Wpisy 4 191 437 – 4 191 536
11 czerwca 2021 00:00 → 11 czerwca 2021 09:17, 100 wpisów
Ja się z nim nie sprzeczam arczibaliku73 (1)
(2) Czy Wy ogólnie na tym czacie moglibyście (czasami chociaż; płodozmian taki...) używać innych porównań niż " kopać się z koniem" i określeń zjawisk " prowokacja"
Czasami chociaż.
(2) Czy Wy ogólnie na tym czacie moglibyście (czasami chociaż; płodozmian taki...) używać innych porównań niż " kopać się z koniem" i określeń zjawisk " prowokacja"
Czasami chociaż.
No cóż, wygląda na to, że Mewa to nie jest już gryks76
Wiele lat minęło.
Widocznie dużo się zmieniło.
Wiele lat minęło.
Widocznie dużo się zmieniło.
Np i chyba tyle...
Dobranoc Szanownemu gronu Gentlemanów
(w którym miałam przyjemność, niewątpliwa, się znaleźć )
Dobranoc Szanownemu gronu Gentlemanów
(w którym miałam przyjemność, niewątpliwa, się znaleźć )
@4 191 437EstyMy: to jest mewy powiedzonko nie moje, ja tak do nikogo nie pisze, i do nikogo sie tak nie zwracam,
No*
niewątpliwĄ*
taka errata tylko, na wszelki wypadek / nie wiadomo co tu czyha za rogiem
niewątpliwĄ*
taka errata tylko, na wszelki wypadek / nie wiadomo co tu czyha za rogiem
4 191 440. EstyMy Dobranoc miłej nocy
@4 191 330Gosia__77:Witam serdecznie wszystkich i dziekuje za gratulacje. Oczywiscie poslane to co zatypowane. Pozdrawiam
@4 191 444EstyMy: a jeśli chodzi o tzw. zmiane to prawdopodobnie człowiekj zmienia sie co 7 lat, wiec moze i eż i Mewa sie zmienił, kto tam wie, ja kiedyś mewe jako gryksa76 tez znałem innego, zanim sie przeobrazil, już inaczej, ale co tam mi on nieprzeszkadza i niejestem jego wrogiem, jak on mysli omnie, może
aha i dla wszystkich taka informacja ze nie wchodze tu po to aby sie z kimś kłocić,o byle co, i o jakś głupote, jestem tu w innym celu, a jakim niech siew kazdy domyśli
@4 191 448lesiu28obranoc - dobra a teraz lecimy w liczby, coś na jutro trzeba pomyśleć na 14 moze jakaś wizja coś podpowie
@4 191 448lesiu28: Dobranoc
4 178 439. arczibalik73 2021-05-22 (13:07) Magia liczb, ,kosmos liczb
szczepionka albpo sie przyjmie albo sie nie przyjmie, a co tam niecgh ludzie po tym umieraja, wkoncu sami sie na to zgodzili czy przyjac śmierć w zastrzyku czy nie, oto chodzi rzadzacym, nie o dobro państwa, im mniej bedzie ludzi, niezaszczepionych tym wieksza bedzie kasa dla nas rzadzacych z uni to jest ta dobra zmiana i wyjscie z kryzysu po pandemi, z tego co kiedys czytałem gdzieś u żrudła szczepionka pfaizer nie jest szczepionka dokońca dopracowana i niema pewnosci 100% ze własnie ona pomorze,poniewaz nad kazda szczepionka trwaja badania okolo 2,ddo 3 lat a ta szczepionka wyszła w pół roku, i została wcielona do eksperymentu na ludziach, wiec jaka to jest dlamnie gwarancja xze jesli przyjme ta ka jajka kolwiek szczepionke ze zaraz po niej nie umre, ? niemam gwarancji ze bede żył, , widze co sie dzieje wokół mnie ludzie na gminie umieraja i to w róznym wieku, , i z tego co wiem sa po szczepionkach, ale rzad zakupił szczepionki , i teraz szczepiqa na hata łaj wszystkich jak leci, słyszałem jakj w TV wypowiadał sie prenier, ze chca zasczepić 38 mil, polaków do konca czerwca a narazie jest zaszczepionych juz tylko, 18 mli, ludzi,
szczepionka albpo sie przyjmie albo sie nie przyjmie, a co tam niecgh ludzie po tym umieraja, wkoncu sami sie na to zgodzili czy przyjac śmierć w zastrzyku czy nie, oto chodzi rzadzacym, nie o dobro państwa, im mniej bedzie ludzi, niezaszczepionych tym wieksza bedzie kasa dla nas rzadzacych z uni to jest ta dobra zmiana i wyjscie z kryzysu po pandemi, z tego co kiedys czytałem gdzieś u żrudła szczepionka pfaizer nie jest szczepionka dokońca dopracowana i niema pewnosci 100% ze własnie ona pomorze,poniewaz nad kazda szczepionka trwaja badania okolo 2,ddo 3 lat a ta szczepionka wyszła w pół roku, i została wcielona do eksperymentu na ludziach, wiec jaka to jest dlamnie gwarancja xze jesli przyjme ta ka jajka kolwiek szczepionke ze zaraz po niej nie umre, ? niemam gwarancji ze bede żył, , widze co sie dzieje wokół mnie ludzie na gminie umieraja i to w róznym wieku, , i z tego co wiem sa po szczepionkach, ale rzad zakupił szczepionki , i teraz szczepiqa na hata łaj wszystkich jak leci, słyszałem jakj w TV wypowiadał sie prenier, ze chca zasczepić 38 mil, polaków do konca czerwca a narazie jest zaszczepionych juz tylko, 18 mli, ludzi,
@4 191 452emeryt: tak pisałem kiedyś, a co chcesz tym wpisem niby tu udowodnić mi, o co CI chodzi teraz,przecierz te szczepionki to jest eksperyment na ludziach na całym świecie o tym mówia, kto chce to sie szczepi, ja zas sie nie szczepie,bo chce żyć, a to kto sie zaszczepi ,a kto nie to jest każdego indywidualna sprawa nikogo nie namaiam aby sę zaszczepił , a też aby sie nie szczepił,
@4 191 452emeryt: ja w takich eksperymentach rządowych nie biorę udziału
Forsami idę spać zagraj dziś o 14stej moimi gram .liczby zapisane w stalych zestawach idę spać
Nie rozumiem-czemu miał służyć cytat Emeryta z Arcziego
Chyba go nie zrozumiał i musiał go sobie ponownie przesylabizować
gonzaga nie mi sie wydaje ze chyba chciał mnie zaczepići zprowokować, abym dostał ponownie blokade jak wczesniej, pisał tu jeden z czatowiczów ze fajnie by było jakbym ja i sebastianM abyśmy dostali blokade dożywotnia,a tu niestety nie tedy droga, a ni ja ani sebastian, niechcemy tu jakiś nieporozumień na czacie, z nikim, my niepoto tu jesteśmy aby komuś narzucać swoja wolę i mówić kto ma co i ja robić i w co grać, a jesli chodzi. o emerta to dąży do tego celu, poprostu szuka zaczepki, i tyle w tm temacie, dawno mnie tu niebyło był taki spokój na czacie wiało nuda kazdy zagladał tylko na chwilke, i zaraz uciekał, bo poco tu siedzieć jak praktycznie nikogo niebylo , no chyba ze tylko na losowanie, a potem czat sie zamykał okolo godz 18tej dlaczego tak j było, dlaczego tylko nieliczni, tu pozostali a inni odchodzili,jak myślisz?dlaczego niebyło tyle skanów z wygranymi na czacie jak wczesniej gdy niemieliśmy blokad., ja i sebastian nie chcemy tu jakiś bórd iniedomówiń, chcemy aby tu był spokój i mila atmosfera tk jak wrtedy gdy nas tu niebyło, i aby ta stronka nie była na 2 miescu w rankingu stron dotyczacych gier losowych a na 1 miejscu aby tu jak najwiecej ludzi zagladało i czólo sie tu przyjemnie, bez wzgledu nato czy jestem ja tu na czacie czy sebastian, oto nam chodz tylko
aha i sorki za błędy widzę że tu parę wyszło, co do wpisów mojich, postanowiłem że nie będę teraz juz tak dużo pisał jak kiedyś, i wszystkim zycze wysokich wygranych i wiary w to ze w koncu uśmiechnie się do was los i wygracie to oczym marzycie
Szpiegów 4.
Mało.
Mało.
Dzisiaj trochę... popada.

Cisza to przerwa do wieczora.
piatek.
albo jakos tak.weekend
probuje.ale jej przeszkadzaja
no coz juz nic nie bedzie takie jak wczesniej
do pracy.zamknac ten tydzien
Waldek
Budzę się A tam 7000zl na typowanie zatypowalem wszybkie 600 50 zakładów na 50 losowań
Widziałeś wczoraj moje 4/5 I obok
@4 191 481zbigniew g: jak masz twardy korzeń to się ożeń no chyba że już nie płonie konar
@4 191 483zbigniew g: jestem pełen podziwu
Waldek zatypuj w keno 2/2 za 1000 zł
@4 191 487waldus: jak zatypujesz i trafisz 7000 daj znać
Przed chwilą padło 1 x 3350,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Ide
mrowka faraona typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 129241 i trafił(a) 254 zł
@4 191 495waldus:

@4 191 499waldus:
@4 191 501waldus:
Jutro
Witaj.
Witaj.
@4 191 507waldus: jakie masz
@4 191 510waldus:
@4 191 514waldus: no wiesz
Kurczak pieczony czemu nie można grać po za Polską
Fajne liczby w Keno chodzą
Fajne liczby w Keno chodzą
@4 191 526dusia:
@4 191 526dusia: 

@4 191 532dusia: gdyby to była 9tka 2,5,9,11,14,17,32,41,59 to...
Przed chwilą padło 132 x 16,20 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły