Wpisy 4 100 601 – 4 100 700
23 lutego 2021 18:02 → 23 lutego 2021 20:29, 100 wpisów
moji rówiesnicy jak koledzy z dzieciństwa tez sie odnich odwrocili, ci co z nimi tez i trzymali nikt z nimi sie niezadaje teraz, teraz maja opikuna sadowego siostrunie która w zyciu niepracowała i ciagnie z nich kase, bo chlopaki maja renty, i gra muzyka, kasa sie na koncie juz im konczy tez jak kiedys mi mowili, ale to jest ich sprawa, nie moja, ja miałem zawsze na nich pozytywny wplyw i ich rodzice cieszyli sie ze ja mam dobre podejscie do nich, i ze oni mnie tez bardzo lubia, kiedys ich matka przed smiercia zapytała mnie czy bym sie nimi niezajał gdy jej niebedzie, ale wtedy jej odmowiłem bo tez chciałbym miec swoja rodzine, poale jej obiecałem ze nigdy ich niezostawie samym sobie i niepozwole im zrobic krzywdy, zreszta duzo sasiadów tez i tak deklarowało jej, noniestety w tej chwili wszyscy ich olali po całosci , za to co zrobili pod moim adresem, poniewaz wszyscy wiedzieli ze robie to dla nich z czystego serca, ale niestety niewolno nikogo uszczesliwiac na siłe jesli ktos niechce tego
Przepraszam czy to czat o liczbach ??????
@4 100 603Biedroneczka1977:
@4 100 601arczibalik73: ty to taki poeta chyba ksiazki piszesz
@4 100 608RT1:
@4 100 608RT1:
Siedzę w domu i dumą nad liczbami do lotto plus,może coś z tych liczb wylosują
Jak byłem na spacerku,znalazłem kupon na Lotto Plus wysłany na 18.02.2020
Sprawdzałem nie było trafionej liczby,może dzisiaj coś będzie
Sprawdzałem nie było trafionej liczby,może dzisiaj coś będzie
@4 100 594Robal_36:
ale juz koniec tego tematu, a nawiazałemnm tylko dlatego do tego co tu napisałem poniewaz zrobiłem taki eksperyment z nimi, ze onimi podali te liczby, i to bylo za ich mamy i ojca zycia, jeszcze , ja nigdy tych liczb nie wysłałem i nimi niezagrałem choc wyszły one wtedy chyba z 4 razy podczas 2 miesiecznych testów, pamietam ze jeden z tych braci kiedys podałmi mi tez taki inny uklad liczb, skresli lem go na kuponie i poszedłem razem z nim go wysłac, był to uklad tez na 6/6, ale zabrałem chlopaka ze soba do kolektury, bo gdy by ssam poszedł to by no kasie urabali, wysłalismy ten kupon, razem, i dałem mu ten kupon po wysłaniu i powiedziałem zeby niezgubil bo jak padna te numery to ktos zabierze wygrana, , i powiem wam szczerze trafil wszystkie te liczby wlosowaniu, wygrał 6/6 sprawdziłem liczby bo je wczesniej sobie spisałem, tez ale ich iewysyłałem, on by sobie tego niesprawdzil nigdy bo niewie i jak,
zrobilem to za niego i poleciałem mu powiedziec ze trafił, gdybyscie zobaczyli wtedy jego mine i jego mamy , wtedy nagle pojawila sie ich siostrunia i zapytala a kiewdy mozna i gdzie to wybrac i ona moze to zrobic, niestety ich mama powiedziała ze w zadnym wypadku to wygrał jej brat i to sa jego pieniadze, wiecpoprosila mnie abym im to wybrał wtedy wziolem chlopaka, poszedłem z nim do kolektóry, wyplacono mi kase , i udalismy sie znim do jego domu,gdzie z potwierdzeniem kasyi pieniedzmi przekazałem pieniadze ich mamie, oni byli w szoku, ze udało im sie trafic, chocra, w zyciu, ale bezcenta byla ta ich mina kiedy dowiedzieli sie odemnie ze jeden z tych braci cos trafił, czyli 2 blizniak, znich2, pamietam ze ich mama chiala aby oni micos z tej wygranej, kupili albo dali ale ja odnich nic nieprzyjołem wtedy, bo cieszyłem sie razem z nimi, ze oni to trafili, moze i byłem glupi ze nic od nich niewziolem, ale chciałem aby cala wygrana onimieli, ich radosc dlamnie wtedy i ich miny byly poprostu bezcenne, oni sie cieszyli tym jakby wygrali wtedy 1milon złotych, i powiedzieli ze beda grali nadal i beda wygrywac,
ja zas wrociłem sdo sibie, kreslic swoje numery, onimieli dobrych rodzoców ale to tylre wtym temacie ich rodzice jak i sasiedzi nasi tutaj widzieli ze ja im krzywdy nigdy rzadsnej nierobilem , wiedzieli ze mam na nich dobry wpływ itd, ze oni mnie słuchaja, no a teraz ich siostrunia i policjant próbował mi zarzucicze mam na nich zły wpływ , wiec powiedziałem im, co mysle na ten temat i niech teraz oni sie z nimi mecza dalej ja umywam juz od tyego rece, i tez tak zrobiłem,
teraz ju\z ich unikam, iniewchce z nimi nic miec do czynienia, nienawidze fałszywych ludzi, i przepraszam ze tu moze onich napisałem ale chciałem 3wam ukazac ze pomimo swojej niepełnosprawnosci, iniedorozwoju umysłowego takie osoby maja wiecej szczescia niz nieraz niektóre osoby pełnosprwane, oni nieznaja literek cyferek, oprostu tego niepojmuja ich mozgi nie kojarza i niezapietyja niczego , to sa ludzie chorzy, ich kazdy tez moze i oszukac w kazdej chwili, wszystko za nich robia rodzice do poki zyja, a pozniej najczesciej koncza w zakladzie , tu wszyscy mowili ze najlepiej zeby po smierci rodziców wyladowali w takim zakladzie, niestety nie wyladowali tam i mama ich tam niedała ich, i teraz sa pod opieka obcych ludzi z urzedu , jak i siostyry ktora nieraz im grozila jak mimowiloi ze ich pozabija no ale ich opiekun wie o tymjuz i niech sie znimi tam teraz meczy bo ja juz niezamierzam, szkoda na to mojego zycia, i czasu, teraz mam odnich juz spokój,świety
teraz ju\z ich unikam, iniewchce z nimi nic miec do czynienia, nienawidze fałszywych ludzi, i przepraszam ze tu moze onich napisałem ale chciałem 3wam ukazac ze pomimo swojej niepełnosprawnosci, iniedorozwoju umysłowego takie osoby maja wiecej szczescia niz nieraz niektóre osoby pełnosprwane, oni nieznaja literek cyferek, oprostu tego niepojmuja ich mozgi nie kojarza i niezapietyja niczego , to sa ludzie chorzy, ich kazdy tez moze i oszukac w kazdej chwili, wszystko za nich robia rodzice do poki zyja, a pozniej najczesciej koncza w zakladzie , tu wszyscy mowili ze najlepiej zeby po smierci rodziców wyladowali w takim zakladzie, niestety nie wyladowali tam i mama ich tam niedała ich, i teraz sa pod opieka obcych ludzi z urzedu , jak i siostyry ktora nieraz im grozila jak mimowiloi ze ich pozabija no ale ich opiekun wie o tymjuz i niech sie znimi tam teraz meczy bo ja juz niezamierzam, szkoda na to mojego zycia, i czasu, teraz mam odnich juz spokój,świety
Trzeba drukowac te złote myśli dla potomnych
@4 100 623waldus:
przepraszam za błedy i ze tyle napisałem, akurat tu o tym, i ze niektórzy maja watpliwosci czy jest to portal oliczbach tak jest to postronka oliczbach i ja niezamierzam tego tu zmieniac, grajcie wszyscy i wygrywajcie,
co złego to nie ja, juz wiecej niebede pisał takich długich tekstów spokojnie typujcie liczby i dobrze sie bawcie
co złego to nie ja, juz wiecej niebede pisał takich długich tekstów spokojnie typujcie liczby i dobrze sie bawcie
@4 100 627arczibalik73: daj lepiej liczby
4 100 629. 191979 aniu jeszcze nic nie typowałem na wieczór i nic niemam, jak bede cos robil z liczbami , to npodam tu naczat narazie mam inne wazniejsze zeczy jeszcze do zrobienia przed losowaniem, i lece to zrobic
Przed chwilą padło 1 x 1350,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 100 630arczibalik73:
@4 100 632waldus:
@4 100 636191979:
@4 100 640191979: Za wczoraj 3/3
@4 100 606Bolo22: wreszcie wróciłam z pracy
aha i uwarzam ze kazdy kto typuje jakies liczby powinien grac tylko tymi liczbami swoimi które sa mu przyporzadkowane juz i od urodzenia, i tymi które mu wchodza czesto i na nich cos wygrawa,grajcie tylko swoimi liczbami i liczcie kasiorke zaporzyczajac inne liczby od innych osób, nie wchodza niestety, lub wchodza tylko przypadkowo, nie inaczej, narazie wszystkim do losowania grajcie i wygrywajcie
Dzisiaj w Boguszowie w Rynku padła wygrana w "SZYBKIM 600" 250 zł +(BONUS 4600)4850,00 zł
no chyba nie zagram w to lotto bo maja przeciazone serwery lobuzy
to jest zydostwo komuna, zeby obcinac transfery jak jest kumulacja
Zagrałem 2 zakłady lotto a chce jeszcze 3 zakłady.Prosze o pomoc w wytyowaniu liczb z tych zestawów.Jesli nikt mi nie pomoże zagram pierwszym zakładam do którego odbiorę po 2 liczbie z pozostałych i zagram systemem na 10 liczb.

Uwaga na liczby 39,40 w multiku moga sie razem w niedługim czasie pojawic
moze nawet i dzisiaj
moze nawet i dzisiaj
chleba nie jadam bo ma już w zakupie pleśń i mi się żygać chce jak jem chleb aż mnie cofa
Rano śniadanie jajecznica 3 jajka 1 lub 2
Rano śniadanie jajecznica 3 jajka 1 lub 2
papierosy w stanie idealnym, przeleżały ukryte w skrytce w barku.
opoakowanie w stanie idealnym, tytoń prawdopodobnie trochę suchy.
banderola nie naruszona.
paczka pochodzi z końca lat 70, początku 80
opoakowanie w stanie idealnym, tytoń prawdopodobnie trochę suchy.
banderola nie naruszona.
paczka pochodzi z końca lat 70, początku 80
@4 100 672Pasko:
@4 100 662Pasko: strasznie mocne te fajki fuj
@4 100 674Wojtt: Dokładnie
ale mozna wypalic poczuc sie jak robotnik na budowie z czasow prl
Mnie kiedys jak palilem gosc poczestowal jakims ruskim mocnym to po schodach po klatce nie moglem wejsc tak sie w bani krecilo
bo potem chcesz wrocic i poczuc znow to samo i zaczynasz palic
@4 100 659Gosia__77:
wiecie co na allegro warto kupowac
stare kolekcjonerskie rzeczy najlepiej malo powtarzalne albo unikatowe
stare kolekcjonerskie rzeczy najlepiej malo powtarzalne albo unikatowe
@4 100 687Angierski: mam troche antyków
Gosia__77 no warto tez z PRLu pamiatki kupowac
gdybym mial gdzie chowac te rzeczy to bylbym bogaty bo w PRLu mialem sporo takich rzeczy
gdybym mial gdzie chowac te rzeczy to bylbym bogaty bo w PRLu mialem sporo takich rzeczy
Po pięciu miesiącach napije się łyk piwa.Zle to widzę.Nie palę od 18.10.20.Wszedzie mi śmierdzą,palacze też.Jak ja mogłem takie coś palic? A fuuuj
jak bylem maly zbieralem Donaldy i Turbo
mialem z kilka tysiecy teraz jakbym to sprzedal to okolo 4000zl
mialem z kilka tysiecy teraz jakbym to sprzedal to okolo 4000zl
Dopiero teraz zauważyłem, że na 7-mio zakładowym kuponie lotto , lottomat nie wydrukowal piątego zakładu.Powodem była bazową kropeczka w prostokącie " anuLuj ".
Już nie idę do kolektury.
Już nie idę do kolektury.
za 6 widze po 20 zl
a mialem z 1300 = 4300 czyli dobrze oszacowalem
a mialem z 1300 = 4300 czyli dobrze oszacowalem
https://allegro.pl/oferta/antyk-carska-rosja-xixw-szmaragd-diamenty-zloto-10243198061
o takie sie oplaca
o takie sie oplaca
PYTANIE, czy u Was poprawnie działa strona https://gry.lotto.pl, od pół godziny nie mogę zagrać online jestem zalogowany, tylko nie ma wyboru, ch/t nczy na własne. Gierki przetestowałem , działają prawidłowo. bo straciłem 4 zł