Wpisy 4 275 562 – 4 275 661
3 października 2021 14:57 → 3 października 2021 16:15, 100 wpisów
Witam Wszystkich dziś niedziela to na pewno już od godziny 00:00 jest miło i spokojnie
Proponuje nie grzeszyć księża niezaszczepionych nie będą spowiadać segregacja religijna
@4 275 562Mulag: Hey jakoś od 13 z małym wyskokiem wczoraj też jakoś po 16 do 18-19 było miło dziwne dlaczego ślepy by nie zauważył{
@4 275 563Mulag: zaszczepieni zarażają też jak nie bardziej😆
@4 275 566Mulag: tylu Ukraińców i brakuje
Kazali wózki ciągnąć a ich brakowało dwóch gości z Kazachstanu się po biło przyjechała policja
@4 275 566Mulag: co Ty gadasz nie ma pracy przecież
@4 275 554Mewa: mini mam to co wczoraj
@4 275 574Mulag: w lesie
Nad tymi dumam plus te co ci ostatnio podawałem @4 275 558: @4 275 575Biedroneczka1977:
Ja mam mini juz i multi wysłane . Mini to co maszyna chciala to dała
@4 275 577Bolo22: praca jest tylko czasem za marne grosze niestety to raz a dwa rząd daje(z podatków pracujących z podwyżek ceny idą w górę zarobki haha) to po co tak jak teraz 12tys ale dziś wolne może inne tematy pomocy co się
@4 275 586Mulag: ponoć nie grać
@4 275 587: @4 275 586Mulag: lecz można próbować ostrzeżenie
Galik
Ciebie słowo:szumowina Nie dotyczy
Więc możesz pitu pitu i kilo kitu.
Kiedyś coś do Ciebie pisałem
To miałeś WIELKIE pretensje.
To tyle na.....
Bye i Powo...
Ciebie słowo:szumowina Nie dotyczy
Więc możesz pitu pitu i kilo kitu.
Kiedyś coś do Ciebie pisałem
To miałeś WIELKIE pretensje.
To tyle na.....
Bye i Powo...
Mewa ja już nad Multi nie dumam wczoraj były'fajne liczby wieczorem te sześćdziesiąki
@4 275 589Mulag: tylko panie co z tym dobrobytem czyżby pomylono z długiem bilionowym społecznym{
@4 275 592Biedroneczka1977: a mini
@4 275 593Mewa:
Mulag
Praca i Tesik, to dwie "sroki"
A jak wiadomo >>dwie nie da się chwycić<
Praca i Tesik, to dwie "sroki"
A jak wiadomo >>dwie nie da się chwycić<
@4 275 594Mewa: mini mam do 4 ważne te co wczoraj jeden zakład pisałam Tobie wczoraj w KG
@4 275 600Biedroneczka1977: ok
@4 275 582Mewa:
@4 275 583Bolo22:
@4 275 585Mewa: tu przyznam ci racje w niekturych rejonach praca jest, ale za marne grosze dokladnie, i dlatego nikt niechce tam pracować, w moim rejoie gdzie mieszkam, prawie wszystkie zaklady opanowane sa przez pracowników ze wschodu, adla polakow niema, dlatego moji znajomi wszyscy wyemigrowali i emigruja zna zachód nikt tuniechce być ponizany, i wysykiewany za grosze, oto chodzi ja, zas w miedzy czasie zachorowałem i straciłem prace, nie ze swojej winy,chodze i szukam pracy , ale nigdzie sie mnie moge dostac bo firmy sa opanowane własnie przez ukrainców gruzinów itd, , , zas niemoge w obecnym czasie tez i zmienić miejsca poytu aby gdzies inndziej wyjechac iza praca poniewaz mmam bardzo chora mame z która mieszkam i musze sie nia opiekować, bo niemanikogoi innego kto by sie mógł moja mama zaopoiekowac jak nie ja, rodzina juz poumierała, a wszyscy mlodzi wyjechali na zachod tu niema juz nikogo, ,mamy nieoddam do zadnego hospiscjum, zeby szybko ja tam wykonczyli. rozumisz, wole sie sam mama opiekować, , tak zostałem nauczony, od dziecka , i wychowany , ze trzeba pomagać osobom potrzebujacym pomocy, zreszta ja tez choruje na rózne choroby, i tez mam ograniczenia nie wszedzie moge pracować, i dlateho mam problem z praca zawodowa, i to trzeba zrozumiec anie zaraz wyzywać mbnie od jakiś nygusów itd, bo widzisz jak dotad wczesniej cały czas pracowałem zawodowo, ale nagle przyszła choroba i sie wsztystko co dobre skończyło, to trzeba rozumiec
wyzyskiwany miało byc
@4 275 590makler: Słuchaj gościu, czy ja piszę z nicku Galik? sam ten fakt deprecjonuje cię żeby cię potraktować z buta, a po za tym nie przyczepiaj się jak świeże gówno do buta, paniał?
Odkąd tu wlazłeś ostatnio to są zadymy, to ty tworzysz zamieszanie i problemy, albo masz z sobą problem, albo rządzi tobą zło, musisz z sobą popracować
Odkąd tu wlazłeś ostatnio to są zadymy, to ty tworzysz zamieszanie i problemy, albo masz z sobą problem, albo rządzi tobą zło, musisz z sobą popracować
To dobrze że masz mamę i jej emerytura ale co będzie jak mamy zabraknie? Życzę zdrowia, przemyśl sobie tam wszystko swoje życie może wyjdziesz na prostą
@4 275 605arczibalik73: nie było do ciebie nie wtrącaj się nie prowokuj nikt nie ma zamiaru z tobą gadać spadaj masakra co za natret
@4 275 610Mulag: ja też będzie nudził szukał znajomości kto by chciał chyba Caritas
@4 275 585Mewa i gdybym czuł sie dobrze a moja mama miała by inna opieke , to zapewne nadl bym pracował jak kiedys, ,dawniej, ja nie stronie od poracy, wcale, ja sie wlasnie dobrze czuje miedzy ludzmi i lubie pracować, iniezeruje na niczyjim nieszczesciu jak co nie które nygusy którzy całe zycie nie pracuja, i stoja tylko pod b€dka na piwo i zebraja na piwo, zeby sie nacjlac i oborzym świecie zapomnieć, ja do takich ludzi nienaleze raz ze nienawidze zadnego alkoholu ani uzywek, zadnych, po drugie nie stoje na ulicy i niezebram na nic, jeszcze tak nisko nieupadłem jak inni, ktorzy faktycznie sa nygusami, mam takiego kolege
który nie zna takiego słowa PRACA który ani godziny nigdy nigdzie nie pracował, ktorego wiele lat utzrzymuja rodzice, poniewaz siedza w niemczech, , kasiorke mu dakja , kupuja co róz samochody jakie synek tylko chce, aon ma w dupie prace gleboko, boji siezeyby sobie raczek nie ubrudzić, a co miesiac ma nowe ato jakies, takiego człowieka mozna nazwac
nierobem nygusem, a nie mnie, zanim mnie przyrównasz do takiej osoby zastanów sie dobrze nadtym co piszesz,
który nie zna takiego słowa PRACA który ani godziny nigdy nigdzie nie pracował, ktorego wiele lat utzrzymuja rodzice, poniewaz siedza w niemczech, , kasiorke mu dakja , kupuja co róz samochody jakie synek tylko chce, aon ma w dupie prace gleboko, boji siezeyby sobie raczek nie ubrudzić, a co miesiac ma nowe ato jakies, takiego człowieka mozna nazwac
nierobem nygusem, a nie mnie, zanim mnie przyrównasz do takiej osoby zastanów sie dobrze nadtym co piszesz,
@4 275 611Mewa: zrozum ptaszkuże on chce z każdym z nas sobie podyskutować dlatego odnosi się do tego co się pisze
a co miesiac ma nowe auto ,miało być
@4 275 615zgrywus: masakra kogo to obchodzi ludzi ten czat odpycha mdli idę pudelek dwa
@4 275 615zgrywus: niewlanczaj sie tam gdzie cie nieprosza i inieróvb sobie z tego jaj, bo to niejest na miejscu, takim wpisem prowokujesz innych do podgrzewania tutaj emocji,
@4 275 615zgrywus:
@4 275 618arczibalik73: sam się wtracasz bezczelny typie ostatecznie może później typa nie będzie i będzie spokój taki jaki był zanim się pojawił chyba że będzie ten drugi
Dzień dobry
Pozdrawiam Wszystkie "Szumowiny" robaczki i inne ptaszki
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A, co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.
Pozdrawiam Wszystkie "Szumowiny" robaczki i inne ptaszki
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A, co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.
Cześć
@4 275 621golanonim:
O jakich szumowinach Ty piszesz ? ?
O jakich szumowinach Ty piszesz ? ?
Dopisano losowanie nr 159 000 Szybkie 600
@4 275 620Mewa:
Jest niedziela czy nie może tu być spokojnie ?
Jest niedziela czy nie może tu być spokojnie ?
@4 275 618arczibalik73: więc dlaczego wtrącasz się do każdej dyskusji nawet nie proszony pisząc za każdym razem rozprawki?
@4 275 620Mewa:
Może idź z żoną na spacer lub jedź nad jeziorko?
Zajmij się czymś pożytecznym. Kiedy nie wejdę to zawsze ciebie pełno i do tego Prowkujesz i zaczepiasz, Artura
Może idź z żoną na spacer lub jedź nad jeziorko?
Zajmij się czymś pożytecznym. Kiedy nie wejdę to zawsze ciebie pełno i do tego Prowkujesz i zaczepiasz, Artura
Widzisz jakie mam dobre pomysły
Jeszcze coś Wam powiem
@4 275 632Sebastian_M: przestań Sebastian
@4 275 633bogdan04: Co mam przestać?
@4 275 632Sebastian_M: przykładam ucho do monitora
@4 275 634Sebastian_M: prowokować
Chciałem tylko napisać że sprawdziłem kim jest kolega Zjawiskowy i wyszło że jest to osoba wielokrotnie pakowana przez Pasko
To daje do myślenia
To daje do myślenia
@4 275 638bogdan04:
Przecież ja nie prowokuje tylko nie pozwolę aby cały czas atakowali kolegę Arczibalik73
Przecież ja nie prowokuje tylko nie pozwolę aby cały czas atakowali kolegę Arczibalik73
@4 275 638bogdan04:
Przyczepili się do Arczibalik73 i myślą że im wolno pisać co chcą
Przyczepili się do Arczibalik73 i myślą że im wolno pisać co chcą
i jego słynne zdanie ''sprawdziłem'' ty nawet nie umiesz sprawdzić daty ważności na mleku
@4 275 640Sebastian_M: Dlaczego nie trzaskasz na hulajnodze?
Wielokrotnie zbanowana
@4 275 643Zjawiskowy:
Pasko banuje twoje Nicki A ty jak hydra wyrastasz na nowo ?
Pasko banuje twoje Nicki A ty jak hydra wyrastasz na nowo ?
60 latek narodzony w styczniu chyba ma siłę na niedzielne pomykanie
@4 275 643Zjawiskowy:
Nie wstyd ci tego co robisz ?
Nie wstyd ci tego co robisz ?
Szumowiny z lasu sobie rozmawiają aż tu nagle wyskakuję wilk i zając no i koniec rozmowy.
@4 275 645Sebastian_M: Miałem mniej blokad niż twoja osoba na tylko koncie sebastian m astrolog,lustrzany,ufo
@4 275 647Sebastian_M: nauczymy cię kultury dla pań,potem dla panów...w przyszłym roku będą z ciebie ludzie...ps a na imprezkę urodzinową zamawiasz tort?
@4 275 649Zjawiskowy:
Masz więcej blokad bo ja tu jestem jako Sebastian_M i tak pozostało.
Ty natomiast dostajesz blokady stałe i nieodwracalne bo twoje zachowanie nie mieści się w normach społecznościowych
Masz więcej blokad bo ja tu jestem jako Sebastian_M i tak pozostało.
Ty natomiast dostajesz blokady stałe i nieodwracalne bo twoje zachowanie nie mieści się w normach społecznościowych
@4 275 651Sebastian_M: Kiedy sprawdzisz swoje zachowanie na czacie?? sprawdzasz i nr bielizny każdego użytkownika ale na swoje zachowanie jakie masz wytłumaczenie?
@4 275 649Zjawiskowy:
I nie kłam bo kłamstwo to twoje drugie imię
I nie kłam bo kłamstwo to twoje drugie imię
Czy dostaje blokady to moja sprawa,jesteś za cienki w uszach aby wtrącać się w moje konta
@4 275 652Zjawiskowy:
Już Ciebie rozszyfrowalem kim jesteś i mydlić oczy to możesz swoim znajomym .
Oni łykają wszystko
Już Ciebie rozszyfrowalem kim jesteś i mydlić oczy to możesz swoim znajomym .
Oni łykają wszystko
@4 275 653Sebastian_M: a twoje to obłuda i manipulowanie...o toksyczności nie napiszę...bo doskonale o tym wiesz
@4 275 655Sebastian_M: A widzisz jaki jesteś mądry.....ale dlaczego jesteś bezrobotny ?
Można Smigac w chodziku jeden prowokator poszedł i popatrz jak szybko drugi się pojawił i dym a było tak fajnie nawet przyjaźnie ale to my szumowinki wg nich źli jesteśmy astrologu samolociku rekinku sam prowokuje zaczepia przypisując nam lubi jeden i drugi tą zabawę a admin innych banuje nad nimi się lituje żałosne
@4 275 654Zjawiskowy:
Grubo się mylisz. Wiem jak sprawdzić i robię to tylko dlatego żeby wiedzieć z kim mam do czynienia
Grubo się mylisz. Wiem jak sprawdzić i robię to tylko dlatego żeby wiedzieć z kim mam do czynienia
@4 275 659Sebastian_M: czy manipulowanie informacjami na MP to twoje jedyne zadanie w życiu?? czy chemia stolikowa już z twoich żył zrobiła się czerwona?
@4 275 611Mewa: nie wtrącam się w nic co mnie nie dotyczy ale czytam co piszecie naczacie pod moim jak i sebastiana nickiem, widzę ze pola ludzi ma tu nie pokolei pod kopuła, i powinniście z tego czata zniknąć raz na zawsze, aby był tu spokój, sorki ale nie widziałem, tego wcześniejszego tu wpisu od ciebie pod moim adresem , teraz dopiero przeczytałem, nie szukam sobie tu kolegów w takiej osobie jak TY czy makler i jeszcze parę innych tu nicków, prowokujesz to Ty twoju koledzy,i robicie z tego ferment i zamieszanie na tym czacie podżegacie do nienawiści tu na czacie, ale już niedługo to się wam skończy, i też tu będziecie zapewne, i wszystko co dobre się szybko skończy, wam tutaj,sami się tego domagacie, z tego co wiem ta admin na pewno sie do tego co pisze tu, przychylnie odniesie, cały czas hejtujecie tu nas z z sebastianem, cały czas tylko leci kryta na nasz temat z ust rożnych ników, i głupie uwagi na czacie, czy ja was się czepiam,czymś? pytam, nie nie czepiam się,a wy co róż coś piszecie ,a arczi, to a rczibalik tamt sramto, i tak na okrętkę, nieprawda panie marc1987 ,panie bollo 22 itd, mam jeszcze wymieniać inne nicki które wraz z innymi tu sieja zamęt,napisałem kiedyś tu na czacie ze co niektórzy zachowuje się tu jak szumowina z lasu, tak taka jest prawda tak sie zachowujecie tu na czacie bo wprowadzacie tu zament, i takimi jestecie własnie ludźmi jak wychowani w lesie, którrych można porównać własnie do tej szumowiny, gdybyście byli normalnymi ludźmi, o zdrowymi na umyśle to byście się tak nie zachowywali i nie wyśmiewali drugiego człowieka, ale niestety nikt z was tu wymienionych nie ma za grosz inteligencji, i nikt was chyba nie jest zdrowy na umyśle,jak tak piszecie o drugim człowieku, cały czas sie go czepiając o coś,