Wpisy 4 122 228 – 4 122 327
18 marca 2021 08:51 → 18 marca 2021 10:12, 100 wpisów
@4 122 227Andreas3864: ale conie małe
U mnie pod blokiem jeden grat stoi stuknięty ten co uczestniczył w pościgu
@4 122 229Gosia__77: tak a jaka marka grata
@4 122 230arczibalik73: 

@4 122 230arczibalik73: volzwagen golf roztłuczony cały słaby
@4 122 231Gosia__77: a tam to tak tak to prawda a co maszpod blokiem złomowisko
@4 122 234arczibalik73: nie
@4 122 234arczibalik73: 

@4 122 233Gosia__77:
@4 122 232Andreas3864: ja wiem jaka to jest BMKA moja kolezanka ostatnio takiea sprzedawała tylko ze czarna, troche pojedzili, i zmienili bodajrze na najnowsza skode teraz tych felicji chybaale oni tam maja chyba z 6 aut, to sobie moga zminiac kasy jak lodu to co tam,tacy to pozyja, maz jej a moj kolega cały czas na kontrakcie w dani , pracuje jego ojciec ma kamieniarstwo, tez rodzina ustawiona jest
@4 122 233Gosia__77: no golfiki sa fajne no ale niema to jak mercedes
Miałem Golfa 4 1,6 105 kon,szajs,wieczna dokładka jeszcze trafiłem na mechanika Janusz co sie na wszystkim znał
@4 122 239Gosia__77:
Golf 4 fakt felerny, ja 2 długo jezdzilam
@4 122 240arczibalik73: Bez gwiazdy niema Jazdy
Wstyd w telewizji pokazywac
@4 122 243islandorka30,5: ten akurat silnik 1,6 105 koni, bo np.1,6 102 konie nie do zdarcia
To co teraz w tv. To koszmar, same zboki i durnoty
@4 122 247islandorka30,5: talerz albo kablówka ,bo z TV rządową można dostać ała na głowe
Pewnie ze wszystkim jak trafisz
U mnie sprzęty domowe mają ponad 20 lat i jakby wczoraj kupione, tak samo auto, jak się trafi
U mnie sprzęty domowe mają ponad 20 lat i jakby wczoraj kupione, tak samo auto, jak się trafi
@4 122 249islandorka30,5: teraz robią wszystko na chwile,na zachodzie to tak ,a u nas naród biedny
Andre rządowa nie ma nic do rzeczy na talerzach to samo go... No
@4 122 235Gosia__77: nie no tylko tak zapytałem z tym złomowiskiem, bo kiedys dawniej, pamietam jak byłem jeszcze mały , to jezdziłem, z mama do cioci, do takiego miasta głubczyce to w opolskim bylo, i pamietam ze moj wujek, mial ogrudek przy złomowisku, a raczej zboku tak złomowiska i mial tam klucze do furtki, , pamietam ze jako mały chłopak skladałem tam malucha z roznych gratów, jaka to wtedy byla radocha, kazdy element innegokoloru do malucha pamietam ze złozyłem całe autko, pamietam ile tam bylo tych tablic rejstracyjnych i wrakow samochodów niszczejacych ale porozbijanych, normalnie cmentarzysko aut,pamietam ze złozyłem malucha, a za jakisz czasznoeów poszedłem tam na działke to ktos mi tego malucha rozwalil i znoów od nowa go skladałem
@4 122 251islandorka30,5: tylko ci na innych kanałach nikt nie wcisk kitu ze czarne jest białe
@4 122 252arczibalik73: mercedesy beczki popularne 1mln kilometrów ludzie przejezdzili,a teraz mercedes wkłada silniki Peugota,BMW,bo to taniej większy zysk dla koncernu
Renault tez wymienia sie silnikamiz Mercedesem bo schodzą zkosztów
@4 122 252arczibalik73: kolega miał mercedesa beczke to jeżdził na oleju rzepakowym po Frytkach,oczywiście disel
@4 122 244Andreas3864: tak to prawda, nie no mojim marzeniem jest miec mercedesa ale to tylko jest marzenie,, imoze sie spełnic lub nie, narazie to mam z mercedesa tylko bryloczek do klucza i 2 miniaturki mercedsów w formie resoraków mercedesa slk cabrio koloru srebrnego i mercedesa c coupe 200 cos takiego jak tu te zdiecia

No to nie śmieszne.. Ale kumpel miał golfa 2 1,6 ropa... Oj jak olej rzepakowy był tańszy od ropy.. I jechał.. Same frytki.. Ale też nie każdy się nadawał... nowe silniki raczej by padły..
i tu te cabrrio slk@4 122 258arczibalik73: Mercedes W123 280CE-nie do zdarcia był

@4 122 262tomi77: Najgorsze były 190E-gniły na potęge
Zrobię foto jak będę... Stara beczka... Ale już sama rama... i reszta blach
a ten , coupe jest czarny, ale tarez chciałbym miec albo clasy a, c limuzyne lub juz tych takich bardziej terenowych , ale pomarzyc dobra zecz
4 122 261. Andreas3864 tak wiem , te starsze mercedesy tak były długowieczne i bardziej zywotne ,
4 122 261. Andreas3864 tak wiem , te starsze mercedesy tak były długowieczne i bardziej zywotne ,
I po co jak się nie ma prawa jazdy najpierw prawko Arczi trza mieć, smutne czasy na stały znów trzeba walczyć o wolność w Polsce, miska ryżu lub za darmo pracowanie się szykuje 20 marca każdy powinien być Warszawie i walczyć o ten kraj ostatnia szansa
4 122 266. Mulag jak bedzie stac na mercedesa to i prawko sie zrobi, narazie to tylko sa marzenia, a wiesz jeszcze morze sobie znajde jakas fajna kobitke i ona bedzie miało prawko a ja mercedesa, to sie jeszcze zobaczy, narazie sa to tylko marzenia
E... Wcale nie.. U mnie babka jeździła bez prawka... Póki do sklepu nie wjechała.. Zresztą wejdźcie na Września radio?
@4 122 266Mulag: Policja opłacana jak na Białorusi biją pałami jak leci
Pokaże wam jeśli gość pozwoli fotę walnąć... Okularnik rok 1997 2,7 benzyna gaz.. Biały... Zero rdzy.. Kupił od teścia a teść od jakiegoś profesora z Pyrlandii... No jest piękny aż się dziwię.. Hak go tak utrzymali...
Najpierw biorą się za tych wysoko postawionych czyszczą sądownictwo policje i nie tylko to nie jest do końca Polska policja na końcu przyjdą po szaraków zwykłych
@4 122 268tomi77: 6 samochód już zdzieram koło 800tys najeżdziłem do tej pory.
Madzia 3 kolega na 2005 sama rdza... Choć środek jak z fabryki... Zresztą deska fajna..
@4 122 272Mulag: Najgorsze jest to że pieniądze dla ludzi pomoc z Uni chcą zachapać dla siebi,nikomu nie pomagaja poza rydzykiem
@4 122 272Mulag: Polska Rządowo Demokratyczna jak na Węgrzech
Mówili ford gówno wirt... Ale brat na przepchnięcie przed kupnem czegoś kilkuletniego kupił mondeo 1 kasta 1,8 120... Był z gazem... Przebieg tylko 350000 tys rok 1998...epoka kamienia... Ale jeździłem tym do szkoły jego pociechy woziłem... Skrzynia ja masełko... Tak lekka chodziły i hamulce jak brzytwy... Chyba ktoś dbal
@4 122 277tomi77: Ford gówno wort Fiat to jego brat,----Nic na F
ja tam wymagajacy to nie jestem co do samochodów ale na poczatek taki by mi styknol classe A

lub taki gla

@4 122 279arczibalik73: Musiał byś 16 wygrać żeby to utrzymać OC AC-z 15tys conajmniej
jak nie 30tysiaków
no w drodze juz wyjatku tez mógł by być taki juz najnowszy
za jedyne 3 miliony euro
za jedyne 3 miliony euro@4 122 280arczibalik73: Dyzio Marzyciel
@4 122 283arczibalik73: Od razu by ci skroili za wschodnią granice
@4 122 281Andreas3864: a tak tak wtedy by trzeba bylo wygrac te 16 mil w lotto zeby cos takiego jak wyzej kupic na tego juz nizej to y te 16 milonow zł polskich bylo by za mało bo kosztuje 3 miliony euro
@4 122 283arczibalik73: nigdzie bys tym niewyjechał bo drogi w Polsce nie te na takie auta
@4 122 283arczibalik73: głaskanie karoserii w garazu by ci pozostało
jak tam lotto milionery , multifiasko przejmuje keno?
Gratulujemy wygranej w wysokości 42.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 18.03.2021 09:34
Gratulujemy wygranej w wysokości 42.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 18.03.2021 09:34
Kupony namalowane teraz TS musi zgadnąc co skresliłem
@4 122 287Andreas3864: tak ale to tylko sa marzenia scietej głowy, mi sie duzo podoba wersji mercedesa ale jak mowie , jak na poczatek to taki przyziemny clasa A lub GLA, tamten to juz jest kosmos i jak mowisz nie na polskie drogi, i nie na pollska kieszeń tez mi sie podobaja np

@4 122 288Andreas3864: o tak tak
arczibalik73
przy twoich poborach to nie starczyło by ci
na paliwo na miesiąc jazdy
przy twoich poborach to nie starczyło by ci
na paliwo na miesiąc jazdy
@4 122 293arczibalik73: mnie się marzy podróż na Marsa
nigdy nie miałem samochodu na pokaz
mam zawsze samochody na aktualne potrzeby
aktualnie 2
mam zawsze samochody na aktualne potrzeby
aktualnie 2
@4 122 277tomi77: mi z fordów to sie jedynie podobaja 2 odele to jest ford fiesta i i ford kuga 

i ford kuga
wersji starszej nie tej juz nowszej
wersji starszej nie tej juz nowszej@4 122 298arczibalik73: aleś nakupwał tych bryczek to chyba za wygrane
ale i tak mojego zlotego bmwu nie zamienie na nic, no chyba ze jakies bmw
@4 122 302wizard: mnie w tym roku na lato kupi praca bmw7
wczoraj przejechalem 1 raz od domu do domu na kole 10 km, rowery hulajki? to zlom
@4 122 294emeryt: nie no teraz w obecnym czasie to tak , ale jak mowie moim marzeniem jest miec taki samochód jak mercedes ja przecierz nie mowie ze zaraz cos takiego kupuje, , na dzien dzisiejszy to mi mi pozostaja tylko miniatury mercedesóww skali 1,;22 o bryloczek z mercedesa no ale jakbym kiedys tam wygrał powidzmy cos w mini lotka juz takie wieekszego i straczyło by moze zycia to moze e sobie kupie takiego mercedesa choc klasy A , ale jesli starczy mi zycia i wygram cos to moze takiego clasyA sobie kupie , wtedy juz moze beda tańsze jak teraz , ale jak mówie pomarzyć dobra zecz, ktpo nie marzy ten niezyje
@4 122 307arczibalik73: dobra praca rok czasu i masz dobre auto, lotto to ci da ale po kieszeni
@4 122 310wizard:
te nowe merce krotkie sportowe to ladnie wygladaja ale mnie nie stac
Mnie mercedesy nie kręcą jak piszesz auta dla dziadków mi przypominają
@4 122 313dotam:
@4 122 316dotam:
@4 122 308wizard: no tak fajne byly te mewrcedesy kiedys tez te c180, teraz to juz chyba w muzeum w stuttgarcie tylko sa pokazywane co, noi niektuzi kolekcjonerzy jeszcze posiadaja, no ja załepka to korenspodowałem z firma mercedesa w stuttgarcie zawsze co roku wysyłali mi katalogi i prospekty, tych ich aut, dlatego od małego juz chlopca zakochałem sie w tej marce autai tak mi pozostało do dzisiaj grunt to miec jakies marzenia, co do innych samochodów to tez mi sie podobaja ale, na 1 miejscu zawsze stawiam mercedesa, no kazdy cos tam woli innego, ija sie z tym tez i zgadzam, te stare mercedsy moze i kojarza sie z dziadkami, ale czy te juz nowsze tez? raczej chyba nie co
poszlem na autohandel spodobal mi sie wzialem bez ogladania
pozniej sie okazalo ze mial klimatyzacje w podlodze
pozniej sie okazalo ze mial klimatyzacje w podlodze
@4 122 309GTV: tak ale za granica polski to chyba tylko bo tu w polsce jedynie to mozesz sie dorobic jedynie innego wózka, a co do lotto to prawda no chyba ze bedziesz miał dzis takiego farta ze trafisz te 16mil, w lotto to wtedy szybciej spełnisz swoje marzenia, ja mam takie marzenia bardziej przyziemne niz jak ktos tu pisał ze chce leciec na marsa, zreszta ile tego zycia jeszcze zostało, jak w okolo tyle teraz ludzi odchodzi, przez ta pandemie, codzienie ktos ze znajomych umierai to w coraz młodszym wieku
4 122 320. wizard noto fest jak wziłeś auto w ciemno, to niezle ze wogole miał klimatyzacje,
@4 122 324Mulag: