miło a któryś z nich zacznie co się dzieje zobacz co było do wpisu mojego z bolo a potem musiał wie że z nim i z tamtym nie chce mieć nic do czynienia i halo bo człowiek się broni
@4 275 783Gosia__77: 2050r
@4 275 783Gosia__77: to by Ziobro musiał za admina zostać
4 275 730. arczibalik73 2021-10-03 (16:35) wiara czyni cuda mini lotka
Wg ciebie Gosia to ok czy ich lubisz a co za tym idzie nie chcesz komentować tylko jak ktoś ich ma dość bywa
Wg ciebie Gosia to ok czy ich lubisz a co za tym idzie nie chcesz komentować tylko jak ktoś ich ma dość bywa
@4 275 783Gosia__77: pa tak najlepiej jak wolisz pa
@4 275 764Gosia__77: gosiu mam nadziejeze jak przeczyta to pasko to zrobi z tym porzadek,, raz na zawsze i albo zablokuje nicki, albo zamknie ten czat, i będzie po sprawie, wtedy nikt nikogo tutaj nie będzie atakował i prowokował ani, tez prowokował do nie nawisci, przeciwko komukolwiek i wtedy będzie spokój nie będzie czata nie będzie wtedy tu tych podżegaczy doi nie nawis ci i siania fermentu przeciw komukolwiek, ten c\zat miał byc do czego inego przenaczony, do typowania liczb miedzy inteligentnymi osobami, a nie prowokatorami, typu, macrc1978 czy bolo223 czy njawet zjawiskowego i nych, , ja wiem jaki sam jestem panie zjawiskowy, inikt niemusi omnietu pisac głupot, ja siebie na tyle znam ze nikt nie musi mnie tu krytykować apowiemwam tym co prowokuja i sie tu nadembnna wystrzasaja ze stapacie bo bardzo cienkim lodzie, i uwarezajcie , abyscie do wody tej niewpadli pod tym lodem
@4 275 770arczibalik73: tak będę to robić !!! Póki nie przestaniesz tu wyzywać ludzi.
Zajmij się czymś będzie ci łatwiej
Zajmij się czymś będzie ci łatwiej
Pasko pewnie mu odpuści ten wpis 4 275 721 i inne o szumowinach czy referaty a ja będę zły najgorszy
@4 275 790arczibalik73: ty nie pisz do mnie emerytalny rozbójniku ...do roboty leniu i nygusie
@4 275 790arczibalik73: czlowieku nie musi zamykac czata. A jak ci nie pasuje to nie wchodz. Nie ma Twojego przyjaciela to obserwoj albo wyjdz ale nie Ty sie musisz wtracac. Wchodzisz tu po to zeby sie klucic ! Taki masz juz charakter. Autor wpisu ja
@4 275 791Marian303: ja tu nikogoniewyzywam, to po 1, po 2 niepouczaj mnie i nierzokazuj i nie pisz mi co mam robić i czysie zajac bo tym wpisem popograrzasz sie wsrod tu innych, ktorzy to samo robia co i ty, jesli cos cie nie dotyczy to sie niewtracaj w to, i wtedy bedzie ok
Było miło i spokojnie aż tu nagle jak ...
Coś na uspokojenie ...
Miłego czatowania
Coś na uspokojenie ...
Miłego czatowania
4 275 721 Mewa: posłuchaj gnoju odjebaj się odemnie raz na zawsze ok
A czy w mini ktoś posiada na dziś 1,2 ? - ?
@4 275 790arczibalik73: ja prowokuje!! Ty nierobie piepszony
@4 275 803Bolo22: na takich nierobów trzeba pracować
@4 275 801Zjawiskowy: 02 może lecz kto wie
@4 275 801Zjawiskowy: 19,24,27...35,39,42 oczekuje
Zobaczcie jak sie dokazdego czepia. Panie madry arczi pokaz mi wpis ktorym prowokuje? A jezeli nie pokażesz to obiecaj ze nie wejdziesz tu przez tydzien?
@4 275 807Mewa: Ja oczekuje 11,19,22
@4 275 808Bolo22: a jaki spokój nastał
@4 275 811Mewa: dziwne i nikt się nie kłóci
@4 275 804marc1978: pewnie ze tak. Zapierdzielam ciagle wszystko drogie podnosza a taki Cie jeszcze denerwoje. Ale co go tam ze drogie jakos przezyje a Ty czy ja musi myslec co zrobic teraz a co za rok.i utrzymujemy takich
@4 275 811: ciekawe czemu pasko proszę o blokadę wiele wyzwisk gdy ktoś się broni ma dość jak nie szumowiny to to 4 275 721
@4 275 811Mewa: szuka wpisu albo pisze
@4 275 816Bolo22: drugie nie patrząc na nic coś jak kopiuj wklej nic nowego
@4 275 817makler:
@4 275 810Mewa: Oki spoko
Wystarczy że Sebastian_M i arczi odejdą na kilka chwil i już miło,przyjemnie i sympatycznie jak na roczku u bratowej
Cisza czy tylko przed burza ?
Wnioski nasuwają się same jak dachówki po wichurze
@4 275 819Mewa:
@4 275 828marc1978: mnie nie będzie bo TS mnie nie daje wygrać narazie idę bo gości na ciasto ze śliwkami przyjechali
@4 275 795Bolo22: nie musi ale moze i toi bedzie najlepsze co tylko moze wtedy stracicie tu kontak z soba i nie bedziecie prowokowali, i siali fermentu, jakli juz zasialiscie,a teraz za to zbieracie żniwo zapamietaj sobie ze ile posiejesz tyle zbierzesz i to nie ja sie tu kłoce tylko wy toi robicie, ja tu wszedłem w pokojowym nastroju ale widze co piszecie i jak i kogo atakujecie, i mi sie toniepodaoba wiec to pisze, jesli sie tu pojawie i cos napisze odrazu mnie atakujecie , czyś, toniejest normalne, tak sie zachowuja inteligentni ludzie, normalni no chyba raczej nie co?, codzienie ktos inny nowy do was dolancza i arczibalik, to atamto , a sebastian to a tamto, ,niemacie innych tematów tylko onas wciaz piprzycie głupoty, azajmijcie sie czyms innym w koncu, zajmijcie sie liczabi npo, czyms przyjemniejszym niz my, a nam dajcie wreszczie spokój, bo jesli nie to gorzko tego pozałujecie,, i to nie ja was tu obrazam tylko to wy sie mnie tu czepiacie, a to co ja mam np z mewa do pogodania to was niepowinno to obchodzić, to jest nasz wylaczna sprawa, ja kiedys mu napisałem ze niebede mu wchodził w droge , ibylo ok , do kiedys tam, kiedy to n mnie tu niesprowokował, zczyms tam, od tego czasu, wszystko sie popsuło, znów, miedzy nami, i trwa nadal, a do tego jeszcze wlancza sie jewdenniks pozniej drugi nicj, 3 itad, czy to jesdt komus potrzebne ja uwazammnjm ze nie, wiectwoje uwagi tez mnie nie interesuja, jesli admin postanowi zamknac czat, jak to juz bylo chyba w czerwcu tego roku, to zrobi wielka przysługe wam, wtedy przestaniecie komukolwiek psuć nerwy tutakj, wtedfy zajmiecie sie tym co do was nalezy imoze tez bedziecie wuiecej trafiac w grach, amoze nic nie traficie, za to jacy jestescie dla drugiego człowieka,
@4 275 832Zjawiskowy:
Prof
Prof
człowiek człowiekowi wilkiem , a powinno być , wilk wilkowi człowiekiem
@4 275 831makler: witaj maklerku co tam u ciebie słychać jak zdrówko i wygrane w grach losowych?
@4 275 824makler: tego nie odpuszczę jak admin nie zareaguje znaczy że on i tamten mogą wszystko dlatego tak się rządzą jest dym PASKO 4 275 721 NA DODATEK SZUMOWINY ZA KOGO SIĘA TEN TYP MAMROT BYL CZY JAK
@4 275 835kedzior13: to prawda i fajnie to ujołes
@4 275 838Mewa: nie my tu nic nie znaczymy , anija ani sebastian, tak samo jak nic nieznaczysz tu ty i wiele inych ników, jestesmy tu tylko tzw, trybikami napedzajacymi tego czata, musisz tozrozumieć, wszyscy mozemy z stad odejsc w kazdej chwili ikazdy z nas mmoze dostac blokade spolecznosciowa chcesz tego kolego, niechcesz tutaj wiecej juz nicnie napisać, stracić tu z ludzmi kontakt, to pisz tak dalej, tu naczacie niech wszyscy to czytaja i doprowadzaja do zamkniecia tego czatu kiedy mnie i sebastiana i wieliu naszych, znajomych i fajnych ludzi nie bedzie , chcesz tego to prosze bardzo, brnij w yo dalej, , ja chce aby ten czat nadal istniał i był i abytu ludzie wchodzacy siedobrze czuli iniestresowali aby byl tu spokój a nie wieczne kłotnie i obrazanie mnie, ciebie czy sebastianai inne jeszcze nicki, ale jesli Pasko Azdecyduje sie zamknac tego czata, to moze wtedy zrozumiecie tu wszystko , ze trzebabylo sie zachowywać normalnie w stosunku co 2 osoby, według mnie zamkniecie czata jajk kiedys bedzie bardzo dobrym rozwiazaniem na te wasze boloczki dnia codziennego, tak tez kiedys chiał i kolega makler, , , nieprawdza maklerku? a to co zrobi admin to juz jego sprawa, jest, ja niebede z tego powodu tu plakał jesli niebedzie czatu,, ja sobie rade dam,
@4 275 830arczibalik73: dwa wnioski z tego co napisales. 1 chodzi ci o zamkniecie czata. 2 to jezeli ktos do gogos dołącz to pomysl jezeli to mozliwe ze moze z wami jest cos nie tak! Ale ty to nie widzisz swojego tylko czyjes. Prosze Ci nie odp bo to za duzo czytania. Nara
@4 275 834Mewa: czar zucił
@4 275 841arczibalik73: nie interesuje mnie ta paplanina tylko czemu admin nie da ci na stałe blokady
1 za ten wpis 4 275 721 ( to nie 1 raz)
2 za szumowiny ( nie jestem , i inne twoje )
3 za długie wpisy wbrew regulaminowi powtarzające się non stop
Pomijając że gdy prowokujecie ktoś się broni jest prowokatorem i przez tą osobę Admin zamknie czat o co tobie i SM chodzi a odwracacie kota ogonem pasko nie ślepy gdy was nie ma jest ok
1 za ten wpis 4 275 721 ( to nie 1 raz)
2 za szumowiny ( nie jestem , i inne twoje )
3 za długie wpisy wbrew regulaminowi powtarzające się non stop
Pomijając że gdy prowokujecie ktoś się broni jest prowokatorem i przez tą osobę Admin zamknie czat o co tobie i SM chodzi a odwracacie kota ogonem pasko nie ślepy gdy was nie ma jest ok
Przed chwilą padło 154 x 16,30 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 275 843Bolo22: @4 275 842marc1978: nie to wy tu wlasnie z marcem psujecie atmosfere to nie zemna i z sebastiane jest cos nie tak , to zwami jest cos nietak, iparoma jeszcze innymi nickami, kiedy was tu niebyło bylo inaczej, spokojniej, niz jest teraz, inie ja daze do zamkniecia czatu ale to wy idziecie w tym kierunku i do tego w ktoryms momencie doprowadzicie, ja z tymniebede miałnic wspolnego, ja wczesniej czy pozniej stad odejde i nigdy wiecej omnoie tu nieusłyszcie, ale dopoki tu jestem z wami to uszanujcie moja osobe jak ja szanuje was teraz tutaj, niebadzcie wscibcy, inieokrzesani, , ja tu sobie nieszkam zadnych wrogów ii newchodza tu poto aby z kims sie droczyć, pkłocić, jestem tu poto bo chce tu być, , ibede robil to co tu domnie nalezy, , jesli niechcecie zemna wspolpracowac z liczbami, toi poprostu niewchodzcie mi w droge, nie piszczie omnie głupoyot zasłyszanych od kogos tam kto mnie nielubi, wezcie sie za inne zeczy, , milsze niz ja, ktoas tu zwas napisałna cacieze ja i sebastian jestesmy para czyba nie niejestesmy nikim takim poprostu jestsmy tylkokolegami z tej strony, dobrymi mozna powiedzieć inie klocimy sie zie tak jak wy tu myslicie, razem typujemy liczby do gier, razem wspolracujemy z liczbami, itd, ale para nie jestesmy ani zadnymi kochankami jak tu ktos ostatnio nam insynułował, nic tyuch zeczy, ktos tu napisal czy jestesmy merzczyznami czy kobietami, o ile ja wiem to jestem merzczyzna i sebastian to samo, innym jesli sie wydajeze jestesmy inni to sa w wielkim bledzie, nie jestesmy ini wygladamy jak kazdy merzczyzna, i wy tez
Matkę okrada z emerytury może i się znęca taki pasożyt co nie ma żadnych hamulców.
Arcziego wpisy TO SPECJALNIE PROWOKUJACE ZEBYSMY DOSTALI BLOKA
WIEDZĄC ZE I TAK BĘDĄ ODBLOKOWANI
NAPRAWDE KONIEC MOJEJ BYTNOSCI NA CZACIE
Najwyżej jak się uda będą tylko skany
WIEDZĄC ZE I TAK BĘDĄ ODBLOKOWANI
NAPRAWDE KONIEC MOJEJ BYTNOSCI NA CZACIE
Najwyżej jak się uda będą tylko skany
@4 275 854makler:
@4 275 853makler: dokładnie szaleją bo wiedza że im wszystko ujdzie na sucho bo z prowokatorów robią z siebie po fakcie bidulami
Pasko 4 275 721 ,4 275 847
Pasko 4 275 721 ,4 275 847