Wpisy 4 274 662 – 4 274 761
2 października 2021 15:25 → 2 października 2021 17:09, 100 wpisów
Można się ze śmiechu.A może lepiej się tylko uśmiechnąć z politowaniem.
no filizanka spoko jest zawartość pewnie tez dobra co
@4 274 661Mulag: arcydzieło
Pozdrowienia dla starej gwardi i wszystkich tych, ktorzy staraja sie hamowac zapedy dyktatora i jego klakiera a cel tych panow jest nam wszystkim wiadomy. Trzymam kciuki zeby Wasze starania odniosly sukces.
Maklerku
Chamstwu zawsze mowimy NIE
Maklerku
Chamstwu zawsze mowimy NIE
@4 274 657Mulag: tu jest wyjscie do tych atakujacych cie najlepiej sie nie odzywać, olać ich z kretesem, , i nic im już o sobie nie opowiadać na swoj temat i swojego życia, tak jest najlepiej, nie reagować na ich prowokacje,
i zaczepki, widac ze to nie ludzie normalni a jakaś szumowina jest z lasu
@4 274 670makler: ty też ta szumowina??
nie chxiałbym tu obrazić wszystkich bo sa tu tez i ludzie wporzadku normalni którzrych pozdrawiam, i zycze wszystkim i m zdrowqia i szczescia, jesli graja wco kolewiek,
@4 274 671marc1978:
Szkoda...klawki
Szkoda...klawki
Przed chwilą padło 16 x 443,80 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 274 675Mewa: o faryzeusz konfident się zjawił ponownie, leć do admina się poskarżyć tu na nas na czacie ze tu jesteśmy i ci dokuczamy
Dziś trzy zakłady w mini i jeden z plusem lotto, zagrałem byle zagrać na chybika a nóź widelec
17,4,55,47
78,48,45,6
9,32,52,3
62,60,35,23
I z nich robimy.. Pierwszy z drugim
Pierwszy z trzecim
Pierwszy z czwartym... I tak dalej.. Na suchocza
78,48,45,6
9,32,52,3
62,60,35,23
I z nich robimy.. Pierwszy z drugim
Pierwszy z trzecim
Pierwszy z czwartym... I tak dalej.. Na suchocza
@4 274 681Gosia__77: dzięki
narazie wszystkim, milego popoludnia zycze wszystkim tobie konfidencie tez, wiesz ten nik by ci lepiej pasował jak jakas mewa czy gryks76
@4 274 684arczibalik73: wkoncu będzie ludzko wkoncu odpoczniemy
@4 274 686Mulag: nieobecność tych dwóch wliczając watykaniste i jest zgodna miło a ni e jak ci dwaj twierdzą że bez nich było by zle że ci co mają ich dość będący w znacznej większości są jak arczibalik pisał szumowinami trolami za co w to coś co ma na szyji powinien dostać a od paska dożywocie na czacie lecz ma litosc nad takimi
@4 274 685Mewa: tak TY napewno poza tym czatem
mulag zycze Ci abyś jednak i wygrał ta 6, ja tez chce aby tu bul spokój i aby się tu ludzie bawili, dobrze, , i tez to popieram, ale tu nigdy nie bedzie spokoju jak ktoś będzie cie byle gównem prowokował i sie ciebie czy mnie czepiał, ja niechrobie tu zamentu zadnego tylko odpowiadam, ludziom nato co pisza pod moim adresem, zchecia bym im napisał to na ichKG niż tutaj, ale poblokowali specjalnie bo boja sie prawdy, i wola aby pisac im to tutaj, aby wszyscy wiedzieli, co kto onich myslii daza do tego specjalnie aby admin np, mnie zablokował, to jest celowe zagranie z ich strony, , aja juz przestaje nato reagowac pomału, przyjdzie tu taki dzień ze mnie tu nikt niezobaczy juz wiecej,
mulag zycze Ci abyś jednak i wygrał ta 6, ja tez chce aby tu bul spokój i aby się tu ludzie bawili, dobrze, , i tez to popieram, ale tu nigdy nie bedzie spokoju jak ktoś będzie cie byle gównem prowokował i sie ciebie czy mnie czepiał, ja niechrobie tu zamentu zadnego tylko odpowiadam, ludziom nato co pisza pod moim adresem, zchecia bym im napisał to na ichKG niż tutaj, ale poblokowali specjalnie bo boja sie prawdy, i wola aby pisac im to tutaj, aby wszyscy wiedzieli, co kto onich myslii daza do tego specjalnie aby admin np, mnie zablokował, to jest celowe zagranie z ich strony, , aja juz przestaje nato reagowac pomału, przyjdzie tu taki dzień ze mnie tu nikt niezobaczy juz wiecej,
@4 274 688arczibalik73: nikt niezobaczy juz wiecej,
Czekamy z niecierpliwościązrób to bądź facetem co mnie poniosło
Czekamy z niecierpliwościązrób to bądź facetem co mnie poniosło
Myślę że Mewa dał propozycje ale nie wypaliła by o nim nie pisać nie pisać jego niku Arczi może warto było tak robić to tylko takie moja myśl
i jeszcze zateskni, za mna czy tez inna osoba która tu buła i prawde mówiła, ja nie wchodze tu poto aby tu zadyniacm, ani ja a ni sebestian, tez, inipisze nikomu idz sobie stad, nikogoniewyganiam, stad, a siedz sobie dalej, tylko niewchodz mi w droge jesli ja niewchodze tobie, , oto tu chodzi, i nipoisze do admina petycji jakiś ze by usunoł tych 2 czy 3 jakiś, nie robia tego a co oni mi przeszkadzaja wogóle
Może wkoncu pójdzie jak pisał
nikt niezobaczy juz wiecej,
Bede cicho nie bede karmił by mógł chodzić głowa do góry idę w mapke
nikt niezobaczy juz wiecej,
Bede cicho nie bede karmił by mógł chodzić głowa do góry idę w mapke
@4 274 692Mewa: nie zostane własnie specjalnie dla ciebie moge przyjacielu?
@4 274 690Mulag: @4 274 690Mulag: @4 274 691arczibalik73: ty mi wchodzisz cały czas prowokujesz męczysz tak jak mulag pisał ile można
@4 274 693arczibalik73: dobrze wiesz prowakatorzyno że mnie tym tekstem wkurzasz dla mnie jesteś duchem idę bo i tak pasko ma to gdzieś a ci będą pokrzywdzeni dziećmi nie ma co gadać choć dzieci bystre by zrozumiały coz tak to jest zero pracy zero kobiety tylko cztery ściany
Przydałyby mi się kuponiki multi..
Po zmianie
17,55,4,45
47,78,48,62
6,3,9,32
23,35,60,52
Oj lepiej by nie wpadło więcej niż po 2 liczby z dwóch grup
Po zmianie
17,55,4,45
47,78,48,62
6,3,9,32
23,35,60,52
Oj lepiej by nie wpadło więcej niż po 2 liczby z dwóch grup
@4 274 692Mewa: nic ci te mapki niedzadza one tylko ludzi wprowadzaja w bład chcesz coś wygrac i trafić to zdaj sie na swój mózg i swoje numery te które przynosza ci jakies wygrane, zrób sobie takie mapki ze swoich liczb tymi którymi grasz, nie zapozyczone skads zobaczysz wtedy bedziesz ty wygrywał bo chyba otto chyba chodzi nie, chcesz aby wszyscy wokól ciebie wygrywali a ty ni,nie czy jak, ja ci niezycze wcale żle, a wprost przeciwnie ale widze ze nierozumisz tego , a szkoda nieraz chciałem sie z toba pogodzić, ale ty mnie wciaz strofujesz czyms a to wcale niejest nikomu do niczego potrzebne a mnie tym bardziej, wiec zastanów sie nad soba panie kolego xczy warto kogos tak ponizać, bo mi sie wydaje ze gdyby tu pare np, osób nie bylo to tez tu by był spokoj, i to nie pisze tu o sobie czy sebastianie, bo my dzisiaj jesteśmy a jutro nas niema, my niejesteśmy postrachem tego czata,
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 274 705tomi77: czyli łopata już przygotowana
@4 274 697Mewa: przepraszam cie za określenie cie mianem kofidenta , ale tak się zachowujesz , a ja nie nawidze takich osób ,które strzelają do kogoś z ucha, takich ludzi nikt nie lubi,zapamietaj to sobie raz i na zawsze badz dobra osoba i nikrytykuj inych a tym samym nikt nie bedzie krytykował ciebie, zyj w zdrowiu i pełnum szczesciu graj i wygrywaj ,jak najwiecej, baj
@4 274 707arczibalik73: zamknij się trolu odczep się odemnie i normalnych ludzi daj im spokój co za natręt
takie liczby z chybika do lotto
2,6,7,8,14,29
2,6,7,8,14,29
@4 274 637marc1978:
@4 274 708Mewa: nie nazywaj mnie trollem bo nim nie jestem, i wcale się do ciebie nie przyczepiłem to ty się m=mnie cały czas czepiasz i Sebastiana, zapomniałeś już, i nie nazywaj mnie trolem, bo wszyscy pomyślą żeśmy braciaa te kartke wsadz sobie do kieszeni, jak zbierasz makulature
@4 274 708Mewa: po co to piszeszprzecież to jest boot
@4 274 709emerytka 46: a może akurat wpadnie
@4 274 712zgrywus: czy but
@4 274 714tomi77: w poszukiwaniu zaginionego miasta Inków
Dzień dobry
@4 274 709emerytka 46: nie ma się z czego śmiać
Mój tajemniczy talizman jak zobaczył te liczby dostał chepci
Tam są trzy dobre liczby >>> przytaknął >>> ale nie potwierdził że akurat dzisiaj
@4 274 709emerytka 46: nie ma się z czego śmiać
Mój tajemniczy talizman jak zobaczył te liczby dostał chepci
Tam są trzy dobre liczby >>> przytaknął >>> ale nie potwierdził że akurat dzisiaj
Zjawiskowy
Dobrze by było,żeby wpadły.
Dobrze by było,żeby wpadły.
@4 274 719emerytka 46: wpadną jak tanie jajka miedzy sztachety
ctrlc+ctrlc znów nadaje, a
znów znalazł coś typu zlecę na OLX, aleeee nabiał
znów znalazł coś typu zlecę na OLX, aleeee nabiał
Nie.. Podchodzę Tera na poważnie... 2 tygodnie grałem oszczędnie. Chyba aż za... 13,5 zł wydane na lotto i mini w tygodniu.. Sam nie wierzę.. I też uja daloale dało do myślenia
golanonim
To będę nimi grała do upadłego
To będę nimi grała do upadłego
@4 274 724Robal_36: 🍾 likier z jajec
Gosia__77
Masz 20 zakładów mini.Zagrałabyś wszystkimi ?
Masz 20 zakładów mini.Zagrałabyś wszystkimi ?
@4 274 731emerytka 46: co ty jeszcze nie upadłam na głowe
ja mam 1 mini i 1 lotek STARczy bo ts ostatnie lata bardziej wciąga niż daje
promocje mi dała maszyna 2 zł na gre w keno za wydane 10 zł
2 17 50 51 55 59
2 17 50 51 55 59
@4 274 666medialna:
@4 274 734Gosia__77: ja czekam na 3 zeta za promo w lotto
@4 274 736marc1978:
Gosia__77
To chyba trudno byłoby wybrać ten jeden.
To chyba trudno byłoby wybrać ten jeden.
ja czekam na promo mini za 0,65 gr
emerytka46 a grasz w ep?🤴
emerytka46 a grasz w ep?🤴
@4 274 739emerytka 46: oj trudno bo jestem w mini laik
Dzisiaj stałam w Aldi przed regałem z likierami.Dylemat-grać,albo likier czekoladowy.
Wybrałam-grać.Wieczorem pewnie pożałuję mojej decyzji.
Wybrałam-grać.Wieczorem pewnie pożałuję mojej decyzji.
Zjawiskowy
Dzisiaj może zagram w ep.
Dzisiaj może zagram w ep.
@4 274 742emerytka 46: TS to doceni i wróci za likier + mała premia w postaci 6/6 w plusie👨
@4 274 742emerytka 46: przykremusisz sobie odmawiać
@4 274 749lewy: i przegrywajta
lewy
Żebyś napisał "pijta" to jeszcze bym skoczyła do aldika.
Żebyś napisał "pijta" to jeszcze bym skoczyła do aldika.
leć do bociana, on ci da siana i patyczków do zrobienia gniazdka
nasze bociany są białe ale czasem brudne od czarnego smogu
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
już nie używam bo mnie zlinczują
jeeeeest - mnożniczek, ale w sobotę koło 17-ej, kiedy spora część stacjonarnych punktów już zamknięta ? Eeeeeeee algorytm
@4 274 723emerytka 46: do upadłego nie warto
ale za jedną z nich wstawiłbym Twoją nickową
Trójka i tylko trójka była ostatnio w 2013 roku
Liczby te zwróciły moją uwagę bo podobne w tym tajemnicza trójca
wysłałem o godzinie 9:18:08
ale za jedną z nich wstawiłbym Twoją nickową
Trójka i tylko trójka była ostatnio w 2013 roku
Liczby te zwróciły moją uwagę bo podobne w tym tajemnicza trójca
wysłałem o godzinie 9:18:08