Wpisy 4 105 013 – 4 105 112
28 lutego 2021 14:52 → 28 lutego 2021 17:12, 100 wpisów
no wiadomo, dlatego moze poczekam jeszcze ze 3 miesiace moze cos stanieje
z tym 5g to jeszcze nie wiadomo, orange cos nie reklamuje 5g
dopiero to wchodzi jak bedzie zasieg w calej Polsce to kupie
z tym 5g to jeszcze nie wiadomo, orange cos nie reklamuje 5g
dopiero to wchodzi jak bedzie zasieg w calej Polsce to kupie
https://www.orange.pl/view/mapazasiegu
takze jak wybierzemy 5G to tylko kilka miast więc lipa
takze jak wybierzemy 5G to tylko kilka miast więc lipa
planuje kupic taki komputer do domu:
https://www.euro.com.pl/komputery-all-in-one/hp-aio-hp-24-i38130-4gb-256-black.bhtml
co o tym myslicie?
https://www.euro.com.pl/komputery-all-in-one/hp-aio-hp-24-i38130-4gb-256-black.bhtml
co o tym myslicie?

jest to komputer do pracy, a nie do gier
chociaz ma Core i3 10tej generacji (11 sa troche szybsze)
to i tak w pracy, filmach, innych rzeczach bedzie smigal, nowych gier raczej nie uruchomie
ale ogolnie nie gram w zadne gry
chociaz ma Core i3 10tej generacji (11 sa troche szybsze)
to i tak w pracy, filmach, innych rzeczach bedzie smigal, nowych gier raczej nie uruchomie
ale ogolnie nie gram w zadne gry
ewentulanie myslalem o monitorze 24 cali + nettopie tylko ceny jakbym to zlozyl to porownywalne
Przecież jak na niedzielne I losowanie tabela wygląda całkiem całkiem nieźle
@4 105 020triset: 1w17
@4 104 992GTV: Gtv O jakim kraju piszesz ? Bo W Polsce nie ma 45 milionow mieszkańców
Przecież można napisać z jednego profilu, nie ma potrzeby by jedna i ta sama osoba pisała z dwóch profili pod rzad. To dziecinne.

GzegozShetyna typował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 979296 i trafił(a) 250 zł
Pasko dalo by rade zobaczyc czat z 21.11.2019 ?
losowania obydwa by mnie interesowaly wygrane z tej strony
kiedys mozna bylo czat przegladac od samego poczatku czatu teraz juz tak nie ma widze
Kiedyś , i to nie tak dawno pewien gostek usilnie chciał pożyczyć 5 zł na 2 zakłady promocyjne multi.Dalen mu te 5 zł, a on tego samego dnia przyniósł mi 520 zł.Okazalo się ,że trafił 8/10 z plusem.Chcial mi dodać jeszcze pewną kwotę, której nie przyjąłem.Obaj byliśmy wygrani, być może - mówiąc nieskromnie - ja najbardziej.Warto pomagać innym.
waldus jak bym na twoim miejscu uważał bo to jest raczej meżczyzna w przebraniu kobiety
4 105 047. K333 tak to prawda warto pomagac inym , bo jesli TY pomorzesz komus to ten ktos wczesniej czy pozniej pomnoze i Tobie pamietaj ze dobro zawsze wrwaca zas chytry zawsze 2 razy traci dlatego ja zawsz4e powtarzam pomagajmy sobie, jesli widzisz gdzies na drodze jakiegos bezdomnego proszacego o pieniadze na jedzenie, wspomóz go jesli mozesz a zobaczysz los ci sie odwdzieczy jesli nie ten bezdomny
@4 105 046AlbinLord: mogę znaleźć ale co to da?
Pasko chcialem zobaczyc co to za trafnosc byla czy to 10/10 czy cos innego
w historii tyle pisze 21.11.2019 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 250194 a co to bylo to nie wiadomo
@4 105 051arczibalik73: Już dawno zauważyłem, że jesteś dobrym człowiekiem.

4 105 056. AlbinLotto 2021-02-28 (16:31) ZnajdźGręDlaSiebie i Wygrywaj!
w historii tyle pisze 21.11.2019 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 250194 a co to bylo to nie wiadomo w piątym zestawie było 10/10
w historii tyle pisze 21.11.2019 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 250194 a co to bylo to nie wiadomo w piątym zestawie było 10/10
@4 105 058waldus: Czy w sercu jest ' mienta ' ?
W Dziwnowie auto wpadło do kanału portowego zginęła czteroosobowa rodzina
Pasko.
Czy możesz wpisać na czacie moje nicki.
Może się skończą w głupie docinki-że mam 27 nicków.
Powoli zaczyna mnie to denerwować.
A docina ten,który ma i miał niezliczoną ilość nicków.
Chyba uważa,że najlepszą bronią jest atak.
Czy możesz wpisać na czacie moje nicki.
Może się skończą w głupie docinki-że mam 27 nicków.
Powoli zaczyna mnie to denerwować.
A docina ten,który ma i miał niezliczoną ilość nicków.
Chyba uważa,że najlepszą bronią jest atak.
Trochę to dziwne ze nikt nie pisze o tym ile już zainwestował w gry Tsa
@4 105 064emerytka 46: nie ma to sensu, nie weryfikuję takich rzeczy, szkoda mi czasu i zabawy, na końcu zwykle i tak nic z tego nie wynika ... mało kto jest na stałym łączu dzisiaj.
Ale wystarczy tu na stronie pobserwowac wirtualna grę i wszystko wiadomo
Zaznaczam,że mam to samo IP,niezmienne od lat.
To znaczy,że będę dalej atakowana.
To znaczy,że będę dalej atakowana.
@4 105 068emerytka 46: ale co mam udowodnić, czy jesteś prawdomówna lub kłamcą?
Jeśli kłamcą, no to we wpisie 4105068 też mogłaś skłamać i faktycznie np. masz 1 stałe IP i 20 zmiennych. Bez sensu.
Jeśli kłamcą, no to we wpisie 4105068 też mogłaś skłamać i faktycznie np. masz 1 stałe IP i 20 zmiennych. Bez sensu.
To ,niestety,trzeba będzie zrezygnować.Bo ileż razy można być atakowaną.
Emi udzielając się publicznie gdziekolwiek trzeba mieć z tyłu głowy że jesteśmy narażeni na przykre komentarze
organy ścigania często drapią się po głowie a mają dostęp do wszystkiego
Pasko a mozesz potem w bilansie dnia i miesiaca oddanych wpisow zsumowac tych czerwonych delikwentow pod jednym bo to pisze jedna osoba
@4 105 074slawek:
ja tu nie jestem wyrocznią, bądźcie odpowiedzialni i tyle. Jak ktoś trolluje to zgłaszać i tyle. Nie tłumaczyć się, bo i po co ?
@4 105 074slawek:
@4 105 062Biedroneczka1977: Smutne
@4 105 070emerytka 46:
Ciekawe,że na innym portalu potrafili wykryć IP tego osobnika i dostał bana .
To teraz wyżywa się na MP.
To teraz wyżywa się na MP.
4 105 057. Doktormax dziekuje ze tak uwarzasz omnie i za mile słowa, ale to prawda , grunt to byc soba
@4 105 081emerytka 46:
4 105 062. Biedroneczka1977 witaj b\ardzo przykra wiadomosc
jeśli ktoś czuje się źle z jakimiś wpisami to zgłaszać i tyle .... wtedy nawet jeśli ktoś pisze najpierw z kafejki w Krakowie, a za 3 godziny z kafejki w Warszawie z innego nicka ... to i tak zablokuję, jeśli treść będzie odpowiednia do blokady.
@4 105 084dotam: też prawda
Mam jedno IP.Nie mam żadnego zmiennego.
Nie mam nawet telefonu,z którego mogłabym pisać.Mam tylko laptop.
Nie mam nawet telefonu,z którego mogłabym pisać.Mam tylko laptop.
jeśli treść na czacie będzie OK to nie mam potrzeby blokować, jeśli nie dzieje się nic szkodliwego dla strony
4 105 058. waldus witaj to co piszesz tez jest prawda
A czy walkowanie jednego i tego samego gledzenia tez mozna zgłaszać np. Brawo Artur Parzymiechy
Pasko.
Dla Ciebie i Twojej strony,może się nic nie dzieje.
Ale ludzie mają swoją godność i nie chcą być poniżani.
Dla Ciebie i Twojej strony,może się nic nie dzieje.
Ale ludzie mają swoją godność i nie chcą być poniżani.
Ula,
Ktoś średnio ogarnięty widzi, takie rzeczy - styl pisania, obrazki, podteksty, "zażyłości" - kto z kim pisze, czy w jakim celu - szczery, czy powołany do jakiejś misji - takie teksty 'mamusia mówiła" - pamiętasz ? - jakie miał zadanie ? o
I przecież takie wejścia "nowych", jak ostatnio pod nickiem zielonomi, to - po ilu wpisach było wiadomo, kto na końcu drutu siedzi ?
Ktoś średnio ogarnięty widzi, takie rzeczy - styl pisania, obrazki, podteksty, "zażyłości" - kto z kim pisze, czy w jakim celu - szczery, czy powołany do jakiejś misji - takie teksty 'mamusia mówiła" - pamiętasz ? - jakie miał zadanie ? o
I przecież takie wejścia "nowych", jak ostatnio pod nickiem zielonomi, to - po ilu wpisach było wiadomo, kto na końcu drutu siedzi ?
@4 105 090Pasko: czyli osobę można zaszczuć aby krzywda nie stała się dla strony piękne

Pasko>>> regulamin z limitem 100 mln za 10/10+
Jaki cel ma ta osoba aby pisać dziennie od 6 00 rano do 2 00 w nocy z 3 nicków jednocześnie 99% jego wpisów tylko podteksty i ataki na jednych i tych samych ludzi.
Ja piernicze na czat malo co zagladam bo szkoda nerwów przez qubraczkow
I uwolnic Maklera!!!
I uwolnic Maklera!!!
Robal_36
4 105 089. emerytka 46 ok jesli zas jak tu piszesz ze masz tylko laptop, i piszesz tylko z jednego konta tak jak tu teraz z emerytka46, to rozumiem ze wylogowujesz sie tu z tego konta i typujesz z 2 konta gerdi76 tak, po ponownym xzalogowaniu sie z tytego samego laptopa, nienmasz innej mozliwosci zeby w jednymczasie zalogowac sie na 2 kontach jednoczesnie tak, dobrze rozumiem
doktor2p
@4 105 104arczibalik73:
@4 105 104arczibalik73: Nie ma możliwości logować się i typować w jednym.czasie z tego samego urządzenia.
@4 105 098doktor2p: o czym ty piszesz? jeszcze raz mówię, że jeśli jakieś wpisy są nie OK to zgłaszać. Szczucie kogoś to na pewno podstawa do blokady.
arczibalik73
Tak,dobrze zrozumiałeś.
Tak,dobrze zrozumiałeś.