Wpisy 4 249 894 – 4 249 993
26 sierpnia 2021 22:15 → 26 sierpnia 2021 23:54, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - padło 3 x 1 000 zł
@4 249 895Gosia__77:
Do jutra może coś Ci przyjdzie na myśl
Do jutra może coś Ci przyjdzie na myśl
Legia Goooolll
Małe liczby. Obstawiam,że mało płatne 5/6 i 4/6 w Lotto i raczej kumulacja 7 milionów
Gollob
1-1
Jeszcze jeden
1-1
Jeszcze jeden
dziś w Mini dałem 19,25,30,32,33
i myśl przed losowaniem: hah, zajrzę na multipasko i prędzej mi kaktus wyrośnie niż ujrzę 19, 25 na początku...
moja mina po losowaniu... COOO ?!
i myśl przed losowaniem: hah, zajrzę na multipasko i prędzej mi kaktus wyrośnie niż ujrzę 19, 25 na początku...
moja mina po losowaniu... COOO ?!
Myślę, że mało znamy współczesną muzykę europejską, no może poza angielską (ale ci się zawsze lansują) i własną.
A jak zaleje nas "przypływ islamski", to tylko "psalmy" się będzie się słyszało...
A jak zaleje nas "przypływ islamski", to tylko "psalmy" się będzie się słyszało...
@4 249 903: w którym trafił 4/6
@4 249 901multilotek:
Była tu taka osobą na MP, która w Mini tylko od 19 i 20 wzwyż grała
Była tu taka osobą na MP, która w Mini tylko od 19 i 20 wzwyż grała
@4 249 906:
osoba*
osoba*
@4 249 905marc1978:
Aaa niee 150 zł Nam głowy nie zawracaj , ważne że z tym na 60 dałeś
Aaa niee 150 zł Nam głowy nie zawracaj , ważne że z tym na 60 dałeś
@4 249 903Gosia__77:
A skąd masz liczby z jego systemu?
A skąd masz liczby z jego systemu?
@4 249 911EstyMy: spisałam sobie bo mi pokazywał kupon i zapamiętałam
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 297 258,30 zł
"czwórka" płatna 574,50 zł
"trójka" płatna 23,10 zł
"czwórka" płatna 574,50 zł
"trójka" płatna 23,10 zł
@4 249 912Gosia__77:
, jego własne czy z ch-t?
, jego własne czy z ch-t?
@4 249 916EstyMy: z cht
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
"piątka" płatna 2 501,40 zł
"czwórka" płatna 48,50 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 2 501,40 zł
"czwórka" płatna 48,50 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
@4 249 917Gosia__77:
rozumiem.
rozumiem.
@4 249 916EstyMy: ten kupon był na dwa losowania z cht system 6 liczb
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 1 x 10 000 zł
@4 249 918:
Noo... A to jest akurat db. wiadomość!
Noo... A to jest akurat db. wiadomość!
@4 249 921Gosia__77:
I udało mu się? Fajnie
I udało mu się? Fajnie
@4 249 927EstyMy:
Legia Gooolll 2-1
Super
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 25 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 6 x 100 zł
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
A ciekawe co porabia nasza chatynkawujatomusia .
Może siedzi przy granicy polsko- białoruskiej & zbiera pewniaki od uciekinierów
Może siedzi przy granicy polsko- białoruskiej & zbiera pewniaki od uciekinierów
@4 249 935Forsami:
Forsami , to nie są śmieszne sprawy
Forsami , to nie są śmieszne sprawy
@4 249 937: @4 249 935Forsami: tj. całe 2 i pół tysiąca
Gra za 3 złote płaci mniej za 4ke i 5ke niż gra za 1 złoty....parodia
A absurd prowadzi do czego??
(zetknięcie się z nim)
- do bólu egzystencjalnego...
A ból egzystencjalny do czego??
(zetknięcie się z nim)
- do bólu egzystencjalnego...
A ból egzystencjalny do czego??
@4 249 941EstyMy: to jest absurd dostałem skierowanie do pracy a nie jestem w ogóle zarejestrowany w urzędzie.
@4 249 943marc1978:
Może uznano, że jesteś niezbędny społeczeństwu w tych czasach!?
Może uznano, że jesteś niezbędny społeczeństwu w tych czasach!?
No rozumiem, że skierowanie do pracy (przecież nie na Majorkę), ale skąd mieli Twoje dane etc etc.?
@4 249 949EstyMy: nie wiem od kilku lat nie mam z nimi nic do czynienia...ja się nie stawię to mnie wykreślają tylko nie wiem skąd
@4 249 951marc1978:
Jeszcze ich pozwę bo się zestresowałem musiałem iść na pocztę i mnie nogą rozbolała
Ale napisz proszę, czy miałeś napisane drobnym druczkiem, że w razie niestawinnictwa "grozi" Ci wykreślenie z ich bazy??
Pytam... bo nigdy nie miałam takiego skierowania, to nie wiem.
Pytam... bo nigdy nie miałam takiego skierowania, to nie wiem.
@4 249 953marc1978:
Same bzdety tam napisane...jutro zadzwonię i im nabluzgam...zamknięci cały czas i jeszcze robotę partolą ...za to kasę jeszcze dostają...co z tym krajem się dzieje
Nie, no w jakiejś bazie gdzieś tam jesteś, skoro list polecony dostałeś (a adres aktulany, skoro odebrałeś)
btw.: wiecie, że Polska jest w Europie najbardziej obrejestrowanym krajem??
Bazy, księgi, KSIPy etc itp.
Nikt w Europie całej (nie mam na myśli EU) nie ma tego tyle.
Każdy z nas jest przynajmniej w kilku bazach.
btw.: wiecie, że Polska jest w Europie najbardziej obrejestrowanym krajem??
Bazy, księgi, KSIPy etc itp.
Nikt w Europie całej (nie mam na myśli EU) nie ma tego tyle.
Każdy z nas jest przynajmniej w kilku bazach.
@4 249 957marc1978:
A ja myślę, że jeszcze nagrodę pewnie dostaną, że znaleźli kogoś kogo "nie było"
A ja myślę, że jeszcze nagrodę pewnie dostaną, że znaleźli kogoś kogo "nie było"
@4 249 951marc1978: jeśli nie jesteś zarejestrowany w pośredniaku to nie możesz dostać skierowania do pracy, chyba ze byleś wcześniej zarejestrowany , a znalazłeś sobie sam prace, a tego nie zgłosiłeś wcześniej wiec widniejesz w ich ewidencji jako osoba poszukująca prace, jeśli zaś zgłosiłeś ze pracujesz a ktoś tego nie odnotował , to i tez i tak może być,zresztą jeśli chodzi o pośredniak to jest w ogóle instytucja porąbana, wiec zdzwoń do nich tam, i wyjaśnij sobie ta sprawe
Czyli aparat urzędniczy zadziałał ponadprzeciętnie skutecznie
Też idę , bo robię się niegrzeczna... (dla aparatu)
żeby jakaś baza sobie nie przypomniała o mnie
Też idę , bo robię się niegrzeczna... (dla aparatu)
żeby jakaś baza sobie nie przypomniała o mnie
Za późno wchodzisz Angierski, ludzie już za poduszkę łapią a Ty dopiero wejście z dymkiem robisz
@4 249 968EstyMy: no troche pozno
mnie w pośredniaku wyrejestrowali z ewidencji 16,6,2021r jako osobę poszukująca pracy, i dotąd się nikt mną nie interesuje z tej instytucji czy mam za co żyć i czy pracuje czy nie, a taki pośredniak powinien się tym interesować bo to jest ich praca i od tego są , ja się na razie też ponownie nie rejestruje ,i szukam sobie sam pracy, bo byłem zarejestrowany tam 9 lat i pośredniak nic nie robił dla mnie jako petenta, dlatego tez twierdze ze jest to instytucja nieudolna,i powinna zostać zamknięta
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 310 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
co 2 tygodnie lub co 3 tygodnie stawałem na wizytę przez 9 lat i nigdy dla mnie nie mieli żadnej pracy, ale dla Ukraińców ,Gruzinów i innych była
249 972. Angierski abyś dostał kuroniówkę musisz mieć przepracowane ostatnie 12 miesięcy, gdy będziesz miał mniej lub 1 dzień przerwy to nie dostaniesz nic, takie są przepisy,i jeszcze pytanie na ile miesięcy dostaniesz ta kuroniówkę,
249 972. Angierski abyś dostał kuroniówkę musisz mieć przepracowane ostatnie 12 miesięcy, gdy będziesz miał mniej lub 1 dzień przerwy to nie dostaniesz nic, takie są przepisy,i jeszcze pytanie na ile miesięcy dostaniesz ta kuroniówkę,
@4 249 973arczibalik73: no 4 miesiace musze popracowac zeby miec 12 miesiecy
@4 249 972Angierski: ile dzisiaj zarobiłeś
@4 249 973arczibalik73: ja to bym sie nawet nie staral tam byc chyba ze masz zasilek
@4 249 975zgrywus: dzisiaj nie weszly, jutro moze cos wysle
@4 249 970arczibalik73: ale darmową opiekę medyczną miałeśktóra obecnie nie istnieje
@4 249 974Angierski: abys dostał zasiłek musisz mięć przepracowane 12 miesięcy w ciągłości bez przerw inaczej nie dostaniesz zasiłku,
@4 249 973arczibalik73: z tym sie zgodze ze obcokrajowcow bardziej biora taka pomoc niech sobie wezma
@4 249 980arczibalik73: no za 4 miesiace bede mial pelny rok
@4 249 978Angierski: to co Ty wybierasz
@4 249 984zgrywus: nie mam czasu bo pracuje
@4 249 979zgrywus: nie jestem ubezpieczony bo mnie uje wyrejestrowali,nie mam żadnej darmowej opieki lekarskiej, dopiero jak się zarejestruje to będę mógł ponownie korzystać z usług lekarza,
@4 249 985Angierski: praca Tobie nie uciekniea hajs tak
@4 249 987arczibalik73: ale miałeś przez 9 latno chyba że sam sobie opłacisz składkę
@4 249 989zgrywus: tak miałem, tylko ubezpieczenie i nic po za tym, ale to było po przepracowaniu 4,5 roku ostatnich przed rejestracja, i zasiłek tylko przez 3 miesiące, a powinno być dokradnie rok,ale w moim rejonie zasiłek dla bezrobotnych jest tylko przez 3 miesiące i nie dłużej, później już niema
ludzi się pozbawia statusu osoby bezrobotnej bez prawa do zasiłku dla bezrobotnych, następnie się wyrejestrowuje się z ewidencji, bezrobotnych , i później się mówi ze bezrobocia spada, i jest najniższe od 25 lat, stara głupia śpiewka, nic niema w tym prawdy, a rzeczywistość jest zupełnie inna od tego co głoszą tv
praca jest ale dla obywateli z zagranicy a dla polaków niema, taka jest prawda, bo jakby było inaczej to już dawno bym pracował, a nie pracuje,wiec to chyba coś znaczy nie, ze instytucja powołana do poszukiwania pracy nic w tym kierunku nie robi i jest po prostu nieudolna, w tym kraju jak sobie człowiek sam pracy gdzieś nie znajdzie to żadna instytucja tez i nie pomoże ,pomimo ze jest do tego powołana
Zapomniałem tu jeszcze dzisiaj 150 zeta