Wpisy 4 138 601 – 4 138 700
3 kwietnia 2021 00:00 → 3 kwietnia 2021 12:42, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Gosia__77 - 125 wpisów
- Sebastian_M - 60 wpisów
- Wędrowca netowy - 48 wpisów
- Bolo22 - 42 wpisów
- johno - 33 wpisów
- GTV - 32 wpisów
- Biedroneczka1977 - 28 wpisów
- tomi77 - 28 wpisów
- waldus - 25 wpisów
- RT1 - 23 wpisów
- Angierski - 21 wpisów
- Forsami - 19 wpisów
- RYCHFER - 19 wpisów
- Myvictory - 18 wpisów
- dotam - 14 wpisów
- zgrywus - 10 wpisów
- Vondeoff - 8 wpisów
- krzysztof 24 - 7 wpisów
- Pasko - 6 wpisów
- Mulag - 6 wpisów
- zbigniew g - 5 wpisów
- Jutro - 4 wpisów
- Scenic - 4 wpisów
- islandorka30,5 - 4 wpisów
- 191979 - 3 wpisów
- Rrrooobbbeeerrrttt - 3 wpisów
- Telesfor - 3 wpisów
- Andreas3864 - 3 wpisów
- multijune177 - 3 wpisów
- emeryt - 3 wpisów
byście wymiękli jakbyście to zobaczyli
nadmiar informacji mózg musi pracować na takich obrotach analizować tony informacji
trzeba być też detektywem, trzeba przewidzieć co może powodować jaki skutek i gdzie szukać przyczyny
dużo przypadków trzeba rozważać w pamięci
i tyle
nadmiar informacji mózg musi pracować na takich obrotach analizować tony informacji
trzeba być też detektywem, trzeba przewidzieć co może powodować jaki skutek i gdzie szukać przyczyny
dużo przypadków trzeba rozważać w pamięci
i tyle
Tak wygląda kod mn.w (nie wklejam żadnego kodu firmy) to przykład:
if DLLFaktury = 0 then
begin
raise Exception.Create('Błąd ładowania biblioteki ' + FakturyDLL_Nazwa);
end
else
begin
try
InitFakturyDll := GetProcAddress(DLLFaktury, 'InitFakturyDll';
if @InitFakturyDll = nil then raise Exception.Create('Barak metody InitFakturyDll';
//
FakturyOknoTestowe := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyOknoTestowe';
if @FakturyOknoTestowe = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyOknoTestowe';
//
FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki';
if @FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki';
//
FakturyPokazKontrahenciFaktury := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazKontrahenciFaktury';
if @FakturyPokazKontrahenciFaktury = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazKontrahenciFaktury';
//
FakturyPokazFaktury := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazFaktury';
if @FakturyPokazFaktury = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazFaktury';
//
FakturyPokazFakturyDupl := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazFakturyDupl';
if DLLFaktury = 0 then
begin
raise Exception.Create('Błąd ładowania biblioteki ' + FakturyDLL_Nazwa);
end
else
begin
try
InitFakturyDll := GetProcAddress(DLLFaktury, 'InitFakturyDll';
if @InitFakturyDll = nil then raise Exception.Create('Barak metody InitFakturyDll';
//
FakturyOknoTestowe := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyOknoTestowe';
if @FakturyOknoTestowe = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyOknoTestowe';
//
FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki';
if @FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki';
//
FakturyPokazKontrahenciFaktury := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazKontrahenciFaktury';
if @FakturyPokazKontrahenciFaktury = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazKontrahenciFaktury';
//
FakturyPokazFaktury := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazFaktury';
if @FakturyPokazFaktury = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazFaktury';
//
FakturyPokazFakturyDupl := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazFakturyDupl';
dobra ide spac, bo to co napisalem to nie algorytm... algorytmy sa jeszcze trudniejsze, skrypty SQL, czasami tez... dobra
dobranoc boty
dobranoc boty
Wstrąsnęło mnie bestialstwo człowieka który był senatorem,dlatego to pokazuję

W górach
Od 7 stycznia jutro będzie 1500km
W marcu średnia 18 km dziennie
Zimno, ale jest już... bocian.
Cisza, to przerwa do losowania.
rakieta xrp odlatuje, kto nie zdazy sie spakowac zostanie na zawsze na multifiasko
Witam wszystkich ????
@4 138 639Biedroneczka1977: @4 138 638Forsami:
@4 138 638Forsami: nie zapomnik poświęcić kuponikow
@4 138 637Forsami: Co Ty święcisz , niemieckie zajączki czekoladowe
a ja jeszcze nie wstałem o rety pasuje wstawać coś zjeść lub chociaż wypić Witam AllMIMO wszystko co smutne jest teraz na świecie ZYCZE WSZYSTKIM WESOŁYCH i przede wszystkim zdrowych ŚWIĄT POKROPIONYCH WYGRANYMI HEY
@4 138 643dotam: gdzie tam pisze że niemieckie a szprechajo po naszemu kic kic kic kic
3 20 51 na dziś kupione
W gierce ZNACZKI padła przed chwilą wygrana 25 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 138 656szofer218:
@4 138 657tomi77:

@4 138 664tomi77: masz pierwsze objawy
Ha ha.. Sam nie wierzę... Kolejny browarek na powietrzu może poniedziałek jak będzie cieplo
U mnie na zakładzie pracy jutro minie miesiąc aż ponad 70 zakarzonych 2 zmarło cukrzycę mieli
Zdrowych Wesołych Świąt Wielkanocnych , Mokrego Dyngusa i prezentu na zająca od Tośka

Zbychu.. Pies wie jak nas testują... ja się nie szczepię.. Umrę w imię nauki
Ja też się nie szczepie powód mam za dużo witaminy D3 ostatni raz byłem chory na grypę ponad 30 lat temu
Jeszcze nigdy nie byłem na L4 za to mnie podziwiaja
Gosia 3 20 51 3/3 Na 14sta
@4 138 675zbigniew g: witaj zbigniewgto pewne?
Co roku wielka sobotę trafiam 3/3 ciekawe jak dziś i zawsze o 14 losowanie
Od roku 2016 wielką sobotę trafiam o 14sten 540 ......ciekawe jak w tym roku
3 20 51
@4 138 679zbigniew g: idę do zajęć
Jak padnie to się w kurze że nie puściłem tego za 5000zl tylko za 25 zł
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 138 685dotam: ile jesz jajek w tygodniu bo moja średnia 65 mój cholesterol poniżej normy
Pomyłka 55 miało być
Już mam 8 km dziś nie bije rekordy pogoda zima prawie
Gdzie jest osa
Waldek grasz na 14 sta
Bo ci dali 4/5 W mini nie dawno
Osa ?
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 25 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Hej...posiadam staly zestaw 29 liczb i wchodza mi czwórki i piątki w mini jak moge zrobic zeby podstawic dany system ale tak zeby te liczby weszly bo wiadomo ze jak trafiam to nie po kolei.
Nieeeeee