Wpisy 4 227 371 – 4 227 470
23 lipca 2021 18:55 → 23 lipca 2021 19:50, 100 wpisów
A jeśli są tu tacy co drapią losy po 10 to są dwa dość atrakcyjne: biała wersja zdrapki big7 i niebieska wersja zdrapki 500.000 w banku. Obie mają spore wyprzedanie a big7 ma wieksze wyprzedanie niz zdrapka bankowa. I obie mają dosc dobre wygrane posrednie. I w kazdej calej paczce tych losów jest 6-7 losów pelnych gwarantowanych na 25 szt/paczka.
@4 227 370dotam: brak słów
@4 227 373RT1: dziś 20.30
@4 227 371johno: myslenie ma przyszłośc
@4 227 373RT1: o 20:30
A w skrajnym przypadku kupując całą paczkę zdrapki bankowej można stracić 140zl,a big7 120zl.
Powodzenia
Powodzenia
@4 227 379drapek: widzę, że wszystkie zdrapki masz rozpracowane
@4 227 381RT1: to zdaj się na los
@4 227 344EstyMy: i widzisz co w tym wpisie piszesz, sama darzysz do prowokacjii ,jak się zachowujesz czy ja cie bije ,lub wyzywam tu na czacie NIE , a TY wciąż coś do mnie nadal cierpisz i piszesz jakieś głupoty w dodatku, o przyjaciołach którzy zęby licząto jest śmieszne i zarazem tragiczne, przyszłaś tu pouczać innych, a sama się nie tak zachowujesz,jak powinnaś, ale ok, pomijam to już, gdy CIE pierwszy raz tu zobaczyłem,na czacie miałem o Tobie bardzo mile zdanie ale później niestety to się szybko zmieniło gdy zaczęłaś robić prztyki innym osobom, jak tutejsi hejterzy, robią tu na co dzień tu na czacie, kobieto upodabniasz się do nich, i tyle w tym temacie, nikt stad Cie nie wygania, i nie wyrzuca, jeśli chcesz to bądź tu nadal tylko się odpowiednio i dostosuj tutaj, mi niezależny na tym abyś stad odchodziła , bo nie po to chyba tu przychodzisz, aby się kłócić co, tylko aby popatrzeć na numerki jak piszesz i milo spędzić czas chyba tu z nami co? my tez po to tu z innymi osobami nie przychodzimy , tylko aby razem porozmawiać o czymś miłym, i po typować liczby, nikt tu nikogo nie powinien ani oceniać ani tez i krytykować,
@4 227 352Andreas3864: ty już powinieneś dawno stad być usunięty z kilkoma jeszcze osobami, a prowokujesz to ty , nie mam czasu teraz z Tobą na pogawędki, nie ja jestem na zbyt tolerancyjny, wprost do tego co tu piszesz, nie mamy o czym rozmawiać
@4 227 388RT1: i tu jest sedno
@4 227 387arczibalik73: kłótliwy człowiek jesteś,szkoda czasu na konwersacje z tobą,---w końcu sie doigrasz
Arczibalik, ponieważ istoty sedno często tkwi w szczegółach, to - tu się zalogował pierwszy - tu, czy Andreas ?
generalnie cały czas piszę bzdety o szczuciu,pomowieniachi itp,nie dobrze się robi
Własnym oczom nie wierzę. Największy anioł czata podłapał temat i teraz do północy będzie się rozwijał... I kto tu sieje zamęt?... Czysta hipokryzja
@4 227 393Marian303:
...tak patrzę i jednak Andreas więc nie ustawiaj / z przyjacielami / ludzi, którzy byli tu przed tobą
@4 227 391Robal_36: Nietacy Pieniacze tu juz byli na stronce-Przezyjemy
@4 227 396Robal_36: Bicie Piany-nie na tej stronie
@4 227 357RT1: tak admin podejmuje decyzje nie ja, , bo jak ja bym był tu adminem i była by to moja stronka to część czatowiczów , którzy podrzegają tu do nie nawiści jedni do drugich byli by już dawno usunięci, bez możliwości ponownego tu się zarejestrowania, ale nie jestem adminem, i nigdy nie będę,i tez muszę się tu dostosować jak inni, i przestrzegać regulaminu tej stronki jeśli chce tu też i bywaćale jakbyś nie zauważył to staram się tu raczej być tolerancyjny dla wszystkich i wszystkich tez zrozumieć nikomu nie narzucam swojej woli, bo uważam że każdy i tak wszystko zrobi, po swojej myśli,a ja nie jestem jakimś sterownikiem, na statku abym każdemu pokazywał jak ma płynąć i gdzie płynąć na tym swoim przysłowiowym statku losu, dlatego tu admin podejmuje decyzje jak i co tu usprawnić i co zrobić aby tu był spokój i by czat wrócił do normalności
Przepraszam czy tu biją ?
A Pan Arczibalik MUSIAŁ SIĘ WTRYNIĆ do nocnych liczb Mewy
wiedzac ze Mewa tego nie cierpi
TO BYŁO SPECJALNIE Z TWOJEJ STRONY
I DO
@4 227 402Biedroneczka1977: ja chyba na Pudelka zacznę wchodzić
Andreas
Odceniaj sobie mnie jak chcesz - nie biję piany - po prostu od pewnego czasu decyzje Pasko, i jakiś taki Jego brak pamięci, czy oglądu całości sytuacji, coraz bardziej mnie zdumiewają
Odceniaj sobie mnie jak chcesz - nie biję piany - po prostu od pewnego czasu decyzje Pasko, i jakiś taki Jego brak pamięci, czy oglądu całości sytuacji, coraz bardziej mnie zdumiewają
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 625 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
@4 227 404dotam: właśnie się zastanawiam dokąd iść ?
To sprawa prosta-obserwuj typowania,zasugeruj coś,zintegruj sie z ludzmi z czata,A ty do wszystkich skaczesz
@4 227 399arczibalik73: weź się chłopie za jaką robotę to ci te głupoty które wypisujesz ciagle te same z głowy wylecą.
@4 227 410191979:
@4 227 406makler: zaraz litania będzie
@4 227 411191979:
Dzień dobry
@4 227 320Pasko: Przed wyłączenie, czatu i funkcji społecznościowych ogłoś wcześniej
kiedy to nastąpi, a przed tym wyjaśnij co na Twojej stronie oznaczają funkcje społecznościowe.
Tak naprawdę od pewnego czasu na czacie mi nie zależy (taka jest moja opinia) chociaż
można było poznać tutaj wiele ciekawych osób których już tutaj nie ma względnie nie udzielają się.Przyczyna jest oczywista i nie trzeba jej rozwijać.
Likwidując czat największą szkodę uczynisz szkodnikom tej strony a jest ich niewielu.
Likwidując inne funkcje ... w domyśle forum , wyrządzisz sobie największą szkodę.
Strona przepadnie i straci na wartości jak wiele innych.
Wystarczy spojrzeć na rankingi stron o tematyce Lotto
http://multilotek.toplista.pl/szczegoly.php?id=pasko
http://multilotek.toplista.pl/
Przepraszam za referat ale krócej nie mogłem
@4 227 320Pasko: Przed wyłączenie, czatu i funkcji społecznościowych ogłoś wcześniej
kiedy to nastąpi, a przed tym wyjaśnij co na Twojej stronie oznaczają funkcje społecznościowe.
Tak naprawdę od pewnego czasu na czacie mi nie zależy (taka jest moja opinia) chociaż
można było poznać tutaj wiele ciekawych osób których już tutaj nie ma względnie nie udzielają się.Przyczyna jest oczywista i nie trzeba jej rozwijać.
Likwidując czat największą szkodę uczynisz szkodnikom tej strony a jest ich niewielu.
Likwidując inne funkcje ... w domyśle forum , wyrządzisz sobie największą szkodę.
Strona przepadnie i straci na wartości jak wiele innych.
Wystarczy spojrzeć na rankingi stron o tematyce Lotto
http://multilotek.toplista.pl/szczegoly.php?id=pasko
http://multilotek.toplista.pl/
Przepraszam za referat ale krócej nie mogłem
Wysłałam na chybił bo Pani mówiła ze. Dziś jest mój dzień na wygrana
@4 227 419Biedroneczka1977: ja na trafił i trochę na chybił
@4 227 417191979: a mnie się podoba
@4 227 419Biedroneczka1977: -trzymam
@4 227 419Biedroneczka1977:
@4 227 416golanonim:
@4 227 422Andreas3864:
@4 227 426RT1: @4 227 423191979:
@4 227 425191979: no witanie
@4 227 420marc1978:
@4 227 429dotam:
No to masz
No to masz
@4 227 433191979: jak pogoda
Bzdura, Andreas - bez urazy do normalnych - nie w znaczeniu medycznym tylko takim ludzkim nie klonów, czy trolli nic, nigdy ze "skakania" z mojej strony - nie było
I znawet, ze sporą ilością takich ludzi, którzy zrezygnowali z udzielania się tu z powodu jakichś takich dziwnych "jazd" do dziś - mam kontakt poza stroną
I znawet, ze sporą ilością takich ludzi, którzy zrezygnowali z udzielania się tu z powodu jakichś takich dziwnych "jazd" do dziś - mam kontakt poza stroną
@4 227 405Robal_36: to nie do ciebie było,czytaj ze zrozumieniem
@4 227 436dotam: cieplutko się zrobiło
@4 227 416golanonim: dokładnie z tym, że /kilkukrotnie o tym pisałem / ktoś bardzo się o to stara
@4 227 439191979: to fajnie
@4 227 438Andreas3864: aaa, to przepraszam, ale - to było po moim wpisie
@4 227 444Robal_36: z toba idzie pogadac
@4 227 440191979: fajnie jutro też powinno być ciepło tego Tobie życzę 😊
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 227 362dotam: nic nie skręcam i nie jak mi pasuje,nic takiego nierobie wybacz ale nie mam ochoty z Toba pisać wróć do swoich wypowiedzi wcześniejszych z przed losowania jeszcze dzisiaj gdy ośmieszając rozmawiasz na czacie z innymi osobami,i przypomnij sobie co pisałeś z paroma osobami, i wtedy pisz kto tu jest sprawiedliwy, a kto nie, ja nie mam czasu teraz o tym się rozpisywać, bo mam ważniejsze sprawy w domu niz siedzenie tu na czacie i prawdo wanie się kto i co?
Co ja zrobię obiadów nie będę mógł wstawiać i deserów co takie uczyniłem złego Pasko
@4 227 454Mulag: a to dlaczego pojemy razem z tobą bez gotowania
To zdjęć też Ole można a skany ?
@4 227 454Mulag: polizałbym monitor bo jestem glodny
@4 227 367Andreas3864: jak będziesz grał i nie wdawał się w kłótnie i zawirowania na czacie z nikim to wtedy zobaczysz los się do ciebie uśmiechnie i wygrasz, i tego ci jak i innym życzę z całego serca,
@4 227 459arczibalik73: nie truj D..py,-niech sie do ciebie uśmiechnie ja nie narzekam
Tak sobie myślę że łatwo zrobić na stronce kłótnie to banalnie proste kogoś wyprowadzić z równowagi, ktoś na mnie ja na niego i wojna tylko tak sobie myślę a znajdzie się ktoś taki co umie pogodzić wszystkich by wojny na stronce nie było to jest sztuka
@4 227 463Mulag: pokaż Tediege żyje
@4 227 465Mulag: pokaż tą złotą klatke
Dalej Singiel