Wpisy 4 138 540 – 4 138 639
2 kwietnia 2021 22:29 → 3 kwietnia 2021 09:47, 100 wpisów
@4 138 540tomi77: Oczywiście
Chętnie
Chętnie
@4 138 545RT1: Witaj
Dziś nie grałem w nic. Brak czasu. Jutro wyślę na kilka losowań
@4 138 552RT1: Wygrałeś 54 zł ?
@4 138 555RT1:
@4 138 555RT1: Nie jest dużo ale najważniejsze że wygrana
4138514 i ....544 - szybka akcja
...
spokojnych, zdrowych świąt
...
spokojnych, zdrowych świąt
@4 138 559johno: Wcale nie musisz miec aplikacji w telefonie
Jak byłem na kwarantannie to też mi chceli to wcisnąć ale się nie zgodziłem i dzwonili do mnie raz dziennie.
Jak byłem na kwarantannie to też mi chceli to wcisnąć ale się nie zgodziłem i dzwonili do mnie raz dziennie.
@4 138 561Sebastian_M: może teraz się zmieniło bo albo instalujesz albo piszesz oświadczenie że nie masz telefonu
@4 138 562johno: A jak powiesz że nie życzysz sobie żadnej aplikacji to co Ci zrobią ?
Zmuszą ?
Zmuszą ?
@4 138 565Sebastian_M: są kary pieniężne, ja tam nie chcę płacić
Źyczę wszystkim smacznego jajka z koszyka święconego,zdrowych i udanych świąt wielkanocnych
@4 138 569johno: A ja nigdy nie zainstaluję żadnej aplikacji którą będą mi kazali .
Szybciej zrezygnuję z telefonu ale to też bym musiał przemyśleć
Szybciej zrezygnuję z telefonu ale to też bym musiał przemyśleć
@4 138 581Sebastian_M:
@4 138 584RT1:
@4 138 566Angierski: ile towaru by było
JUtro Lipsk gra z Bayernem
ciekawe ile kodu ma ta cala aplikacja w firmie
jest spora... mam bardzo scisle techniki i programy ktore mi szybko znajduja / poprawiaja kod
jakbym chcial to samemu poprawiac i wiedziec co wplynie co na inne rzeczy
to bym ugrzasl
jest spora... mam bardzo scisle techniki i programy ktore mi szybko znajduja / poprawiaja kod
jakbym chcial to samemu poprawiac i wiedziec co wplynie co na inne rzeczy
to bym ugrzasl
poza tym jest debugger ktory pomaga sledzic kod w trakcie dzialania aplikacji
poza tym trzeba to robic odpowiedzialnie
bo jak zalozmy 1000 klientow dostanie program, a cos jest krytycznego co nie dziala to automatycznie cala aplikacja staje sie zbedna
bo jak zalozmy 1000 klientow dostanie program, a cos jest krytycznego co nie dziala to automatycznie cala aplikacja staje sie zbedna
za tym stoi duzo ludzi, od sprzedazy, po analitykow, szkoleniowcow, testerow, programistow, serwisantow niektorzy musza indywidualnie dzialac z klientem
@4 138 593tomi77: zmieni siędzień w kalendarzu
jest taki balans miedzy iloscia bledow / poprawek/ ulepszen a praca...
bo jak dobry zespol jest i zrobi za duzo to staje sie mniej warty
jak jest duzo zgloszen to lepiej dla nas bo mamy duzo pracy ale to tez minus (dlatego przyjmuja nowych)
a jak jest malo zlecen to zespol sie wykrusza i zostaja sami najlepsi
bo jak dobry zespol jest i zrobi za duzo to staje sie mniej warty
jak jest duzo zgloszen to lepiej dla nas bo mamy duzo pracy ale to tez minus (dlatego przyjmuja nowych)
a jak jest malo zlecen to zespol sie wykrusza i zostaja sami najlepsi
wystarczy , dopisac i juz moze nawet cala aplikacja nie dzialac
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Gosia__77 - 125 wpisów
- Sebastian_M - 60 wpisów
- Wędrowca netowy - 48 wpisów
- Bolo22 - 42 wpisów
- johno - 33 wpisów
- GTV - 32 wpisów
- Biedroneczka1977 - 28 wpisów
- tomi77 - 28 wpisów
- waldus - 25 wpisów
- RT1 - 23 wpisów
- Angierski - 21 wpisów
- Forsami - 19 wpisów
- RYCHFER - 19 wpisów
- Myvictory - 18 wpisów
- dotam - 14 wpisów
- zgrywus - 10 wpisów
- Vondeoff - 8 wpisów
- krzysztof 24 - 7 wpisów
- Pasko - 6 wpisów
- Mulag - 6 wpisów
- zbigniew g - 5 wpisów
- Jutro - 4 wpisów
- Scenic - 4 wpisów
- islandorka30,5 - 4 wpisów
- 191979 - 3 wpisów
- Rrrooobbbeeerrrttt - 3 wpisów
- Telesfor - 3 wpisów
- Andreas3864 - 3 wpisów
- multijune177 - 3 wpisów
- emeryt - 3 wpisów
byście wymiękli jakbyście to zobaczyli
nadmiar informacji mózg musi pracować na takich obrotach analizować tony informacji
trzeba być też detektywem, trzeba przewidzieć co może powodować jaki skutek i gdzie szukać przyczyny
dużo przypadków trzeba rozważać w pamięci
i tyle
nadmiar informacji mózg musi pracować na takich obrotach analizować tony informacji
trzeba być też detektywem, trzeba przewidzieć co może powodować jaki skutek i gdzie szukać przyczyny
dużo przypadków trzeba rozważać w pamięci
i tyle
Tak wygląda kod mn.w (nie wklejam żadnego kodu firmy) to przykład:
if DLLFaktury = 0 then
begin
raise Exception.Create('Błąd ładowania biblioteki ' + FakturyDLL_Nazwa);
end
else
begin
try
InitFakturyDll := GetProcAddress(DLLFaktury, 'InitFakturyDll';
if @InitFakturyDll = nil then raise Exception.Create('Barak metody InitFakturyDll';
//
FakturyOknoTestowe := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyOknoTestowe';
if @FakturyOknoTestowe = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyOknoTestowe';
//
FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki';
if @FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki';
//
FakturyPokazKontrahenciFaktury := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazKontrahenciFaktury';
if @FakturyPokazKontrahenciFaktury = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazKontrahenciFaktury';
//
FakturyPokazFaktury := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazFaktury';
if @FakturyPokazFaktury = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazFaktury';
//
FakturyPokazFakturyDupl := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazFakturyDupl';
if DLLFaktury = 0 then
begin
raise Exception.Create('Błąd ładowania biblioteki ' + FakturyDLL_Nazwa);
end
else
begin
try
InitFakturyDll := GetProcAddress(DLLFaktury, 'InitFakturyDll';
if @InitFakturyDll = nil then raise Exception.Create('Barak metody InitFakturyDll';
//
FakturyOknoTestowe := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyOknoTestowe';
if @FakturyOknoTestowe = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyOknoTestowe';
//
FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki';
if @FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazKontrahenciFakturyRachunki';
//
FakturyPokazKontrahenciFaktury := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazKontrahenciFaktury';
if @FakturyPokazKontrahenciFaktury = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazKontrahenciFaktury';
//
FakturyPokazFaktury := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazFaktury';
if @FakturyPokazFaktury = nil then raise Exception.Create('Barak metody FakturyPokazFaktury';
//
FakturyPokazFakturyDupl := GetProcAddress(DLLFaktury, 'FakturyPokazFakturyDupl';
dobra ide spac, bo to co napisalem to nie algorytm... algorytmy sa jeszcze trudniejsze, skrypty SQL, czasami tez... dobra
dobranoc boty
dobranoc boty
Wstrąsnęło mnie bestialstwo człowieka który był senatorem,dlatego to pokazuję

W górach
Od 7 stycznia jutro będzie 1500km
W marcu średnia 18 km dziennie
Zimno, ale jest już... bocian.
Cisza, to przerwa do losowania.
rakieta xrp odlatuje, kto nie zdazy sie spakowac zostanie na zawsze na multifiasko
Witam wszystkich ????