Wpisy 4 100 501 – 4 100 600
23 lutego 2021 15:48 → 23 lutego 2021 18:01, 100 wpisów
@4 100 500arczibalik73: Arczi aleś Pan trafił na numer wpisu ....patrz ..500
jest tu grono osób ktore uwazam, ze w mini im idzie z tymi wygranymi, ze od czasu do czasyu trafiaja te 4/5 w mini lotku np. ale kto z nich trafil juz całe 5/5 qw mini , w realu?
sa tez ludzie którzy wygrywaja i w lotto, i multika ale kto z tej stronki trafił juz w te gry głowna wygrana, i w realu nie tu na stronce?
sa tez ludzie którzy wygrywaja i w lotto, i multika ale kto z tej stronki trafił juz w te gry głowna wygrana, i w realu nie tu na stronce?
@4 100 503arczibalik73: ja jeszcze nigdy nie trafiłem w Mini 4/5
4 100 501. Forsami witaj przyjacielu spoko jest jeszcze trafisz nie tylko w mini ale tez i 6/6w loto, pamietaj ze zawsze trzymam za to wiem ze usilnie do tego darzysz i bedzie CI to dane, dażysz do celu i niedługo go osiagniesz
@4 100 498Forsami:
mam zestaw lotto plus wypadło 4/6 ostatni chybił stary kupon
mam zestaw lotto plus wypadło 4/6 ostatni chybił stary kupon
@4 100 505arczibalik73: czekam może się doczekam
4 100 506. Gosia__77 jesli masz taki zestaw na którym juz kiedys wygrałas graj nim zawswze w lotto, to graj nim naokretke , przyjdzie dzien ze na nim trafisz wiecej niz dotychczas
@4 100 506Gosia__77: Gosia..mam na dzisiaj 3 zakłady w Lotto z Plusem... trzeba mi pieniędzy auto znowu do naprawy olej kapie co za szrot..te auta ręce opadają..non stop coś do roboty gdyby nie tzw wykluczenie komunikacyjne to bym dawno to badziewie pchnął chociaż by ze skarpy i jeździł do pracy autobusem ...a tak to jest problem a auto to studnia bez dna..
stre uklady llicz lubia sie powtarzac bez wzgledu kiedy juz raz wypadły , i to we wszystkich grach bez wyjatku
stare uklady miało być
@4 100 503arczibalik73: ja wygrywam codziennie bez 10.000 nie wracam do domu
no dopiero teraz zobaczyłem liczby z 14 wyszły prawie wszyastkie co zatypowałem na 14 choc ich nie zagrałem i nic niewysłałem, od kilku dni niegram, w nixc tylko obserwuje liczby, ale przyjdzie dzień ze wysle i moze cos trafiew a i b za 3/5 w mini dla MEWY oby tak dalej i wyzej
@4 100 517arczibalik73: Tak, tak codziennie masz 10/10
4 100 513. GTV 2021-02-23 (16:03) NLD
codzienie 10,000 no to a gdzie jest skan tej wygranej, choc 1?
codzienie 10,000 no to a gdzie jest skan tej wygranej, choc 1?
@4 100 523arczibalik73: niewolno tu skanów dawać
@4 100 517arczibalik73:
no dopiero teraz zobaczyłem liczby z 14 wyszły prawie wszyastkie co zatypowałem na 14
Za profil 10/10
no dopiero teraz zobaczyłem liczby z 14 wyszły prawie wszyastkie co zatypowałem na 14
Za profil 10/10
4 100 524. GTV wystarczy ze pokazesz dowód wyplaty i to starczy, jesli niechcesz pokazac skanu z liczbami, to wystarczy , ja nieuwierze dopkoki niezobacze
@4 100 527arczibalik73: Ok potem wszystkie wrzuce
@4 100 527arczibalik73: brawo za profil 10/10 arczibalik73 jak zatypowałeś jak nic tam niema
Nie pij więcej
Nie pij więcej
4 100 519. GTV ja nietrafiam wcale 10/10 raz w zyciu trafiłem w multiku ale to juz bardzoo bardzo dawno ale 9/10 i od tamtej pory juz mi wyzej niewpadło, bylo kilka 8/10 i nizej ale 10/10 w realu nigdy niemiałem,
4 100 517. arczibalik73 2021-02-23 (16:04)
Nie pal już dziś marihuany
Nie pal już dziś marihuany
@4 100 497Gosia__77: Przyszła i pora na prokuratora, za złodziejstwo i łapówki, a za tworzenie fałszywych dowodów zbrodni przeciwko Tomaszowi K.pan prokurator też będzie miał proces.Nie on pierwszy i nie ostatni .
4 100 529. GTV wprowadzasz tu zwykle zamieszanie teraz, czytaj ze zrozumienoiem, ja tutaj ostatnio nietypuje nic, wiec jak w profilu mogłem dzisiaj trafic te 10/10 jak nic niezatypowałem tu na profilu, akurat na 14, typowałem ale sobie wczoraj na kuponie, i pisze wyrqaznie ze czesc liczb choc nie wszystkie wyszły dzisiaj o 14 w losowaniu choc ja niezagrałem nimi wcale, nie napoisałem niggdzie ze nimni zagrałem tylko ze zatypowałem je i potwierdziło sie ze one wyszły, ale nic niewygrałem z nich bo nic nieposłałem,
Dopisano losowanie nr 978 000 Keno
4 100 532. GTV dlaczego pokazujesz publicznie moj profil i liczby które obstawiam, czy ja twoje publikuje tu na czacie odficjalnie chyba raczej nie, co? nieuwarzasz ze trzeba najpierw zapytac własciciela tego profilu czy mozna, zachowujesz sie tak jak kiedys to robił kolega makler , wszystko wrzucał coi tylko chciał i wszystko kopiowal i tu wklejał, napisałem ze jakis czas nie typuje tu i tylko sobie pisze na kuponie i liczby które zamysle i i tam je pozniej sprawdzam czy np wyjda czy nie, ostatnio mi tu jedna osoba napisała zebym sprubował tu nietypowac nic nigdzie i niepokazywac tu swoich typów a bede wygrywał , i napisałem mu ze tak i zrobie narazie wszystko jest w formie testów , , testuje liczby, ktore mi akurat wychodza, w danym losowaniu, jesli znajde je wszystkie które mi wchodza czesto złoze je so kupy i bede na nich grałale juz w pełnych zestawach i wtedy zobaczymy czy beda mi przynosić zyski czy straty,
4 100 540. dusia
4 100 540. dusia niewazne ze mało płacili wtedy ale wazne ze tak trafiłas ja tez kiedys tak miałem kilka lat wstecz, ale od tamtej pory to juz tylko wpadaja mi czesciej ale tylko 3/5 , choc chxciałbym choc raz trafic te 5/5, wiec gram nadal o to
Arczito było dawno teraz od czasu jakaś trójeczka wejdzie to tyle
4 100 543. dusia to teraz zrób tak jak ja wez te liczby które trafiłas kiedys tam w mini lotku te 4/5 i do nich dodaj te liczby które np tutaj trafiłas ostatnio jako ta 5 liczbe, rozumisz uluz kilka takich 5 w mini z tych co juz trafilas oi fgraj tymi zestawami na okretke, lub sprawdzaj jak te liczby wchodza mam nadzieje ze w niedługim juz czasie trafisz ta wymarzona 5/5 poniewaz liczby lubia sie powtarzac ja tez i tak robie, kazdy ma takie swoje liczby własne które mu przynosza szczęscie
ja tylko multi mam stałe i nimi gram ,a mini biorę na chybika ,..chyba że mi się zechce to coś skresle
dzieci czesto maja nosa co do liczbi ich zestawy czesto tez i wygrywaja , ui tak samo osoby ktore sa chore psychicznie ,one tez maja szczescie w grach, tez trafnie typuja, i dlatego jest takie przysłowie ze głupi ma zawsze szczescie i tez nieobrazajac i nieumieszajac nikomu, małe dzieci tez czesto widza duchy,tez , i czesto sie z nimi zaprzyjazniaja, wtedy tez i wymyslaja niby sobie tak zwanych wyimagnowanych przyjaciól kktorzy staja sie ich przyjaciółmi niekiedy, których my dorosli nie widzimy,a one jednak widza i czesto tez z nimi rozmawiaja, to jest naukowo juz tez i stwierdzone, ze dzieci jako maluchu postrzegaja pewne zeczy których my niewidzimy, one sa jakby w innym świecie równoległym ku naszemu światu,
@4 100 539arczibalik73: Witaj
I masz rację .Ostatnio też czytałem komentarze w profilach i niektórzy starzy gracze mieli napisane że nie typują na swoim profilu bo nic nie wchodzi i nie wygrywają
Ja też spróbuje nie typować i to wypróbować czy mają rację bo faktycznie typujesz a liczby nie wchodzą i przegrywam.
I masz rację .Ostatnio też czytałem komentarze w profilach i niektórzy starzy gracze mieli napisane że nie typują na swoim profilu bo nic nie wchodzi i nie wygrywają
Ja też spróbuje nie typować i to wypróbować czy mają rację bo faktycznie typujesz a liczby nie wchodzą i przegrywam.
arczibalik73
rozróżniaj osoby chore psychicznie od imbecylów
te pierwsze nie mogą za to
zaś głupich nie sieją, sami się......
rozróżniaj osoby chore psychicznie od imbecylów
te pierwsze nie mogą za to
zaś głupich nie sieją, sami się......
dusia
pozdrawiam Lublin /Beata/, Lubartów /Halina/, Nałęczów /Basia/, Włodawę /Ewa/, Zamość /Julia/
pozdrawiam Lublin /Beata/, Lubartów /Halina/, Nałęczów /Basia/, Włodawę /Ewa/, Zamość /Julia/
Się wyspałam,ale nic się nie śniło.
4 100 550. multijune177 witaj bo to prawda jest ja kiedys tutaj nie typowałem oficjalnie liczb na profilu, bo tylko tego czata czytałem niebyłem tu zalogowany wogole, to chyba było takk z 3 lata ,zanim tu wszedłem na strone i sie zarejstrowałem , wtedyu czesciej cos trafiałem bo grałem na swoich liczbach tez które akurat skresliłem, ale wtedy nie nalezałem tutaj do spolecznosci tej strony, po 3 latach obserwacji bardzo mi sie ta stronka spodobała i postanowiłem tu zaistniec, , i tu byc, tez, wiem ze to działa tez, jesli nie typujesz liczb gdziekolwiek a nimi grasz, ta stronka jest super i sa tu fajni tez i ludzie którzy prubója cos razem tez i zrobić , którzy wymieniaja sie swoimi liczbami i spostrzezeniami na dane losowanie , uwarezam ze w niedługim czasie wszystkie te osoby trafia swoje wymarzone wygrane, o które graja tylko musza uwierzyć w swoje szczescie i grac dotad kiedy niewygraja i spokojnie bez nerwów, jesli ktos ma szczescie i wierzy w to ze wygra nie gra i wygrywa
Mi chodzi o to że arczibalik jak nie zdąży do kolektury to ma prawie wszystkie liczby a jak już zdąży wysłać to wchodzi 2/10 i jest lipa z miodem ja jak bym tak miał to budzik bym se kupił żeby zdążyć
arczibalik73
dlaczego nie możesz zdążyć ?
jak nic ne robisz ? i jesteś bezrobotny
bo o tym jęczysz od 9 lat
dlaczego nie możesz zdążyć ?
jak nic ne robisz ? i jesteś bezrobotny
bo o tym jęczysz od 9 lat
Jak nie zdążył to ma 9/10 a jak zdążył to 2/10 i tak codziennie od 5 lat
@4 100 560waldus:
@4 100 563waldus: było blisko
Triset
Niecałą, wszystko, jak sądzę /w wypadku Emi/ zaczęło się od wskazania, iż nie zgłoszone zbiórki finansowe w świetle prawa są nielegalne i ktoś mógłby mieć problem, i coraz bardziej podejrzewam, nie zwykłą - głupotę, a perfidną - złą wolę
ot, życie
Niecałą, wszystko, jak sądzę /w wypadku Emi/ zaczęło się od wskazania, iż nie zgłoszone zbiórki finansowe w świetle prawa są nielegalne i ktoś mógłby mieć problem, i coraz bardziej podejrzewam, nie zwykłą - głupotę, a perfidną - złą wolę
ot, życie
4 100 551. emeryt to sie tez i zgadza , ale niewolno nikogo takiego wyzywac od imbecyłow, bo to nie ich wina ze sa chorzy umysłowo, ale to prawda takie osby czesto maja tez nosa do liczb, ja znam takich 2 blizniaków, oni niemaja zielonego pojecia o grach liczbowych i kiedys zrobiłem z nimi taki eksperyment.pokazałem im kupon multilotka, ipowiedziałem ze gram w gry liczbowe oni mnie zapytali ile mozna wygrac ico powiedziałem im ze duzo duzo pieniedzy za ktore mozna sobie duzo zeczy kupić, onico prawda nieznaja sie wogole na kasie, coc maja juz po 52 lata sa nie pismienni i nie czytaci, ich umysł zatrzymał sie gdzies na wieku 3 letniego dziecka, jako osoby niepełnosprawne sa jacyu sa, ale to niewazne, aze sa to moji sasiedzi to tez sie kiedys z nimi zaprzyjaznilem, oni sa sytarsi odemnie oczywiscie kilka lat ale, to niewazne
juz teraz, ich wszyscy ludzie olewaja , ja zas zawsze uwazałem ze trzeba im niewraz pomoc w czyms tez jesli oni niedaja sobie z czyms rady, moji rowiesnicy i tez mlodsi naśmiewali sie zawsze z nich, , a mnie to wkurzało bo to niejest ich wina ze tacy sie urodzili przecierz, ale kiedys pokazałem im kupon i mowie podajcie mi liczby, i tak jesedmn pokazalmi palcem ktora liczbe mam skreslic i drugi na kuponie 2 drugim tez mi pokazał liczby ktore, on zatypował, , raz im skreslilem na kuponie te liczby i kazałem im wysłac je, i co sie okazało, jest ich 2 blizniaków jednojajowych,jeden cos niecos kuma drugi iestety nie, i ten 2 raz czy dwa razy z rzedu na tych liczbach trafiał, choc niebyły to jakies duze kwoty ale trafiał, i to zalezało na jakie zestawy te liczby wysyłali, pamietam ze raz ten 2 podał mi pewna6liczb na multilotka ,
ja ich oczywiscie nie wysłałem, pomyslałem ze najpierw je sprawdze zanim je wysle , zas ten pierwszy tez trafiał ale mniejsze kwoty albo wogóle zas ten drugi, czesciej trafiał, , wiec ten 2 podał mi pewna 6,liczb , obserwowałem je okolo 2 miesuecy ale nigdy ich nieposłałem, ale powiem wam te 6 liczb w pełnym skladzie podczas moich sprawdzań wyszły w multiku juz chyba z 4 razy w ciagu 2 tych miesiecy, oni zas mnie pytali czy cos wygrali, wtedy im powiedziałem a zagraliscie , wysłaliscie je, a onii ze nie ze niegraja , bo ich mama powiedziała im ze to jest wyrzucenie pieniedzy w bloto i ze nigdy nixc niewygraja, wiec oioni niegraja,
7,8,34,40,4152,,63,71,76,79
9,17,18,19,20,21,22,23,24,34
57,63
liczby do MINI
5,30,X,X,X
lotto
21,40,x,x,x,x
9,17,18,19,20,21,22,23,24,34
57,63
liczby do MINI
5,30,X,X,X
lotto
21,40,x,x,x,x
Każdy gra na swój sposób!!-Sprawdzony Sposób
Z jednym się zgodzę ''bo to nie ich wina ze sa chorzy umysłowo,''
ten e-papieros zarabista sprawa mniej kaszle
nie chce mi sie palic normalnych papierosow
nie chce mi sie palic normalnych papierosow
arczibalik73
to że jesteś chory, to nie twoja wina
ale to że jęczysz to samo od 5 lat, to czyja wina ???
że w jednym wpisie robisz 57 błędów to czyja wina ?
to że jesteś chory, to nie twoja wina
ale to że jęczysz to samo od 5 lat, to czyja wina ???
że w jednym wpisie robisz 57 błędów to czyja wina ?
Mewa
powiedziałem im ze to bład , ale jesli niechca niegrac to ich jest sprawa wylaczna, i pomyslałem oni i tak maja duzo pieni9edzy na kontach to pocoio im tez i grac, no ale coz niechca to nie ja ich do niczego takiego niebede namawiał, i tak jest do dzisiaj, ja zawsze duzo zeczy im tez i zawsze pomagałem, kiedy ich mama mnie o wszystko tez i prosiła, po jakims czasie ich mama zmarła, najpierw zmarł ich ojciec bardzo wpozadku i światowy i madry człowiek, potem zmarła ich mama, a nimi zajeła sie ich starsza siostra ktora ich ubezwłasnowolniła, tez ona tez jest umysłowo chora alre moze mniej troszke jak jej mlodsi bracia, gdy cos potrzebowała zeby jej zrobić i cos pomóc, to zawsze dsomnie przychodzila i prosiła bo jak mowie wszyscy ta rodzinke zawsze mieli gdzies, i w powarezaniu, ja jednak jako ich sasiad i kolega zawsze im pomagałem, przez kilkanascie lat i nigdy odnich tez nic niewymagałem kiedy mi chcieli za cos tam zaplacic , to nigdy od nich niewziolem zadnej kasy, ani za zycia ich rodziców, ani po smiercui ich rodziców, zawsze uwazałem ich za normalnych ludzi jak kazdego innego, wiedzac ze sa osobami niepelnosprawnymi,, noi kw ubiegłym roku niestety ta nasza znajomosc zakonczyła na zyczenie ich strasza siostra, niestety nasłała namnie policje , radce prawnego i jeszcze jakas babke z OPS wszyscy mi wpadli na chate pewnego dnia z pewnymi oskarzeniami bo ktos im napisał jakies pismo do prokuratury na ich prawnych opiekunów którtzy sie teraz nimi opiekuja z urzedu i oni powiedzieli albo ich siostra aze to ja niby im cos pisałem a ja niczego takiego nigdy im niepisałem, moji sasiedzi wszyscy tu i tez znajomi ze im pomagałem, tu i wszyscy byli zamna, i powiedzieli ze fajnie ze ja sie tym zajmuje i oni mnie wspieraja, tez w tych poczynaniach no niestety, zarzucono mi cos czego niezrobiłem,
a to jest pomówienie, i jest to wlasnie stalking, wiec temu radcy prawnemu, i temu policjantowi i tej babce z OPS powiedzuiałem ze niema sprawy, niech mi to udowodnia ze to ja im pisałem, policjantowi przekazałem, ze moge mu udostepnic próbke swojego pisma, i niech sciagna sobie grafologa, i jesli to nie bedzie moje pismo to załozew im sprawe, o tzw stalking , to jest artykło 217 paragra 1 i 2 z ze zmiakami, wtedy ten radca prawny,y jak sie dowiedziałem, sz tonował troche i powuiedziałmi ze oni, mnie ocos tam oskarzaja tez i on domnie nic niema ze chciałby abym z nim wspoółpracował, bo oni podobno mieli zemna dobry kontakt itd, i on by chciał abym go o wszystkim informował co sie tam u nich dzieje, wiec mu odpowiedziałem ze nie bede zadnym konfidentem i nic nie bede na nich donosił, nie interesuja mnie juz od tego momentu, i tak tez zrobiłem, nieznam ich juz o te go momentu, iniechce miec z nimi nic do czynienia, ja im pomagałem przez wiekszosc ich zycia a oni mi taki numer wywineli, teraz, ich mataka iojciec gdyby teraz sie o tym dowiedzieli to by sie tam w grobie przekrecili,
Waldus zabierz mnie na herbatkę
TU tylko wojny światowej brakuje
TU tylko wojny światowej brakuje
@4 100 582Angierski: jaki badziew wdychasz cmockając e-papierosy, to się może dopiero kiedyś okazać , z fajkami, naturalnymi, czym to jest nasączane i w jakim celu, już wiadomo...
gdy moji sasiewdzi sie otym dowiedzieli ze obni dombnie takich ludzi nasłali wszyscy ale to wszyscy sie odnich odwrocili, wszyscyu ktorzy ich wspierali i mi tez jakby kibicowali w ich sprawie wszyscy sie odwrócili i kazdy mi mowi dobrze arczi zrobiłes niemozna nic na siłe dla nikogo nic dobrego robić, teraz nieraz ten racdca tu przyjezdza, i nieraz jak mnie spotka gdzies pyta i co tam słychac czy sie oni zemna spotykaja to zqawsze mu mówie ze niewidze ich , niespotykam sie z nimi, nieinteresuja mnieoni tez, juz, onmi powiedział ze oni sa ubezwlasnowolnieni on jest ich teraz opiekunem, , ale gdy by sie cos tam działo to prosił abym go powiadomil a ja mu nato powiedziałem ze dlamnie moga sie oni i pozabijac bo mnie to juz nierusza,, niepowiem jeden z nich wczesniej raz wyladaował na dołku, i w psychiatryku, ale wrocil po kilku dniach z stamtad doastał jakies prochy, i teraz biega do takiego mojego tez kolegi , i pyta dlaczego ja sie niechce z imi nadal kolegować, a om im mowi ze zrobiliscie mu świnstwo niewybaczalne , ija tez was nieche za to znac, nieprzychoddzcie tu domnie wuiecej, ten kolega moj wojak i wszyscy tu znajomi i sasiedzi wiedza ze ja nigdy nic nierobiłem przeciwko nim, a raczej, tylko im pomagałem, i zawsze ich bronilem, no a teraz niestety niech sobie sami rade daja, oni niemoga teraz tego przezyc ze ja niechce z nimi nic miec juz do czynienia, ale mnie oni naprawde juz nic nieobchodaza,
@4 100 591191979:
Robal_36 mam smak nikotynowy dolewam troche nikotyny zeby sie nie chcialo palic, troche cytrynowego smaku
i wcale sie nei chce palic i dobrze dziala, bez kaszlu itp
i wcale sie nei chce palic i dobrze dziala, bez kaszlu itp
Wypowiedż max.20słów
3205671. medialna 2018-04-13 (23:57)
Witam
A gdzie ten, co tu tyle krzyczal, ze nie ma tu spokoju, ma juz tak jak chcial i chyba juz go przestaly bawic glupie wpisy i pytania. Co gorsza... w te pedy polecial za Jocia i Panem, z ktorymi rzekomo mial tu problemy ale...tam...madrzy ludzie i go nie chcieli.
Oto caly obraz osoby pana Seb.M. Nic ujac nic dodac
Witam
A gdzie ten, co tu tyle krzyczal, ze nie ma tu spokoju, ma juz tak jak chcial i chyba juz go przestaly bawic glupie wpisy i pytania. Co gorsza... w te pedy polecial za Jocia i Panem, z ktorymi rzekomo mial tu problemy ale...tam...madrzy ludzie i go nie chcieli.
Oto caly obraz osoby pana Seb.M. Nic ujac nic dodac
3 236 863. Sebastian_M 2018-05-20 (00:12)
Rozumiem ze nie chcesz z nikim zadzierac ale tak się nie da żyć ze wszystkimi podlizujac się wszystkim
3 236 864. Sebastian_M 2018-05-20 (00:12)
Niech wrzody czytają
3 236 865. Sebastian_M 2018-05-20 (00:12)
My wymieniamy poglądy i wolno nam
3 236 866. Sebastian_M 2018-05-20 (00:13)
To sa5wrzody pryszczte
3 236 867. Sebastian_M 2018-05-20 (00:13)
Już wycisniete
......
Szeryf, ozdoba strony
Rozumiem ze nie chcesz z nikim zadzierac ale tak się nie da żyć ze wszystkimi podlizujac się wszystkim
3 236 864. Sebastian_M 2018-05-20 (00:12)
Niech wrzody czytają
3 236 865. Sebastian_M 2018-05-20 (00:12)
My wymieniamy poglądy i wolno nam
3 236 866. Sebastian_M 2018-05-20 (00:13)
To sa5wrzody pryszczte
3 236 867. Sebastian_M 2018-05-20 (00:13)
Już wycisniete
......
Szeryf, ozdoba strony