Wpisy 4 105 113 – 4 105 212
28 lutego 2021 17:12 → 28 lutego 2021 18:18, 100 wpisów
Ostatnio odbywa się szczucie w "białych rękawiczkach",żeby sobie rączek nie pobrudzić.
Też zastosuję tę metodę .
Też zastosuję tę metodę .
@4 105 098doktor2p: atak na jakąś osobę poprzez stronę jest jednocześnie atakiem na stronę i stronie zawsze dzieje się wtedy krzywda ... po co mi tu takie przepychanki i niechciane treści.
@4 105 114Pasko:
@4 105 114Pasko: Pytanie do Doktoramax/K333 i Madras
Doktormax
A może dla wszy stkich ? Spacja jest przez przypadek? A może jednak specjalnie?
To są twoje wpisy.
A może dla wszy stkich ? Spacja jest przez przypadek? A może jednak specjalnie?
To są twoje wpisy.
Daremny trud.
pilka nozna wchodzi slabo
koszykowka tez
najlepiej wchodzi hokej i siatkowka z kursami 1,5 - 1,7
koszykowka tez
najlepiej wchodzi hokej i siatkowka z kursami 1,5 - 1,7
@4 105 055AlbinLotto: raczej 10/10 ... tam nie będzie pisać na czacie za co to. Tyle, że inni pewnie skomentowali. Jak pamiętam to raczej 10/10.
4 105 111. emerytka 46 dzieki za odpowiedz a jeszcze odniose sie do tego co wyzej napisałas ze jestes nieraz przez kogos atakowana, to fakt faktem, ale dobrze by bylo abys TY np nie atakowała kogos czyms wtedy ta osoba tez i niebedzie atakowała CIEBIE mam tu na mysli kolege sebastiana M,z którym czesto sie niemogliscie dogadac, szkoda ze wasze relacje tu na czacie sa takie słabe
@4 105 124arczibalik73: dawaj nr wpisu gdzie emi go atakuje
4 105 111. emerytka 46 nie atakuj sama nikogo nikt nie bedzie atakował Ciebie proste i logiczne
@4 105 126arczibalik73: wpisy
4 105 125. triset musiałbym sie cofnac kilka lat do tyłu a niechce mi sie tego szukac, , rozumisz?
ja wiem dobrze ze relacje emerytki 46 z kolega sebastianem nigdy niebyły z byt dobre,
ja wiem dobrze ze relacje emerytki 46 z kolega sebastianem nigdy niebyły z byt dobre,
@4 105 128arczibalik73: dziękuję za odpowiedź,miłego wieczoru
Pasko tak raczej to bedzie 10/10
W gierce ZNACZKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
arczibalik73
To fakt-nie były i nie będą.Poszukaj może wpisy SebastianaM.
To fakt-nie były i nie będą.Poszukaj może wpisy SebastianaM.
doktor
Pasko patrzy innymi kategoriami, nie zauważy podtekstu "brałby Jolkę za żonę", "pyrantelum" itd itd
w pogoni za "nowymi" uczestnikami, ma "wywalone" na starych, i na poziomy wszelakie, bo no cóż - idotyczne obrazki, bełkotanie i durne wpisy o wygranych - Kazia, Stasia, Stefki, Jóźka i Kryśki...
Pozdrawiam prawie wszystkich
/bo niektórych - nie pozdrawiam, chohsztapletów, czy naganiaczy na szemrane zbiórki choćby toż to powinno być oczywiste /
Pasko patrzy innymi kategoriami, nie zauważy podtekstu "brałby Jolkę za żonę", "pyrantelum" itd itd
w pogoni za "nowymi" uczestnikami, ma "wywalone" na starych, i na poziomy wszelakie, bo no cóż - idotyczne obrazki, bełkotanie i durne wpisy o wygranych - Kazia, Stasia, Stefki, Jóźka i Kryśki...
Pozdrawiam prawie wszystkich
/bo niektórych - nie pozdrawiam, chohsztapletów, czy naganiaczy na szemrane zbiórki choćby toż to powinno być oczywiste /
Idę stąd tu atakują w białych rękawiczkach bokserskich co ? Będzie jak maczety wyciągną
Pasko.
Nie mów,że się nie da wpisać 3 moich nicków.
Kiedyś,już dawno dawno temu wypisałeś na czacie nicki pewnej osoby.
Da się ?
Nie mów,że się nie da wpisać 3 moich nicków.
Kiedyś,już dawno dawno temu wypisałeś na czacie nicki pewnej osoby.
Da się ?
Już nie ma tej osoby na czacie,dlatego nie napiszę o kogo chodzi.
@4 105 134Robal_36:
R 36 a ile taka osoba zarabia,1 grosz od wpisy i tak 150 dziennie x 3
Robal_36>>> nie bylo dnia ostatnio praktycznie nie gram ale niebawem wezmę się trochę za grę
4 105 129. triset ja uwazam ze to co było kiedys juz sie przedawnilo dawno, teraz jest teraz, ludziom nieraz trzeba wybaczyc i ich ulomnosci i słowa które kiedys miedzy soba wymieniali, ludzie szanujcie sie bo zycie jest krótkie.
Emerytko 46 ja nic niebede teraz szukał i dochodził jak i co tam kiedys było, bo mi to nie jest do niczego potrzebne, Tobie tez nie jest do niczego potrzebne, sama wiesz jak było, ja zawsze powtarzam ze jesli sie ktos z kims nielubi ktos kogos nie szanuje to najlepiej niewchodzic sobie w droge wzajemnie,i tyle w tym temacie, ja tu na czacie wszystkich szanuje pomimo ze niektórzy mnie uwarzaja moze i za swojego wroga jak np, gryks76 obecny mewa,czy emerytka46, ja waszym wrogiem nigdy niebyłem i nie jestem, zebysmy sie dobrze zrozumieli,adwokatem sebastiana tez niejestem, jak to tu ktos na czacie mi czesto lub jemu tez insynułował poprostu jestesmy dobrymi znajomymi , kolegami, i tyle tylko, dobrze sie z soba dogadujemy,moxze nawet lepiej jak tu niektóre inne nikcki, wspolnie razem wspołpracujemy, nawet przy typowaniu liczb,do danych gier losowych, i niechcemy tu miec wrogów tez, nie lubimy jak ktos z nas drwi inas szykanuje w jakis tam sposób, jesli my tez tego nierobimy w druga strone, a tak niestety nieraz tu jest ze ktos sie zaraz domnie czy doo sebastiana czegos czepia, jest tu duzo ludzi tzw zawistnych, bardzo, ktore draza niepotrzebnie nieraz jakis temat, zeby cos sie tu na czacie działo, inni zas podłapia cos i atakuja innych, ai tak na okretke jedni tu wchodza troche poczytaja i odchodza zaraz , dlaczego tak jest, czy niemozna tu mnormalnie w spokoju popisac z kims tylko zawsze jakies awantury musza byc, poco to i komu potrzebne jest i do czego pytam? ja sie wcale niedziwie niektórym ze z stad odchodzac jak np. czytaja np. takie kłotnie jakis tu 2 nicków,nikt niechce w tym brac udziału
Emerytko 46 ja nic niebede teraz szukał i dochodził jak i co tam kiedys było, bo mi to nie jest do niczego potrzebne, Tobie tez nie jest do niczego potrzebne, sama wiesz jak było, ja zawsze powtarzam ze jesli sie ktos z kims nielubi ktos kogos nie szanuje to najlepiej niewchodzic sobie w droge wzajemnie,i tyle w tym temacie, ja tu na czacie wszystkich szanuje pomimo ze niektórzy mnie uwarzaja moze i za swojego wroga jak np, gryks76 obecny mewa,czy emerytka46, ja waszym wrogiem nigdy niebyłem i nie jestem, zebysmy sie dobrze zrozumieli,adwokatem sebastiana tez niejestem, jak to tu ktos na czacie mi czesto lub jemu tez insynułował poprostu jestesmy dobrymi znajomymi , kolegami, i tyle tylko, dobrze sie z soba dogadujemy,moxze nawet lepiej jak tu niektóre inne nikcki, wspolnie razem wspołpracujemy, nawet przy typowaniu liczb,do danych gier losowych, i niechcemy tu miec wrogów tez, nie lubimy jak ktos z nas drwi inas szykanuje w jakis tam sposób, jesli my tez tego nierobimy w druga strone, a tak niestety nieraz tu jest ze ktos sie zaraz domnie czy doo sebastiana czegos czepia, jest tu duzo ludzi tzw zawistnych, bardzo, ktore draza niepotrzebnie nieraz jakis temat, zeby cos sie tu na czacie działo, inni zas podłapia cos i atakuja innych, ai tak na okretke jedni tu wchodza troche poczytaja i odchodza zaraz , dlaczego tak jest, czy niemozna tu mnormalnie w spokoju popisac z kims tylko zawsze jakies awantury musza byc, poco to i komu potrzebne jest i do czego pytam? ja sie wcale niedziwie niektórym ze z stad odchodzac jak np. czytaja np. takie kłotnie jakis tu 2 nicków,nikt niechce w tym brac udziału
a gdzie jest Makler? dawno go tu niewidziałem
arczibalik73
A temat,który zaistniał nie dotyczył ciebie.Więc dlaczego wtrącasz się ?
A temat,który zaistniał nie dotyczył ciebie.Więc dlaczego wtrącasz się ?
Witam wszystkich
@4 105 150191979:
@4 105 154dotam:
@4 105 153191979: @4 105 153191979: a jak z kim
@4 105 152Biedroneczka1977:
@4 105 152Biedroneczka1977:
Patrzę I widzę ze od wczoraj mam 3 ż 5 w Multi może to na wieczorne te 4 zł zainwestuje ?
Ania Dotam Mewa Arczi
@4 105 158Mewa: A Tobą a jak to pomyślimy
Aniu dziękuję za szkoda ze nie w realu
@4 105 163191979: aha .... może będzie lepiej teraz jakis czas
@4 105 164191979:
@4 105 166Mewa: dziwne rzeczy się tu piszą
@4 105 163191979: patrz tylko na proste wpisy
@4 105 168191979: może masz mini
191979
@4 105 169Biedroneczka1977:
Mój debiut na stronie MP to 2007-06-04.
Wiem, że są starsi użytkownicy.
Mam jeden nick. Czy kiedykolwiek kogoś tu obraziłem.
Piszcie...
Pozdrawiam tych pozytywnych.
Wiem, że są starsi użytkownicy.
Mam jeden nick. Czy kiedykolwiek kogoś tu obraziłem.
Piszcie...
Pozdrawiam tych pozytywnych.
@4 105 170Mewa: nie mam nie gram dzisiaj
@4 105 173RYCHFER:
Ty też dajesz się wkręcić
Ty też dajesz się wkręcić
@4 105 173RYCHFER: witaj Ale masz tutaj staż ja dopiero dwa latka jestem
@4 105 173RYCHFER: yyyy chyba nic między nami nie było nie pamiętam powaga
Kiedyś tylko czytałam wpisy byłam śledziem a tak zawsze jestem Biedronka nigdy kim innym'
4 105 147. emerytka 46 swiem ze mnie niedotyczy ja sie tylko zapytałem i niewtracam sie w wasze tam sprawy i relacje wiec wyluzuj
W miejscowości Polkowice padła wygrana 190 927,70 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Puławy padła wygrana 190 927,70 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Włocławek padła wygrana 250 000 zł w grze Kaskada
W miejscowości Konin padła wygrana 100 000 zł w grze Super Szansa
Najbardziej to mnie śmieszyl ten smoczek przy nicku na początku
4 105 148. 191979 witaj
@4 105 170Mewa: 2,42,5 mini
@4 105 176Biedroneczka1977: @4 105 175191979:
Ania nie dam się wkręcić
chciałem zrobić dobry wpis, ale mi chyba się zepsuł, nie będę edytował
arczibalik73
Ty też wyluzuj.
Ty też wyluzuj.
@4 105 174191979: a ja już puściłem 8xmini przed 14 w multi grosze 3/6 i kosz może coś wyśle z multi na wieczór specjalnie nie chce mi się wyłazić dobrze mi na fotelu
@4 105 189Mewa: jak stary pierdziel fotel kapcie gazeta
@4 105 189Mewa: idź z fotelem'
@4 105 187RYCHFER: jest ok
@4 105 186191979: o ile dobrze pamiętam to mam między innymi 28,31,37 w mini
@4 105 192Biedroneczka1977:
@4 105 191191979: należy mi się to leżakuje
@4 105 191191979: wkoncu

A jutro znów do orki
Mewa W mini dziś może być 4 18 36 Ale to tylko może
@4 105 194Mewa: 31=41 i 13
@4 105 198Biedroneczka1977: spokojnie jutro wstaniesz powiesz po jutrze już środa a po niej z górki i weekend{{
@4 105 200191979: w mini już nic nie mieszam co ma być to będzie
4 105 190. Jestem i okej
4 105 199. Biedroneczka1977 moze i takie wejda albo i nne spiochy
o 14 lipa
@4 105 205arczibalik73: być może
@4 105 205arczibalik73: Zwracam się do Ciebie by ktoś się nie czepiał tego wpisu.Czytaj jutro info o wczorajszych pistkach w mini.Tą w Puławach jest efektem gry zespołowej.Więcej później. Warto się skupić na grach, nie ma kłótniach.( Kto prowokuje , widać jasno, najczęściej te osoby, które piszą, że są poszkodowane ).
@4 105 201Mewa:
faktycznie liczby z 14 to lipa xdopiero teraz zobaczyłem co tam losowali , ale mam nadziejeze wieczorne beda lepsze choc dzisiaj nic niezagrałem, mam w z wczoraj tylko mini na dzisiaj bo wysłałem 1uklad tylko na 2 dni, i wystarczy,
@4 105 211arczibalik73: Na tej stronce jest zgraną paka ludzi - ponad 20, którzy wespół z innymi stanowią spółdzielnie.Gramy wspólnie. Właśnie wczorajsza piątka w Mini , jest efektem gry zespołowej.