Wpisy 4 193 973 – 4 194 072
14 czerwca 2021 18:49 → 14 czerwca 2021 19:36, 100 wpisów
@4 193 970Mulag: jak byś tak walczył to grzywka na czole leży
@4 193 972Angierski: na boisku leży pieniądz
Komentatorzy dno. Na początku tekst " w imię boga i syna" Od Rydzyka gości biorą.
Tafektor mówi w rewizji że można wygrać z Słowacją że są do ogrania spokojnie
Biedny Lewandowski znowu sam z przodu stoi i czeka na piłkę jak głupi...już to gdzieś widziałem i zawsze się źle kończyło.
Nic się nie stało w drugiej połowie zagrają lepiej Pan Zołza powie w szatni co naprawić
Polacy wygrają jak przeciwnicy zejdą z boiska,
Powiedzcie mi jedno poco Obcokrajowców najmować na funkcje trenera nabijać mu konto Milionami czy w Polsce niema Człowieka godnego zdolnego takiej funkcji...no ręce opadają.... Był Adam Nawałka zaszli daleko a teraz co poco go usuwali
@4 194 009Mulag: dostali do dzioba?
Kota wziął za zakładnika i nikt zwierzaka nie chce mieć na sumieniu
Można wyłączyć... telewizory.
Prognoza dla tego meczu:
>> R E M I S <<
Prognoza dla tego meczu:
>> R E M I S <<
Żartowałem.
Tak czułem nawet gol na remis nie zmienił mojego zdania widzicie miałem rację
Ale to naprawdę jest śmieszne...po co nam najlepszy napastnik na świecie jak on stoi i czeka na piłkę albo ciagle się cofa...kurde składam cv do pzpn
Gdzie sa zmiany kur+× jasns...Lewy do uja..resxta sie patrzy...tylko Krycha gral dobrze...
Skorza musialby byc..jak Lech przegrywal..nie czekal..60 minuta niecala robil zmiane..uj ze prxegrali ale strzelili bramke
Ja stawialem przed meczem na Slowakow..Lewy nic nie pokazuje...resza lata jak po kepisku..Linett y nawet zfxiwiony ze bramke strzelil
14 minut do końca.
@4 194 067Wędrowca netowy: nie uciągnąć już chyba