Wpisy 4 275 607 – 4 275 706
3 października 2021 15:28 → 3 października 2021 16:29, 100 wpisów
@4 275 590makler: Słuchaj gościu, czy ja piszę z nicku Galik? sam ten fakt deprecjonuje cię żeby cię potraktować z buta, a po za tym nie przyczepiaj się jak świeże gówno do buta, paniał?
Odkąd tu wlazłeś ostatnio to są zadymy, to ty tworzysz zamieszanie i problemy, albo masz z sobą problem, albo rządzi tobą zło, musisz z sobą popracować
Odkąd tu wlazłeś ostatnio to są zadymy, to ty tworzysz zamieszanie i problemy, albo masz z sobą problem, albo rządzi tobą zło, musisz z sobą popracować
To dobrze że masz mamę i jej emerytura ale co będzie jak mamy zabraknie? Życzę zdrowia, przemyśl sobie tam wszystko swoje życie może wyjdziesz na prostą
@4 275 605arczibalik73: nie było do ciebie nie wtrącaj się nie prowokuj nikt nie ma zamiaru z tobą gadać spadaj masakra co za natret
@4 275 610Mulag: ja też będzie nudził szukał znajomości kto by chciał chyba Caritas
@4 275 585Mewa i gdybym czuł sie dobrze a moja mama miała by inna opieke , to zapewne nadl bym pracował jak kiedys, ,dawniej, ja nie stronie od poracy, wcale, ja sie wlasnie dobrze czuje miedzy ludzmi i lubie pracować, iniezeruje na niczyjim nieszczesciu jak co nie które nygusy którzy całe zycie nie pracuja, i stoja tylko pod b€dka na piwo i zebraja na piwo, zeby sie nacjlac i oborzym świecie zapomnieć, ja do takich ludzi nienaleze raz ze nienawidze zadnego alkoholu ani uzywek, zadnych, po drugie nie stoje na ulicy i niezebram na nic, jeszcze tak nisko nieupadłem jak inni, ktorzy faktycznie sa nygusami, mam takiego kolege
który nie zna takiego słowa PRACA który ani godziny nigdy nigdzie nie pracował, ktorego wiele lat utzrzymuja rodzice, poniewaz siedza w niemczech, , kasiorke mu dakja , kupuja co róz samochody jakie synek tylko chce, aon ma w dupie prace gleboko, boji siezeyby sobie raczek nie ubrudzić, a co miesiac ma nowe ato jakies, takiego człowieka mozna nazwac
nierobem nygusem, a nie mnie, zanim mnie przyrównasz do takiej osoby zastanów sie dobrze nadtym co piszesz,
który nie zna takiego słowa PRACA który ani godziny nigdy nigdzie nie pracował, ktorego wiele lat utzrzymuja rodzice, poniewaz siedza w niemczech, , kasiorke mu dakja , kupuja co róz samochody jakie synek tylko chce, aon ma w dupie prace gleboko, boji siezeyby sobie raczek nie ubrudzić, a co miesiac ma nowe ato jakies, takiego człowieka mozna nazwac
nierobem nygusem, a nie mnie, zanim mnie przyrównasz do takiej osoby zastanów sie dobrze nadtym co piszesz,
@4 275 611Mewa: zrozum ptaszkuże on chce z każdym z nas sobie podyskutować dlatego odnosi się do tego co się pisze
a co miesiac ma nowe auto ,miało być
@4 275 615zgrywus: masakra kogo to obchodzi ludzi ten czat odpycha mdli idę pudelek dwa
@4 275 615zgrywus: niewlanczaj sie tam gdzie cie nieprosza i inieróvb sobie z tego jaj, bo to niejest na miejscu, takim wpisem prowokujesz innych do podgrzewania tutaj emocji,
@4 275 615zgrywus:
@4 275 618arczibalik73: sam się wtracasz bezczelny typie ostatecznie może później typa nie będzie i będzie spokój taki jaki był zanim się pojawił chyba że będzie ten drugi
Dzień dobry
Pozdrawiam Wszystkie "Szumowiny" robaczki i inne ptaszki
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A, co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.
Pozdrawiam Wszystkie "Szumowiny" robaczki i inne ptaszki
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A, co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.
Cześć
@4 275 621golanonim:
O jakich szumowinach Ty piszesz ? ?
O jakich szumowinach Ty piszesz ? ?
Dopisano losowanie nr 159 000 Szybkie 600
@4 275 620Mewa:
Jest niedziela czy nie może tu być spokojnie ?
Jest niedziela czy nie może tu być spokojnie ?
@4 275 618arczibalik73: więc dlaczego wtrącasz się do każdej dyskusji nawet nie proszony pisząc za każdym razem rozprawki?
@4 275 620Mewa:
Może idź z żoną na spacer lub jedź nad jeziorko?
Zajmij się czymś pożytecznym. Kiedy nie wejdę to zawsze ciebie pełno i do tego Prowkujesz i zaczepiasz, Artura
Może idź z żoną na spacer lub jedź nad jeziorko?
Zajmij się czymś pożytecznym. Kiedy nie wejdę to zawsze ciebie pełno i do tego Prowkujesz i zaczepiasz, Artura
Widzisz jakie mam dobre pomysły
Jeszcze coś Wam powiem
@4 275 632Sebastian_M: przestań Sebastian
@4 275 633bogdan04: Co mam przestać?
@4 275 632Sebastian_M: przykładam ucho do monitora
@4 275 634Sebastian_M: prowokować
Chciałem tylko napisać że sprawdziłem kim jest kolega Zjawiskowy i wyszło że jest to osoba wielokrotnie pakowana przez Pasko
To daje do myślenia
To daje do myślenia
@4 275 638bogdan04:
Przecież ja nie prowokuje tylko nie pozwolę aby cały czas atakowali kolegę Arczibalik73
Przecież ja nie prowokuje tylko nie pozwolę aby cały czas atakowali kolegę Arczibalik73
@4 275 638bogdan04:
Przyczepili się do Arczibalik73 i myślą że im wolno pisać co chcą
Przyczepili się do Arczibalik73 i myślą że im wolno pisać co chcą
i jego słynne zdanie ''sprawdziłem'' ty nawet nie umiesz sprawdzić daty ważności na mleku
@4 275 640Sebastian_M: Dlaczego nie trzaskasz na hulajnodze?
Wielokrotnie zbanowana
@4 275 643Zjawiskowy:
Pasko banuje twoje Nicki A ty jak hydra wyrastasz na nowo ?
Pasko banuje twoje Nicki A ty jak hydra wyrastasz na nowo ?
60 latek narodzony w styczniu chyba ma siłę na niedzielne pomykanie
@4 275 643Zjawiskowy:
Nie wstyd ci tego co robisz ?
Nie wstyd ci tego co robisz ?
Szumowiny z lasu sobie rozmawiają aż tu nagle wyskakuję wilk i zając no i koniec rozmowy.
@4 275 645Sebastian_M: Miałem mniej blokad niż twoja osoba na tylko koncie sebastian m astrolog,lustrzany,ufo
@4 275 647Sebastian_M: nauczymy cię kultury dla pań,potem dla panów...w przyszłym roku będą z ciebie ludzie...ps a na imprezkę urodzinową zamawiasz tort?
@4 275 649Zjawiskowy:
Masz więcej blokad bo ja tu jestem jako Sebastian_M i tak pozostało.
Ty natomiast dostajesz blokady stałe i nieodwracalne bo twoje zachowanie nie mieści się w normach społecznościowych
Masz więcej blokad bo ja tu jestem jako Sebastian_M i tak pozostało.
Ty natomiast dostajesz blokady stałe i nieodwracalne bo twoje zachowanie nie mieści się w normach społecznościowych
@4 275 651Sebastian_M: Kiedy sprawdzisz swoje zachowanie na czacie?? sprawdzasz i nr bielizny każdego użytkownika ale na swoje zachowanie jakie masz wytłumaczenie?
@4 275 649Zjawiskowy:
I nie kłam bo kłamstwo to twoje drugie imię
I nie kłam bo kłamstwo to twoje drugie imię
Czy dostaje blokady to moja sprawa,jesteś za cienki w uszach aby wtrącać się w moje konta
@4 275 652Zjawiskowy:
Już Ciebie rozszyfrowalem kim jesteś i mydlić oczy to możesz swoim znajomym .
Oni łykają wszystko
Już Ciebie rozszyfrowalem kim jesteś i mydlić oczy to możesz swoim znajomym .
Oni łykają wszystko
@4 275 653Sebastian_M: a twoje to obłuda i manipulowanie...o toksyczności nie napiszę...bo doskonale o tym wiesz
@4 275 655Sebastian_M: A widzisz jaki jesteś mądry.....ale dlaczego jesteś bezrobotny ?
Można Smigac w chodziku jeden prowokator poszedł i popatrz jak szybko drugi się pojawił i dym a było tak fajnie nawet przyjaźnie ale to my szumowinki wg nich źli jesteśmy astrologu samolociku rekinku sam prowokuje zaczepia przypisując nam lubi jeden i drugi tą zabawę a admin innych banuje nad nimi się lituje żałosne
@4 275 654Zjawiskowy:
Grubo się mylisz. Wiem jak sprawdzić i robię to tylko dlatego żeby wiedzieć z kim mam do czynienia
Grubo się mylisz. Wiem jak sprawdzić i robię to tylko dlatego żeby wiedzieć z kim mam do czynienia
@4 275 659Sebastian_M: czy manipulowanie informacjami na MP to twoje jedyne zadanie w życiu?? czy chemia stolikowa już z twoich żył zrobiła się czerwona?
@4 275 611Mewa: nie wtrącam się w nic co mnie nie dotyczy ale czytam co piszecie naczacie pod moim jak i sebastiana nickiem, widzę ze pola ludzi ma tu nie pokolei pod kopuła, i powinniście z tego czata zniknąć raz na zawsze, aby był tu spokój, sorki ale nie widziałem, tego wcześniejszego tu wpisu od ciebie pod moim adresem , teraz dopiero przeczytałem, nie szukam sobie tu kolegów w takiej osobie jak TY czy makler i jeszcze parę innych tu nicków, prowokujesz to Ty twoju koledzy,i robicie z tego ferment i zamieszanie na tym czacie podżegacie do nienawiści tu na czacie, ale już niedługo to się wam skończy, i też tu będziecie zapewne, i wszystko co dobre się szybko skończy, wam tutaj,sami się tego domagacie, z tego co wiem ta admin na pewno sie do tego co pisze tu, przychylnie odniesie, cały czas hejtujecie tu nas z z sebastianem, cały czas tylko leci kryta na nasz temat z ust rożnych ników, i głupie uwagi na czacie, czy ja was się czepiam,czymś? pytam, nie nie czepiam się,a wy co róż coś piszecie ,a arczi, to a rczibalik tamt sramto, i tak na okrętkę, nieprawda panie marc1987 ,panie bollo 22 itd, mam jeszcze wymieniać inne nicki które wraz z innymi tu sieja zamęt,napisałem kiedyś tu na czacie ze co niektórzy zachowuje się tu jak szumowina z lasu, tak taka jest prawda tak sie zachowujecie tu na czacie bo wprowadzacie tu zament, i takimi jestecie własnie ludźmi jak wychowani w lesie, którrych można porównać własnie do tej szumowiny, gdybyście byli normalnymi ludźmi, o zdrowymi na umyśle to byście się tak nie zachowywali i nie wyśmiewali drugiego człowieka, ale niestety nikt z was tu wymienionych nie ma za grosz inteligencji, i nikt was chyba nie jest zdrowy na umyśle,jak tak piszecie o drugim człowieku, cały czas sie go czepiając o coś,
@4 275 657Zjawiskowy:
Kolego powiem Ci tylko jedno
Przejdź się bo dziś jest ładna pogoda
Idź rusz swój tyłeczek dla swojego zdrowia
Kolego powiem Ci tylko jedno
Przejdź się bo dziś jest ładna pogoda
Idź rusz swój tyłeczek dla swojego zdrowia
@4 275 663Sebastian_M: @4 275 659Sebastian_M: twoja fachowość kończy się za klepaniu sztachet i drapania krat okiennych
W gierce TOTEMKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
@4 275 664Zjawiskowy:
Może rzeczka jeszcze nie wyschła -sprawdź
Może rzeczka jeszcze nie wyschła -sprawdź
to nie jest normalne, przez takich ludzi jak wy tututaj ludzie stad odchodza, bonikt tu niechce być tzw .kozłem ofiernym, ima was tu dosć, nie jest to przezzemnie ani sebastiana który tu troche i tez humoru wprowadza na czacie swoimi tekstami aby było śmiesznie, atakujecie tez innych czatowiczów jak np, dzisiaj gosie77 , która naprawde jako kobieta jest u z was najbardzie ew porzadku osoba, czy tak musi byc , co chcecie od tej kobiety, ona w porównaniu do was jest normalna , zastanówcie sie nad swojim postepowaniem i nad tym co piszecie, bo w przeciwnym razie znikniecie z tego czata, raz na zawsze, , ja tu cały czas walcze o spokój na czacie, o mila atmosferę a wy się czepiacie czegoś zawsze lub kogoś, nie pasuje wam to to wyjazd z tejgoj strony z tego czata, juz za duzo przeginacie, z tym co robicie, kiedys byliscie inni, jak pamiętam a z idziecie w kierunku złego,zachowujecie się jak hołota z lasu
@4 275 666Sebastian_M: @4 275 663Sebastian_M: mój tyłeczek jest zdrowy i jędrny zerknij na swoją gruszkę
Juz sie nieda tego trawić,wszystko w rękach Admina.
@4 275 667arczibalik73:
Witaj przyjacielu
Witaj przyjacielu
@4 275 667arczibalik73:
Chodź idziemy stąd bo oni w niedzielę dostają białej gorączki
Chodź idziemy stąd bo oni w niedzielę dostają białej gorączki
@4 275 669Andreas3864: a jak zwykle pupilki jego wyjdą obronną reką
Dzień dobry
Przypominam, że ten bezrobotny człowiek wyzywał tutaj ludzi od:
hołoty,marginesu teraz doszły szumowiny! Kim on jest? Pytam bo konsekwencji za to chamstwo brak!
Dziękuję za uwagę
Miłego popołudnia
Przypominam, że ten bezrobotny człowiek wyzywał tutaj ludzi od:
hołoty,marginesu teraz doszły szumowiny! Kim on jest? Pytam bo konsekwencji za to chamstwo brak!
Dziękuję za uwagę
Miłego popołudnia
@4 275 671Sebastian_M: Gruszki są zielone...a hulajnogi do 125kg nie przesadzaj z prędkością bo już wypadki były
Klepać pacierze modlić sie o Rozum i Zdrowie,a nie jazgot na dwa głosy
@4 275 676Sebastian_M: i ta twoja panna Zuzana toleruje twoje zachowanie?
@4 275 668Zjawiskowy: zjawiskowy kim ty jesteś aby tutaj kogo kol wiek tu pouczać, i nawracać, co dlaczyłes juz do ekipy ktrzywicieli tego czata, którzy niemahja nic wartośćiowego do powiedzenia, jak tylko docinanie jedemn drugiemu, ogarnij sie człowieku inieklreć sam na sibie bata jak, tu pare ników, innych niebede wymienial ich tu bo zapewne sami wiedza do kogo sie to tyczy, no chyba ze lubisz takich =ie towarzystwo i chcesz razem z nini mi zniknac z teho czta czata to prosze bardzo twoja sprawa
@4 275 661arczibalik73: pod twoim o pracy nie było do ciebie o tobie o tobie nie pamiętam nie istniejesz dla mnie a ty się udzielasz wtracasz lubisz prowokować robić zadymę a potem jaki ty nie winny co chcą od ciebie to dzięki tobie i temu no Seb m coś tam jest zadyma a pasko nic ma litość nad wami woli blokować tych co do was nie mają już siły co to jest pudelek pl czy jak pan Tadeusz po co regulamin na dodatek nikogo nie szanujecie szydzicie z tym SM coś a potem macie pretensje że mamy dość i się bronimy
Tak ustawiłem na 6 liczb.. Tule roboty i uja... Ale jeszcze się pochylę do kolacji
Gorzej niż przekupy na targu
@4 275 667arczibalik73: co za typ bezczelny prowokuje atakuje a potem ci co się bronią są prowokatorami to przez zwas jest dym zobacz jaki spokój jest gdy was nie ma bezczelny typ
@4 275 682Andreas3864: jajca na targu krzyczy kobieta po 0,30gr
@4 275 683Mewa: manipulacja to broń Sebusia i jego dwóch przy....ów Arcziego i Galika z prowincji
Mewa KG'liczby zajrzyj
@4 275 674Marian303: Admin ma to gdzieś Sebuś arcis mogą wyzywać ale ich nie oni prowokują a potem to ich prowokują dzięki nim są dymy a pasko nic są jemu na rękę chyba
@4 275 686Bolo22: pisałam do Ciebie zajrzyj na KG
Już jestem
Zaraz coś wam powiem
Zaraz coś wam powiem
I Znowu sie zaczeło . Nie da sie pisac zwięźle? A nie takie tomy odrazu .
@4 275 685Zjawiskowy: wszyscy to wiedzą i nic my wychodzimy na złych patrząc z boku będąc nowym widać kiedy ci dwaj są jest dym ludzie mają dość ich
@4 275 689Biedroneczka1977: oki. Juz patrze
@4 275 685Zjawiskowy: ty chamie nikim nie manipuluję, i co to nie była obraza? a tak krzyczycie że Sebastian i Arczibalik manipuluje, a teraz ten wasz boss obraża
@4 275 691Bolo22: Pam Tadeusz księga 13
@4 275 690Zjawiskowy: słuchamy
@4 275 680Mewa: a widzisz ja to dniosłem co przeczytałem do siebie bo czy to niety mnie nazwałes i nazywasz tu nadal nygusem, bo niepracujem, czy to ninie udawaj teraz głupka ze to nie bylo pod mojim adresem pisanemnieudawaj ze mnie niewidzisz tyutaj bo całty czas poewne tu zeczy kiertujesz pod moim adresem , , to nie ja tu prowokuje jak piszesz tylko ty, siejesz zamet, i piszesz o toksykolgi tego czata i ludziach toksycznych, przecierz tio nie ja napisałem tutaj na czacie idez tad bo jest tu toksycznie i i sa toksyczni ludzie, , toniesa moje słowa lecz twoje, ja sie tu nieuwazam za toksycznego człowieka inni chyba tez nie ptrawda, jesli jest tu tak tosksycznie jak pisałes to poco tu zagladasz poco tu wchodziśz i psujesz powietrze i atmosfere takimi wpisami, ,moze to ty jesteś toksyczny a nie inni ludzi , i natretem jestes ty nie ja, , ja gdy sie mnie ktodsnie czepia, to ha sie goo tez nieczepiam,
@4 275 691Bolo22: regulamin ich nie obowiązuje są ponad nim
@4 275 694bogdan04: jak tak można pisać na czacie..
@4 275 695Biedroneczka1977: Dziady rsczej
@4 275 696Bolo22: Idę na kawę
@4 275 697arczibalik73: odczep się prowokatorzyno
@4 275 687Biedroneczka1977: ok
@4 275 700marc1978: trochę się pogubilam
W regulaminie. . .
. . .pisz zwięźle i na temat
. . .pisz zwięźle i na temat
@4 275 701Zjawiskowy: moze i ja