Wpisy 4 118 534 – 4 118 633
14 marca 2021 10:29 → 14 marca 2021 11:53, 100 wpisów
@4 118 533Bolo22: jakoś się boję muszę mieć laptop
@4 118 532waldus: nie lubię boysa
@4 118 534Biedroneczka1977:
Witam wszystkich
Dziś niedziela to nie gramy. Dziś wychodzimy na spacer , rower ,hulajnogę i biegamy
Jeden dzień spokojnie spędzamy z dziewczyną, żoną , mężem, chlopakiem lub psem czy kotem
@4 118 539Sebastian_M:
A gdzie rybka
A gdzie rybka
@4 118 540191979: Aniu witaj
@4 118 537Sebastian_M:
@4 118 538Sebastian_M: wczoraj wygrałeś to dziś odpuszczasz
@4 118 539Sebastian_M: Ty to jak jakiś przywódca Amiszów,przewodnik ,itp
@4 118 542Bolo22:
@4 118 538Sebastian_M: hulajnoge
@4 118 543Bolo22: W niedzielę nie gramy
Taka jest zasada
Taka jest zasada
@4 118 543Bolo22: Nie można łamać zasad
No chyba że są liczby których jesteśmy pewni wtedy jest wyjątek
No chyba że są liczby których jesteśmy pewni wtedy jest wyjątek
Dzisiaj zagram w bukmacherkę
@4 118 553dotam: Tobie się tylko wydaje ?
To już nie mam więcej pytań
To już nie mam więcej pytań
@4 118 554Robal_36: A Ty co szukasz zadymy ?
Jak jest spokojnie to siedzisz i spędzisz czat. Jak coś się D,ieje natychmiast przebywasz
Człowieku wyjdź na świeże powietrze to Ci przejdzie . I zdrowie sobie Poprawisz o samopoczucie
Jak jest spokojnie to siedzisz i spędzisz czat. Jak coś się D,ieje natychmiast przebywasz
Człowieku wyjdź na świeże powietrze to Ci przejdzie . I zdrowie sobie Poprawisz o samopoczucie
Dotam
Dowódca zidentyfikowanego włoskojęzycznego obiektu latającego, powołany do życia przez Krzysztofa z misją wykurzenia wkurzającej ludzi jociuchny, wiem, bo mi ludzie esemesy piszą
Dowódca zidentyfikowanego włoskojęzycznego obiektu latającego, powołany do życia przez Krzysztofa z misją wykurzenia wkurzającej ludzi jociuchny, wiem, bo mi ludzie esemesy piszą
Wpadają jak muchy na pogrzeb . Jeszcze jednej tu brakuje
@4 118 560Robal_36:
Zajmij się w życiu czymś pożytecznym a nie wciskasz się z butami w życie innych osób
I nie rób tu zadymy bo codziennie kogoś prowokujesz. Myslisz że tego nikt nie widzi ?
Zajmij się w życiu czymś pożytecznym a nie wciskasz się z butami w życie innych osób
I nie rób tu zadymy bo codziennie kogoś prowokujesz. Myslisz że tego nikt nie widzi ?
@4 118 562triset: Sikoreczka uciekła to nerwy ?
@4 118 565Angierski:
Dziś gram w końcu w buka
Dziś gram w końcu w buka
@4 118 560Robal_36:
@4 118 565Angierski: A Tobie jak idzie ?
Każdy widzi, co chce zobaczyć
możesz udawać życzliwego ile tylko chcesz, jednak
nie każdy się da nabrać
możesz udawać życzliwego ile tylko chcesz, jednak
nie każdy się da nabrać
Wszystkich witam i o zdrowie pytam ,czy wiecie co słychać u Arczibalik , dawno się nie odzywał,
R 36 lepiej ominąć to co leży na ziemi niż wdepnąć i przyprowadzić do domu,tak do niego podchodzę
@4 118 574jchojnacki: witaj
Arczi był wczoraj
Arczi był wczoraj
@4 118 574jchojnacki: W nocy też był. Pokazał zdjęcie fajnego laptopa
Tris
tiaaaaa, od pierwszych wpisów widać było szczerość intencji, szeryfa , i wychodziło... tylko
nikt nic nie czyta...
tiaaaaa, od pierwszych wpisów widać było szczerość intencji, szeryfa , i wychodziło... tylko
nikt nic nie czyta...
ZygmuntSkala typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 982882 i trafił(a) 2500 zł
Ten tydzień co się zacznie... Muszę z głową chłodna zagrać... bez multi
4 118 577. Sebastian_M witaj przyjacielu mam pytanie czy dzisiaj jest niedziela handlowa czy nie?
Ula Radwanka.. Julia Hatouka.. Kazyn final.. 1?1 set decydujący.. Dobre meczysko
witam wszystkich na czacie
@4 118 584arczibalik73: niedziela handlowa 28 marzec dziś jest wolna niedziela
4 118 587. Gosia__77 witaj dziekuje za odpowiedz szybka, czyli zero zakupów czyli do jutra jakos musimy przezyć
@4 118 589arczibalik73: leś się obudził
Żabki czynne są u mnie
Żabki czynne są u mnie
Totolotek... Pokazuje se... Nic nie daje kupa kuponów... Trza mieć farta i tyle...
Czy jest wedrus ? mam zestaw do spr . 4 11 22 52 58 79
@4 118 593Gosia__77: Gosia rzuć okiem na moje liczby bo nie wiem czy z domu wychodzić ? Do żabki zabi skok
@4 118 594Biedroneczka1977: prognoza 1-4/6
Witajcie
@4 118 595Biedroneczka1977: nie sprawdzam biedronko bo się na tym nie znam
4 118 591. Gosia__77 nie to nie tak, od tygodnia lezałem niebyłem w stanie nigdzie wyjsc do sklepu, , zle sie czólem i niezrobiłem zakupów, , i dlatego tak wyszło jedynie co wczesniej kupilem chleb jeszcze w ubiegłym tygodniu, ale chleb mam w zamrazarce, i masło tez kupilem 3 kostki pomidory cebule czosnek, ale nie kupilem zadnych wedlin to przez tydzie juz wszystko zeszło niestety, dzisiaj sie troche lepiej czuje to mysle podejde i cos kupie, no ale jak jest niedziela niechandlowa noto nic nie zrobie , w mojej miejscowosci niema takich sklepów jakjk żabka bo to jest mała miejscowosc umnie to z takich wiekszych dyskontów to jest biedronka , i dino, oraz oskar, ale one niesa otwarte zawsze na okretke nawet kolektura jest otwarta od 10 do 14 tylko, w duzych zas miastach takich jak juz wałbrzych, wrocław , czy innych, umnie w bloku mieszka 75 rodzin ale teraz podczas tej pandemi sasiedzi unikaja sasiadów, tak ze nikt tu nikkomu niepomoze bo ludzie jedni uciekaja przed drugimi
Witam Arczibalik jak tam twojej zdrówko ostatnio coś nazekales,
W niedzielę trzeba koniecznie zagrać,więc czas ruszyć do kolektury.
@4 118 604emerytka 46:
@4 118 602arczibalik73:
Dobrze że jesteś bo chciałem Ci coś powiedzieć
Dobrze że jesteś bo chciałem Ci coś powiedzieć
@4 118 602arczibalik73: coś wymyślisz jak jest chleb masło to przeżyjesz
@4 118 602arczibalik73:
Powiedz jeszcze jak z tą kobietą. Dopuściła sobie ?
Powiedz jeszcze jak z tą kobietą. Dopuściła sobie ?
@4 118 599Gosia__77:
@4 118 586arczibalik73:
@4 118 602arczibalik73: Ty powinieneś sobie kobiete znaleźć bo inaczej nie przeżyjesz
4 118 603. jchojnacki witaj n no róznie jest, z tym zdrowiem jestem, astmatykiem, alergikiem i cukrzykiem, , ii jeszcze tam sa inne chooroby wspolistniejace które niestety sie razem doo kupy zbieraja i atakuja, teraz od tygodnia niechodziłem, mrowiały i mdlały mi nogi palce u nóg, bolała mnie strasznie watroba, i w cały czas było mi zimno, [pomimo ze w domu bylo napalone w piecu bo to moglem jeszczezrobic a mi bylo bardzo zimno, i rece miałem jakbym z lodu wyciagnol, dzisiaj czyje sie o wiele lepiej niz te kilkA dni do tyłu , dziaj juz mnie tak nogi niebola i niedretwiejai to jest na wielki plus watroba juz tez nie boli,jeszcze jest mi troiche zimno, no ale coz jakos ujdzie i trzeba to wytrzymać, ja aklkoholu niepije wogole wiec nie moge sie w twen sposób np. rozgrzac jak inni
Emerytka 46 witam co proponujesz do multi ja cholera nie mam ręki do liczb dlatego lipy nie podaję,
@4 118 612arczibalik73: arczibalik jak mama się czuje?
Arczi to masz problemy z krążeniem lekarz potrzebny wątroba Ciebie boli bo cukier masz wysoki i tak wszystko razem
@4 118 612arczibalik73: moze masz cos z kregoslupem i brak magnezu
My tu wszyscy lekarze ona zielonej ale Tobie prawdziwy lekarz potrzebny
@4 118 617Biedroneczka1977:
Cukrzyca to podstępna choroba niszczy wszystkie organy
@4 118 619Biedroneczka1977:
@4 118 621Gosia__77: tez kiedys mi palce dretwialy i skurcze i pobralem kilka dni ten magnez i jest teraz ok
4 118 608. Sebastian_M jesli chodzi o ta kobiete co mnie sledzila tynm samochodem, to sobie chyba odpusciła, , ostatnio rozmawiałem , ztakim znajomym, no sasiadem tu odemnie starszym gosciem,którey tez gra w multika i tu zemna i on mi tez mowil ze ta babka go kilka razy zaczepiałas i mowiła to samo do niego co domnie on jej grzecznie kazal sie od niego odpierd... i bo kiedys zrobi jej krzywde i ze ma zone a przyzwoitki nie potrzebuje, ,ona widziała ze ja z nim kiedtys szedłem i rozmawiałem, wracajac z kolektury, i od tamtego czasu babka nie łazi ani niejezdzi za mna, rozmawiałem tez z kolezanka obok z bramy i ona tez mowila mi ze ta kobieta ma zryty beret jakis, ludzie jej unikaja poprostu
I mini na wieczor jest moje tylko wyslac jeszcze. GOSIA moge teraz dlugopisu Ci porzyczyc
@4 118 623Bolo22: mi to kardiolog przepisał
Ja wyszukac w mecie jakiegos testera liczb czy cos podobnego bo szukam i lipa
@4 118 625Bolo22:
jchojnacki
Wezmę z chybika
Wezmę z chybika
@4 118 627Bolo22: tylko na multipasko
@4 118 627Bolo22: wchodzisz na zielonej w narzędzia i masz tam tester liczb
@4 118 631Bolo22: masz znalazłeś ?