Wpisy 411 207 – 411 306
23 lipca 2011 15:43 → 23 lipca 2011 17:13, 100 wpisów
colę to do obiadu najlepiej a nie tak samą bo cola musi mieć co trawić 

najlepiej widać efekt, jak coś naprawdę jest zardzewiałe i poleje się colą
friend7 ja najwięcej w zdrapce wygrałem 50 złotych kilka razy 20 złotych 15 złotych 10 złotych i niższe
w xingo
andromeda za dużo pepsi lub coca coli to błonę w jelitach szkodzi
gała cześć

multi multi plus 1984 ale ja tak dawno nie piłam ze dziś mnie naszło na cole nic mi nie będzie

andromeda no dobra

idę na świeże powietrze i dać oczom odpocząć 
andro no ja nie wątpię że Ty lubisz
multi multi plus 1984

amour

andro no ja nie wątpię że Ty lubisz
multi multi plus 1984

amour

witam szanowne państwo

andro...

jak tam lotto dziś jakieś propozycje

lotto7 życzę wysokich wygranych i miłego popołudnia to cześć 
do poklikania

do poklikania
witam profesor1980

lotto na dziś 2,7,21,33,38,40
witam

zestawy lotto z mojego zeszytu 5,19,20,22,23,28....3,16,27,32,35,49....12,25,27,31,41,42....1,29,32,33,34,44....2,11,25,33,41,45.....1,7,23,24,30,46....33,39,40,41,43,46

Mag.. .
W zapisie liczbowym zrobilas blad.. .
W zapisie liczbowym zrobilas blad.. .
13,23,27,28,40,41 8,12,14,21,25,36 

no dobra na mnie już też czas życzę wysokich wygranych cześć wszystkim do poklikania

jedynie co można policzyć to statystykę czyli które liczby wypadały najczęściej a czy to coś da?
nie
wiem, że kiedyś liczyli algorytmy były nawet jakieś systemy skuteczne ale też nie wiadomo, jak to do końca było
każdy kto wygra zaraz mówi, że sam liczył, albo nic nie mówi, tylko ucieka

a angli wygrali ponad 700 mln zl i swiatu sie pokazali u nas ktos wygra tylko 100 k i bardzo cicho siedzi 

dobra uciekam do wieczora

to sie tylko tak gracza wydaje ale prawda inna w mm mozna latwiej wygrac ale mniejsze kwoty
Mag.. .
Nalezalo podstawic inne liczby.. .
Nalezalo podstawic inne liczby.. .
tak ale multi multi musi mieć algorytm co 4,5 lub co 5, żeby wylosowało każdą liczbę z przedziału dziesiątek 0-80
a kto z was gra regularnie w lotto i trafia nie móie 6/6 czy 5/6 ale 4 chociaż raz miał?
ja lotto porzuciłem raz na zawsze już dawno temu bo w lotto naserio trzeba mase kasy wydać, żeby ugrać przyzwoity wynik
amour, w multilotku jest przedzial 1-80 a nie jak pisales 0-80
Witam WasWszystkich ciepło z powarszawskiej miejscowości
http://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_hyA

http://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_hyA
Na sucho amour Witam Cię ale w jednym zestawie miałem 8/20 podanym na stronie .Myślę że w nim coś można byłoby wyciągnąć.Tylko nie zagrałem
No i patrzę że jest 7/10 i pochodnych czyli 6/10 przepadło niestety teraz mam wgląd do systemów
Amour.
Zapomniales, ze w grach liczbowych potrzebne jest szczescie. Osoba, ktora wygrala w Eromilionach wyslala TYLKO JEDEN zaklad.. .
Zapomniales, ze w grach liczbowych potrzebne jest szczescie. Osoba, ktora wygrala w Eromilionach wyslala TYLKO JEDEN zaklad.. .
no wiadomo, ale jak ktoś ma dobre wyliczenia to też może trafić za jeden zakład
Wn zgadzam się z Tobą z 100% ale aby sobie pomóc ktoś wymyślił systemy do tego skrócone aby skrócić koszta wpadło jak mówiłęm 8 liczb w systemie skróconym wpadło 7/10 ale nie zagram
Amour.
W lotto ze wszystkich mozliwych kombinacji ..........97.5% to sa kombinacje przegrane. Wszystkich mozliwych zakladow w ktorych mozna wygrac jest tylko .........okolo 340 000.
W lotto ze wszystkich mozliwych kombinacji ..........97.5% to sa kombinacje przegrane. Wszystkich mozliwych zakladow w ktorych mozna wygrac jest tylko .........okolo 340 000.
ciekawe czy ktoś wpadł na to, żeby postawić na 4 liczby koło siebie
nie do końca Wn jeżeli wiemy, że na 100% maszyna losuje minimum 2 liczby z każdej 10, czasami 3 ,4 a nawet 5 to już jest pewien system
http://www.youtube.com/watch?v=mh8MIp2FOhc&feature=relmfu
amour masz rację ale popatrz dziś po raz 2 z rzędu o godz 14:00 nie padła żadna liczba z przedziału 51-60,a wcześniej czegoś takiego w tym miesiącu nie było w tym segmencie
amour masz rację ale popatrz dziś po raz 2 z rzędu o godz 14:00 nie padła żadna liczba z przedziału 51-60,a wcześniej czegoś takiego w tym miesiącu nie było w tym segmencie
np zobaczcie, że przeważnie nie zawsze ale często jest 2,3 lub 4 w losowaniu
No i tu jest klops bo czasami zdarza się tak że jest to kilka losowań po rząd
Nie czytacie co ja pisze- ja pisze o lotto 6/49 ,a nie o MM.
lotto mówiłem Ci Wn to jest tak jak przepowiadac pogodę, ale pogodę prędzej przepowiesz bo masz jakieś wskazówki