Wpisy 4 168 687 – 4 168 786
8 maja 2021 08:00 → 8 maja 2021 10:23, 100 wpisów

@4 168 688krzysztof 24:

A teraz: ponieważ kończy się tydzień i chcę zostawić stare sprawy za sobą i załatwić je jednocześnie, to słów parę do Wędrowcy netowego.
Nie będę już czekać na to, czy jesteś czy nie...w zasadzie Ty też zostawiłeś wpis pod moją nieobecność, co sprawia, że nie mogę na niego zareagować od razu. Tak więc
Nie będę już czekać na to, czy jesteś czy nie...w zasadzie Ty też zostawiłeś wpis pod moją nieobecność, co sprawia, że nie mogę na niego zareagować od razu. Tak więc

Tu mamy ten sam wpis z zaznaczonymi błędami:

Dodatkowo jest błąd stylistyczny, źłe/niewłaściwe użycie jednego słowa i niejasne drugiego

Dodatkowo jest błąd stylistyczny, źłe/niewłaściwe użycie jednego słowa i niejasne drugiego

Wędrowco netowy,
po pierwsze dodatkowa spacja NIE JEST błędem ortograficznym (sic!),lecz edytorskim/edycyjnym.
Więcej o tym tu np.:
https://www.ortograf.pl/zasady-pisowni/bledy-typograficzne
Po drugie: Nie trzeba się zbytnio pochylać nad sprawę, ale jeżeli chcesz to b. proszę & uwagi też będą mile widziane, aby dostrzeć, że nie chodzi o żadne "tępienie nieznajomości ortografii" lecz o zupełnie co innego(!).
Nieznajomość ortografii jest tu, w tym konkretnym przypadku, najmniej szkodliwą i szkodząca rzeczą, akurat.
po pierwsze dodatkowa spacja NIE JEST błędem ortograficznym (sic!),lecz edytorskim/edycyjnym.
Więcej o tym tu np.:
https://www.ortograf.pl/zasady-pisowni/bledy-typograficzne
Po drugie: Nie trzeba się zbytnio pochylać nad sprawę, ale jeżeli chcesz to b. proszę & uwagi też będą mile widziane, aby dostrzeć, że nie chodzi o żadne "tępienie nieznajomości ortografii" lecz o zupełnie co innego(!).
Nieznajomość ortografii jest tu, w tym konkretnym przypadku, najmniej szkodliwą i szkodząca rzeczą, akurat.
@4 168 704emerytka 46:
Wzajemnie, emerytka 46
Wzajemnie, emerytka 46
doktor2p
EstyMy
EstyMy
@4 168 706:
Rozumiem, intuicyjnie, że bardziej oburzyła Cię forma w jakiej to napisałam & chciałeś okazać wsparcie Bolo22 . Np, zupełnie nie mam z tym problemu, mogłeś to zrobić bardziej wyraźnie , ALE - jednocześnie doceniam zabieg taktyczny, użyty przez Ciebie
A co do meritum: chodzi raczej o to, że ten Człowieczek nie mając żadnych podstaw
- formalnych,
- merytorycznych,
ani
- osobistych/personalnych,
napisał - do Mnie publicznie- stek bezsensownych chamskich kłamstw
& pozwolisz, żeby Ja będę dobierać środki i formę jaką go traktuję??
//bo skoro jw. ( a mogę te bezzasadność udowodnić), to uważam go za zadymiarza, po prostu...I to dość bezczelnego
Rozumiem, intuicyjnie, że bardziej oburzyła Cię forma w jakiej to napisałam & chciałeś okazać wsparcie Bolo22 . Np, zupełnie nie mam z tym problemu, mogłeś to zrobić bardziej wyraźnie , ALE - jednocześnie doceniam zabieg taktyczny, użyty przez Ciebie
A co do meritum: chodzi raczej o to, że ten Człowieczek nie mając żadnych podstaw
- formalnych,
- merytorycznych,
ani
- osobistych/personalnych,
napisał - do Mnie publicznie- stek bezsensownych chamskich kłamstw
& pozwolisz, żeby Ja będę dobierać środki i formę jaką go traktuję??
//bo skoro jw. ( a mogę te bezzasadność udowodnić), to uważam go za zadymiarza, po prostu...I to dość bezczelnego
A teraz, ponieważ rozpoczynamy swój Święty Weekend ( bez głupoty np.) I będę się relaksować, TO wszelkie
Zażalenia, pretensje, laudacie, skargi, gorzkie żale i co tam sobie Państwo ( niektórzy) życzą
proszę na moją KG, bo czaty z pewnością scrollować nie będę!!
Tam też, proszę, wpisywać, gorzkie pretensje o to, że nie piszę z akapitami i nie wstawiam przepisów i że nie wymmogłam na Pasko, aby była do tego specjana stopka
Zażalenia, pretensje, laudacie, skargi, gorzkie żale i co tam sobie Państwo ( niektórzy) życzą
proszę na moją KG, bo czaty z pewnością scrollować nie będę!!
Tam też, proszę, wpisywać, gorzkie pretensje o to, że nie piszę z akapitami i nie wstawiam przepisów i że nie wymmogłam na Pasko, aby była do tego specjana stopka
Tak że...
Vale!!!
Miłego weekendu
A...remiza niech szaleje póki może
Vale!!!
Miłego weekendu
A...remiza niech szaleje póki może
@4 168 712:
rozpoczynam*
czatu*
przYpisów* ( zaznaczenie "Y" moje i celowe)
wymogłam*
specjalna*
Teraz dobrze, Najdrożsi Korektorzy??
Super!
rozpoczynam*
czatu*
przYpisów* ( zaznaczenie "Y" moje i celowe)
wymogłam*
specjalna*
Teraz dobrze, Najdrożsi Korektorzy??
Super!
@4 168 719EstyMy:
@4 168 714EstyMy: a miłego łikendu i smacznego grila
Tak z ciekawości pytam, za jaki wpis został zablokowany Andrzejd
Jutro

@4 168 693krzysztof 24: @4 168 694krzysztof 24: 4 168 681. krzysztof 24 4 168 678. Bolo22 Witaj Waldus
super te fotki
super te fotki
@4 168 733multijune177: heja kolego
dzieki

@4 168 732szofer218: Witaj
co dziś gramy przy sobocie ... Lotto: 4 000 000 zł
co dziś gramy przy sobocie ... Lotto: 4 000 000 zł

Nie ma odpowiedzi, a więc wychodzi na to, że "murzyn zawinił cygana powiesili", dobre szopki są na tej stronie, nie ma co
Krzysztof nie za dużo tych fotek
@4 168 745islandorka30,5:
@4 168 738krzysztof 24:
Witajcie. Pytanie do PASKO. Czy są przewidziane jakieś promocje na multi w maju?
@4 168 751reaktywacja84: Promocja na 8 skreśleń 12-15 maja
@4 168 754johno: @4 168 754johno: super ze będzie promocja
Widze że mamy tu Panie profesor mająca się za wyższą od innych. Prowokatora która ma się za niewiadomo co i pisze że jej hamsko napisałem.zalosna jesteś i beznadziejna .Znowy Wieś traktujesz jak śmiecia ale to świadczy o Twojej bezradności i głupocie.a kiełbasę na grila też masz od ludzi że wsi wiedz po co będziesz jadła skoro ze wsi się napijesz. A gdzie ja mieszkam to jest miasteczko a ja mieszkam na obrzeżach. Żegnam jakaś tam eesty
@4 168 756Bolo22:
@4 168 756Bolo22: no wykład jak w szkole
@4 168 758arczibalik73: Bolo22 ma rację
@4 168 759bogdan04: ja bnie mówie ze nie ma racji,
witam wszystkich obecnych
Pasko widać, że się pomylił, bo nie znalazłem żadnego wpisu z wczoraj który kwalifikowałby się do zablokowania Andrzejd, za to pani która na obrażała Bolo22 a i owszem
@4 168 761arczibalik73: Witaj Jakie dziś liczby przewidujesz do multi lotka ,mini lotka?
@4 168 763191979 Hello
@4 168 763191979 Hello
@4 168 757bogdan04:
@4 168 761arczibalik73:
@4 168 766RT1:
Coś mi podpowiada,abym zagrał na powtórki,więc kreślę i jadę na CPN
@4 168 765191979:
@4 168 768multijune177: witaj jeszcze niewiem do końca jakie do multika, , pare ich mi si juz pokazało, ale czy wyjda akurat teraz o 14 czy dopiero o 21, 40 tego niewiem, wogole sie zastanawiam czy jest dzisiaj sens wogóle w coś grać, bo ostatnie 2 dni nic mi za bardzo niewpada,
a kasa z kieszenui leci jak woda z kranu
@4 168 776RT1: Ja tylko napisałem swoje zdanie a mianowicie się tylko zapytałem,ale to jest osoba której nie możesz się sprzeciwić i jeżeli ktoś to robi to od razu to atakuje.ma się za niewiadomo co i co powie to musi być tak jak mówi.widac po jej wpisach że jest bardzo wredna i zadziorna osoba i ja dla takich też będę chamski
@4 168 779RT1: chce wysłać lotto na 7 liczb tylko na chybił czy określić. Ale w mini były wczoraj liczby
Dr, Waldi? ?
Ale pogoda, na zmianę ? ? ? ?
@4 168 783islandorka30,5: Dzień Dobry
Dot
Mewa za foto
Mewa za foto