Wpisy 4 185 301 – 4 185 400
30 maja 2021 22:30 → 31 maja 2021 00:02, 100 wpisów
@4 185 297EstyMy: a co?
Dobrze, Mili Państwo.
Limit głupoty został wyczerpany na dzisiaj...
To Ja po angielsku
& miłego wieczoru!
Limit głupoty został wyczerpany na dzisiaj...
To Ja po angielsku
& miłego wieczoru!
@4 185 300dotam: tzn. dużo osób pewnie o tym nie wie nawet. Ta funkcjonalność istnieje od bardzo dawna.
@4 185 292Pasko: Ja nikogo jeszcze nie zablokowałem i jestem otwarty na rozmowę z każdym nawet na rozmowę w realu
My nie chcemy prowokatora Sebastiana m i tyle tam Sebuś miało być .... Dzięki tobie ten czat znowu jest do niczego nie ma co tu szukać gdy jesteś
Pasko, obawiam się, że będę zmuszona napisać do Ciebie maila ws. SEBASTIANA M I Bolo22.
No daruj, że będę Ci zwracać choć lubisz spokój.
A na razie
No daruj, że będę Ci zwracać choć lubisz spokój.
A na razie
@4 185 305Angierski: Posiadam dużo optymizmu humoru tolerancji i empatii .
@4 185 305Angierski:
... no nie...tam jest COŚ jeszcze
... no nie...tam jest COŚ jeszcze
@4 185 308Sebastian_M:
& samokrytyki i samoświadomości i pokory...
Wymieniaj dalej nie zatrzymuj się
Po co??
& samokrytyki i samoświadomości i pokory...
Wymieniaj dalej nie zatrzymuj się
Po co??
@4 185 306Mewa: Jak zwykle przychodzisz jak jest zadyma i dodajesz oliwy do ognia. Ja już skończyłem to ty przychodzisz i wałkujesz temat i tylko żale do Pasko
Człowieku opamiętaj się i popatrz na siebie. Zacznij od siebie i wtedy będzie tu spokojnie i miło
Człowieku opamiętaj się i popatrz na siebie. Zacznij od siebie i wtedy będzie tu spokojnie i miło
W związku z uruchomieniem wiadomości prywatnych proponuję dla tych, którzy "mają coś do siebie" umówić się na prywatę w kogoś księdze gości (dodać się do zaufanych) i możecie się tam wyzywać ile wlezie i sobie przegadać temat. Pozostała część społeczności multipasko tego nie zobaczy.
@4 185 317Pasko:
@4 185 299Angierski: jest humor
i humor dowcip przedszkolny, czy kloaczno-koszarowy z majorem Rżewskim, nie na każdego działają tak samo
i humor dowcip przedszkolny, czy kloaczno-koszarowy z majorem Rżewskim, nie na każdego działają tak samo
@4 185 307EstyMy: jestes taka wredna i zadziorna i myslisz ze jestes ok.poknij sie w ten pusty łeb i pisz sobie nawet do kaczynskiego prostaczko
@4 185 317Pasko: Zobacz co napisałem do estymy.
Właśnie napisałem aby takie tematy poruszać na KG a nie tu na czacie. Ale ona mnie zablokowała bo nie lubi słuchać co kto ma jej do powiedzenia. Lubi tylko ciziu miziu
Właśnie napisałem aby takie tematy poruszać na KG a nie tu na czacie. Ale ona mnie zablokowała bo nie lubi słuchać co kto ma jej do powiedzenia. Lubi tylko ciziu miziu
@4 185 321Bolo22:
I tu Bolo22 ma rację. Tak naskoczyła na Bolo bo musiała na kimś się wyżyć -- masakra
I tu Bolo22 ma rację. Tak naskoczyła na Bolo bo musiała na kimś się wyżyć -- masakra
@4 185 321Bolo22: Spokojnie .Teraz można pisać w KG
Przeciesz tak esty jakas to ma tu pare osob ktorych imponuje swoja zawistoscia i glupota myslac ze jest fajna i nawet gdy mnie niema to i tak pisze i zaczepi mnie ale ja sie nie zadaje z takimi tempymi ludzmi
Napisz jej tam wszystko i będzie normalnie. Szkoda zaśmiecać ten czat takimi tematami.
Ale cóż niektórzy ludzie sami się o to proszą
Ale cóż niektórzy ludzie sami się o to proszą
I te jej słynne teksty chlopcze itp .czleku jestes żałosna tepa zadziorna i wredna. Juz ci mowilem ale do ciebie nie dociera. Uruchom prosze jedną szara komurke i pomysl
@4 185 326Bolo22: Ona chce zabłysnąć jak gwiazda ale nie zdaje sobie sprawy że swoimi tekstami rani niewinnych ludzi.
Poza tym wprowadza tu taki zamęt że ci którzy chcą porozmawiać o liczbach lub po prostu odpocząć uciekają.
I to estymy nie jest jedyna. Wciąga w to następnych i idzie to jak lawina
Poza tym wprowadza tu taki zamęt że ci którzy chcą porozmawiać o liczbach lub po prostu odpocząć uciekają.
I to estymy nie jest jedyna. Wciąga w to następnych i idzie to jak lawina
@4 185 327Sebastian_M: ale ja mam ją gdzies to ona zaczepia itp a teraz jak cichutko siedzi
@4 185 330Bolo22: Dobrze koniec na jej temat bo ona tylko dąży aby o niej pisać jak najwięcej.
Teraz do dzisiejszego losowania
Teraz do dzisiejszego losowania
@4 185 329Sebastian_M: mnie tylko ona i jeszcze jeden osobnik zaczepia a reszta jest ok.ja zreszta rzadko tu justem
@4 185 332Sebastian_M: a nawet nie widzialem liczb dzisiaj
ogólnie to zastanawiam się czy jest to za bardzo restrykcyjne podejście, że ktoś musi najpierw wyrazić chęć (dodać do zaufanych), aby ktoś inny mógł mu wysłać wiadomość prywatną. No ale obawiam się po prostu o nadużycia, że ktoś będzie wysyłał niepotrzebne wiadomości do różnych osób, zanim ktoś go zablokuje to może być niemiło.
No chyba, że dodam jeszcze opcję "pozwól wszystkim wysyłać do mnie prywatne wiadomości"
No chyba, że dodam jeszcze opcję "pozwól wszystkim wysyłać do mnie prywatne wiadomości"
Pisałem rano że niedziela i nie gramy to prawda. Napisałem że jeśli ktoś ma czutkę co do liczb niech gra. To można odnaleźć (Moje wpisy)
Później napisałem że mam czutkę co do liczb i je zagram. Podałem też liczby i zagrałem na 21.50
Wpadło to co wkleiłem bo obiecałem że dam skan i tyle
Później napisałem że mam czutkę co do liczb i je zagram. Podałem też liczby i zagrałem na 21.50
Wpadło to co wkleiłem bo obiecałem że dam skan i tyle
@4 185 336Pasko: Pasko dobrze myślisz. Tak powinno być. Jak ktoś nie życzy sobie wpisów danej osoby to nie można go na siłę uszczęśliwiać
Każdy decyduje kogo chce słuchać i czytać. To jest dobre podejście
Pasko - cóż utworzy ktoś taki nick jak "nie", czy taki, jak ta, co się koło tygodnia temu znowu tym razem samousunęła i sorry wyżyga, co będzie chciała
Ja mam taką zasadę że jak ktoś mnie tu obraża i zbytnio prowokuje dostaje ode mnie
I od tego momentu nie czytam jego wpisów aż do następnego dnia
I od tego momentu nie czytam jego wpisów aż do następnego dnia
Sebastian.
Po godz. 15:11 podałeś liczby.
Kto chciał to mógł zagrać.
Po godz. 15:11 podałeś liczby.
Kto chciał to mógł zagrać.
@4 185 342Wędrowca netowy: Taka prawda.
Podałem bo pisałem że chcę aby ludzie coś wygrali
Podałem bo pisałem że chcę aby ludzie coś wygrali
I dalej będę podawał liczby bo nie ściskam ich tylko dla siebie
Chcę żeby każdy mógł wygrać i wtedy będzie mniej nerwów i frustracji
@4 185 345Sebastian_M: To ile wygrales
Pasko
Dodam - przecież nawet jak będzie miał bana, to nic - jak jakiś ufo przyleci, czy inny samolocik
Dodam - przecież nawet jak będzie miał bana, to nic - jak jakiś ufo przyleci, czy inny samolocik
@4 185 347Bolo22: Jeszcze nie liczyłem ale to nie są dziś duże kwoty
@4 185 348Robal_36: A ty znowu zaczynasz drążyć temat nieistniejących nicków i w ten sposób delikatnie prowokujesz do głupiej wymiany zdań ?
@4 185 348Robal_36: Zapomnij o tym co było i zacznij żyć teraźniejszością.
To poprawi ci humor i zrozumiesz swoje błędy
To poprawi ci humor i zrozumiesz swoje błędy
Przecież, jak na to zasługujesz cię omijam, to co się przyklejasz ?
@4 185 347Bolo22: Wkleiłem wygrane Kupony
@4 185 354Robal_36: Tu Pasko postąpił słusznie banując Lila
Akurat byłem przy tej rozmowie i to co ona pisała kwalifikowało się na BAN
Akurat byłem przy tej rozmowie i to co ona pisała kwalifikowało się na BAN
@4 185 354Robal_36: Jeśli Dotam pytał to mu odpowiedziałem zgodnie z prawdą
A ty robal szukasz haka na mnie a sam jesteś poniżej krytyki
A ty robal szukasz haka na mnie a sam jesteś poniżej krytyki
@4 185 354Robal_36: Pisałem ci jeśli masz coś do kogoś popracuj najpierw nad sobą i pokaż swoją klasę i kulturę
Daj przykład a twoje wpisy nie są zbyt pouczające i dające możliwość naśladowania
Daj przykład a twoje wpisy nie są zbyt pouczające i dające możliwość naśladowania
To tyle bo dalsze wałkowanie tematu nie ma sensu
non stop arogancja tutaj numer 1 jakieś zamieszki nietolerancja, masa hejtu
i po co to wszystko
i po co to wszystko
@4 185 360Angierski: No właśnie po co to wszystko. Zadaje sobie to pytanie ale ja znam odpowiedź
odpowiedz: bierzesz bron jedziesz do goscia oddajesz strzal w glowe przyjezdzasz do domu masz czysto na chacie i jestes realistycznym adminem
Pasko
ja za pisanie o ip /typu sprawdzanie przekazywanie, co oc,ywiście nie miało miejsca/ miałem natychmiastowego rocznego bana
Emerytka za rzekome śledzenie prywatności użytkownika - bana...
Jakiś czas temu ten wyciskający wrzody wrzód pisał ze sprawdza ip, przedwczoraj - widział moje foto ...
Czy Ty przyznałeś tu komuś jakieś specjalne prawa ?
Dobrej nocy
ja za pisanie o ip /typu sprawdzanie przekazywanie, co oc,ywiście nie miało miejsca/ miałem natychmiastowego rocznego bana
Emerytka za rzekome śledzenie prywatności użytkownika - bana...
Jakiś czas temu ten wyciskający wrzody wrzód pisał ze sprawdza ip, przedwczoraj - widział moje foto ...
Czy Ty przyznałeś tu komuś jakieś specjalne prawa ?
Dobrej nocy
Mnie dziwi tylko jedno.Jak tyle negatywnych cech,jak głupota,buta ,arogancja,bezczelność mogło
"zamieszkać" w jednym człowieku?
Dla twojej wiadomości-nie piszę o sobie,bo znowu odwrócisz kota ogonem.
"zamieszkać" w jednym człowieku?
Dla twojej wiadomości-nie piszę o sobie,bo znowu odwrócisz kota ogonem.
@4 185 361Sebastian_M: bo inni maja prawo a tobie tego prawa nie daja
@4 185 365Robal_36: Jednak jesteś niereformowalny.
Pasko ma bardzo dużo cierpliwości to muszę przyznać.
Ja bym dawno zrobił z wami porządek raz na zawsze i byłoby tu spokojnie i aż by się chciało wchodzić na ten czat.
Wtedy byśmy nie widzieli takich sytuacji że ludzie odchodzą . Byłyby to skrajne przypadki.
Pasko ma bardzo dużo cierpliwości to muszę przyznać.
Ja bym dawno zrobił z wami porządek raz na zawsze i byłoby tu spokojnie i aż by się chciało wchodzić na ten czat.
Wtedy byśmy nie widzieli takich sytuacji że ludzie odchodzą . Byłyby to skrajne przypadki.
@4 185 368Sebastian_M: nie wiesz co to za ludzie
to masa upadlosciowa
to masa upadlosciowa
@4 185 367Angierski: Nie tu się mylisz.
Ten czat nie jest dla mnie tylko dla wszystkich.
Mam tu takie same prawa i obowiązki jak wszyscy. Szanujmy to a będzie normalnie
Ten czat nie jest dla mnie tylko dla wszystkich.
Mam tu takie same prawa i obowiązki jak wszyscy. Szanujmy to a będzie normalnie
@4 185 370Sebastian_M: rob jak chcesz
@4 185 369Angierski: Nie jest ważne kim są Ci ludzie. Szanujmy każdego. Nawet tego który powie nam coś złego.
To co akurat zauważył w nas złego.
I nie obrażajmy się na taką osobę tylko przemyślmy czy ona nie ma czasem racji.
O tym piszę i myślę
To co akurat zauważył w nas złego.
I nie obrażajmy się na taką osobę tylko przemyślmy czy ona nie ma czasem racji.
O tym piszę i myślę
ten dekalog co napisales tyczy sie tylko ciebie nikogo wiecej
@4 185 373Angierski: Wiem.
Kiedyś mieliśmy razem grać i znam Ciebie dość dobrze.
Byłeś trochę przybity ale teraz podniosłeś się i to jest pozytyw
Kiedyś mieliśmy razem grać i znam Ciebie dość dobrze.
Byłeś trochę przybity ale teraz podniosłeś się i to jest pozytyw
ale nie szukaj we mnie prawdy
a tak poza tym moglibysmy grac, ale nie masz zaufania do ludzi wiec nie gramy
a tak poza tym moglibysmy grac, ale nie masz zaufania do ludzi wiec nie gramy
@4 185 374Angierski: Tylko zauważ co napisałem.
Piszmy ale nie obrażajmy się nawzajem a to jest różnica.
I nie piszmy tylko po to aby kogoś zdołować
Mnie to akurat nie dotyczy bo jestem silną osobowością ale są też ludzie słabsi psychicznie i im mozna wyrządzić dużo zła.
Piszmy ale nie obrażajmy się nawzajem a to jest różnica.
I nie piszmy tylko po to aby kogoś zdołować
Mnie to akurat nie dotyczy bo jestem silną osobowością ale są też ludzie słabsi psychicznie i im mozna wyrządzić dużo zła.
@4 185 377Angierski: Przecież umówiliśmy się że będziemy grali.
Kiedyś pisałem że każdej osobie daję 50% mojego zaufania i albo je później traci albo zyskuje.
Kiedyś pisałem że każdej osobie daję 50% mojego zaufania i albo je później traci albo zyskuje.
@4 185 379Angierski: A ja Ci podpadłem czy nie ?
@4 185 381Sebastian_M: mi nie...
@4 185 383Angierski: Czyli możemy razem grać i ja nie widzę przeszkód
@4 185 385Angierski: Wiem o tym.
Grałem z wieloma osobami i został tylko Arczibalik73
Grałem z wieloma osobami i został tylko Arczibalik73
@4 185 387Angierski: Mnie odpowiadają typy, systemy i jestem otwarty na inne propozycje.
@4 185 389Angierski: Najważniejsze aby się konkretnie dogadać i trzymać danego słowa.
ok pomyslimy narazie czekam do 28.06 az mi odblokuja konto
a potem ruszam ze swoja wtyczka do systemow
a potem ruszam ze swoja wtyczka do systemow
@4 185 393Angierski: Ok
@4 185 394Angierski: Do jutra