Wpisy 4 171 207 – 4 171 306
11 maja 2021 13:22 → 11 maja 2021 14:32, 100 wpisów
@4 171 201emerytka 46: Dużo o mnie piszesz ale robisz to tak aby nie było do końca jasne że to jest do mnie
Za kogo mnie masz ?
Ludzie do mnie piszą i wysyłają mi te teksty którymi mnie obdarowujesz
Pamietaj w necie nic nie ginie
Za kogo mnie masz ?
Ludzie do mnie piszą i wysyłają mi te teksty którymi mnie obdarowujesz
Sebastian_M
A co miałeś taką z pieprzykiem ?I co ? Nie zapłaciła?
A co miałeś taką z pieprzykiem ?I co ? Nie zapłaciła?
@4 171 208dotam: Daj znać adminowi poszukiwaczu skandali
Daj też znać co emerytka46 pisze o mnie
Daj też znać co emerytka46 pisze o mnie
Sebastian M.
Właśnie,właśnie.
Twoje wpisy też.
Właśnie,właśnie.
Twoje wpisy też.
Sebastian_M
A co ja o tobie piszę ?
A co ja o tobie piszę ?
@4 171 211emerytka 46: I bardzo dobrze
Twoje wpisy na pewno były i są bardziej obrzydliwe od moich na co jest dużo dowodów
Twoje wpisy na pewno były i są bardziej obrzydliwe od moich na co jest dużo dowodów
@4 171 212emerytka 46: Dziesiątki drwiących i ośmieszających wpisów kierowane do mojej osoby .
Za niektóre z nich ostatnio dostałaś nawet bana . Mówicie to coś?
Za niektóre z nich ostatnio dostałaś nawet bana . Mówicie to coś?
@4 171 212emerytka 46: Radzę ci dobrze zastanów się nad swoim postępowaniem i zmień je diametralnie.
Wbrew temu co myślisz takim zachowaniem nie wybijesz się tu na gwiazdę tylko pikujesz w głęboki dół
Wbrew temu co myślisz takim zachowaniem nie wybijesz się tu na gwiazdę tylko pikujesz w głęboki dół
Sebastian_M
bana dostałam za wpisanie daty otwarcia i zamknięcia jakieś firmy.Nie wymieniłam nawet nazwy tej firmy.
Ale uznałeś,że pisze o twojej firmie i poszedł donos,że sobie tego nie życzysz.
Tyle,co do mojego bana.
bana dostałam za wpisanie daty otwarcia i zamknięcia jakieś firmy.Nie wymieniłam nawet nazwy tej firmy.
Ale uznałeś,że pisze o twojej firmie i poszedł donos,że sobie tego nie życzysz.
Tyle,co do mojego bana.
Od dzisiaj będę siedziała 24 godziny na czacie i pisała,pisała.
Tym sposobem wybiję się na gwiazdę.
Tym sposobem wybiję się na gwiazdę.
@4 171 216emerytka 46: akurat pisałaś nie o mojej firmie ale też złamałaś zasady dobrego wychowania oraz ujawnienia danych pewnej osoby.
Ale to nie był jedyny powód tego że dostałaś bana później skomlałaś i prosiłaś o to żeby Pasko cię odblokował. strasznie ci żal że masz zablokowane pozostałe nicki Ale ich już nie odblokujesz
Ale to nie był jedyny powód tego że dostałaś bana później skomlałaś i prosiłaś o to żeby Pasko cię odblokował. strasznie ci żal że masz zablokowane pozostałe nicki Ale ich już nie odblokujesz
@4 171 219Sebastian_M: dałeś łapówkę adminowi
Sebastian_M
Jakie dane ?
A to,że mam zablokowane dwa konta,wcale mi nie przeszkadza.Służą tylko do typowania.
Jest mi to nawet na rękę.
Jakie dane ?
A to,że mam zablokowane dwa konta,wcale mi nie przeszkadza.Służą tylko do typowania.
Jest mi to nawet na rękę.
@4 171 216emerytka 46: wstydź się tego jaka jesteś A jesteś wredną obłudna I zakłamaną kobietą która zrobi wszystko żeby komuś dokuczyć i zrobić na złość wtedy jesteś zadowolona i uśmiechnięta.
Dla mnie jest to zachowanie nie do przyjęcia i trzeba to piętnować w zarodku.
A teraz wybacz mi da szczerość w stosunku do twojej osoby bo ktoś w końcu musiał ci powiedzieć prawdę
A teraz wybacz mi da szczerość w stosunku do twojej osoby bo ktoś w końcu musiał ci powiedzieć prawdę
Ufo,Alibaba,samolot i dużo innych też nie zostaną odblokowane
Wredna,obłudna i zakłamana.
Tyle komplementów naraz.
Nie spodziewałam się.
Tyle komplementów naraz.
Nie spodziewałam się.
@4 171 225emerytka 46: to nie są obelgi, to kwiatki
Sebastian_M
A zakłamany to jesteś ty.Od samego początku,jak tylko zjawiłeś się na MP.
A zakłamany to jesteś ty.Od samego początku,jak tylko zjawiłeś się na MP.
A teraz wybacz mi da szczerość w stosunku do twojej osoby bo ktoś w końcu musiał ci powiedzieć prawda.
To prawda.
A teraz wybacz mi da szczerość w stosunku do twojej osoby bo ktoś w końcu musiał ci powiedzieć prawda.
To prawda.
@4 171 216emerytka 46: nie powinnas tego robić, oficjalnie i publicznie za podawanie takich danych, otwarcia i zamkniecia danej ifirmy i upubliczniania takich danych , podlega to wszystko pod paragraf, a tym bardziej jest teraz RODO , a TY sie tego tu dopusciłas , gdybym był adminem tej strony to nie tylko dał bym CVI bana na jakikolwiek tutaj nick na stronce ale wykluczyłbym cie z spolecznosci tutaj, , jak zostało dotad juz wuiecej osób wykluczonych którzy ozostalli tu zablokowani na zawsze
arczibalik73
Zastanów się,co ty piszesz.
Zastanów się,co ty piszesz.
dotam
Nie wiem.Może arczi wie.
Nie wiem.Może arczi wie.
@4 171 231arczibalik73 adwokacik z potencjałem
@4 171 233emerytka 46: ja wiem co ja pisze i ja tak niesiedze w kieszeni admina jak ty iniestrzelam z ucha do admina ze mi sie to a tamto niepodoba
@4 171 236emerytka 46: nie naleze do zadnych konfidentów jak tu pare osób
Losowanie na żywo
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
@4 171 237slawek:
@4 171 235dotam: im mniej drazysz temat , tym lepiej dla ciebie, ja bym w to zabardzo niewnikał, to sa sprawy miedzy emerytka i sebastianem i oni to miedzy soba powinni załatwić,nikt sie niepowinien do tego włanczać, i podrzegac czy podpuszczac jeden drugiego, z tego co pamietam, to emerytka zawsze szydziła i naśmiewała sie tutaj z sebastiana i zawsze sobie na wzajem dogryzali, zawzze miedzy nimi niebylo zdody, ale to sa sprawy ich , nikt niepownien sie wlanczać w ich scysje ja wiem tez troche na ten temat bo tez to śledziłem kiedys troche, i widze jaki stosunek ośmieszajacy ma emerytka 46 do sebastiana,
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 3531281
Wylosowany numer to: 3531281
Dopisano wyniki Multi Multi
08, 11, 12, 13, 16, 24, 30, 33, 37, 39, 40, 43, 46, 52, 54, 60, 61, 68, 69, 76
Plusem jest liczba: 12
08, 11, 12, 13, 16, 24, 30, 33, 37, 39, 40, 43, 46, 52, 54, 60, 61, 68, 69, 76
Plusem jest liczba: 12
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13112 zestawów od 1730 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 798 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 29 144 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- marek8s - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 720 zł = 96,00 x koszt gry
- pati25 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 4 660 zł = 46,60 x koszt gry
- anulka1986 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 320 zł = 32,00 x koszt gry
- medialna - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 54 zł = 21,60 x koszt gry
- marek1208 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 320 zł = 21,33 x koszt gry
Widzę że znowu dwie landrynki zaczynają swojej epopeje pisać,trzeba wyłączyć MP aby nie pokonali nas swoim doswiadczeniem
@4 171 250slawek:
Dopisano wyniki Kaskady - 03,05,06,09,14,15,16,17,18,19,23,24
@4 171 256slawek: Jedno pytanie...na dom mu starczy?
@4 171 254Jutro
@4 171 258Jutro: z dykty
Siedzę w kieszeni u Admina?
arczibalik73 .Naprawdę zastanów się co ty piszesz.
arczibalik73 .Naprawdę zastanów się co ty piszesz.
jest tu na czacie grupa osób , ktore po nowymi nikami tez szydza z sebastiana i nnych osób tu MP które juz tutaj niesa co niektuzi bo zostali tu na stałe poblokowani, a na stronce obok, szydza na całego i ze wszystkich,
droga emerytko46 czy to nie aby Ty miałas rozwalić tutaj czata MP, bo cos sie wam ytam drugiej stronce tu niepodobało
droga emerytko46 czy to nie aby Ty miałas rozwalić tutaj czata MP, bo cos sie wam ytam drugiej stronce tu niepodobało
@4 171 262slawek: Miłego dnia i smacznych frytków
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 2 250 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
Jutro
Wszystko charytatywnie
Wszystko charytatywnie
co niektuzi
Co to znaczy ? Nie rozumiem.
Co to znaczy ? Nie rozumiem.
@4 171 272emerytka 46: nektar z ananasa
Miałam rozwalić czata ?
arczibalik73.Dobrze się czujesz ?
arczibalik73.Dobrze się czujesz ?
@4 171 261emerytka 46: ja niewiem jak to tam jest do konca ale nato wychodzi, aha i zabardzo tu gwiazdozysz ostatnio, ale nieboij sie nigdy tu gwiazdom zadna niezostaniesz no chyba ze tylko upadła gwiazda my tu gwiazd niepotrzebujemy zadnych no chyba ze wygrasz głowna wygrana w multika to wtedy zabłysniesz, a jesli nie to niezdziw sie ale tu zadna gwiazda niezostaniesz, bo niema na to szans, ja bym chciał abyscie wraz z sebastianem sie pogodzili i sobie wzajemnie niedogryzali abyscie zyli w zgodzie, bo ile wam jeszcze tegozycia zostało aby sie gniewac i nienawidziec, nie wchodzcie sobie w droge poprostu i nieróbcie sobie przytyków bo to nikomuniejest do niczego potrzebne a tym bardziej nam tu na czacie, innym graczom, jest tu grupa ludzi która szuka jakiejs sensacji itd,i podjudzaja, drazac temat, i powstaja z tego prowokacje, badzcie w koncu ludzmi a nie zachowujecie sie jak dzieci,
arczibalik73
Coś się tobie pomyliło.Kto gwiazdorzy,ten gwiazdorzy.
Coś się tobie pomyliło.Kto gwiazdorzy,ten gwiazdorzy.
Mysle ze lepiej z zestawem profilowym 4 razy pod rzad i sprawdzic co...tu sie do uja wyprawia...niz zmienac co losowanie i brac 4 czy 6 pkt
@4 171 278emerytka 46: gwiazda,gwiazdunia
4 171 275. arczibalik73 2021-05-11 (14:12) Magia liczb, ,kosmos liczb
@4 171 261emerytka 46: ja niewiem jak to tam jest do konca ale nato wychodzi, aha i zabardzo tu gwiazdozysz ostatnio, ale nieboij sie nigdy tu gwiazdom zadna niezostaniesz no chyba ze tylko upadła
@4 171 261emerytka 46: ja niewiem jak to tam jest do konca ale nato wychodzi, aha i zabardzo tu gwiazdozysz ostatnio, ale nieboij sie nigdy tu gwiazdom zadna niezostaniesz no chyba ze tylko upadła
dotam
Nie mam szans
Nie mam szans
Takie jest zdanie upadłego
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 4 x 1 000 zł
@4 171 274emerytka 46: nie chce mi sie szukac zabardzo wpisu tego gdzie piszeasz ze musisz isc na stronke MP aby zrobić tam troche zamieszania i zadymy, to nie bylo teraz ostatnimi czasy, a juz troche czasu temu, widzisz ja w porównaniu do ciebie monitoruje oba czaty i wszystko co piszesz na czatach czy to unas czy obok, archiwizuje, to co uwazam za obrazliwe i stosowne czy to pod moim adresem czy sebastiana i nnych osób, ale byl taki czas ze na stronce obok zyliscie tematemn sebastian itd, kto by sie tam niepojawił nowy to był brany za sebastiana który chce rozwalić wam czat , a wcale tam sebastian niewchodził by rozwalic czat , tylko zeby wspolpracowac z wami, i razem typowac liczby , zawsze chcielismy byc tzw zaprzyjazniona strona z ludzmi z innych czatów a tu widac nieda rady sie razem zaprzyjaznic i razem, typowac liczby bo zawwzsze gdzies pojawi sie kilku takich wuichrzycieli ktorzy utrudniaja takie zeczy, i uciekaja z tej stronki na inna zeby tam obgadac i opisac co tu sie dzieje na MP, tu przychodzicie z tamtej strony i szpiegujecie a tam i dziecie pozniej i komentujecie, czego tu tegonierobicie co boicie sie nbana czy zblokady na stałe z czata
Byłem rano w budowalnym sklepie , brakło wazeliny bo jakaś szalona istota zabrała cały towar...już wiem kto
kedzior13
Ochłap to 2 zł.
Ochłap to 2 zł.
@4 171 292Jutro: dobre mozesz bardziej wyjasnic kogo miałes na myśli,
@4 171 296arczibalik73: Napisz jeszcze 90 razy imię swojego uwielbianego przyjaciela
arczibalik73
Archiwizuj.Dobrze robisz.Bo jak Pasko znowu zlikwiduje wpisy,to masz jak znalazł.
Archiwizuj.Dobrze robisz.Bo jak Pasko znowu zlikwiduje wpisy,to masz jak znalazł.
kedzior13
Ale na granie masz.
Ale na granie masz.
@4 171 295Jutro: a mozesz mi powiedzieć kim TY nak naprawde jesteś, którym jestes nikiem z ze stronki obok, czyzby majpan, a moize makler, kim jestes człowieku bo mi sie widzi ze jednym z wichrzycieli tych własnie i szukasz tylko tutaj jakiejs sensacji na tej stronce i tym czacie co?
@4 171 302arczibalik73: Szukam sensacji,czekam na wygrana 10/10 naszej gwiazdeczki zwanej czakiem norisem
@4 171 300emerytka 46: a wiesz, tak się ostatnio zastanawiałem: dla kogo są zniknięte, bo przecież nie ze względu na miejsce , przez pewną panią, czy dla szeryfa...