Wpisy 4 122 328 – 4 122 427
18 marca 2021 10:12 → 18 marca 2021 11:38, 100 wpisów
@4 122 328dotam:
@4 122 324Mulag: ale ja sie niegniewam spoko jest, aco do TSA to spokojnie anóz widelec sie uda, a jak nie to nie ja niegram dzis o te 16 milionów w lotto, co ja bym z taka kasa robil , jakbym wygrał odrazu byłby zawwal i do M1 w alejkach, nie gram o taka kase pozostawiam to innym osobom, dlamnie to za duzo, niechjinni ludzie próbója swojego szczescia i niech wygrywaja, ja sie zadowole mniejsza kwotaw mini lotka, moze jesli tylko cos tam trafie
Temat zastępczy o Sędziach Pokoju -Ziobro robi wykład-a gdie pomysły jak ludzią pomóż bo napewno znów przybedzie bezrobotnych ludzie tracą prace,trzeba jeść,opłaty zrobić-gorzej niż za Komuny,tam si człowiek przynajmniej liczył
Butle kupowałem PROPAN BUTAN już 50 zł
chodzi o 5/5 w mini lotku, tylko to mnie interesuje mi by starczyło teraz trafic choc te 300tys zł wiecej niepotrzeboje a milony pozostawiam innym, grajcie i wygrywajcie
Mini w tej chwili i ta wygrana nie daje już tego co kilka lat wstecz kwota fajna spora gotówka ale nie wystarczy nawet by żyć za to długo niestety to tylko dobry zastrzyk gotówki
Podatek jeszcze 10 % to już żyć z tego nie pracując nie wystarczy za długo kwestia kilku lat i jesteś bez pieniędzy
@4 122 339Wojtt: Teraz masz komune w najgorszym wydaniu,zachwile wyjdziemy z UNI-i bedziemy wyspą Bannanową
Propan Butan-produkt uboczny przy produkcji ropy to skąd cena 50zł za 11kg butle
Nie wyjdziemy ,zle myslisz rzadzacy obecni nie pozwola sobie na to,bo by przestali istniec wtedy
To tylko fajny zastrzyk gotówki jak brakuje do czegoś komuś, jeszcze kilka lat wstecz za wygraną w mini dom mogłem sobie kupić w swoim mieście teraz za to tylko mieszkanie i to takie z niskim standardem
@4 122 344Mulag: Zadzwoń do Obajtak to za 300 tys.kupisz Pałac
Arczi jak sobie nie urobisz ręcami to będziesz miał wygrane nie ma i nie będzie tak się żyje prezesom po kilkanaście tys to oni misja mini 5z5 co miesiąc
Szkoda se cisnienie podnosić jak sie naród nie obudzi to będziemy zaściankiem Europy-
Tak było za po jest teraz nic się nie zmieniło co się zmienia władza swoich obstawiają kolesi
za komuny bylo jakos inaczej kiedys, byla praca wszyscy pracowali niebylo wogole prawie bezrobocia tylko towaru niebylo, teraz jest inaczej, demokracja nastała towaru jest od liku, a niema pracy i kasy aby sobie na wszystko pozwolić co sie tylko chce, i bezrobocie jest najnizsze w polsce w skali całej europy, tak prawia analitycy i rzadzacy tylko niech lepiej tych statystyk nie robia co do całej uni tylko zreobia statystyke tu w naszym kraju, i tu ja porównuja a nie do całej uni europejskiej, iniech licza wszystkie te osoby ktore wyjechały do innych krajów za chlebem, wtedy beda te statystyki ich bezrobocia bardziej realne, iniech biora pod uwage wszystkich ludzi w tych stastystykach, ktorzy sa bezrobotni a nie tylko tych które maja prawo do zasilku, ,wtedy zobacza ile jest na prawde osob bezrobotnych, w tych statystykach nie ma nic prawdy, , bo oni licza tylko osoby z prawem do zasilku a tych co niemaja zadnego prawa do zasilku, to wszystko co ni podaja to jest zaklamanie, nieraz w posredniaku spotykam ludzi ktorzy tutaj sa zarejstrowani jako osoby poszukujace pracy, , a tak wogole to cały c\zas siedza za granica i tam pracuja, a tu widnieja jako osoby poszukujace pracy,, wystarczy trez poptrrzec jakimi samochodami przyjezdzaja na wizyty w PUP,nieraz rozmawiałem z takimi ludzmi na korytarzu, w kolejce, i opowiadali, jak i co robia, tu tylko przyjezdzaja poto aby im ubezpieczenie placili, inic pozatym,
Arczi nie rozumiesz pewnych rzeczy tak ma być jak jest ma się pracować za darmo pistolet pod głowę ewentualnie misja ryżu
Wszyscy pracowali Arczi bo tak było zrobione gospodarka centralnie zarządzana
Jak człowiek pracuje to musi odpowiednio zarabiać i jego praca ceniona,a nie robić tylko na opłaty i jedzenie 21 wiek jest Karwasz
coraz wiekszy dodruk, jak ten funt idzie w gore, az mi szkoda ze nie pracuje
Teraz też są wały gospodarcze w tym nowym ustroju kapitalistycznym to wszystko jest tak bo tak ma być bo tak chcą i kropka skończyła się zwrotka
Witajcie co tu się dzieje ? Do pracy wszyscy A nie pisać co to ma być o tej godzinie na czacie ?
Koniec pisania rękawy podwijac I do pracy a nic narzekać
To są tylko i wyłącznie bezrobotni bez prawa do zasiłku by lepiej brzmiało
@4 122 362Mulag: jak nie ma jak jest
Jak nie ma to znaczy że nie ma pracy proszę nie dyskutować nie i kropka
Ja od piątej na nogach co do pracy muszę jechać a tutaj wolna amerykanka Panowie na czacie piszą
@4 122 352Mulag: ja wszystko rozumie dobrze obserwuje to wszystko od kilkunastu juz lat, wszystko co robia to robia dla siebie, a ludzi, ponizaja, ludzie zapierniczaja nieraz i całe zycie zeby na wszystko im straczało, a oni tam na stolkach nic nierobia dla spolecznosci, od wielu lat tylko ustalaja ustawy ktore maja zniszczyc ludzi, i dlanich u góry maja byc okej, nie dla nas szarych ludzi i biedoty tylko dla panów tam u góry, , popatrzcie co sie tam dzieje wciaz jakies afery , i wychodza teraz ze maja pałace i kase, ciekawe jestem jak zapracowali sobie na takie haciendy i palace, czy wogole kiedykolwiek pobrudzili sobie choc rece jakas robota , podejrzewam ze nie, tylko oszukuja ludzi i kase grabia do siebie, , wystarczy obserwowac , i sie widzi , jak jakie biznesy kreca i ateraz rozne afery wychodza zasciankowe, poprostu szkoda sie denerwowac i wogole o tym pisac tu nigdy w tym kraju dobrze nie bedzie bo niema nato szans, i to prawda niedługo bedzie praca tylko za miske ryzu, jak tak dalej beda robic
No ja też teraz przerwa ma kawe I kanapkę żeby się nie przewrócić
Szykują nowe podatki oni nie nazywają to podatkami tylko danina opłata a co to jak nie podatek czy oni nas mają za idio..
Zrobią jak z prądem najpierw podwyższa ale biednym zwrotu a później cisza i wszyscy będą drożej płacić teraz szykują podatek katastralny najpierw nastawią ludzi przeciw bogatym patrzcie ci mają nieruchomości po trzy czy więcej aha to fajnie niech płacą dla biednych nie rękopesaty będą ale później zrobią dla wszystkich byle było to w odczuciu społecznym akceptowane
@4 122 364Mulag: nie w stystykach PUP nie sa brane pod uwage wogole osoby bez prawa do zasilku,bez świadczeń, o tych osobach sie wogole niewspomina nawet, tylkobrane siapod uwage osoby z prawem do zasiłku, i na podstawie, tych osob poszczegole PUPYz całej pollski podaja jakie jrest bezrobocie w ich rejonie i to pozniej podaja ci analitycyioni to porownuja nie do statystyk tu w polsce i realich tylko w skali całej uni europejskiej, , to nic niema wspolnego tu z nasza rzeczywistoscia, , wiem to doskonale bo kiedys pracowałem w takim urzedzie i wiem jak to wyglada od srodka, , bierze sie pod uwage tylko osoby z prawem do zasilku i świadczeń te co dostaja zasilki dla bezrobotnych czy tez zasilki przedemerytalne ini n sie nielicza ,
Ts spółka skarbu państwa trza kasę bo w budżecie brakuje a politycy muszą się pięknie kąpać kosztem naszym
@4 122 374dotam: wszystko dla Naszego dobra, jeszcze nigdy wygrane nie padały tak często
Jedynie bezrobotni a wyrejestrowano ich z urzędu nie chodzą do urzędu to ci są niebrani
kiedys gdy premierem był jeszcze donaldinio,to mowił ze zlikwiduje wszystkie PUPY bo nic nie robia zeby w polsce zmalało bezrobocie, i faktycznie miał gośc racje, ale biedak niezdazył tego rozwalić bo wyjechał do brukseli, a pupy dalej pozostały i nic nierobia, dla spoleczenstwa szukajacego pracy, i dlatego tak jest, wiekszosc ludzi ktorzy mieli jakies lepsze zdrowie a niemogacy tu znalezc sobie odpowiedniej pracy wyemigrowało za chlebem, z polski, a reszta pozostała i musi teraz wegetować, lub zapierniczac za miske ryzu jak tu co niektótorzy pisza
, a rzad co robi w tym wypadku nic, zpraktycznie, tylko wymuyslaja durne ustawy i srubke przykrecaja corazx bardziej, spoleczenstwu a zeby ludzie snie wszysnali buntu , to zucaja jakies ochlapy na zamkniecie im ust jak np, 13 czy 14 emerytura teraz, jednorazowa, czy tez program, 500+, iinne tam takie, to jest tylko poto aby im przyklaskiwac, ale to kiedys sie skonczy , i narod niewyytrzyma tego ponizania jednych , wzgledem drugich
, a rzad co robi w tym wypadku nic, zpraktycznie, tylko wymuyslaja durne ustawy i srubke przykrecaja corazx bardziej, spoleczenstwu a zeby ludzie snie wszysnali buntu , to zucaja jakies ochlapy na zamkniecie im ust jak np, 13 czy 14 emerytura teraz, jednorazowa, czy tez program, 500+, iinne tam takie, to jest tylko poto aby im przyklaskiwac, ale to kiedys sie skonczy , i narod niewyytrzyma tego ponizania jednych , wzgledem drugich
To jest bardziej złożone sprawa jest tak jak jest i nie jest to przypadek
Obajtek wykupił wschodnie Niemcy mamy przyłączyć do Polski potem Ukraina z lweem i Litwa
Idę spać zarządca mi pozwala bym był wypoczęty dobry sługa niewolnik by służył Panom
Orlen ma tyle kasy ze już brakuje drzew do produkcji banknotów puszcza Bialowieska pod topur
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/skad-parowki-na-stacjach-orlenu-siec-powiazan-w-koncernie-paliwowym/vqqrr1m,79cfc278
ja tez kiedys pracowałem odprowadzałem podatki, jak wszyscy to robia, nagle zachorowałem dobila mnie choroba, stracilem prace jedyne zródło dochodu, od 8 lat jestem zarejstrowany w o posredniaku i owa instytucja nie moze mi znalezc zadnego zaklady niechca ludzi chorych czy z jakimis tam scghoirzeniami przyjmowac, panstwo renty chorobowej tez niechce dac, , a teraz jeszcze w dobie pandemi to tylko na jakis cud chyba trzeba liczyc tylki, choc z tymi cudami jest gorzej, , inikogo nieinteresuje taka osoba, czy ma z czego zyc czy nie, takie teraz nastały czasy, kiedys bylo inaczej bylo o wiele lepiej, podejrzewam ze wiele osob chciało by aby wrócil dawny ustrój komuny, niz to co teraz mamy, ale to juz nigdy nie wroci, tak samo jak i byla partia PO nigdy nie wroci jako rzadzacy
chcesz byc bogaty bierz pozyczke od bociana i wszystko w krypto, bo pozniej bedzie juz za pozno
@4 122 395wizard: tak tak ja nie słucham tych juz durnych reklam, i niewierze w nic z takich rzeczy a rzadzacym juz wogole niewierze, w co mowia dlatego tez nie chodze na wybory od ukonczenia 19roku zycia, bo z tych kandydatów ktorych oni nam na tych plakatach pokazuja to nikogo nieznam, i jak ja mam komus z nich zaufac i go wybrac , nikt z nich niejest godny mojego głosu
ja dopiero wychodze jak bede mial razy 10 pozniej razy 100 pozniej razy 1000 wklad
czyli wygrana w mini mi grozi
czyli wygrana w mini mi grozi
wiesz ze wygraszw mini, piekne uczucie, nawet dla samego zdrowia
gorzej jak sie straci czesc, ale za samo uczucie dla zdrowia warto
zawsze trzeba inwestowac tylko ta czesc ktora mozesz stracic bez problemow finansowych pozniej
witam
ja jeszcze nie stracilem nawet 1 zl, ale tez nie zyskalem, dobry gracz ale nie wybitny
Jutro nie gram... Cocik dziś i może w sobotejak grać... To 3 razy w tygodniu
kiedys słyszałem z ust jednego posła wsejmie ze rzad pomorze wszystkim nikogo niezostawia bez jakiej kolwiek pomocy, i tak na poczatku niby tam w warszawie robili, pozniej niestety to szybko zaniklo, jak zreszta wszystkie inne zeczy obiecane spolecznosci, wtedfy jedyne co weszlo to pomoc tylko dzieciom, i te 500+ , tym sie tylko zajeli a inne sprawy gleboko w powazaniu mieli, pozniej zeby zatkac gebe to wzieli sie za emerytow i rencistów, zeby nieszumieli, zabardzo tez, a gdzie tu u jest pomoc dla osob bezrobotnych bez prawa do swiadczeń, gdzie jest pomoc dla osb najnizej zarabiajacych, czy tez osób chorych, niema, wszystko tco robia toi tylko dla dzieci, inic pozatym, wszystko dzieciom a innym nic, wiec jak mozna zaufac im tam u góry iwierzyc w im co kolwiek, jak tylko co roz wychodza jakies afery z roznymi poslami czy tez obecna wladza, poprostu szkoda gadac na ten tematm i lepiej pomarzyc jedynie o tym aby przezyc z jednego dnia na tdrugi pomarzyc o jakiejas wygranej, to jest tylko realne, ja bym chciał aby w tym kraju bylo lepiej aby kazdy mogł pracowac i zeby niebylo ani jednego człowieka bez pracy, iaby wszystkim zyyło sie lepiej niz jest teraz, anie jak rzadzacy obecnie nam udaja ze buduja szklane domy, ale niestety to wszystko co ja bym chcial sie nigdy niespelni, a dlaczego bo sa inne realia niz te ktore nam przedstawiaja obecni rzadzacy, i trzeba sie z tym pogodzic bo w pojedynke nic niezdziałamy, imozemy sobie tylko porozmawiac otym, inic pozatym
dlatego tez i proponuje niemyslec otym co nam rzadzacy szykuja tylko wyluzowac sie , przestac sie denerwowac na kogokolwieck inaco kolwiek, i zagrac tez od czasu do czasu w gry losowe, jak ilie tam kto woli, i marzyc o czyms przyziemnym bardziej, i takim co mozemy sobie spełnic, a co do marsa jak ktos tu zartobliwie piosał to ja bym wysłal wszystkich rzadzacych tam z sejmuaby tam rzadzili, sie a nie tutaj, tam powni przeniesc siedzibe tez całej uni europejskiej
ale jak to mowia rzadzacy zamiast nam pomagac jak obiecywali to nam wszystko utrudniaja poprzez głupie ustawy, ale musza zapamietac ze karnma wraca zawsze z 10 krotna sila,i wtedy moe to dlanichbyc niedobre, za jakis czas
ale dobra juz koniec z mojej strony tu na te narzekanie i pisanie przejdzmy lepiej do liczb i gry jakiejsc , bo te politykowanie to juz tezstaje sie nudne, i dopoki tu w kraju nie zmieni sie na nic lepszego to szkoda wogole gadac, najwazniejsze teraz w tych czasach to jest tylko zdrowie aby kazdemu dopisywało i zeby mial prace i mogł spełniac swoje cele i marzenia,
trzeba by skoczyc w przyszlosc i zobaczyc co podskoczy inaczej to ciezka sprawa
umieszl iczyc licz na siebie, rzad ci nie da, za duzo ryjkow do wykarmienia
umieszl iczyc licz na siebie, rzad ci nie da, za duzo ryjkow do wykarmienia
@4 122 413wizard: a zeby to sie tak dało zrobic to by bylo git, to prawda ze liczyc zawswze trzeba na siebie rzad jaki rzad , a kto to niby jest? nieznam, tak za duzo ryjków do wykarmiienia,jest, ale na limuzyny i na pokazne bankiety z osmiorniczkami zawsze kasa sie znajdzie co?a dla ludzi niema
W miejscowości Sokołów Podlaski padła wygrana 208 000 zł w zdrapce EKSTRA PENSJA!
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
nie ma pracy,niema chleba i wygranej i mercedesa tez nie bedzie
w domu siedziesz , musisz sie krecic przy korycie jak Nikos Dyzma
bede robil zycie marnowal i kogos dorabial, nie ma zysku to mi sie nie oplaca
Ktoś się pytał co to za praca ze szlachta nie pracuje ??
Cześć
Co robicie ?