Wpisy 4 228 728 – 4 228 827
25 lipca 2021 14:53 → 25 lipca 2021 16:27, 100 wpisów
@4 228 723arczibalik73: bajki piszesz tyle wiem
@4 228 728Biedroneczka1977:
No i poszedł... analfabeta.
>> spokój <<
Poprawna pisownia.
. ... 703.
>> spokój <<
Poprawna pisownia.
. ... 703.
Uwaga.
Będzie padać.
Będzie padać.
Nie w tym roku.
Dużego deszczu nie będzie.
Coś ciekawego znalazłem.
Niektóre Biedronki będą... czynne we wszystkie niedziele.
Niektóre Biedronki będą... czynne we wszystkie niedziele.
@4 228 703makler: tak maklerku własnie zaczynacie wylewać na mnie swoje żale, ja tu jestem na tych samych zasadach co wszyscy nie jestem tu ani adminem ani zadnym moderatorem i nigdy tez nie będę , to musicie zrozumieć i przyjąć do wiadomości, nawet nie chciałbym nikim takim tu być, ,jeśli np, chciałbym być taka osoba to sam bym sobie otworzył takiego bloga na necie czy taka stronkę, ale mi to nie jest do niczego potrzebne, tym wpisem 4 228 703 ośmieszasz się tu, ponieważ ja tu nie wszedłem aby tu zakłócać spokój, a ty niestety to robisz, ja tu jestem teraz w celu pokojowym anie żeby się tu z każdym sprzeczać i komukolwiek dogryzać tak jak ty maklerku usiłujesz to teraz tu robić, wiec się uspokój, nie dogaduj i nie wklejaj w kółko tego samego cyt,, to już jest koniec '' bo od wczoraj widzę to już chyba 4 raz to samo jak to kopiujesz i wklejasz, już ci kiedyś admin zwrócił uwagę abyś nie wklejał jednego i tego samego , a ty nadal to robisz, wiec zaprzestań tych kopiuj wklej, jeśli tak bardzo ci się podoba ta piosenka czerwonych gitar to sobie jej słuchaj a
@4 228 709marc1978: o tu masz racje, i to będzie najlepsze wyjsciez tej całej sytuacji
@4 228 746arczibalik73: nie umiesz się opanować z tymi wpisami.
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 2 575 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
@4 228 728Biedroneczka1977: wiesz co szkoda mi cie , ale możesz tak sobie uważać nadal,widzę że przechodzisz na stronę maklera i innych,osób które dążą do zamknięcia tego czata ale okej, zobaczysz sama co i jak będzie, ja tu nic już więcej nie będę nic o tym pisał, najlepiej jest zadać pytanie komuś, a później szybko się z stad ewakuować,jak gdyby nigdy nic,i udać że niby to się ciebie nie tyczy tak tu robi wiele osób, i chowa głowę w piasek, widać szkole i wpływ maklera, róbcie tak dalej to zapewne admin podewjmie decyzje o zamknieciu czata bo tak , kolega chce
ostatni mecz mam nadzeje ze korea da brazylii popalić i utrudni gre
@4 228 736Wędrowca netowy: Ty Analfabeta
Jak Arczibalik pisze z błędami i bez stylistyki
to mówisz że jest dobrze
Jak Arczibalik pisze z błędami i bez stylistyki
to mówisz że jest dobrze

bo przez 2 minuty moglem cashouta 80 zl zrobic i nie zdazylem a 20 punktow roznicy to juz prawie jest
nie bedzie kaski niestety szkoda ze nie wzialem 80zł tylko połakomiłem się na 160
@4 228 748marc1978: nie ja mogę tu nic nie pisać, niech się dzieje tu nadal syf taki jak chce makler, i sami chcecie doprowadzić do tego aby ten czat nie istniał, i został zamknięty, róbcie jak chcecie, mi to wisi, tylko zapamiętajcie jedno ze ci wszyscy użytkownicy którzy tu nie piszą nic na czacie a korzystają z tej stronki, będą was przeklinać za toi co robicie ,a nie mnie czy powiedzmy Sebastiana, i to wy będziecie ponosić odpowiedzialność za zamkniecie tego czata, nie ja czy Sebastian, i wtedy będzie tu taki spokój jak nigdy nikt nic już więcej nie napisze do nikogo bo nie będzie miał gdzie i tylko pozostanie wam może telefon i jak to makler mi wczoraj pisał @ , a ciekawy jestem czy wszyscy tu z tego czatu maja do siebie telefony i i mailebo podejrzewam ze raczej chyba nie, co? a może ja się i mylę,
@4 228 762arczibalik73: chłopie co ty za głupoty wypisujesz.
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 040 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 228 762arczibalik73: "" i jak to makler mi wczoraj pisał @ ""
czy Ja wczoraj pisałem do ciebie prawdziwego maila??
JExxBNIJ SIE I TO ZDROWO
przestałem do ciebie i seby pisac maile
wczotaj pisałem do ciebie TU na czacie
DOPROWADZASZ DO FURJI
ŻEGNAM CIE NIE CZULE DZIW...GU -
czy Ja wczoraj pisałem do ciebie prawdziwego maila??
JExxBNIJ SIE I TO ZDROWO
przestałem do ciebie i seby pisac maile
wczotaj pisałem do ciebie TU na czacie
DOPROWADZASZ DO FURJI
ŻEGNAM CIE NIE CZULE DZIW...GU -
@4 228 769makler: dokładnie niech pasko oceni do po 14
@4 228 763marc1978: ja głupoty wypisuje to zobaczysz ,za jakiś czas czy tak nie będzie wtedy jeszcze wspomnisz moje słowa ,ale będzie już za późno, pamiętaj jedna rzecz że mam taki jeden dar że co zamyśle to to się zawsze przeważnie sprawdza, i to zawsze to złe, wiec nie ignoruj tego co ci tu piszę i przekazuje, admin może te wasze tu dyskusje skwitować jednym ruchem, zamknie czat i po sprawie wtedy już z nikim o niczym nie popiszesz tu nigdy, a tak jak pisał wczoraj tu Sebastian, wystarczy usunąć lub zablokować tu kilka osób na stałe, które podburzają tu na czacie innych, i dążą do nienawiści miedzy czatowiczami i zakłócają tu spokój czyli troluja na czacie i wtedy będzie tu zupełny spokój , i wtedy nie trzeba nic zamykać, ale to może zrobić tylko admin i to bo to jest jego stronka i czat, a my tu tu dzisiaj jesteśmy, a jutro nas może nie być wiec nie psujmy tego co admin zrobił tu dla wszystkich, a zrobił dużo i dużo jeszcze pewnie wprowadzi innych zmian, bez względu czy my tu będziemy czy nie, wiec nie psujcie tego co ktoś zrobił ,jeśli sami tu nic nie wnieśliście od siebie aby tu cokolwiek udoskonalić,poza hejtem i nie nawiścią jednej osoby do drugiej, i zadymianiem, ja uważam że to jest nikomu do niczego potrzebne, osoby spoza czata, które to tu czytają to co piszemy, maja już mdłości i od tego co tu wprowadzacie i piszecie do innych osób ,
@4 228 761Angierski: jeszcze walczą
@4 228 773zgrywus: ale dali pokaz klasy ze szok
nie no nie dalem na zwyciestwo tylko na roznice punktow dla Kenii < 20
@4 228 768makler: nie odwracaj kota ogonem, ,pisałeś mi co niby Sebastian mi pisał i oto mi chodzi, a nie że ty mi pisałeś maila do mnie, czytaj ze zrozumieniem, a nie wylewasz szale hejtu zaraz tu na mnie, i widzisz co robisz, nie przeczytasz uważnie co ja pisze i się od razu do mnie ciskasz, a te słowa abym się jeb...to chyba się do ciebie powinny tyczyć bo ja tu nic nierobie przeciwko komuś tak jak ty, a furji dostajesz tylko przez swoja głupotę, nie prze zemnie, bo ja ci nic nie robię złego, a ty mnie wciąż atakujesz , a pozniej piszesz że ja odwracam kota ogonem a ty jesteś świety
poza tym dali mi przez 1 minute przed meczem cashout 80 zl
moglem wyplacic ale za dlugo sie zastanowilem i poszly zaklady dalej
moglem wyplacic ale za dlugo sie zastanowilem i poszly zaklady dalej
@4 228 779arczibalik73: witam nadwornego magika
@4 228 779arczibalik73: kolego napisz w jakich godzinach najchętniej tu bywasz to postaram się być w innyh...chcę poczytać mile rzeczy jakieś numery zobaczyć a nie ciagle te twoje pierdolamento.
@4 228 779arczibalik73:
4 228 367. makler 2021-07-25 (02:32)
@4 228 364arczibalik73: ""a to oto ci chodzi ze niema prywatnych wiadomości, ja tego nie wiedziałem akurat bo w profil nie zaglądałem""
4 228 180. Sebastian_M 2021-07-24 (22:21) Atakujemy Mini Lotto !!!
@4 228 178arczibalik73: Nie ma już KG więc zostaje nam @
--------
idę w ... mozna tu zwariowac
4 228 367. makler 2021-07-25 (02:32)
@4 228 364arczibalik73: ""a to oto ci chodzi ze niema prywatnych wiadomości, ja tego nie wiedziałem akurat bo w profil nie zaglądałem""
4 228 180. Sebastian_M 2021-07-24 (22:21) Atakujemy Mini Lotto !!!
@4 228 178arczibalik73: Nie ma już KG więc zostaje nam @
--------
idę w ... mozna tu zwariowac
@4 228 776zgrywus: witaja masz pewniaki, o j to coś nowego widzę , no ale możesz podać jeśli chcesz się nimi podzielić tu z czatowiczami, może wtedy ten czat będzie normalny jak jeszcze parę miesięcy temu wiec do dzieła
@4 228 781waldus: cześć witaj
@4 228 785marc1978: no widzisz i znów ty teraz szukasz zaczepki, ja tez jestem, za tym aby tu był spokój i aby tu czatowicze nie siali zamętu jak ty teraz ,tylko aby typowali razem czy się dzielili swoimi przemyśleniami liczbowymi, ale tu niektóre osoby to specjalnie utrudniają i dążą do tego abym dostał blokadę społecznościowa,lub abym to ja został usunięty z tego czata, w 1 kolejności, a le jeśli do tego dojdzie jak co niektórzy prowokatorzy tutaj dążą to wiedzcie ze pomnie polecicie wy stad po kolei , lub tak jak chce nasz kolega makler czat admin zamknie i nikt, już więcej tu do nikogo nic nie napisze,
@4 228 793waldus: cos mam na mysli lecz
@4 228 795arczibalik73:zamilcz w końcu ,ile można to samo czytać.
@4 228 797marc1978: zdanie za słowo
@4 228 785marc1978:
Będzie problem bo >>> gorzkie żale trwają tutaj tylko 24 na dobę
No a w razie zamknięcia czatu najlepiej wyjdzie na tym Walduś
Pomoże ojcu w zbieraniu puszek po piwie
Gorzej z innymi którzy są przyklejeni do klawiatury niepolskim klejem
Będzie problem bo >>> gorzkie żale trwają tutaj tylko 24 na dobę
No a w razie zamknięcia czatu najlepiej wyjdzie na tym Walduś
Pomoże ojcu w zbieraniu puszek po piwie
Gorzej z innymi którzy są przyklejeni do klawiatury niepolskim klejem
Żeby głośno nie mówić bo jak Jabłonowski wpadnie tutaj to narobi zadyme
@4 228 790makler: makler nie wmawiaj mi tu rzeczy których nie widziałem na czacie a ty mi dopiero w nocy o tym na pisałeś tu na czacie, ja tego wpisu Sebastiana nie widziałem, ani tego kiedy Sebastian, poszedł z czata, boi ja wiec daruj sobie te dyrdymały i nie siedzę cały czas przy komputerze i nie śledzę kto co pisze ,tak jak ty,aby później zrobić z tego jakąś zaczepkę, wystarczy tu wejść, w byle jakim czasie i poczytać co kto pisał do tyłu i masz jasny obraz tego co tu robisz na czacie,
@4 228 803lewy: bo ten Pułkownik z tego znany że mówi Kulka kulka kulkaaaa kulkaaa
@4 228 807Forsami: jest i on idol czatowy
@4 228 802Mewa: mnieto stawiam
27,31,43,48,59,62 multi wiecej nie podaje by nie mieszac za bardzo by nie dawac wszystkich 80 liczb
doktor 2p
Jesteś gdzieś w pobliżu
pewolek by się przydał do ...
Jesteś gdzieś w pobliżu
pewolek by się przydał do ...
@4 228 809Mewa: cóż mogę powiedzieć Lotto Kumulacja w Lotto
@4 228 816Forsami: dalej te same czy cos szykujesz speciallotto na wtoreczek
@4 228 814waldus: recykling dobra rzecz wymienić szkło na papier też to robie żaden wstyd..byle to nie był papier toaletowy z tego kuponu bo śliska sprawa...palec zagrożony pobytem w dziupli
do południa podawałem ep nie pamietam dokładnie teraz ziorłem takie pare liczb 01,08,14,16,18,27,30 dodatkowa 03
@4 228 817Mewa: to samo od wieków wieku ament I atrament mam 10 złotych do wybrania za 3/6 w Lotto Plus
@4 228 816Forsami: forsa nie uciekaj tak szybko luken w lotto maps
@4 228 820Forsami:
@4 228 814waldus:
Trzeba było pisać to bym Ci wysłała 1,50
Trzeba było pisać to bym Ci wysłała 1,50
@4 228 812zgrywus: do ilu przegrali?
@4 228 821: 21,24,33,37,45,47,16,08,13 coś z tego stworze