Wpisy 4 270 298 – 4 270 397
28 września 2021 11:54 → 28 września 2021 13:41, 100 wpisów
Dzis kopiemy..
Lech...Skra Czestochowa...16..puchar Polski..
I szarpiemy rakieta
Magda Linette..Coco Vandegadze....16
Lech...Skra Czestochowa...16..puchar Polski..
I szarpiemy rakieta
Magda Linette..Coco Vandegadze....16
@4 270 297arczibalik73:
Odpisałem
Odpisałem
@4 270 300tomi77:
I tak zrozumieliśmy
I tak zrozumieliśmy
@4 270 297arczibalik73:
do powtórki na dziśiaj 7,16,36,48,54,62,78 czyli 7/7 czy wejda na 100%-niewiem, ale moga zawitać według mnie, ja zaś puszcze sobie coś całkienm innego całkiem z innej bajki i na 10/10
@4 270 304deki72: witaj
W miejscowości Rzeszów padła wygrana 12 500 zł w grze Keno (5 z 5 x 10)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@4 270 304deki72:
@4 270 307deki72:
Zaraz sprawdzę
Zaraz sprawdzę
@4 270 307deki72: moze i robi, ale nie widzę jej, na dzisiejsze losowanie o godzinie 14 ale nie zaprzeczam ze nie moze sie pokazać jak kazda inna liczba
Mam dwa pewniaki które według mnie dzisiaj padną 41,72 z naciskiem na 41
@4 270 310sebastian M Co do KG- ok moze i tak być
Przed chwilą padło 1 x 3650,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 270 314arczibalik73: Tak zrobię
@4 270 313deki72:przykro mi ale żadna z tych liczb mi nie wyszła na 14, ale próbuj do odważnych świat należy, graj i wygrywaj
@4 270 313deki72: Mnie się bardziej widzi liczba 72 ale mogą wejść też razem te dwie
dobra a teraz szybkie śniadanie i rodacy do pracy,
Obiad się robi ale tłumy na czacie
@4 270 322deki72: oby wszyscy dzisiaj wygraliwszystko to co zagraja
@4 270 325deki72: ale z których z tych co podałeś czy jakaś moja liczba
Macie tu dwa pewniaki na multi bo widzę ,że coś tu wam nie wychodzi. 3,8
@4 270 327marc1978: fajnie ale z tego bedzie tylko jedna zagdnij która
@4 270 328deki72: stawiam dziś na 22,43,49
@4 270 324deki72:
@4 270 332deki72:
dobra to narazicho
@4 270 327marc1978: 3 będzie na bank 8 też bo mam wśród moich
@4 270 332deki72: Graj i wygrywaj
@4 270 337deki72: ta wołowina duszona tak pachnie
@4 270 339makler: Ale żeś się rozgadał
@4 270 339makler: jesteś niewidzialny
@4 270 338Biedroneczka1977: wieczorami i rano.
@4 270 344deki72:
@4 270 345makler: a jednak zostałeś tu znami, i
@4 270 345makler:
@4 270 348makler: będą Cię ręce bolały nie możesz tak ciągle
@4 270 352Biedroneczka1977:
Chcę nadążyć nad tym kitowaniem
Chcę nadążyć nad tym kitowaniem
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 270 351makler: szkoda bo moim zdanie nie powinneś z stad odchodzić, wiele razy ci to kiedyś już pisałem, ale zrobisz jak uważasz , chciałem ci pokazać jaki wczoraj smartphon znalazłem w szufladzie , ale nie moge tu wbić zdiecia bo nie wchodzi nie wiem cały czas mi odrzuca ale powiem ci ze jest to NOKIA 3310 pamiętasz jeszcze taki telefon, nigdy go nie używałem, w życiu,nie wiem czy to nie był i podarowany jako służbowy przez szefa agencji ochroniarskiej
@4 270 354makler:
@4 270 358deki72: tak przy stacji monitorujacej ,jako dyżurny operacyjny i dowódca grupy patrolowo- konwojowej,ale po kilku latach zmieniłem prace na inną choć było tam fajnie ,ale za psia kasę, chciałem iść miedzy ludzi, i pracować na produkcji, nie wiedziałem wtedy, ze ta praca mnie zwali z nóg i ze zachoruje nagle i stracę wszystko, w ochronie miałem spoko prace ,w biurze przy komputerach monitorach i centrali, jako, choć po 12 godzin z dojazdami nawet i 16 godzin, ,ale niestety wszystko kiedyś dobre się szybko kończy, teraz noiemoge juz tam wrócić do ochrony bo mam zakaz pracy w porze nocnej, a po moim przejściu doio innej firmy juz na produkcje firma w której kiedyś pracowałem sie rozleciała, poprostu stała sie nieopłacalna dla mojego prezesa
teraz nie pracuje na razie nigdzie zawodowo,choć szukam sobie pracy, i narazie w domu tylko zapierniczam , tu też jest ful rożnej roboty nieraz nie wiem w co mam w rece włozyć, a w olnych chwilach jestem tutaj
@4 270 365deki72: walki no kiedys tez, głownie samoobronę, strzelanie na strzelnicy itd itd, ale to już przeszłość jestbyło mineło
teraz trzeba żyć dalej jakoś i nie
No tak ten czas leci młodość przemija a potem człowiek jest taki a nie inny , ruchy nie te
Ale jak bardzo coś się chce to można to osiągnąć , tylko trochę silnej woli i samozaparcia
@4 270 369deki72: to niechodzi u mnie o ruchy akurat, ale dopadła mnie cukrzyca i inne choroby współistniejące, które mnie pozamiatały, zdrowotnie , gdybym wiedział ze tak sie stanie, to ym z tej agencjo ochroniarsk-detektywistycznej nigdy nie odchodził gdzie indziej, ale zachciało mi się pracować na produkcji, na maszynach , w większym gronie ludzi,aby sie odstresować od tych komputerów i centrali, i wyszło jak wyszło , ktoś powie życie tak to prawda , dlatego ze kilka lat pracowałem przy centrali to zlikwidowałem telefon komórkowy, nieużywam juz tego gazdzetu od 10 lat i jest ok
@4 270 375deki72: są gołębie pocztowe
@4 270 375deki72: nie kontaktuje się z rodzina meilem tylko przez faceboka, , zresztą moja rodzina już większość nie żyje , zostali sami mlodzi, ale oni maja inne zainteresowania co tam wujek, rodzinę mam jako tako bardzo duzą, ale wszyscy ,młodzi za granica siedzą, i maja swoje tam rodziny,i kto by tu wujkiem się przejmował, ale to nic, jest jak jest, ważne ze jeszcze żyje ze mnie ten wirus nie dopadł,
@4 270 376deki72: powiem ci jeszcze takie coś , jak człowiek straci prace, to traci wszystko tez inne, wtedy niema kolegów, niema rodziny ,niema nikogo, i czuje się nikomu po prostu do niczego niepotrzebny, przechodziłem to już, ale pomimo to nie poddaje się i nadal z tym walczę, dobra już uciekam , tyle o mniechyba sobie odpuszcze losowanko o 14 bo niewiem czy zdarze do kolektury a kawałek jednak jest drogi
Wygrana oglupia ale tez ...jak kasa sie skonczy....czlek robi sie mily..jak moj znajomydziwi mnie jednak ze..rozumiem rozwalic 1/3 wygranej z szostki ale mieszkanka sobie nie kupic chociaz..ja bym to inaczej zrobil
@4 270 381czaroit: witajmódl się ,a będzie CI daneale uwaza ze powinieneś zmienić ta liczbe 59 na 58, poniewaz te 2 liczby tworza ze soba parke
@4 270 384tomi77: tomi moja sąsiadka miała operacje w szpitalu i lekarze wycieli jej nerkę, przez przypadek,kilka lat temu, , sadziła się i, wygrała sprawę w sadzie, dostała odszkodowania gdzieś okolu 200 000 tys zł wtedy za błąd w sztuce lekarskiej, +do tego rentę inwalidzka,miała ful kasy, można było powiedzieć i wyobraź sobie że teraz z tego niema nic,prezechilała ta kase z odszkodowania inaczej mówiac przepiła, a mowiła tu ze jak dostanie ta kasę to kupi dzieciom mieszkania itd, nie kupila nic, , tylko pila wraz z mężem, po jakimś czasie rentę jej zabrali, bo piła, i kasiora z odszkodowania tez się w końcu skończyła, i teraz jest pusta, zero renty, zero pracy a maź nie chodzi stracił czucie w nogach, ale wciąż lądują, za coś , gdyby wcześniej pomyślała to by w coś ta kasę zainwestowała, zainwestowała w alkohol i ma tylko 1 nerke, jej dzieci się od niej odwróciły powyjeżdżały za granice, , olali matkę, po prostu bo tylko piła i nic więcej czy to jest normalne , według mnie nie ale zrobili too jak zrobili,
Mysle ze trza szanowac kazdy dzien..spokojny by byl..co z tego jak znzjomego ojciec kasy full mial..lata 90 bmw 525 bordo kilkuletni..kiedys szal..juz gryzie glebe 2 rok..nawet sprowadzony lek nic nie dal..
.
Lekko sobie zyc..
Czasem piwko pic
I by cieplo bylo w chalupiei jakies zarcie
.
Lekko sobie zyc..
Czasem piwko pic
I by cieplo bylo w chalupiei jakies zarcie
@4 270 384tomi77: kazdy z nas tutaj gdyby tylko coś większego wygrał na pewno by sobie kopił czy to mieszkanie czy domek, czy nawet jakaś dobra furkę, nie wierze ze nie, ale najpierw na to musimy wygrać lub sobie zarobić po porostu swoimi rękoma bo nikt nic nam za darmo nic nie da, oprócz pisu który ładuje kasę nie w te źródło gdzie trzeba
@4 270 389marc1978: tak możne i tak przepraszam ze akurat to tu przytoczyłem, ale dziwie się takim ludziom którzy nie szanują grosza, i wszystko przepuszczają przez palce,bo mają, bez zastanowienia się co będzie jutro, czy za tydzień czy za miesiąc czy rok, idą po bandzie jak leci ważne jest tylko to aby sie napić, i o Bożym świecie zapomnieć, wtedy znikaja ponoć problemy wszystkie, a rano dopada kac morderca
@4 270 384tomi77: to znasz kogos co trafił 6 w lotto?
nie ma co podawać liczb bo to tak jak kase rozdać...
?...
Znowu mi przygrzało
?...
Znowu mi przygrzało
@4 270 394Gosia__77:
Ja lubię kasę rozdawać.
Sa osoby które nie chcą jej wziąć ale ja się tym nie przejmuję
Sa osoby które nie chcą jej wziąć ale ja się tym nie przejmuję
@4 270 393Bolo22: ja znam 2 takie osoby a raczej znałem bo już nie żyją, grałem kiedyś z nimi w lotto za starych czasów, tylko ze to były juz odkllegle czasy, ja sam juz w swoim zyciu wytypowałem 3x 6w lotto ale nigdy ich nie wysłałem, a z tego wzgledu ze niebyłem wtedy pełnoletni, i tez niepracowałem, a kiedys ktoś powiedział do 3x sztuka nie, czyli 3 razy juz było, i 4 raz sie niepowtórzy dlatego tez sobie ta gre odpusciłem iniegram, , dlatego też i sie śmieje sam z tego ze pocoi mi jakaś wielka wygrana w lotto, jak moge nie zdażyć jej wydać, bo jak to mówią nie znasz dnia ani godziny,kiedy opuscisz tenświat, kiedy dopisze ci szczescie i trafisz głowna wygraną