Wpisy 4 273 662 – 4 273 761
1 października 2021 17:26 → 1 października 2021 18:21, 100 wpisów
@4 273 650Bolo22: w moim rejonie niejest tak wesoło z ofertami pracy jak było jeszcze kiedys, dawniej gdy ja tez pracowałe, gdy zachorowałem, nagle z dnia na dzień straciłem prace na skutek choroby, nnie z mojej winy, ja sam nieodszedłem to firma mnie zwolnila , bo ja bym sie z tamtad nigdy niewzolnil pomimo ze praca byla na 4 brygadówce, to był koncert farmaceutyczny, praca byla po 8 godzin ale z dojazdami, na wlasna reke, bo, i za naprawde pozadne pieniedze, ale wszystko co dobre kiedys sie kończy, , ja tam za 1 wyplate kupiłem sobie pamietam kino domowe panasonica, za druga wyplate mkupiłem sobie rower, i tv sony, rozumiesz i jeszcze miałem na życie, ta firma mnie podniosła trochę spełniłem swoje marzenia, i gdyby nie choroba to bym tam dalej zapewne pracował inie siedział teraz tu z wami i pisał bo szkoda by mi bylo czasu swojego cennego
@4 273 661Bolo22: właśnie będę czytał po ciężkiej robocie relaks się należy
@4 273 663Bolo22: tiaaaaaaaaa, chciałbyś nową powieść, jak widać, tFoŻył
Zarabiaj na pisaniu ;;; ; ;; ; jak ktoś lubi pisać to zarabiaj na tym https://zarabiajnapisaniu.com/zarabianie-na-pisaniu-jak-zaczac/
Skoczę tylko się puścić i po browar
Przecież na trzeźwo tego nie idzie czytać
Przecież na trzeźwo tego nie idzie czytać
chyba że pajco za to płaci na czacie
pasko*
@4 273 669Zjawiskowy: - ile pójdzie na korektę ?
@4 273 673Robal_36: od korekty też mają ludzi
Cześć
Już jestem
A co ten w białej koszuli z dziurami w spodniach na kolanach ciągle zaczepia ludzi
@4 273 670Marian303:
Kuźwa ludzie on jest mistrzem
Powinien pisać scenariusze do tych serialikow paradokumentalnych typu "dlaczego ja"
Powinien pisać scenariusze do tych serialikow paradokumentalnych typu "dlaczego ja"
@4 273 668Robal_36: I to jeszcze o mnie
@4 273 681Marian303: a kto pisał scenariusz do M jak miłość Zgadnij?
@4 273 677Robal_36:
Dla niepoznaki założył czarne okulary
😎
😎
@4 273 664arczibalik73: to teraz tym kinem będziesz żył? To już sobie nowszego nie kupisz. A ja za pierwszą wypłatę jak pamiętam to choć nie pamietam
@4 273 656Robal_36: robal ja nikomu tu nie wadze co do mojego przyjaciela to widze ze jest tu dyskriminowany i wiekle osób mu dokucza i najchetniej by sie go tuimnie pozbyto z tego czata, , to wiemy obaj, juz dawno, i moze kiedys przyjdzie taki czas ze obaj odejdziemy z tego czata nikomu nic nie mowiiac ale nie ze dostaniemy jakies blokady tutaj, poprostu od tak sobie, kiedys przestane tu cokolwiek pisać i typować, sebastian oraz wielu ludzi tez stad odejdzie ale nie przeez nas tylko przez to co tu sie wyrabia, i wkoncu Pasko zrobi to co chciał kiedyś makler, , pamietaasz co było w czerwcu, kiedy mało kto co tu kto zagladał, kiedys admin sie wkurzy na dobre i zamknie ten czat i to nie za moja sprawa czy sebastiana tylko za sprawa innych osób wiec róbcie tak dalej, jak robicie i osmieszajkcie innych ludzi nadal a juz niedługo, czata nie bedzie i wtedy niebedziecie sie mieli jak komunikować no chyba ze tylko telefonicznie ui prze @ chcecie tego to r óbcie tak dalej, a jesli chodzi omnie to sie wcale ieeuzalam nad soba , to nietak, pisze tylko jak jest, przecierz ja tu niemusze siedziec i pisać z kim kolwiek, ja tu teraz jestem i za chwile mnie niema, mnie tu nic nie trzyma niejestem tu niczym przywiazany jestem bo jestem, moge stad w kazdej chwili odejsc jak inni czatowicze, juz przedemna odeszli, kto jest troche inteligentnym, to niedosrywa innym czatowiczom niczym tyllko swoje racje zostawia dla siebiei niepisze ze tznów sie zaczyna i tylkotych dwóch, itd, takie wpisy sa dyskryminacja tej osoby drugiego człowieka i tak niemoze być tutaj, jesli tak nadal tu bedzie to wszyscy zaczna stad odchodzić izostanie tu garstka osób kktóre wczesniej czy pozniej tez stad odejda jak wielu innych czatowiczóqw, a chyba nikt tego niechce tutaj co, a moze sie myle
@4 273 689arczibalik73: jak możesz odejść to odejdź i będzie spokój
O maj good czy jak to się pisze coraz dłuższe wypowiedzi
To już mi się na telefon nie mieści muszę cofać czat
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 6 000 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
Dziś po losowaniu wszyscy będziemy jęczeć ''brak wygranych''
Db. wieczór
Ciekawe ile razy dziennie 4 kartki formatu A4, zapisane drobnym drukiem, będzie dostawać Kobieta w której zakocha się arczibalik73
, samych...wyznań i wyjaśnień.
Ciekawe ile razy dziennie 4 kartki formatu A4, zapisane drobnym drukiem, będzie dostawać Kobieta w której zakocha się arczibalik73
, samych...wyznań i wyjaśnień.
@4 273 700:
No, może 3 , nie ma co przesadzać
No, może 3 , nie ma co przesadzać
@4 273 699Zjawiskowy:
Ja nie będę
Ja nie będę
EstyMy
Dziękuję za pozdrowienia.
Dziękuję za pozdrowienia.
@4 273 707EstyMy:
Eme46
@4 273 705EstyMy: dziękuję ciociu
Esty
Zjawiskowy
Co jest z tymi promocjami nie tak, że ponad 4/7 w ogóle wyskoczyć nie można??
@4 273 720panoramix:
@4 273 720panoramix:
... ale tylko na chwilę
... ale tylko na chwilę
@4 273 707EstyMy: Czyżbyśmy grali na tzw. suchacza ?
Est... mini jedynie kupon na 10 losowań termin ważności aktualny
@4 273 653waldus:posłuchaj, powiem ci tak, sebastian nieraz mi oferował swoja pomoc, chociarz ja go nigdy onic takoiego nie prosiłem, to jest dobry człowiek i uczynny człowiek, dlatego uważam go z za swojego przyjaciela, , jeśli chodzi o prace to nigdy go o to nie prosiłem z tego tez wzgledu ze nie moge mieszkac i pracować w warszawie bo muszę zając się tutaj wszystkim, tu mam chora mamę której muszę poświecić swój czas, niemam nikogo takiego juiz z rodziny co by mógł się zając mama tu ,w domu, , do poki mama zyje musze sie mama zaopiekować, dla mnie nie wazna jest kasa , az tak a druga osoba chora której trzeba pomoć, bo kiedys ona mi pomagała gdy byłem mały i umierajacy, jestem to mamie swojej winien, jesli chodzi o prace to mam taka nadzieje ze jeszcze kiedys bede pracował dalej, i bedzie wszystko po staremu,
gdzies moze sie jeszcze załapie ii jesli zdrowie pozwoli to bede pracował, nadal , ntonie jest tak jak tu pisza co niektóre osoby, ze jestem leniem bo nie pracuje to nie tak, to całkiem jest inaczej,gdybym niezachorował nagle i by mnie zaklad niezwolnił pracował bym nadal, ale niestety korporacja takich ludzi nietrzyma zbytnio u siebie takich pracownikow firmy zwalniaja a w to miejsce przynuje sie innych, a najlepiej tansza siłe robocza za buga, zeby bylo wiadomo ze koncen sie rozrasta i rozbudowuje w takich firmach ludzi trxtrzyma sie na produkcji do 5 gora 7 lat, pozniej taka osoba jest juz nieproduktywna, , a firma musi sie rozbudowywać, co 2 lata w tajkiej firmie jest zmieniany dyrektor fiirmy, od ludzi na produkcji wymaga sie cudów na kiju, nie wszedzie, ale w wiekszosci firm, wiem bo pracowałem w róznych firmach juz,
a te korporacje juz miedzynarodowe to juz wogól parodia, niebede wam zdradzał w jakiej to ostatnio pracowałem firmie bo to nie oto tu chodzi, ale powiem wam ze pracowali zemna i chińczycy, i rosjanie i murzyni, bo to firma miedzynarodowa jest i tolerancyjna, tamnieliczy sie kolor skóry, jakied dewiacje seksualne itd, tam liczy suie produkcja i człowiek kiedy tam pracuje, ale tylko do 5 góra 7 lat, boi tak pracodaqwc\a wymienia załoge na nowsza, ta firma tez duzo w noisi do skarbu panstwa jak i rynek pracy lokalny i dba o srodowisko, , dlatego jeszcze na naszym terenie uistnieje, w firmie pracuja rózni ludzie, i wszyscy asa po imieniu nikt niezna praktycznie swojego kolegi czy kkolezanki nazwiska, zespol pracownikow jest zgrany, i jest mila atmosfera, ale niekiedy tez i znajda sie tam wichrzyciele jak wszedzie którzy zaburzaja ten spokoj, ktorzy maka uklady z kierownikaki i haerem,za sprawa których i pracownicy sa zwalniani, , za byle głupote, kto zachoruje na cokolwiek bardziej powaznego jak angina idzie za brame, zakladu nieoboiwiazuja prawa pollskie tylko prawo amerykańskie, jak zakład chce kogoś zwolnić to robi to jak chce, tu sie nieliczy prawo polskie, zaden sad pracy tu nic nie wskora, przyjmujac sie do takiej firmy podpisujesz taka klauzule ze wrazie jakiejs choroby i nie uzasadnionego zwolniena cie z pracy nie bedziesz nigddzie interweniował , jesli takiej klauzuli nie podpiszez fierma cie nieprzyjmie do pracy, jesli zas na poczartku sie zgodzisz na to to prace dostajesz, i widzicie nasz rzad takim firma pozwala na takie procedery ze strony danej firmy
@4 273 697zgrywus: beeee beee beee doobre bo nie wytrzymam ze śmiechu
@4 273 726Bolo22: {×{pociesza}}
@4 273 718EstyMy: jak nie można trafić wyżej niż 4/7 jak można
Mnie interesuje jedno Tylko Miliony dużo pieniędzy a póki co to Ide spać potem do roboty
@4 273 733EstyMy: ooooooo, kurła, lecę sprawdzić TE powody
@4 273 736Forsami:
Fors.... po nocach grasujesz choć idziesz spać ?płacą Tobie za lunatykowanie?
Jeszcze chwila a będę dostępny
@4 273 742panoramix:
Grasz w EJ ?
Grasz w EJ ?
Est.... można wygrać tylko opcja wypłać nie działa w keno na zielonej
@4 273 736Forsami:
@4 273 729arczibalik73: Później poczytam co napisałeś bo teraz robię coś do jedzenia
dobra ale konie cjuz z mojej strony pisania wam tu o moich tam sprawach i spostrzezenach zyciowych, ide cos zjesc i zatypowac zeby cos moze wygrać i zycze tu wszystkim mile spedzonych chwil w spokoju i zdala odemnie, narazie wszystkim i przepraszam za tak długie tu moje teksty, które niektóre osoby zbyt tu nudza, teraz sobie odpoczniecie odemnie, moze i tez i od sebastiana tez, no chybaze sie tu zaraz pojawi jak ja sobie pojde, ui popisze z wami,
@4 273 748marc1978:
, gratuluję, tym bardziej, że z lottomasztny - to trzeba już mieć szczęście
, gratuluję, tym bardziej, że z lottomasztny - to trzeba już mieć szczęście
Wiecie co się u mnie narobiło ?
Seb.....nie gram w ej dzisiaj marne 45 zł płacą plus zer ileś tam
@4 273 752Sebastian_M: spokijnie ja kjuz uciekam , stad, bo niekjestem tu mile widziany przez wiele osób, bo pisze prawde a wiesz ze jak ktos mowi prawde to jest dla drugich niewygodny, bo ludzie zyja w zaklamaniu i to im najlepiej pasuje ityle w tym temacie z mojej strony