Wpisy 4 208 080 – 4 208 179
2 lipca 2021 14:04 → 2 lipca 2021 15:55, 100 wpisów
Przed chwilą padło 6 x 333,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
4 208 068. arczibalik73 2021-07-02 (14:00) atakujemy mini lotka
i zawsze po losowaniu mówimy no tak ja byłem nich tak blisko ,ja je widziałem ale znów mnie coś podkusiło aby skreślić i wysłać inne dlatego wiele tu razy pisałem obserwujcie liczby jak chodzą, i jakie się pojawiają liczby to kosmos jest i jedne się do nas przyciągają a inne się od nas oddalają, dlatego tez kiedyś pisałem tutaj ze każdy z nas już od urodzenia ma przypisane do siebie liczby to są daty urodzenia, daty ślubu jakiś tam narodzin dzieci ,aż po datę śmierci , teraz pozwólcie ze się oddale na jakiś czas za kilka minut, rozpocznie się uroczystość pogrzebowa moje młodszego przyjaciela z dzieciństwa z którym niedawno
jeszcze rozmawiałem na ulicy który nagle odszedł za, którego muszę się pomodlić ponieważ nie mogę go osobiście pożegnać w ostatniej jego drodze tu na ziemi, dlatego tez więcej wyrozumiałości względem jedni drugich nie kłóćcie się bo nigdy nie wiadomo co i kogo w danej chwili może spotkać , i czy jutro bedziemy mogli z tym kimś zamienić choć jeszcze jedno słowo
i zawsze po losowaniu mówimy no tak ja byłem nich tak blisko ,ja je widziałem ale znów mnie coś podkusiło aby skreślić i wysłać inne dlatego wiele tu razy pisałem obserwujcie liczby jak chodzą, i jakie się pojawiają liczby to kosmos jest i jedne się do nas przyciągają a inne się od nas oddalają, dlatego tez kiedyś pisałem tutaj ze każdy z nas już od urodzenia ma przypisane do siebie liczby to są daty urodzenia, daty ślubu jakiś tam narodzin dzieci ,aż po datę śmierci , teraz pozwólcie ze się oddale na jakiś czas za kilka minut, rozpocznie się uroczystość pogrzebowa moje młodszego przyjaciela z dzieciństwa z którym niedawno
jeszcze rozmawiałem na ulicy który nagle odszedł za, którego muszę się pomodlić ponieważ nie mogę go osobiście pożegnać w ostatniej jego drodze tu na ziemi, dlatego tez więcej wyrozumiałości względem jedni drugich nie kłóćcie się bo nigdy nie wiadomo co i kogo w danej chwili może spotkać , i czy jutro bedziemy mogli z tym kimś zamienić choć jeszcze jedno słowo
Dopisano wyniki Multi Multi
07, 09, 14, 18, 19, 26, 27, 37, 41, 42, 43, 44, 51, 52, 54, 57, 60, 63, 68, 76
Plusem jest liczba: 37
07, 09, 14, 18, 19, 26, 27, 37, 41, 42, 43, 44, 51, 52, 54, 57, 60, 63, 68, 76
Plusem jest liczba: 37
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13097 zestawów od 1733 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 522 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 21 540 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- wirtuozxyz - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 380 zł = 38,00 x koszt gry
- tomkodeaf - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 704 zł = 35,20 x koszt gry
- beol89 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 144 zł = 14,40 x koszt gry
- yes yes 10 - koszt gry: 17,50 zł, wygrana: 128 zł = 7,31 x koszt gry
- Picolo - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
@4 208 065Sebastian_M: Kup mi książkę ' Jak krytykować efektywnie ' U mnie nie ma.
Dopisano wyniki Kaskady - 02,05,06,07,08,09,13,14,17,19,21,23
4 208 053. arczibalik73 2021-07-02 (13:45) atakujemy mini lotka
@4 208 040zgrywus: tak mam codziennie widzenia tylko ze nie zawsze to się zaraz przedkłada na liczby i akurat na grę daną pomyśl tak logicznie dlaczego krzysztof jackowski nie chce nikomu podać numerów do gry w lotto, choć może i je nieraz i przewiduje, ja wiem dlaczego , ponieważ on ma kontakt ze zmarłymi , w końcu odszukuje tez i ich ciała gdy zaginą i pomaga w jakiś tam sposób ludziom i tym co kogoś szukają i tym którzy przedwcześnie odeszli z tej strony świata, dlatego on też jawnie mówi ze on nie zna liczb trafnych, bo gdyby znał to już by był milionerem a nie jest, nie każdy wizjoner zaraz musi znać wygrywające numery, napewno ma tam jakieś przebłyski , skojarzenia, widzi, coś tam i lepiej postrzega rożne rzeczy niż my, bardziej, dla tego się skupia przed jakaś wizja , my jak przyjrzymy się dokładnie kuponowi, i się nad nim skupimy to tez widzimy numerki jedne troszkę mnie są widoczne inne trochę bardziej się wyostrzają z pośród innych, , numerologia to skomplikowany jest świat, wszędzie wokół nas otaczają nas numeny,są to daty, numery tablic rejestracyjnych , numery budynków , numery telefonów nekrologi a na nich liczby końca życia, itd, numerów nie widza tylko chyba niewidomi, lub ci co nie chcą ich widzieć,każdy z nas możne liczby przewidzieć do gry i nie musimy być jakimiś wizjonerami, jak się dobrze skupisz na kuponem i będziesz wpatrywał się w kupon z liczbami, wtedy zobaczysz coś bardzo dziwnego,niewytłumaczalnego , możesz to rożnie tez interpretować na swój sposób , ale te liczby do ciebie przemówią pokażą się CI, wtedy będziesz wiedział co z nimi zrobić, zapewne, popatrz nieraz tak jest, patrzymy na kupon,
@4 208 040zgrywus: tak mam codziennie widzenia tylko ze nie zawsze to się zaraz przedkłada na liczby i akurat na grę daną pomyśl tak logicznie dlaczego krzysztof jackowski nie chce nikomu podać numerów do gry w lotto, choć może i je nieraz i przewiduje, ja wiem dlaczego , ponieważ on ma kontakt ze zmarłymi , w końcu odszukuje tez i ich ciała gdy zaginą i pomaga w jakiś tam sposób ludziom i tym co kogoś szukają i tym którzy przedwcześnie odeszli z tej strony świata, dlatego on też jawnie mówi ze on nie zna liczb trafnych, bo gdyby znał to już by był milionerem a nie jest, nie każdy wizjoner zaraz musi znać wygrywające numery, napewno ma tam jakieś przebłyski , skojarzenia, widzi, coś tam i lepiej postrzega rożne rzeczy niż my, bardziej, dla tego się skupia przed jakaś wizja , my jak przyjrzymy się dokładnie kuponowi, i się nad nim skupimy to tez widzimy numerki jedne troszkę mnie są widoczne inne trochę bardziej się wyostrzają z pośród innych, , numerologia to skomplikowany jest świat, wszędzie wokół nas otaczają nas numeny,są to daty, numery tablic rejestracyjnych , numery budynków , numery telefonów nekrologi a na nich liczby końca życia, itd, numerów nie widza tylko chyba niewidomi, lub ci co nie chcą ich widzieć,każdy z nas możne liczby przewidzieć do gry i nie musimy być jakimiś wizjonerami, jak się dobrze skupisz na kuponem i będziesz wpatrywał się w kupon z liczbami, wtedy zobaczysz coś bardzo dziwnego,niewytłumaczalnego , możesz to rożnie tez interpretować na swój sposób , ale te liczby do ciebie przemówią pokażą się CI, wtedy będziesz wiedział co z nimi zrobić, zapewne, popatrz nieraz tak jest, patrzymy na kupon,
4/5@4 208 092zbigniew g:
I nie tylko
@4 208 094zbigniew g: 3/3 x10?
Masz zapisane w stalych zestawach
@4 208 096zbigniew g:
@4 208 096zbigniew g: musiałem zmienić na gtr firma GTV bus napisała do mnie @ bym nie używał ich nazwy
Fajne liczby , szkoda, że stałych nie puściłam
Z moich weszło 54,60,63 i 76.
A chybił trafił sama masakra
Z moich weszło 54,60,63 i 76.
A chybił trafił sama masakra
@4 208 096zbigniew g: wieczorem może być 5/5 za co trzymam
@4 208 098GTR:
Ja i tam myślałam, że jesteś jakaś Gdańska Telewizja (GTV)
Ale, że busy...
Ciekawe, jak namierzyli Twój nick?
Ja i tam myślałam, że jesteś jakaś Gdańska Telewizja (GTV)
Ale, że busy...
Ciekawe, jak namierzyli Twój nick?
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 1 x 100 zł
@4 208 092zbigniew g:
@4 208 104EstyMy: dzieki
GTR ZAPISZ swoje 10 zakładów wiesz jak
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - padło 2 x 1 000 zł
@4 208 119waldus: 27

2/4
4 207 968. makler 2021-07-02 (12:19)
Marc, z tego "bloku" - pierwsza bardzo mi sie podoba, (ciekawa jest tez76
Marc, 9 tak czasami bywa
a "blok" "gotowiec" jednak cały nie wszedł
a "blok" "gotowiec" jednak cały nie wszedł
@4 208 106zbigniew g: ok zbigniew po pracy zapiszę
@4 208 110acios: 6/9
Widzę teraz emeryt pisze referaty
Mówiłam ,że liczby z kosmosu znowu o 14.00
Mówiłam ,że liczby z kosmosu znowu o 14.00
@4 208 139Gosia__77:
@4 208 110acios: za 6/9 gratulacje
@4 208 138makler: Zbigniew ma to w sobie że wie kiedy zagrać ma wyczucie
@4 208 142GTR: {cwaniak}
@4 208 140GTR:
Nie ma znaczenia jakie kto ma wizje, co "widzi" albo co wydaje mu się, że widzi; pewniaki, 2/3, 3/5; to wszystko nie ma najmniejszego znaczenia. Do/póki ktoś nie wytypuje dzięki programowi bądź mózgiem (własnym)
10/10 a nie jest to przypadkowe trafienie - to to wszystko nie ma znaczenia i o kant tyłka rozbić i
Gadanie, że "miało się wizję" ale one nie weszły i trzeba grać dalej...
No, ludzie...litości!!
Grając jakimkolwiek zestawem liczb (zupełnie przypadkowym, niewizyjnym) można trafić 10/10.
Co to za gadanie potłuczone, w ogóle??
10/10 a nie jest to przypadkowe trafienie - to to wszystko nie ma znaczenia i o kant tyłka rozbić i
Gadanie, że "miało się wizję" ale one nie weszły i trzeba grać dalej...
No, ludzie...litości!!
Grając jakimkolwiek zestawem liczb (zupełnie przypadkowym, niewizyjnym) można trafić 10/10.
Co to za gadanie potłuczone, w ogóle??
& mykam, mam z 2 gdz. do ogarnięcia Świata przed super weekendem
@4 208 154EstyMy:
Kiedy się wybierasz?
"Do zobaczenia!!🍀 ( w lepszym Świecie)"
podaj jakie tam numerki chodzą
Kiedy się wybierasz?
"Do zobaczenia!!🍀 ( w lepszym Świecie)"
podaj jakie tam numerki chodzą
4 208 159. makler
Makler.. pewnie tak
Ale to raczej z innej strony.. miło widzieć kogoś myślącego który(a) tutaj pisze po takich asach jak archi,sebi,aciuś.....czy bezsensownych wklejankach emeryta.
jak to mówią.. na bezrybiu i rak-ryba.. (sorrki EstyMy - bez skojarzeń)
Makler.. pewnie tak
Ale to raczej z innej strony.. miło widzieć kogoś myślącego który(a) tutaj pisze po takich asach jak archi,sebi,aciuś.....czy bezsensownych wklejankach emeryta.
jak to mówią.. na bezrybiu i rak-ryba.. (sorrki EstyMy - bez skojarzeń)
@4 208 160RealFan: Jak się mówi na zawodowego krytykanta ?
@4 208 160RealFan: Uważam ,że niektórym trzeba pomóc odnaleźć się w szeregu 

@4 208 160RealFan: Bądź milszy dla ludzi.Przekonasz się, że warto Pozdrawiam 

Cześć
Co się Dzieje ?
Potrzebna interwencja ?
@4 208 166Sebastian_M: Poczytaj wyżej.Jesli źle zareagowałem , popraw mnie
Jak tak to proszę się streścić bo jestem w pracy i czasu mam niewiele
@4 208 169acios: Ok zaraz popatrzę
@4 208 170Sebastian_M: 4208159
Mądrośc życiowa w cytatach i wklejkach
Aweż ..ty się chłopku zrywaj z tymi swoimi "złotymi myślami".
@4 208 172: Ja już skończyłem.Uznalem, że komuś komu się wydaje, że jest inteligentny, trzeba go ukierunkować.Co do złośliwości , popatrz na swój wpis. ...159.To na tyle .
@4 208 169acios: Jest tu dużo madrych i trafnych słów to fakt
Tylko musisz zauważyć że nie każdy to zrozumie lub zrozumie na opak i co wtedy ?
Tylko musisz zauważyć że nie każdy to zrozumie lub zrozumie na opak i co wtedy ?
@4 208 175Sebastian_M: Nie mogłem być obojętnym na zaczepki wymienionych przez niego ludzi.Kazdy ma swoją godność , którą należy szanować.Moze przeczyta jeszcze raz i zrozumienie moje uzasadnienie ?
A tak na marginesie też starałem się niektórym wytłumaczyć ich błędy i brzydkie zachowanie
A skutek przerażający--- podwójna złość i napaść na moją osobę oraz brak zrozumienia tego co napisałem
Tak było ale mam nadzieję że to się zmieni
A skutek przerażający--- podwójna złość i napaść na moją osobę oraz brak zrozumienia tego co napisałem
Tak było ale mam nadzieję że to się zmieni
@4 208 176: Ma być ' zrozumie' nie ' zrozumienie '.