Wpisy 4 168 662 – 4 168 761
8 maja 2021 00:00 → 8 maja 2021 09:48, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 77 wpisów
- EstyMy - 42 wpisów
- arczibalik73 - 37 wpisów
- Jutro - 33 wpisów
- Robal_36 - 31 wpisów
- krzysztof 24 - 29 wpisów
- 191979 - 26 wpisów
- wizard - 25 wpisów
- RT1 - 25 wpisów
- zgrywus - 22 wpisów
- panoramix - 20 wpisów
- Gosia__77 - 19 wpisów
- Andrzejd - 17 wpisów
- waldus - 14 wpisów
- Forsami - 13 wpisów
- tomi77 - 13 wpisów
- zbigniew g - 13 wpisów
- emerytka 46 - 12 wpisów
- dotam - 12 wpisów
- multijune177 - 11 wpisów
- Wędrowca netowy - 9 wpisów
- slawek - 9 wpisów
- wujek74 - 9 wpisów
- Pasko - 8 wpisów
- lewy - 8 wpisów
- RYCHFER - 7 wpisów
- multilotek - 6 wpisów
- GTV - 6 wpisów
- Marian303 - 6 wpisów
- Andreas3864 - 5 wpisów
Widzę że nasz kolega rt1 zaszczepił się doma dawkami i dostał zakrzepicy aorty mózgowej i ma rozdwojenie jaźni
Kit wam wcisnoł że wygrał 50.000 i 45. 000 mu przelali ciekawe w jaką grę
Keno podawane jest od 10.000 w wysokich wygranych a 50.000 nie ma takiej wygranej w tabelce
Zaś w multi multi pisał że wygrał 9/9 nie wiem jak to możliwe jak tam wygrana przy tej ilości skreśleń jest 70.000 i do wypłaty jest zawsze 63.000
Keno 50.000 brak wygranej
Multi multi nie ma takiej kwoty do wygrania jedynie 70.000 jest za 9/9
Nasz kolega po szczepieniu dostał zatoru mózgu radzę zgłosić się do psychologa lub lekarza
9/10 z plusem też daje 50.000 wygraną brak wygranych w tabelce
Rt1 to kiciarz albo chciał zrobić reklamę ts
Kit wam wcisnoł że wygrał 50.000 i 45. 000 mu przelali ciekawe w jaką grę
Keno podawane jest od 10.000 w wysokich wygranych a 50.000 nie ma takiej wygranej w tabelce
Zaś w multi multi pisał że wygrał 9/9 nie wiem jak to możliwe jak tam wygrana przy tej ilości skreśleń jest 70.000 i do wypłaty jest zawsze 63.000
Keno 50.000 brak wygranej
Multi multi nie ma takiej kwoty do wygrania jedynie 70.000 jest za 9/9
Nasz kolega po szczepieniu dostał zatoru mózgu radzę zgłosić się do psychologa lub lekarza
9/10 z plusem też daje 50.000 wygraną brak wygranych w tabelce
Rt1 to kiciarz albo chciał zrobić reklamę ts
Rt1 bez urazy nigdzie nie odnotowano wygranej 50.000
W keno podawane są wygrane od 10.000 a kwoty 50.000 nie było od trzech miesięcy w tą grę
Zaś multi multi nie odnotowano takiej wygranej w tabelki wygranych wystarczy wejść
Aleś buraków na mp w konia zrobił
W keno podawane są wygrane od 10.000 a kwoty 50.000 nie było od trzech miesięcy w tą grę
Zaś multi multi nie odnotowano takiej wygranej w tabelki wygranych wystarczy wejść
Aleś buraków na mp w konia zrobił
Idę w pi..... du z tąd sami ściemniacze, lub szczepionka zaszkodziła
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
a mojej 4 w syastemie na 10 liczb w mini nikt nie uwzglednil w stałych
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ............. 4/10 .......... 4 107 zł ? choć tylko na sucho
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ............. 4/10 .......... 4 107 zł ? choć tylko na sucho
Przy tych liczbach w mini myslalem ze bedzie z 5 glownych, a ty jedna
@4 168 671slawek: wszystko jest tak ustawione żeby można było czerpać zyski
@4 168 675waldus:
witam
Słów kilka o słowie " Witam" (z wykrzyknikiem bądź bez).
Otóż: Powitanie to jest najpowszechniejszym i jednym najbardziej nagannych błędów popełnianych w koredpondencji.
W Naszej, czatowej, sytuacji j e d y n ą osobą, która jest uprawniona do używania go jest/ byłby PASKO.
" Witać" może gospodarz domu - gości; szef w pracy - pracowników( może ich też Witać w mailu, ale w drugą str. jest to niedpuszczalne, gdy nie chce się popełnić błędu w niektórych środowiskach powodującego dyskwalifikację).
Reasumując: "Witam" oznacza nadrzędność & podrzędność witanych/witanego.
Ale...remiza już Nam wjechała, więc mamy, jak mamy...
Otóż: Powitanie to jest najpowszechniejszym i jednym najbardziej nagannych błędów popełnianych w koredpondencji.
W Naszej, czatowej, sytuacji j e d y n ą osobą, która jest uprawniona do używania go jest/ byłby PASKO.
" Witać" może gospodarz domu - gości; szef w pracy - pracowników( może ich też Witać w mailu, ale w drugą str. jest to niedpuszczalne, gdy nie chce się popełnić błędu w niektórych środowiskach powodującego dyskwalifikację).
Reasumując: "Witam" oznacza nadrzędność & podrzędność witanych/witanego.
Ale...remiza już Nam wjechała, więc mamy, jak mamy...
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
@4 168 681krzysztof 24:
Cześć Krzysztofie 24
Cześć Krzysztofie 24
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły

@4 168 688krzysztof 24:

A teraz: ponieważ kończy się tydzień i chcę zostawić stare sprawy za sobą i załatwić je jednocześnie, to słów parę do Wędrowcy netowego.
Nie będę już czekać na to, czy jesteś czy nie...w zasadzie Ty też zostawiłeś wpis pod moją nieobecność, co sprawia, że nie mogę na niego zareagować od razu. Tak więc
Nie będę już czekać na to, czy jesteś czy nie...w zasadzie Ty też zostawiłeś wpis pod moją nieobecność, co sprawia, że nie mogę na niego zareagować od razu. Tak więc

Tu mamy ten sam wpis z zaznaczonymi błędami:

Dodatkowo jest błąd stylistyczny, źłe/niewłaściwe użycie jednego słowa i niejasne drugiego

Dodatkowo jest błąd stylistyczny, źłe/niewłaściwe użycie jednego słowa i niejasne drugiego

Wędrowco netowy,
po pierwsze dodatkowa spacja NIE JEST błędem ortograficznym (sic!),lecz edytorskim/edycyjnym.
Więcej o tym tu np.:
https://www.ortograf.pl/zasady-pisowni/bledy-typograficzne
Po drugie: Nie trzeba się zbytnio pochylać nad sprawę, ale jeżeli chcesz to b. proszę & uwagi też będą mile widziane, aby dostrzeć, że nie chodzi o żadne "tępienie nieznajomości ortografii" lecz o zupełnie co innego(!).
Nieznajomość ortografii jest tu, w tym konkretnym przypadku, najmniej szkodliwą i szkodząca rzeczą, akurat.
po pierwsze dodatkowa spacja NIE JEST błędem ortograficznym (sic!),lecz edytorskim/edycyjnym.
Więcej o tym tu np.:
https://www.ortograf.pl/zasady-pisowni/bledy-typograficzne
Po drugie: Nie trzeba się zbytnio pochylać nad sprawę, ale jeżeli chcesz to b. proszę & uwagi też będą mile widziane, aby dostrzeć, że nie chodzi o żadne "tępienie nieznajomości ortografii" lecz o zupełnie co innego(!).
Nieznajomość ortografii jest tu, w tym konkretnym przypadku, najmniej szkodliwą i szkodząca rzeczą, akurat.
@4 168 704emerytka 46:
Wzajemnie, emerytka 46
Wzajemnie, emerytka 46
doktor2p
EstyMy
EstyMy
@4 168 706:
Rozumiem, intuicyjnie, że bardziej oburzyła Cię forma w jakiej to napisałam & chciałeś okazać wsparcie Bolo22 . Np, zupełnie nie mam z tym problemu, mogłeś to zrobić bardziej wyraźnie , ALE - jednocześnie doceniam zabieg taktyczny, użyty przez Ciebie
A co do meritum: chodzi raczej o to, że ten Człowieczek nie mając żadnych podstaw
- formalnych,
- merytorycznych,
ani
- osobistych/personalnych,
napisał - do Mnie publicznie- stek bezsensownych chamskich kłamstw
& pozwolisz, żeby Ja będę dobierać środki i formę jaką go traktuję??
//bo skoro jw. ( a mogę te bezzasadność udowodnić), to uważam go za zadymiarza, po prostu...I to dość bezczelnego
Rozumiem, intuicyjnie, że bardziej oburzyła Cię forma w jakiej to napisałam & chciałeś okazać wsparcie Bolo22 . Np, zupełnie nie mam z tym problemu, mogłeś to zrobić bardziej wyraźnie , ALE - jednocześnie doceniam zabieg taktyczny, użyty przez Ciebie
A co do meritum: chodzi raczej o to, że ten Człowieczek nie mając żadnych podstaw
- formalnych,
- merytorycznych,
ani
- osobistych/personalnych,
napisał - do Mnie publicznie- stek bezsensownych chamskich kłamstw
& pozwolisz, żeby Ja będę dobierać środki i formę jaką go traktuję??
//bo skoro jw. ( a mogę te bezzasadność udowodnić), to uważam go za zadymiarza, po prostu...I to dość bezczelnego
A teraz, ponieważ rozpoczynamy swój Święty Weekend ( bez głupoty np.) I będę się relaksować, TO wszelkie
Zażalenia, pretensje, laudacie, skargi, gorzkie żale i co tam sobie Państwo ( niektórzy) życzą
proszę na moją KG, bo czaty z pewnością scrollować nie będę!!
Tam też, proszę, wpisywać, gorzkie pretensje o to, że nie piszę z akapitami i nie wstawiam przepisów i że nie wymmogłam na Pasko, aby była do tego specjana stopka
Zażalenia, pretensje, laudacie, skargi, gorzkie żale i co tam sobie Państwo ( niektórzy) życzą
proszę na moją KG, bo czaty z pewnością scrollować nie będę!!
Tam też, proszę, wpisywać, gorzkie pretensje o to, że nie piszę z akapitami i nie wstawiam przepisów i że nie wymmogłam na Pasko, aby była do tego specjana stopka
Tak że...
Vale!!!
Miłego weekendu
A...remiza niech szaleje póki może
Vale!!!
Miłego weekendu
A...remiza niech szaleje póki może
@4 168 712:
rozpoczynam*
czatu*
przYpisów* ( zaznaczenie "Y" moje i celowe)
wymogłam*
specjalna*
Teraz dobrze, Najdrożsi Korektorzy??
Super!
rozpoczynam*
czatu*
przYpisów* ( zaznaczenie "Y" moje i celowe)
wymogłam*
specjalna*
Teraz dobrze, Najdrożsi Korektorzy??
Super!
@4 168 719EstyMy:
@4 168 714EstyMy: a miłego łikendu i smacznego grila
Tak z ciekawości pytam, za jaki wpis został zablokowany Andrzejd
Jutro

@4 168 693krzysztof 24: @4 168 694krzysztof 24: 4 168 681. krzysztof 24 4 168 678. Bolo22 Witaj Waldus
super te fotki
super te fotki
@4 168 733multijune177: heja kolego
dzieki

@4 168 732szofer218: Witaj
co dziś gramy przy sobocie ... Lotto: 4 000 000 zł
co dziś gramy przy sobocie ... Lotto: 4 000 000 zł

Nie ma odpowiedzi, a więc wychodzi na to, że "murzyn zawinił cygana powiesili", dobre szopki są na tej stronie, nie ma co
Krzysztof nie za dużo tych fotek
@4 168 745islandorka30,5:
@4 168 738krzysztof 24:
Witajcie. Pytanie do PASKO. Czy są przewidziane jakieś promocje na multi w maju?
@4 168 751reaktywacja84: Promocja na 8 skreśleń 12-15 maja
@4 168 754johno: @4 168 754johno: super ze będzie promocja
Widze że mamy tu Panie profesor mająca się za wyższą od innych. Prowokatora która ma się za niewiadomo co i pisze że jej hamsko napisałem.zalosna jesteś i beznadziejna .Znowy Wieś traktujesz jak śmiecia ale to świadczy o Twojej bezradności i głupocie.a kiełbasę na grila też masz od ludzi że wsi wiedz po co będziesz jadła skoro ze wsi się napijesz. A gdzie ja mieszkam to jest miasteczko a ja mieszkam na obrzeżach. Żegnam jakaś tam eesty
@4 168 756Bolo22:
@4 168 756Bolo22: no wykład jak w szkole
@4 168 758arczibalik73: Bolo22 ma rację
@4 168 759bogdan04: ja bnie mówie ze nie ma racji,
witam wszystkich obecnych