Wpisy 4 135 332 – 4 135 431
30 marca 2021 00:00 → 30 marca 2021 08:07, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 191 wpisów
- GTV - 153 wpisów
- Gosia__77 - 118 wpisów
- Bolo22 - 81 wpisów
- EstyMy - 69 wpisów
- islandorka30,5 - 67 wpisów
- waldus - 36 wpisów
- Biedroneczka1977 - 34 wpisów
- Myvictory - 34 wpisów
- Mulag - 31 wpisów
- Wędrowca netowy - 21 wpisów
- RYCHFER - 20 wpisów
- RT1 - 20 wpisów
- johno - 18 wpisów
- Robal_36 - 17 wpisów
- arczibalik73 - 17 wpisów
- mw29121986 - 16 wpisów
- Forsami - 16 wpisów
- Wojtt - 15 wpisów
- dotam - 14 wpisów
- tomi77 - 12 wpisów
- panoramix - 11 wpisów
- Angierski - 10 wpisów
- BezdomnyMillioner73 - 10 wpisów
- zbigniew g - 9 wpisów
- Vondeoff - 9 wpisów
- 191979 - 7 wpisów
- emerytka 46 - 7 wpisów
- zgrywus - 7 wpisów
- wujek47 - 6 wpisów
125 000 000 x 4,67 zł =
Euro drożeje, niedawno było po 4.50zł.
Euro drożeje, niedawno było po 4.50zł.
@4 135 325Sebastian_M:
a gdzie grasz stacjonarnie czy przez neta,może i ja bym spróbował?
a gdzie grasz stacjonarnie czy przez neta,może i ja bym spróbował?
Gosia.
Gonzaga.
Jak przegrałeś... 60 000 to zrobiłeś bardzo głupio.
Zasada jest taka:
Jak się coś większego wygra, to TS omija się na kilometr.
Jak przegrałeś... 60 000 to zrobiłeś bardzo głupio.
Zasada jest taka:
Jak się coś większego wygra, to TS omija się na kilometr.
Teraz najgorsza pogoda jest na południowym wschodzie.
Za pół godziny kończę buszowanie na Mp.
@4 135 343Wędrowca netowy: czego Ty tak szukaszzłoty pociąg to nie to miejsce
@4 135 337bogdan04: Stacjonarnie
OK Sebastian,ale jaki jest najlepszy z tych operatorów zawierania zakładów,czy jak to tam się nazywa,bo chyba jest kilka?
@4 135 347bogdan04: Ja korzystam z STS i Fortuna
@4 135 349bogdan04: Pamiętaj tu nie ma pewnych zdarzeń
@4 135 349bogdan04: Trzeba grać rozsądnie
Mogę Ci pomóc ale nie daję gwarancji wygranej
@4 135 349bogdan04: Mało tego mogę Ci stworzyć kupon i pójdziesz tylko do Fortuny pokażesz kod który Ci podam i wydrukują Ci kupon
Jak wygram większą kasę to cześć jest Twoja,można się umówić co do procentow
Tu na stronie jest zawiść i obłuda.
Oczywiście nie wszyscy tacy są. Jest tu dużo miłych i życzliwych osób ale kilka robi zamęt i są wredni. Wbili by nam szpilę od tyłu czyli jak się odwrócisz to Ci wbijają . To jest karygodne postępowanie .
Oczywiście nie wszyscy tacy są. Jest tu dużo miłych i życzliwych osób ale kilka robi zamęt i są wredni. Wbili by nam szpilę od tyłu czyli jak się odwrócisz to Ci wbijają . To jest karygodne postępowanie .
My musimy trzymać się razem i nie dać im nikogo skrzywdzić
I powinniśmy w miarę możliwości jeden drugiemu pomagać
Wiem Sebastian,nie musisz mi to mówić,nie od dziś tu jestem,wiem co za typki tu nieraz są
@4 135 363bogdan04: Na razie podaję typu z meczami tu na stronie . Staram sie wybierać najlepsze ale różnie z tym bywa.
Dziś wyśmiewano człowieka który podał 18 liczb do Mini i trafił 1 liczbę. Ta osoba napisała do mnie że tak było ale ona typowała te liczby na NIE.
Czyli wyśmiewanie było po pierwsze haniebne a po drugie bezpodstawne
Interweniowałem od razu po przeczytaniu ale to jak grochem o ścianę
Czyli wyśmiewanie było po pierwsze haniebne a po drugie bezpodstawne
Interweniowałem od razu po przeczytaniu ale to jak grochem o ścianę
@4 135 365bogdan04: Tak zobaczymy czy uda się coś ugrać.
Będę podawał typy a jak będzie wchodziło to mogę Ci wysyłać na @ nie ma sprawy
Będę podawał typy a jak będzie wchodziło to mogę Ci wysyłać na @ nie ma sprawy
Sebastian zbytnio nie podchodz tak poważnie,oni grają nie fair to Ty też możesz,trochę pośmiać się z nich też można
@4 135 365bogdan04: Mogę Ci też tworzyć te kody z którymi pójdziesz do punktu i tam wydrukują Ci kupon
@4 135 368bogdan04: Chodzi o to że póki tu jestem nie pozwolę na takie zachowanie. Na drwiny , szyderstwa i ubliżanie innym użytkownikom
Zawsze będę to piętnował w zarodku
@4 135 372Sebastian_M: i tak trzymaj
@4 135 373arczibalik73: Witaj przyjacielu
Szkoda zdrowia na nich,czasami trzeba odpuścić żeby zrozumieli że zrobili źle
Jeden mi tu pisał że chce mi coś powiedzieć i odniósł się do mojego przyjaciela który kiedyś komuś coś napisał. Ten gość nie ma na tyle odwagi żeby mi to powiedzieć wprost
Przecież to jest dziecinada.
To tak jakbym ja powiedział że mój tata komuś dołoży za to że on mi dokucza lub coś w tym sensie
Przecież to jest dziecinada.
To tak jakbym ja powiedział że mój tata komuś dołoży za to że on mi dokucza lub coś w tym sensie
Czasami mam wrażenie że mam do czynienia z dziećmi w piaskownicy
Czasami ręce opadają co tu niektórzy piszą, ale postrzymuje się od komentowania tego
@4 135 373arczibalik73: Dziś trafiłem w Mini 2 liczby i 2 miałem obok.
Trafiłem 37 i 41 a obok miałem 39 a wyszło 40 i dałem 15 i 17 a było 16
Trafiłem 37 i 41 a obok miałem 39 a wyszło 40 i dałem 15 i 17 a było 16
Odpuściłem Multi i skupiłem się na Mini
Dam głowę że to co piszemy teraz też będą komentować i to nie tylko na tej stronie
@4 135 381bogdan04: Tak oni jak wstają to zaczynają dzień od wertowania kto co napisał.
Czytają dosłownie wszystko i wszędzie.
Traktują to jak obowiązek .
To jest taki ich narkotyk lub uzależnienie jak kto woli
Czytają dosłownie wszystko i wszędzie.
Traktują to jak obowiązek .
To jest taki ich narkotyk lub uzależnienie jak kto woli
To są ludzie którzy stworzyli pewną grupę,która ma za nic innych,oni tylko są po to by komuś dopiec,To można zauważyć szybko,jeżeli jesteś człowiekiem z empatia
@4 135 383bogdan04: Ja akurat szybko takich rozszyfrowuję czego przykładem była pewna pani która mnie wczoraj w nocy zagadwywała .
Po 3 zmienionych zdaniach domyśliłem się jakie ma zamiary i co sobą reprezentuje
Znałem też zakończenie ale prowadziłem dalej rozmowę bo chciałem się przekonać czy mam rację. Nie pomyliłem się
Po 3 zmienionych zdaniach domyśliłem się jakie ma zamiary i co sobą reprezentuje
Znałem też zakończenie ale prowadziłem dalej rozmowę bo chciałem się przekonać czy mam rację. Nie pomyliłem się
@4 135 385bogdan04:
@4 135 385bogdan04: To niby stara gwardia ale nie wszyscy z nich byli w porządku.
Przykładem niech będzie słynna lila którą powiem Ci przez pewien czas lubiłem. Oczywiście lubiłem na swój sposób
Przykładem niech będzie słynna lila którą powiem Ci przez pewien czas lubiłem. Oczywiście lubiłem na swój sposób
Ale co tam było minęło i nie ma co do tego wracać
Niech im się powodzi jak najlepiej
Niech im się powodzi jak najlepiej
@4 135 389bogdan04:
@4 135 389bogdan04: To tego nie wiedziałem bo raczej nie zaglądam nikomu na jego profil
@4 135 389bogdan04: To dużo przeszedłeś i widziałeś
@4 135 394bogdan04: Tak. Zyjemy dalej i bądźmy dla siebie mili i pomocni. W tych trudnych czasach dużo osób tego potrzebuje. I nie bierzemy przykładu ze złych ludzi .
Ide spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
@4 135 395Sebastian_M:
Zgadza się,dobrej nocy
Zgadza się,dobrej nocy
@4 135 379Sebastian_M: sebastian ja tez dzis miałem 2x 2/5 w mini i 4/10 w multika, słabiutko choc byłem tych numerów pewny w multiku tych 4 , jakl nigdy dotafd, szkoda troche ze sam to spartolilem, i zagrałem nie na te tylko 4 numery bo jakbym wysłał te 4/4 to 84zł by wpadło , i było nby na gre atu niestety kasa sie konczy , i niewiadomo kiedy coi znów wiekszego mi wpadnie sorki ze wczesniej nieodpisałem ale pisałes cos ze podawałes numerki do mini rano wiec troszeke cofnełem sobie czata az do rana zeby obadac co podawałes, ja tez w mini trafiłem 41 i16 i obok 38 miałem ale to nic jutro mysle bedzie lepiej
@4 135 397bogdan04: a do tego co pidsałes żjutro beda komentarze do tego co pisaliscie to jest wiecej niz pewne elita takiej konwersacji nie przepuści,, wystarczy wejsc na ich czata i sobie pocztac kto i okim i co pisze, poprostu żenanda i ja to tez ż pozostawiam bez komentarza, ja tu cos napisałem kiedys do maklera, bo wiedziałem ze go tu niema a tam go widziałem, na czacie wiedziałem ze z stąd odszedł, ale niewiedziałem ze dostał tu bana , a,on mnie tam na stronie zaprzyjaznionej skrytykował , i napisał ze znów niewiedzial i uzył pewnego okreslenia w stosunku co do mojej osoby, nie bede tu tgo cytował ale takie zachowanie tej osoby jest niena miejscu, ja naprawde niewiedziałem ze dostał tu bana, kiedys pisał ze odchodzi z stąd ale myślałeem ze żartuje sobie, i ze sie pogniewał tu na wszystkich, a tu kiedy tylko zajrze na 2 czata to makler jest tam i zawsze cos o nas tu komentuje, szkoda ze tak robi, ja go naprawde kiedys polubiłem, i mu wspołczólem ale teraz cóż nmmoge powiedzieć
dobranoc wszystkim
No tak,dzięki Arczi za słuszne spostrzeżenia,jestem na kompie,bo wcześniej pisałem z telefonu i mogę dokładniej to wszystko objaśnić,bardziej szczegółowo rzecz ujmując wyświetlić cały ten galimatias,wiem,że wy trolle będziecie to czytać,ale mnie to ani ziębi ani grzeje,mam to gdzieś
To co tu się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie,osoby zablokowane raptem po trzech dniach dziwnym trafem zostają odblokowane,a ja na odblokowanie musiałem czekać trzy lata,czy czasami nie jest tak, że gdzieś na fejsbukach lub innym portalu nie jest wywierana pewnego rodzaju presja na admina?
Wywiązała się tu pewna grupa,żeby nie powiedzieć klika,która nie pozwala osobom swobodnie piszącym normalnie przekazywać to co myśli,bo zaraz jest atakowana,wiecie jakie osoby mam na myśli,nie muszę ich przytaczać,bo okażę się że to mowa nienawiści,chociaż wiecie,że pod to można wszystko podpiąć,tylko zależy kto o tym decyduje że to mowa nienawiści,także szkoda gadać,miałem nic nie pisać,no ale nie można siedzieć cicho przy takim bezprawiu
To co tu się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie,osoby zablokowane raptem po trzech dniach dziwnym trafem zostają odblokowane,a ja na odblokowanie musiałem czekać trzy lata,czy czasami nie jest tak, że gdzieś na fejsbukach lub innym portalu nie jest wywierana pewnego rodzaju presja na admina?
Wywiązała się tu pewna grupa,żeby nie powiedzieć klika,która nie pozwala osobom swobodnie piszącym normalnie przekazywać to co myśli,bo zaraz jest atakowana,wiecie jakie osoby mam na myśli,nie muszę ich przytaczać,bo okażę się że to mowa nienawiści,chociaż wiecie,że pod to można wszystko podpiąć,tylko zależy kto o tym decyduje że to mowa nienawiści,także szkoda gadać,miałem nic nie pisać,no ale nie można siedzieć cicho przy takim bezprawiu
Jeszcze jedno,jest tu kilka osób które mają też po 6,7,8,9 kont lub więcej i jakoś dziwnym trafem im się nie zamyka kont,a tylko mnie,zgadnijcie czemu?bo jestem niewygodny i piszę to co myślę,donos leci do admina,a admin realizuje to bo mam niby więcej kont,tylko że inni mają też taką ilość,to już admin tego nie bierze pod uwagę i bach mam połowę kont mniej,tak to się robi,ale admin nie bierze tego pod uwagę,że niektóre tu osoby w ogóle tu nie typują tylko siedzą i zakłócają spokój na stronie,o nie tego nie można brać pod uwagę,"no ale panie,ta strona jest po to by typować,a co to kogo,mamy wytyczne,nie bierzemy tego pod uwagę,typowanie niepotrzebne,ważne by ktoś siedział i pisał,a o czym?nie ważne panie,ważne by siedział i pisał"
Takie to mamy zasady,unijne zasady?śmiechu to wszystko warte
Pozdrawiam normalnych
Takie to mamy zasady,unijne zasady?śmiechu to wszystko warte
Pozdrawiam normalnych
No komentować i naśmiewać się,przecież po to tu jesteście,to do sroli,normalnym to nie przeszkodzi że tak piszę,ale srole zrozumieją ,że to do nich
Tu są 2 największe trolle i komentarz krotki kozak w necie p...a w świecie
złapał kozak tatarzyna,a tatarzyn za łeb trzyma,tak to chyba doktor było co nie?
Bogdan nie spinaj sie, jedz na morze odpocznij, a przypadkiem posiedz na plaży i obserwuj czy sie przypadkiem morze nie rozstępuje gdyż Twoi przyjaciele moga ta droga dostac sie do Polski
Sławek ale o jakiej nacji piszesz?bo ja jestem Polakiem,szydów nie trawię
wręcz jestem patriotą,a nawet nacjonalistą,nie mylić z nazistą,bo to dwie rózne rzeczy
@4 135 417lewy:
Witam
eldra typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 110244 i trafił(a) 250 zł

@4 135 419Biedroneczka1977: @4 135 421emerytka 46: miłego dnia
@4 135 419Biedroneczka1977:
dotam
Dopisano losowanie nr 987 000 Keno
Noż kuźwa,żle zapisałem numery do keno przez to wszystko,błąd i wszystko się powtarza,niech to szlag
witam