Wpisy 4 249 957 – 4 250 056
26 sierpnia 2021 22:53 → 27 sierpnia 2021 09:07, 100 wpisów
Same bzdety tam napisane...jutro zadzwonię i im nabluzgam...zamknięci cały czas i jeszcze robotę partolą ...za to kasę jeszcze dostają...co z tym krajem się dzieje
Nie, no w jakiejś bazie gdzieś tam jesteś, skoro list polecony dostałeś (a adres aktulany, skoro odebrałeś)
btw.: wiecie, że Polska jest w Europie najbardziej obrejestrowanym krajem??
Bazy, księgi, KSIPy etc itp.
Nikt w Europie całej (nie mam na myśli EU) nie ma tego tyle.
Każdy z nas jest przynajmniej w kilku bazach.
btw.: wiecie, że Polska jest w Europie najbardziej obrejestrowanym krajem??
Bazy, księgi, KSIPy etc itp.
Nikt w Europie całej (nie mam na myśli EU) nie ma tego tyle.
Każdy z nas jest przynajmniej w kilku bazach.
@4 249 957marc1978:
A ja myślę, że jeszcze nagrodę pewnie dostaną, że znaleźli kogoś kogo "nie było"
A ja myślę, że jeszcze nagrodę pewnie dostaną, że znaleźli kogoś kogo "nie było"
@4 249 951marc1978: jeśli nie jesteś zarejestrowany w pośredniaku to nie możesz dostać skierowania do pracy, chyba ze byleś wcześniej zarejestrowany , a znalazłeś sobie sam prace, a tego nie zgłosiłeś wcześniej wiec widniejesz w ich ewidencji jako osoba poszukująca prace, jeśli zaś zgłosiłeś ze pracujesz a ktoś tego nie odnotował , to i tez i tak może być,zresztą jeśli chodzi o pośredniak to jest w ogóle instytucja porąbana, wiec zdzwoń do nich tam, i wyjaśnij sobie ta sprawe
Czyli aparat urzędniczy zadziałał ponadprzeciętnie skutecznie
Też idę , bo robię się niegrzeczna... (dla aparatu)
żeby jakaś baza sobie nie przypomniała o mnie
Też idę , bo robię się niegrzeczna... (dla aparatu)
żeby jakaś baza sobie nie przypomniała o mnie
Za późno wchodzisz Angierski, ludzie już za poduszkę łapią a Ty dopiero wejście z dymkiem robisz
@4 249 968EstyMy: no troche pozno
mnie w pośredniaku wyrejestrowali z ewidencji 16,6,2021r jako osobę poszukująca pracy, i dotąd się nikt mną nie interesuje z tej instytucji czy mam za co żyć i czy pracuje czy nie, a taki pośredniak powinien się tym interesować bo to jest ich praca i od tego są , ja się na razie też ponownie nie rejestruje ,i szukam sobie sam pracy, bo byłem zarejestrowany tam 9 lat i pośredniak nic nie robił dla mnie jako petenta, dlatego tez twierdze ze jest to instytucja nieudolna,i powinna zostać zamknięta
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 310 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
co 2 tygodnie lub co 3 tygodnie stawałem na wizytę przez 9 lat i nigdy dla mnie nie mieli żadnej pracy, ale dla Ukraińców ,Gruzinów i innych była
249 972. Angierski abyś dostał kuroniówkę musisz mieć przepracowane ostatnie 12 miesięcy, gdy będziesz miał mniej lub 1 dzień przerwy to nie dostaniesz nic, takie są przepisy,i jeszcze pytanie na ile miesięcy dostaniesz ta kuroniówkę,
249 972. Angierski abyś dostał kuroniówkę musisz mieć przepracowane ostatnie 12 miesięcy, gdy będziesz miał mniej lub 1 dzień przerwy to nie dostaniesz nic, takie są przepisy,i jeszcze pytanie na ile miesięcy dostaniesz ta kuroniówkę,
@4 249 973arczibalik73: no 4 miesiace musze popracowac zeby miec 12 miesiecy
@4 249 972Angierski: ile dzisiaj zarobiłeś
@4 249 973arczibalik73: ja to bym sie nawet nie staral tam byc chyba ze masz zasilek
@4 249 975zgrywus: dzisiaj nie weszly, jutro moze cos wysle
@4 249 970arczibalik73: ale darmową opiekę medyczną miałeśktóra obecnie nie istnieje
@4 249 974Angierski: abys dostał zasiłek musisz mięć przepracowane 12 miesięcy w ciągłości bez przerw inaczej nie dostaniesz zasiłku,
@4 249 973arczibalik73: z tym sie zgodze ze obcokrajowcow bardziej biora taka pomoc niech sobie wezma
@4 249 980arczibalik73: no za 4 miesiace bede mial pelny rok
@4 249 978Angierski: to co Ty wybierasz
@4 249 984zgrywus: nie mam czasu bo pracuje
@4 249 979zgrywus: nie jestem ubezpieczony bo mnie uje wyrejestrowali,nie mam żadnej darmowej opieki lekarskiej, dopiero jak się zarejestruje to będę mógł ponownie korzystać z usług lekarza,
@4 249 985Angierski: praca Tobie nie uciekniea hajs tak
@4 249 987arczibalik73: ale miałeś przez 9 latno chyba że sam sobie opłacisz składkę
@4 249 989zgrywus: tak miałem, tylko ubezpieczenie i nic po za tym, ale to było po przepracowaniu 4,5 roku ostatnich przed rejestracja, i zasiłek tylko przez 3 miesiące, a powinno być dokradnie rok,ale w moim rejonie zasiłek dla bezrobotnych jest tylko przez 3 miesiące i nie dłużej, później już niema
ludzi się pozbawia statusu osoby bezrobotnej bez prawa do zasiłku dla bezrobotnych, następnie się wyrejestrowuje się z ewidencji, bezrobotnych , i później się mówi ze bezrobocia spada, i jest najniższe od 25 lat, stara głupia śpiewka, nic niema w tym prawdy, a rzeczywistość jest zupełnie inna od tego co głoszą tv
praca jest ale dla obywateli z zagranicy a dla polaków niema, taka jest prawda, bo jakby było inaczej to już dawno bym pracował, a nie pracuje,wiec to chyba coś znaczy nie, ze instytucja powołana do poszukiwania pracy nic w tym kierunku nie robi i jest po prostu nieudolna, w tym kraju jak sobie człowiek sam pracy gdzieś nie znajdzie to żadna instytucja tez i nie pomoże ,pomimo ze jest do tego powołana
@4 249 989zgrywus: a z czego niby mam sobie opłacić składkę , jeśli nie pracuje, co mam iść kraść, oj nie ,ja nie jestem z tych ludzi, zachorowałem straciłem prace na skutek choroby, zarejestrowałem się w pośredniaku i po kilku latach mnie wyrejestrowali, bo nie mogę być tak długo bezrobotnym, a oni dla mnie pracy nie maja, wiec pozbawia mnie się ubezpieczenia na dodatek, to jest chory kraj, i nie na wirusa jakiegoś tylko na głowę, ci co te przepisy wymyślają tu dla polaków i osób poszukujących pracy to są jacyś imebcyle chyba jacyś, nigdy widać nie byli w takiej sytuacji, i nie maja o tym zielonego pojęcia,bo gdy mieli jakieś pojecie to by inne przepisy wymyślili, dlatego uważam ze cały rząd jest do wymiany i to jak najszybciej, w Niemczech jeśli ktoś jest zarejestrowany w pośredniaku i nie ma dla niego pracy , to tam dostaje zasiłek , dotąd do póki nie podejmie jakiejś pracy, a w Polsce jest na odwrót,tu się ludzi szybko pozbywa, a mówi się ze bezrobocie spada, i jest coraz lepiej, do póki nie przestana gadać tych bredni, to nigdy w tym kraju nie będzie lepiej,lepiej maja tylko może ci co dostaje 500+ i nikt więcej,wystarczy tylko wstrzymać te 500+, i wtedy by ludzie przejrzeli na oczy
dobranoc wszystkim
Teraz szkoła się zaczyna, wnuczka czeka na kasę,dostała się do liceum.
A ja trzymam kasę na kupno autka
A ja trzymam kasę na kupno autka
No gra nie warta swiekilepiej 1 multi maszyna 2 lodowania wyslac niz sie glowic...
Rt1...samochod to nie wszystko..najwazniejsze by wybic z glowy wnusi nawyk innych nastolatkow..jak kieruje samochodem telefon niech na tylne siedzenie polozy...To co sie dzieje z mlodymi ktorzy przegladaja tele to ..zgroza na drodze...i na chodnikach..gdzie oni maja oczy...chyba w dupiepotem dziwia sie ze wypadki ze nagla zmiana pasa ruchu....
Dzień dobry wszystkim
@4 250 000RT1: naprawdę jakaś większa kasę wygrałeś
@4 250 004waldus:
@4 250 009Biedroneczka1977:
@4 250 005tomi77: znów w Multi grasz ?
Od wczoraj nie nie ma tutaj Bolo gdzie on jest pisał ze idzie napalic w piecu i tyle więcej się nie pokazał
Waldus wyobraź sobie ze ja wczoraj trójkę w lotto trafiłam pierwszy raz od dwóch lat chyba
@4 250 013Biedroneczka1977:
@4 250 015waldus: może jutro
@4 250 015waldus: może jutro trafisz piątkę i na okna wpadnie ze sześć tysi
@4 250 018waldus:
@4 250 017Biedroneczka1977: gdybym patrzał na te wygrane co dają to w zimie bym w trampkach chodził
@4 250 020waldus:
Jeszcze pięć dni i wracam pracy koniec leniuchowania l 4 I urlop się kończy jak ja wrócę do rzeczywistość ?
Od razu pierwszy dzień idę na dziesięć godzin
Aja jeszcze rok po 5 latach choroby powinienem dostać rentę na stałe i do pracy
Skończy się pisanie na zielonej od rana do wieczora
@4 250 025waldus: A nie masz jeszcze na stale ?
-Do pracy Rodacy
Biedroneczka mije schorzenie powstało po 30 roku życia a ZUS przyznaje dopiero po 5 latach
Gdybym teraz podjoł pracę z automatu nie kwalifikowałbym się do renty
@4 250 030waldus: A rozumiem

W życiu trzeba umieć sobie radzić i zawsze na 4 łapy cza spadać inaczej system Cię wykonczy

Ehh nie gram miesiąc wczoraj puściłam mm i mini po dwie liczby trafiłam ...wypadłam z formy
Miesiąc do uja..
Multi odpada.. Kupony na śmieci..
Trza z lekka coś uzrec
Multi odpada.. Kupony na śmieci..
Trza z lekka coś uzrec
@4 250 044191979: forma wróci
@4 250 048Biedroneczka1977:
Zobaczymy dzisiaj powalczę z ej
Zobaczymy dzisiaj powalczę z ej
4 249 993. arczibalik73 2021-08-26 (23:54)
praca jest ale dla obywateli z zagranicy a dla polaków niema
nieprawda
praca jest, ale
dla ludzi, którzy chcą pracować, a nie narzekać , jęczeć, miauczeć tu na zielonej 9 lat
praca jest ale dla obywateli z zagranicy a dla polaków niema
nieprawda
praca jest, ale
dla ludzi, którzy chcą pracować, a nie narzekać , jęczeć, miauczeć tu na zielonej 9 lat
4 249 993. arczibalik73 2021-08-26 (23:54)
praca jest
ale nie dla ludzi, którzy mają 4 lewe ręce na 2 możliwe
pracuj pl
praca jest
ale nie dla ludzi, którzy mają 4 lewe ręce na 2 możliwe
pracuj pl
@4 250 049191979:
@4 250 054emeryt: trzeba ebac żeby godnie żyć