Wpisy 4 135 432 – 4 135 531
30 marca 2021 08:08 → 30 marca 2021 12:11, 100 wpisów
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 200.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 29.03.2021 21:50. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 29.03.2021.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://gry.lotto.pl
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 200.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 29.03.2021 21:50. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 29.03.2021.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://gry.lotto.pl
cos nieco wczoraj wpadlo
dzieki
dzieki
, że ta wygrana, to raczej 6/7, niż na stawce z plusem na sześć skreśleń ?
Czy źle ?
Czy źle ?
bylo blisko
Krzysztof - to nie do końca ścisła odpowiedź jednak, tak, czy inaczej -
znowu dowód, na to, co ponad 10 lat temu kol.TDP napisał, niedosłownie powtórzę- "jeśli już upierasz się grać MM, to zmniejsz ilość skreśleń"
znowu dowód, na to, co ponad 10 lat temu kol.TDP napisał, niedosłownie powtórzę- "jeśli już upierasz się grać MM, to zmniejsz ilość skreśleń"
@4 135 443Robal_36:
puscilem na 7 liczb
lepsze male wygrane niz wcale
Dokładnie
trzeba sobie tylko wykarkulować , czy nadal grasz w MM, ale w grze nie na 10/10
czy migrujesz do innej gry
...
trzeba sobie tylko wykarkulować , czy nadal grasz w MM, ale w grze nie na 10/10
czy migrujesz do innej gry
...
tylko mm
i na 7 skreslen czasami na 9 skreslen
do losowania
@4 135 449krzysztof 24: tylko mm ? fiu fiuuu, że tak powiem
...
https://businessinsider.com.pl/firmy/strategie/mbank-rozwaza-kary-za-zbyt-duza-gotowke-na-lokacie/n4wn1yc.amp
Noooo, to zdaje się - jeden bank mniej do przelewu dla lottomilonera
wesołego dnia
...
https://businessinsider.com.pl/firmy/strategie/mbank-rozwaza-kary-za-zbyt-duza-gotowke-na-lokacie/n4wn1yc.amp
Noooo, to zdaje się - jeden bank mniej do przelewu dla lottomilonera
wesołego dnia
@4 135 432krzysztof 24: gratki krzysztof
cześć waldus aż to jest wręcz dziwne i niespotykane o tej godzinie że taka cisza ...
@4 135 458kr3ch4: witam Ciepoprostu nie ma zainteresowania grami liczbowymi taka jest prawda
@4 135 459waldus: pandemia i lockdown robi swoje ...
Dawniej to nie było tygodnia żebym coś nie trafił czy zwrocik a teraz
Eh szkoda gadać
Eh szkoda gadać
Witam wszystkich
Dziś wtorek. A jak wtorek to 5 Milionów dla Forsami
@4 135 466waldus: Piona
@4 135 466waldus: Podać Ci liczby ?
@4 135 469waldus: Ok
@4 135 469waldus: Pisałem
Zmieniłem taktykę gry
Zmieniłem taktykę gry
Seba większą przyjemność mi sprawi gdy trafię tę miliony na swoich liczbach
Wędrowca netowy typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 987042 i trafił(a) 500 zł
@4 135 472waldus: Dużo razy już trafiłeś Miliony na swoich liczbach ?
Powiem Ci Walduś że mnie jest właściwie obojętne czyje są liczby
Liczy się efekt końcowy czyli wygrana
Liczy się efekt końcowy czyli wygrana
Męska decyzja...
1 lotto
1 mini 2 losowania
1 multi 10 liczb 2 losowania
maszynowo
1 lotto
1 mini 2 losowania
1 multi 10 liczb 2 losowania
maszynowo
@4 135 476waldus: Zależy do których Świąt
@4 135 462waldus: Waldus...dawniej też to było taaak..Był Multilotek raz dziennie losowanie....ile ja nie raz w tych czasach miałem 7/10..dosyć czesto...wtedy koszt zakładu był 1,25..a za 7/10 płacili 70 zlotych...a teraz..jak wszystko uległo zmianie..i maszyny i kulki i dwa razy dziennie losowanie..to efekty są takie jak piszesz...bo wiele osób nie deklaruje otwarcie że gra..ale tak naprawdę bardzo dużo ludzi gra...i Ts..nie może sobie pozwolić na straty...bo by był nie rentowny..a przecież to Spółka skarbu państwa....i wszystko jest jasne..Roczny dochód z gier liczbowych wynosi..Ponad Miliard Złotych to nie wzięło się z powietrza...
@4 135 482Forsami: Powinniśmy jako zgrana paczka tu na czacie zrobić tak że każdego dnia gramy dla jednej innej osoby. Jak ktoś wygra przekazuje tej osobie 50 % wygranej
@4 135 479Forsami: zgadzam się z tobą TS wszystko robi aby nam się lepiej żyło
@4 135 479Forsami: z tą dużą ilością graczy, i zyskami TS, to nie wiem, czy zauważyłeś, ile osób i za jakie kwoty gra w EJ
Np dziś byśmy grali dla Forsami w Lotto.
Kto wygra 5 Milionów to przekazuje dla Forsami 2 500 000 zł
Kto wygra 5 Milionów to przekazuje dla Forsami 2 500 000 zł
Jak odbędzie się zlot to na nim przekażę Wam dużo fajnych i ciekawych propozycji
Kumulacja potrwa do świąt tak zawsze jest teraz będą mieli lepszy obrót
@4 135 486: Żeby nie być gołosłownym lub jak ktoś napisze bajkopisarz zagram dziś w Lotto i jak wygram 6 to 50 % przekażę dla Forsami
Zagram takimi liczbami
7.24.27.33.44.45
Z tego po opodatkowaniu 50% dla Forsami przy trafieniu 6/6
Zagram takimi liczbami
7.24.27.33.44.45
Z tego po opodatkowaniu 50% dla Forsami przy trafieniu 6/6
W czwartek gramy dla innej osoby i w sobotę dla jeszcze innej
1-2/6
@4 135 491Wędrowca netowy:
Sebastian.
Wieczorem sprawdzę kilka losowo wybranych zestawów do lotto.
@4 135 495waldus: Jest tu z nami. Gdyby nie chciał to by negował
@4 135 495waldus: Jak nie będzie chciał to pieniądze przekażę następnej osobie
@4 135 497waldus: Nie idę po piwo do Lidla bo rzadko je piję. Jak piję to te 0.0 %
Sebastian.
Prognoza niska, ale zawsze wysyłaj i nie patrz na to co napisałem.
Prognoza niska, ale zawsze wysyłaj i nie patrz na to co napisałem.
@4 135 501waldus: Walduś wybacz ale jest dużo osób potrzebujących pomocy i dam komuś kto naprawdę tego potrzebuje. I zrobię to osobiście
A żeby nie było zaraz hejtu że przekazywanie pieniędzy wiąże się z przymusowym płaceniem podatku to odpowiem że odbędzie się to zgodnie z prawem
A żeby nie było zaraz hejtu że przekazywanie pieniędzy wiąże się z przymusowym płaceniem podatku to odpowiem że odbędzie się to zgodnie z prawem
@4 135 503Wędrowca netowy: To może podam jeszcze jeden zestaw i jak prognoza pokaże więcej to puścimy ten drugi ?
Możesz wpisać.
@4 135 506Wędrowca netowy: To chwila ten będzie przemyślany
W grach losowych to bardziej liczyłbym na szczęście niż na jakieś systemy
>> 20 870 <<
Tyle osób zarażonych.
Tyle osób zarażonych.
@4 135 511waldus: A po co Ci fryzjer ?
@4 135 511waldus: Tydzień po Świętach
@4 135 514waldus: Ty z deka a ja zarośnięty jak Wilkołak
Jak wchodzę do klientów to widzę w ich oczach strach
Zaq.
Ja nigdy nie piszę o systemach, tylko sprawdzam ile liczb może być prawdopodobnie trafionych w zestawie.
Pomyłki mogą się czasami zdarzyć.
Ja nigdy nie piszę o systemach, tylko sprawdzam ile liczb może być prawdopodobnie trafionych w zestawie.
Pomyłki mogą się czasami zdarzyć.
Drugi zestaw: Lotto pl. 1-2/6.
Przerwa.
@4 135 511waldus: @4 135 511waldus: Po co Ci fryzjer , TS strzyże równo
Sebastian sam sobie wygram nic nie chce od nikogo i nic nikomu niedam..jak się zdarzy że się zdarzy...łopata i miotła i do roboty..czy Rydzyk rozdaje Miliony..albo Sławoj Głódź.wczoraj czytam jaką to ma posiadłość 20 hektarów willa basen..coooo jeszcze.następny bidok...jakoś oni nie rozdają na lewo i prawo..
@4 135 523Forsami:
Ludzie którzy ślubowali ubóstwo są Milionerami...a ja jestem zwykłym dziadem..i mam rozdawać na lewo i prawo..komu..jednemu czy drugiemu..
Wydałam 300 zł i nic nie mam na swieta