Wpisy 4 209 196 – 4 209 295
3 lipca 2021 16:47 → 3 lipca 2021 19:57, 100 wpisów
@4 209 199waldus:
@4 209 167acios: przede wszystkim nie czytam prywatnych korespondencji do kogoś jeśli ta korespondencja nie tyczy się mojej osoby, widziałem, przed losowaniem sam ze chyba to walduś zasugerował liczbę 76 i jeszcze jakaś jedna na tak, i faktycznie te liczby wyszły, czy dostał od kogoś cynk jakie liczby wejdą czy nie, to nie wnikam kto tak akurat super typuje ja nieraz czytając tu czata mam takie wrażenie jak by tu na stronce polowa ludzi którzy tu są pod różnymi nickami to byli ludzie pracownicy TS którzy wiedzą jakie wejdą akurat liczby bo maja do tych liczb jeszcze przed losowaniem dostęp jakiś lub korzystają i tworzą układy liczb w więcej osób lub korzystają z jakiś specjalnych programów, które im te liczby podają, bo zobacz jak jest, często te osoby coś tam i większego też trafiają
@4 209 199waldus:
@4 209 196191979: no ładne klocki tu wychodzą na jaw
@4 209 208arczibalik73: lepiej się śmiać niż płakać
@4 209 212Hans: mam coś dla ciebie
@4 209 204Hans:Hallo, Sie geben die perfekten Zahlen für das Multi-Mult-Spiel an und woher wissen Sie, dass sie eintreffen, Sie sind sich sicher, dass es 100% sind
@4 209 218Hans: ok wir streiten ,danke für eure typen, schönen nachmittag
@4 209 208arczibalik73: Podaj jakie liczby są ukryte pod kropkami i w 3 oraz 4 zakładzie.Zagram nimi dla Ciebie na stawce 

@4 209 223: Podaj je na KG
Taki nick już tutaj był.Nawet przyjaźnie pisał.Czy to ta sama osoba ?
@4 209 224acios: sorki ale chwilowo nie mogę musże odejść od kompa boi muśże gdzieś wyjść później ci podam, na pryw, wiad tylko nie wyłączaj kg nie musisz grać dla mnie, zagraj dla siebie i wygraj w końcu
@4 209 228Hans: das heißt, Sie sind seit 22 Jahren Pole in Deutschland und haben Ihre deutsche oder polnische Staatsbürgerschaft und spielen Multi Multi in Polen, es ist nicht besser, in Deutschland im Jekpot zu spielen
@4 209 229arczibalik73: Ja już wygrałem , że mi wystarczy.Zobaczymy czy dzisiaj będzie 9)10 z plusem na stawce. A może 19/10 z + na stawce ?

@4 209 225acios: tyle lat i jak dobrze się orientuje
Uprzejmie proszę o przekręcenie odbiorników na polsat
Zaraz
Chłopaki do wzięcia
Zaraz
Chłopaki do wzięcia
@4 209 221Hans: ja naturlich
@4 209 216waldus:
@4 209 234zgrywus:
здесь не нужно ничего объяснять Я спросил Ханса, уверен ли он в типах чисел, которые он давал здесь в чате, он ответил да
здесь не нужно ничего объяснять Я спросил Ханса, уверен ли он в типах чисел, которые он давал здесь в чате, он ответил да
Dobra kawę mam kota nakarmilam
Walduś mi uciekł
Mecz
Mewa komu kibicujesz
Walduś mi uciekł
Mecz
Mewa komu kibicujesz
@4 209 246191979: aniu 5 jezyków , tylko polski ojczysty, niemiecki, rosyjski, trochę włoskiego ,oraz łacinę kuchenną
@4 209 250arczibalik73: łacinę też znam od podstaw
@4 209 252waldus: Walduś a ty po jakiemu potrafisz
@4 209 255waldus: po pół litra po węgiersku się mówi hahaha
@4 209 257waldus:
Przed chwilą padło 332 x 6,90 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 209 246191979: aniu rosyjski miałem w podstawówce, wszyscy na ten język lagę kładli a ja się uczyłem bo był mi potrzebny abym umiał się porozumieć z jak to mówią braćmi za Buga ,mam kuzyna w Rosji, i on rozumie po polsku ale nie mówi w tym języku ponieważ tam się urodził, i tam mieszkał ze swoja mama a tu nas odwiedzał w polsce ,już po latach ze swoja rodziną, jego tato a mojej mamy brat mówił w jerzyku rosyjskim, zresztą jak i tez moja mama,moja mama zna zaś 6 jerzyków,bez łaciny kuchennej, bardzo biegle włada jerzykiem niemieckim,rosyjskim, ukraińskim, polskim, czeskim i włoskim i u nas w rodzinie to jest już tradycja ponieważ mamy dużą rodzinę i w rożnych zakątkach świata i rożnych państwach tu tez w europie, a teraz młodzi to juz wogóle z rodziny wariują, z kim to się nie hajtają, kuzuna z rosji córka niedawno hajtnęła się z gościem z teleawiwu, i tez juz majacóreczke, polowa rodziny siedzi w angli, w niemczech, hiszpani, w itali, francji, w usa tam na kanarch, i chicago,ale z tymi w ameryce tu już takiego kontaktu nie ma jak kiedyś jeszcze kilka lat temu
, oj bawicie się tu Ludki... coo??
A najbardziej to mi się ten Hans z Frankfurtu podoba , który nawet nie umie "piwo" po niemiecku napisać...
--> (tu ta emotka, człowieczk kręcący głową z niedowierzaniem bądź pożałowaniem... której nie ma)
Nie będę pisać, co o tym wszystkim sądzę, bo po co??
A najbardziej to mi się ten Hans z Frankfurtu podoba , który nawet nie umie "piwo" po niemiecku napisać...
--> (tu ta emotka, człowieczk kręcący głową z niedowierzaniem bądź pożałowaniem... której nie ma)
Nie będę pisać, co o tym wszystkim sądzę, bo po co??
@4 209 245arczibalik73:
Nie odpisał "da" (tak), tylko wstawił emotkę, że trzyma kciuki i 100%, widocznie ten "Niemiec" nie zrozumiał co napisałeś...
A wstawienie takich emot zawsze bezpieczne jest...
Nie odpisał "da" (tak), tylko wstawił emotkę, że trzyma kciuki i 100%, widocznie ten "Niemiec" nie zrozumiał co napisałeś...
A wstawienie takich emot zawsze bezpieczne jest...
Wpadłam po wyniki & zmykam
Powiem Wam... w sekrecie: w normalnym życiu (tzn.poza internetem i czatem - nawet jeżeli dla kogoś i internet I czat jest jedyną "normą" jest jakoś... O WIELE ciekawiej
Powiem Wam... w sekrecie: w normalnym życiu (tzn.poza internetem i czatem - nawet jeżeli dla kogoś i internet I czat jest jedyną "normą" jest jakoś... O WIELE ciekawiej
Pa, milusińscy...
Wejdzie się po wyniki losowań & skaranie boskie, co przeczytać przyjdzie...
Wejdzie się po wyniki losowań & skaranie boskie, co przeczytać przyjdzie...
@4 209 254waldus: japońskiego ani chińskiego nie znam, choć kiedyś gdy za dzieciaka trenowałem karate kyokushin to uczyłem się komend w jerzyku japońskim, i trochę japońskiego, ale teraz już nic nie pamiętam , z tego ponieważ to było bardzo dawno, już i zbytnio się do tego jerzyka nie przykładałem tez znaczki hieroglify pisane szkoda gadaćmoim ulubionym jerzykiem jest jerzyk ,włoski i niemiecki,ale tych jezyków ozywam tylko wtedy kiedy np potrzebuję i niema się czym chwalić mojej mamy wujek który mieszkał w usa, znał 12 jezyków będąc w stanach był tam bardzo zasłużonym obywatelem i posłem na sejm, ale niestety już nie żyje jest pochowany w chicago gdzieś w jakiejś dzielnicy murzyńskiej podobno tam jest bardzo niebezpiecznie, jego zaś syn ma posiadłość na hawajach i jest bardzo bogaty, on ma korzenie tu z polski, choć jest amerykaninem, ale on tutaj nie zna rodziny w polsce bo nigdy tutaj nie był i z nikim sie nie kontaktował, po co będzie sobie chłopak zawracał biednymi głowę
Przed chwilą padło 2 x 550,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Jakbym grał pi 4 zakłady.. To 5 lipca już bym nie grał.. Ale szybko przeliczyłem że może 2 lepiej wysyłać.. Aż coś wejdzie
@4 209 266EstyMy: witaj no powinien zrozumieć a te kciuki wstawiłem mu po to aby wiedział że stawiam na to co tu podaje,tylko dziwi mnie jedno, jeśli jak pisze ze wyjechał 22 lat temu z polski, do Frankfurtu, i tam mieszka to dlaczego podaje czy też gra tu w Polsce w multilotka a nie np, w eurojakpot, a zawraca sobie głowę takimi przyziemnymi grami tu w Polsce jak multik? zapytałem czy jest polakiem czy Niemcem też i jakie ma obecnie obywatelstwo bo jeśli tu niepiesze po polsku,tylko po niemiecku,
a może gość sobie jaja robi pisze specjalnie po niemiecku, i jak mu napisałem tekst z zapytaniem, to szybko odszedł, bo się nie spodziewał tego i nie wie jak mi odpisać, to ze bier napisał z błędem to nic nie szkodzi każdemu się może zdarzyć, ja to rozumiem tez popełniam błędy,
z reszta kto ich nie popełnia
a może gość sobie jaja robi pisze specjalnie po niemiecku, i jak mu napisałem tekst z zapytaniem, to szybko odszedł, bo się nie spodziewał tego i nie wie jak mi odpisać, to ze bier napisał z błędem to nic nie szkodzi każdemu się może zdarzyć, ja to rozumiem tez popełniam błędy,
z reszta kto ich nie popełnia
@4 209 268EstyMy: trzymaj sie ciepło i miłego dniażyczeoraz wysokich wygranych
meine kleine nach miuzik
Niemcy nie mają śmiesznych przepisów, oni mogą grać na portalach a'la lottoland gdzie multi polen jest dostępny. Tu nawet jeśli ktoś trafi 10/10 to nasze lotto nie wypłaca , i nie ponosi strat.
@4 209 238waldus: nie oglądam wieśniaków nie moja bajka
@4 209 279dionicos: ja nie wiem jak tam u nich jest bo nigdy nie grałem w ich tam gry w de. podejrzewam ze jeśli bym tam grał to szybko bym rozwalił niemieckie lotto swoimi układami, ale nie gram w gry zachodnich sąsiadów a tylko gram tutaj w polskie gry TS i tez tylko tak rozrywkowo, ja wygram to ok a jak nie to cóż dobra uciekam bo już mało czasu zostało trzeba zrobić wizje liczb i lecieć coś posłać do kolektury na drugi koniec miasta , bo moja kolektura już jest zamknięta,a ta druga też nie długo zamkną
Arczibalik73 4209275
Ich spiele nicht Multi, ich nehme Lottozahlen pl
Der Multipasko-Service zeigt es perfekt auf den Karten
Ich spiele nur Lotto de
Ich spiele nicht Multi, ich nehme Lottozahlen pl
Der Multipasko-Service zeigt es perfekt auf den Karten
Ich spiele nur Lotto de
@4 209 286Gosia__77: lubisz jojo
@4 209 288Bolo22: czasem
@4 209 282Hans: ok ich verstehe, also spielst du nur Lotto, de und du benutzt die Zahlen auf den Multikarten ok, nicht alles, woran ich mich einmal auf Deutsch erinnere, wenn du mehr in dieser Sprache gesprochen hast, ist es so wenig mit wem, weil mehr Leute Englisch sprechen als auf Deutsch und Englisch kann ich nicht, vielleicht nur ein paar Worte, aber es reicht nicht, wir sprechen zu Hause Polnisch, kein Deutsch
Witam wieczorową pora w co dziś gracie ?