Wpisy 4 224 898 – 4 224 997
21 lipca 2021 17:11 → 21 lipca 2021 19:01, 100 wpisów
@4 224 886Robal_36: Nic tu nie wnosisz poza nienawiścią i odcinkami innym. Żebyś miał chociaż sprawdzone i rzetelne informacje ale są one wyssane z twojego palca i z palcy takich jak ty ...
@4 224 896Robal_36: Słuchaj kolego chcesz konfrontacji ?
@4 224 896Robal_36: Chcesz zobaczyć z kim piszesz ?
@4 224 896Robal_36: Jestes tchórz jak twoj kolega który umawiał się że mną A nie przyszedł. Dla Ciebie zrobię wyjątek i umowę się z tobą. Zobaczysz z kim rozmawiasz A będzie Ci łyso.
I to bardzo łyso
Już widzę twoją minę na mój widok
I to bardzo łyso
Już widzę twoją minę na mój widok
Sebuś - zluzuj gumkę w majtach - sześćdziesiąt lat, to nie grzech
@4 224 904Robal_36: Chcesz czy nie ?
@4 224 902Robal_36: I radzę Ci nie udawaj wszystkowiedzacego i nie obrażaj ludzi z tej stronki
To jest moja rada
To jest moja rada
Sebuś,
ale, co mam chcieć ze starszym panem ? Mam popatrzeć i się bać, czy podziwiać ?
Mamusia i tatuś co na to ?
I , tak poza wszystkim, to dobrze się czujesz ? Coś nie wychodzi ? Nie wszystkich zmanipulowałeś ? życie
ale, co mam chcieć ze starszym panem ? Mam popatrzeć i się bać, czy podziwiać ?
Mamusia i tatuś co na to ?
I , tak poza wszystkim, to dobrze się czujesz ? Coś nie wychodzi ? Nie wszystkich zmanipulowałeś ? życie
Kompinuj dalej
zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew
zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew
@4 224 832RealFan: sam jesteś cieciem i psychopatom jakimś chyba, jeśli piszesz do mnie takie brednie,i teksty,ja się nie zasłania nikim ,sam zawsze załatwiam swoje sprawy,w pojedynkę, i nie wyzywaj mnie tu na czacie od cieci bo sam nim chyba jesteś , gdybyś miał trochę inteligencji to byś się nie mieszał w coś co CIebie nie dotyczy,i przestał gwiazdora z siebie tu robić na czacie,a widać że też lubisz dolewać oliwy do ognia , piszesz ze admin tez takie coś toleruje, toleruje bo jest człowiekiem wyrozumiałym, i to on podejmuje tu decyzje kogo usunąć a kogo nie , i nie TY będziesz o tym decydował ani nikt inny, ja tu nierobie nic złego, w porównaniu do wszystkich którzy tu tylko hejtuja wszystko,i wszystkich, innych, jeśli admin da mi blokadę społecznościowa czy tez skasuje mój nick tu na czacie to będzie tylko jego decyzja anie Twoja czy maklera i innych osób , wiec licz się z słowami i uważaj co i do kogo piszesz bo nie piszesz tu do dziecka jakiegoś tylko do poważnej osoby
@4 224 907Robal_36: Chyba tobie tchórzu nic nie wychodzi w życiu bo zachowujesz się jak lekko po przewrotce. Szanuj ludzi to oni też będą ciebie szanowali.
A tak to rzadko kto cię lubi i dobrze o tym wiesz.
A tak to rzadko kto cię lubi i dobrze o tym wiesz.
@4 224 908Robal_36: Tchorzowi za głupawe i prowokacyjne wpisy
I baj
I baj
ja tu nierobie nic złego, w porównaniu do wszystkich którzy tu tylko
hejtuja wszystko,i wszystkich, innych, jeśli admin da mi blokadę społecznościowa czy tez skasuje mój nick tu na czacie to będzie tylko jego decyzja anie Twoja czy maklera np, , ja zapewne już tu nigdy więcej nie wejdę i niezaglądanie na czat aby tu napisać , i odejdę jak wiele osób z stad odeszło , i jeszcze odejdzie, i czat w końcu zostanie przez admina zamknięty tak jak tego bardzo usilnie chciał kolega makler, pisząc to na konkurencyjnej stronce, wtedy nikt z was tu taj nie będzie już nic pisał tego chcecie to proszę bardzo, wasza sprawa, mi już nic do tego , ja mogę z stad odejść , ale podejrzewam że gdy ja odejdę odejdzie za mną wiele osób i zostanie tu garstka tzw, nieudaczników, którzy tylko dużo troluja , a nie potrafią nawet poprawnie 5 liczb trafić w danym losowaniu, osoby które maja do mnie maila będą mogły się tylko ze mną kontaktować i dalej grać i typować ze mną liczby ,jeśli będą chcieli, jeszcze kiedyś o nas usłyszycie kiedy wygramy coś większego niż tylko te śmieszne 2zł czy 5zł w grach
hejtuja wszystko,i wszystkich, innych, jeśli admin da mi blokadę społecznościowa czy tez skasuje mój nick tu na czacie to będzie tylko jego decyzja anie Twoja czy maklera np, , ja zapewne już tu nigdy więcej nie wejdę i niezaglądanie na czat aby tu napisać , i odejdę jak wiele osób z stad odeszło , i jeszcze odejdzie, i czat w końcu zostanie przez admina zamknięty tak jak tego bardzo usilnie chciał kolega makler, pisząc to na konkurencyjnej stronce, wtedy nikt z was tu taj nie będzie już nic pisał tego chcecie to proszę bardzo, wasza sprawa, mi już nic do tego , ja mogę z stad odejść , ale podejrzewam że gdy ja odejdę odejdzie za mną wiele osób i zostanie tu garstka tzw, nieudaczników, którzy tylko dużo troluja , a nie potrafią nawet poprawnie 5 liczb trafić w danym losowaniu, osoby które maja do mnie maila będą mogły się tylko ze mną kontaktować i dalej grać i typować ze mną liczby ,jeśli będą chcieli, jeszcze kiedyś o nas usłyszycie kiedy wygramy coś większego niż tylko te śmieszne 2zł czy 5zł w grach
@4 224 900Sebastian_M: Jesteś 60 latkiem z Targówka i największym szkodnikiem na tej stronie .Pasko powinien wywalić twój smród w 3 DUPY aby nastały spokojne czasy,o twoim psychicznym koledze ----70 +---- nie warto pisać,co się napinasz dziadek?? zapierniczaj jeszcze 5 lat abyś miał co żreć w lodówce a ten czat zostaw bo srasz tylko rzadkim kałem a nikt nie zwraca na ciebie uwagi.
Dwa dziadki-działkowe ,które za wszystkie skarby chcą stworzyć chmurkę wokół swojej osoby że to ''nastolatki'' idiotycznymi emotkami i tekstami w stylu JUŻ JESTEM 60 lat dziad a zachowanie umysłowego dzieciaka 13 letniego,ciekawe czy jak to pracy przychodzą to też krzyczą jak umysłowcy ''już jestem'' ja się nie dziwię że żadna nie ma ochoty z tobą ślub wziąć
Dwa dziadki-działkowe ,które za wszystkie skarby chcą stworzyć chmurkę wokół swojej osoby że to ''nastolatki'' idiotycznymi emotkami i tekstami w stylu JUŻ JESTEM 60 lat dziad a zachowanie umysłowego dzieciaka 13 letniego,ciekawe czy jak to pracy przychodzą to też krzyczą jak umysłowcy ''już jestem'' ja się nie dziwię że żadna nie ma ochoty z tobą ślub wziąć
@4 224 907Robal_36: Ty miałeś wypadek , czy już taki się urodziłeś !
@4 224 914Banan66: wulkan,ty masz kręgosłup emocjonalny?? jakim cudem jeszcze chodzisz?
@4 224 9151_1Wynik: Czy wiesz, że gwiazdy neutronowe mają góry ?
@4 224 9131_1Wynik:
@4 224 917arczibalik73: złotowłosy geniusz matematyczny się odezwał
@4 224 917arczibalik73: śmierdzący leń który 10 lat siedzi u starej na kolanie i zadna robota mu nie pasi
@4 224 920Mewa: dla ciebie kolego
@4 224 9191_1Wynik: Dziś jesteś A jutro już ciebie nie będzie
Zakładasz kolejne Nicki i myślisz że nie wiemy kim jesteś?
Zakładasz kolejne Nicki i myślisz że nie wiemy kim jesteś?
@4 224 9211_1Wynik: Czy ' zimny drań ' to to samo co ' kawał drania ' ?
@4 224 923Sebastian_M: Deklu dlaczego nie przeszkadzają ci 20 nowych nicków wulkana w tym tygodniu ?
samoudzielny szeryfie wojtku i wielozbanowany wulkanie - na szacunek, to trzeba sobie jakoś zasłużyć
@4 224 924Sebastian_M: Razem z twoją konkubiną
Idę na rower bo szkoda czasu na takich dziwaków
@4 224 929Sebastian_M: dbaj o zdrowie,masz jeszcze 5 lat do emerytury
Przed chwilą padło 7 x 664,30 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Chciałam jakieś liczby dać ...
Ale tu
Dno i wodorosty
Zupełnie jak w tym Bałtyku
Gdzie nie zajrzę tam morze
Aż szkoda czasu
Ale tu
Dno i wodorosty
Zupełnie jak w tym Bałtyku
Gdzie nie zajrzę tam morze
Aż szkoda czasu
@4 224 9261_1Wynik: A ' zimny draniu ' , nie przeszkadzają ci ' jutro' z ponad 230-ma już nikami ? O własnym zdrowiu możesz tylko pomarzyć.Kup w aptece Zentasta 10 mg+20 mg, bierz po dwie i za 2 tygodnie wejdź na czat.Na kręgosłup 2x DicloDuo 75 mg
@4 224 934Banan66: Odezwał się największy baran na MP zboczeńcu obrzydliwy ja nie podaję się za babę i nie piszę ze sobą z 4 nicków dziadku zakichany
@4 224 9371_1Wynik: Kup maść na bol tyłka , wejdź innym razem .
@4 224 939Banan66: Przytnij brwi bo wyglądasz jak gej
@4 224 9181_1Wynik: posłuchaj kolego myślisz że jak utworzysz kolejny swój nowy nick to nikt cie tu nie pozna to się mylisz bardzo, już jesteś namierzony, i pod ostrzałem, każdy kto tu wchodzi i na dzień dobry atakuje druga osobę zostanie usunięty z czata , wiec zastanów się dobrze nad swoim postępowaniem tutaj będąc z nami na czacie
a z ntym tekstem przegioełeś koleś
4 224 919. 1_@4 224 917arczibalik73: śmierdzący leń który 10 lat siedzi u starej na kolanie i żadna robota mu nie pasi
zaraz osobiście cie zadenuncjuje do admina aby cie usunął z czata ponieważ szerzysz tu nienawiść do drugiej osoby,w tym mnie się czepiasz i łamiesz regulamin tej strony, i wszczynasz tu awantury , patrz się na siebie i na swoje czyny i zacznij się leczyć na głowę bo na nogi już chyba za późno
a z ntym tekstem przegioełeś koleś
4 224 919. 1_@4 224 917arczibalik73: śmierdzący leń który 10 lat siedzi u starej na kolanie i żadna robota mu nie pasi
zaraz osobiście cie zadenuncjuje do admina aby cie usunął z czata ponieważ szerzysz tu nienawiść do drugiej osoby,w tym mnie się czepiasz i łamiesz regulamin tej strony, i wszczynasz tu awantury , patrz się na siebie i na swoje czyny i zacznij się leczyć na głowę bo na nogi już chyba za późno
chciałbym kupić etui z materiału otwierane od środka na kupony lotto.Pamiętam że W latach 90-tych można było kupić eleganckie takie etui w kolekturach.Przejrzałem wszystkie oferty na olx allegro niestety nigdzie ich nie ma do kupienia.Może ma ktoś do sprzedania?
@4 224 933191979: Pani Anno a co zrobić kiedy pasożyty tkwią na stałe
@4 224 943arczibalik73: Sam grozisz uzyciem siły a mnie do admina podajesz?
Twoje wpisy podchodzą pod paragraf ,pomysl o tym
Twoje wpisy podchodzą pod paragraf ,pomysl o tym
@4 224 943arczibalik73: TWOJE WPISY TO W 99% łamanie regulaminu za które zresztą już miałeś kilka blokad,a mnie podaje do admina
@4 224 9461_1Wynik: Sam siebie pograzasz - już pograzyles siebie.
@4 224 948Banan66: Powycieraj sobie brwu tymi karteczkami i zagraj z Uluunga z Piekar
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 2 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 224 929Sebastian_M: widzisz teraz ,już dawno ci pisałem ze tu niema wartościowych ludzi , no może parę osób tylko nielicznych jest jak np, forsami, wedrowca netowy, mulag, mywictory i jeszcze parę fajnych osób którzy w 4 literach maja kłótnie na czacie,którzy są dla nas w porządku, a reszta to zwykła hołota jest czekająca tylko na gotowce liczb zna których będą wygrywać, teraz już wiesz chyba nie chce tu podawać układów wygrywających,w dana grę, i nie będę już nic tu podawał, pozdrawiam wszystkich obserwujących czat i niepiszących macie racje niema tu z kim pisać bo są tu tylko tacy ludzie ,którzy nic nie wnoszą od siebie tylko zawiść , zakłamanie i nienawiść do drugiej osoby, i którzy nic sami nie potrafią zrobić konkretnego, dlatego jak najdalej od takich osób,i od tego czatu,
4 224 933. 191979 2021-07-21 (17:41)
Ale tu
Dno i wodorosty
Aniu masz tu dużo racji, popieram,jest tu grupka fajnych tez ludzi którzy wchodzą od czasu do czasu tylko na czat, coś napiszą ,doradza i podadzą jakieś numerki i odchodzą w spokoju,i bardzo dobrze robią i na tym wygrywają i maja moje uznanie i mój szacunek, ja tez tak będę robił , jeśli w ogóle będę tu jeszcze zaglądał idę sobie coś posłuchać i po typować na wieczorne gry, nie ma tu sensu siedzieć i nic więcej pisać na czacie
4 224 933. 191979 2021-07-21 (17:41)
Ale tu
Dno i wodorosty
Aniu masz tu dużo racji, popieram,jest tu grupka fajnych tez ludzi którzy wchodzą od czasu do czasu tylko na czat, coś napiszą ,doradza i podadzą jakieś numerki i odchodzą w spokoju,i bardzo dobrze robią i na tym wygrywają i maja moje uznanie i mój szacunek, ja tez tak będę robił , jeśli w ogóle będę tu jeszcze zaglądał idę sobie coś posłuchać i po typować na wieczorne gry, nie ma tu sensu siedzieć i nic więcej pisać na czacie
@4 224 9461_1Wynik: nikomu nie grożę niczym i odwal się odemknie rozumiesz? twoje wpisy tak samo, wiec odpieprz się odemnie ok
emerytka 46 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 1016655 i trafił(a) 1250 zł
oczywiście, że groziłeś - pytanie tylko, czy warto takim czymś zarzątać sobie głowę
I w sumie, na zapas, pozostaje tylko mieć nadzieję, że makler w PW nie podał zbyt dużo informacji o sobie, oraz, że pan starszy pisząc o jakichś swoich tu " uprawnieniach specjalnych" - ze widzi aktywność, zalogowanie, jak zwykle pisał idiotyzmy - wpis nr 3875682
.
@4 224 933191979: Aniu nie podawaj swoich liczb na czacie bo zaczniesz przegrywać wszystko co puścisz w realu, tak to niestety działa, zachowaj je tylko dla siebie,a będziesz wygrywać każda osoba wygrywająca to wie że jeśli ma liczby którymi wygrywa i je gdzieś indziej pokarze to przestanie wygrywać, kiedyś to samo pisałem pewnej koleżance jednej z tej strony , która tu z nami czeskiej była na czacie , która prosiła mnie o liczby, abym jej podał, jakiś czas jej podawałem ale nie tu przez stronkę tylko przez fejsa i zaczęła wygrywać, i tez i później większe już wygrane i pomalutku i przestała tu zaglądać poszła gdzie indziej,mam z nią do dzisiaj kontakt i wiem że teraz wygrywa,i zagląda tu sporadycznie, a i za pośrednictwem tego tu czata też i ją pozdrawiam i życzę wielu wysokich wygranych, i spełnienia marzeń w życiu osobistym tego samego życzę i tobie i wielu normalnym ludziom z tego czata którzy nie wdają się w tu w szemrane dyskusje czatowiczów,
@4 224 944Telesfor: wiem o czym mówisz ale z tym raczej będzie problem, teraz , chyba ze popytasz w sklepach z galanteria skórzana, tam gdzie sprzedają portmonetki, portfele i takie inne rzeczy, może tam gdzieś coś takie dostaniesz kiedyś były takie rzeczy sprzedane w kolekturach, było bardzo wiele rożnych takich gadżetów tez, pamiętam te czasy , no ja kiedyś takie coś tez i posiadałem ale tez mi się zniszczyło, i teraz używam tylko tych takich kartonowych z kolektury
@4 224 958Bolo22: jak nie zagrasz to nie wygrasz
@4 224 961zgrywus: w sumie racja
Zagrałem i nie wygrałem o 14tej nic nie miałem i na wieczorek się przygotowałem.
@4 224 965waldus: będziemy szwagrami
@4 224 965waldus: jakieś nowości ?
@4 224 968Robal_36: od kiedy zostali wpuszczeni na czat moja @ pusta
Jatka na spokojnym osiedlu. Pociął sąsiada maczetą, bo zwrócił mu uwagę. Sąsiad zwrócił mu uwagę. To wystarczyło. 25-latek z Bełżyc (woj. lubelskie) dwiema maczetami zaatakował swoich sąsiadów, grożąc, że ich pozabija. Obaj są ranni, jeden z nich poważnie. Piotr J. był agresywny nie tylko wobec sąsiadów, ale i zatrzymujących go policjantów. Trafił więc do celi w kaftanie i specjalnym kasku.
@4 224 969waldus: mogę napisać do Ciebie
@4 224 970Myvictory: pewnie się tu na czacie naczytał i pękł
@4 224 971zgrywus: jeśli to będzie sensowna poczta to i owszem
Marc a masz kasę na koncie gracza wygrana?
@4 224 979Myvictory: można wychodzić z chomikiem na smyczy do ochrony
@4 224 990Robal_36: tylko swoje stałe na 21
@4 224 992doktor2p: Multi ? Mini - nic ?
@4 224 954Bolo22: Oki mam podam KG
@@4 224 957Robal_36: to nie była groźba tylko ostrzeżenie aby się odemknie odwalił raz na zawsze wiec mu tak napisałem, a z tymi kolesiami to był taki żart tylko, bo nie mam żadnych groźnych kolegów poza paroma kolegami w policji iw prokuraturze, paru sędziów też by się znalazło wiec spokojnie, dlatego napisałem tez maklerowi wcześniej ,że z mojej strony niema się czego obawiać ,a tym bardziej,obawiać się o swoje życie,bo nic mu nie zrobię a ni ja ani moi koledzy , ale on tego chyba nie rozumie, nadal, napisałem tu na czacie że nie jestem zła osoba i nigdy nikogo jeszcze nie skrzywdziłem osobiście i nie zamierzam tego robić,nadal, bo nie jestem takim człowiekiem ,aby za głupie teksty gdzieś na czacie jechać do kogoś i łamać mu zaraz kości czy pozbawiać go życia,no nie bądźmy śmieszni, dlatego tez wczoraj napisałem maklerowi że mu życia nie będę odbierał bo mu życia nie dawałem, ,
a on się strasznie przeraził i pod wpływem tu hejtu na czacie i podburzaniu innych napisał do Pasko ze chyba będzie mnie musiał podać do sadu,bo mu grozę a ja wcale mu niczym nie grozę, teraz tak pomysł na zdrowy chłopski rozum, jak mogę , do niego z kimś przyjechać jak nie posiadam auta,i nie wiem gdzie koleś nawet mieszka, i wcale nie jest mi to do niczego potrzebne, niech sobie kolega żyje i mieszka tam gdzie mieszka, mi nic do tego, tylko proszę go jedna rzecz aby mi nie wchodził więcej w drogę, i nie czepiał się mnie, wtedy i ja nic nie będę się czepiał jego , i to jest tylko odpowiedz dla ciebie nie żebym makler znów pomyślał ze się jego o coś znów czepiam,bo tego wcale nierobie i nie chce nic miedz z nim nic wspólnego, tak samo jak z mewa, czy emerytka 46, i jeszcze paroma innymi osobami, z tego czatu,kiedyś ich tez lubiłem jak i maklera, ale od niedawna już zmieniłem swoje zdanie co do nich,ale nie wspominam ich tu po to aby się ich o coś tu czepiać, nie oto tu chodzi a po prostu ich milo wspominam, jako byłych znajomych z czata i nic po za tym, oni mi wcale tu nie przeszkadzają i niech sobie będą