Wpisy 4 087 737 – 4 087 836
10 lutego 2021 00:00 → 10 lutego 2021 08:34, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 171 wpisów
- 191979 - 81 wpisów
- Bolo22 - 70 wpisów
- wizard - 69 wpisów
- Gosia__77 - 46 wpisów
- Biedroneczka1977 - 42 wpisów
- islandorka30,5 - 41 wpisów
- tomi77 - 38 wpisów
- Andreas3864 - 33 wpisów
- tytoniasz12 - 32 wpisów
- Sebastian_M - 32 wpisów
- Aniaania - 28 wpisów
- waldus - 27 wpisów
- Wędrowca netowy - 17 wpisów
- krzysztof 24 - 12 wpisów
- arczibalik73 - 10 wpisów
- RYCHFER - 10 wpisów
- milan1980 - 10 wpisów
- Sebo - 10 wpisów
- emerytka 46 - 9 wpisów
- zgrywus - 9 wpisów
- Mewa - 7 wpisów
- multijune177 - 7 wpisów
- Kochany - 7 wpisów
- wilkor - 5 wpisów
- Wojtt - 5 wpisów
- dusia - 5 wpisów
- damian1983 - 5 wpisów
- gonzaga - 5 wpisów
- doktor2p - 5 wpisów
@4 087 735Gosia__77: idź jutro do kolektury spisz ostatnią liczbę z pięciu losowań tylko tą liczbę ostatnią jeszcze nieposortowaną w kolejności bo potem znika i już są posortowane
Potem zobacz czy po 13-14 losowaniach dało 5/5
Córka dziś testowała i miała by za każdym razem 5/5
Potem zobacz czy po 13-14 losowaniach dało 5/5
Córka dziś testowała i miała by za każdym razem 5/5
Jeśli macie gdzieś dostęp do liczb nie sortowanych do keno poproszę wtedy nie trzeba będzie stać 20 min w kolekturze
Tak na szybko co spisała jak była na mieście to po godz. Wchodziło
Zrobiła cztery testy i cztery razy weszło 5/5 jutro rano idzie spisać jak wejdzie po godz. To od 10:00 gramy real x10 potrzebne mi 25.000 dziennie
Zrobiła cztery testy i cztery razy weszło 5/5 jutro rano idzie spisać jak wejdzie po godz. To od 10:00 gramy real x10 potrzebne mi 25.000 dziennie
Z rana widzę parkę 41,42 tu jest nie problem 2/2 długo czekająca zawsze wchodzi 3/3 nieopłacalne w keno różnica 4 zł
Wchodze na interia wchodzę na Onet dziś nic tam nie przeczytam to wina PISU
zbigniew g tu więcej dowiesz się niż w tych zakłamanych mediach,tam właśnie w tych mediach doprowadzają do takich sytuacji razem z rządem,jak są przedstawione w tych trzech filmach wyżej
@4 087 753bogdan04: wejdź na interia
nie muszę wchodzić,wiem,robią protest,ja na takie go...a nie wchodzę,ale wszystko wiem

Witam wszystkich to gazet też dzisiaj nie będzie bo protest ? Dobrze ze Multipasko jeszcze działa
Pasko wstanie i wyłączy
Kiedyś teleranka nie było teraz zablokowane wiadomości
Jakie liczby na dzisiaj bo zaraz zablokują i nie będę wiedziała co wysłać
@4 087 761Bolo22: witaj właśnie obserwuje keno
Na interia i Onet wiadomość nie przeczytasz
@4 087 763Biedroneczka1977: i jak testy keno
Dziś tylko 36 zł wygrałam a tak sama drobnica
Ja dziś pójdę i przetestuj to co GTV mówił. Posiedzę w budce godzinę i zobaczymy
@4 087 767Bolo22: Oki
Ja na 12 do pracy a teraz mam trochę czasu to patrzę co wpada
Wedrus testuje keno
Ciekawostka pogodowa.
Rano:
Warszawa: -9.
Środek Niemiec: -20
Od dzisiaj wolna zmiana w pogodzie, powinno być... trochę cieplej.
Rano:
Warszawa: -9.
Środek Niemiec: -20
Od dzisiaj wolna zmiana w pogodzie, powinno być... trochę cieplej.
Biedroneczka.
Szpiegów 14.x14.
Dziennik Wschodni z dn. 8 lutego br. Śmierci 8 pensjonariuszy domu seniora w ciągu niecałych dwóch tygodni od zaszczepienia 37 pensjonariuszy.
https://www.dziennikwschodni.pl/pulawy/lubelskie-ognisko-koronawirusa-w-domu-seniora-nie-zyje-juz-8-osob,n,1000283475.html?fbclid=IwAR1ASaLPbYn6aKfXBlU0tRvLHpVs0tV3YQjUImiAGC_TAtvIDcGkZ3lz_Xw
https://www.dziennikwschodni.pl/pulawy/lubelskie-ognisko-koronawirusa-w-domu-seniora-nie-zyje-juz-8-osob,n,1000283475.html?fbclid=IwAR1ASaLPbYn6aKfXBlU0tRvLHpVs0tV3YQjUImiAGC_TAtvIDcGkZ3lz_Xw
Za chwile padna strona jak MP -bo utrzymują sie z Reklam,Zafundowali nam wczesny komunizm,uzurpatorzy.Jeden mały człowiek mści sie na Polakach,niezałozył rodziny i on ma być wyznacznikiem moralnosci.
Takiego dziadostwa to nawet od 80 lat niebyło,upieprzyć prywaciarzy,ludzi inaczej myslących,władza absolutna ,wszystko zwalają na covida-a covida jest na świecie 4000tys odmian.
@4 087 779doktor2p: jak siedzisz na dupie w domu, to co cie to moze obchodzić
Witam wszystkich
@4 087 779doktor2p: ludzie juz nie maja za co żyć,a prąd,zus,media,rose z szyby lizać
Nie martwcie się że nie ma wiadomości na różnych portalach.
Te portale nie są Polskie a wiadomości nie są wiarygodne i nie warte czytania.
Tam trzeba nieźle się gimnastykować żeby wyłapać te rzetelne i prawdziwe .
Także mamy spokojną głowę. Sami sobie pomożemy i będziemy przekazywali wiadomości
Te portale nie są Polskie a wiadomości nie są wiarygodne i nie warte czytania.
Tam trzeba nieźle się gimnastykować żeby wyłapać te rzetelne i prawdziwe .
Także mamy spokojną głowę. Sami sobie pomożemy i będziemy przekazywali wiadomości
Tyle nowych podatków,jak długo można srube dokrecac ludziom,a dochodu brak
Może czas czas spojrzeć na to też z innej strony nigdzie nie reklamuje tyle leków co w Polsce jesz śniadanie i słyszysz hemoroidy upławy podpaski itp / tak nastała straszna bieda nie może być
@4 087 784Andreas3864:
Jeśli potrafisz skręcać meble , robić gładź , wstawiać drzwi , ogólnie remonty przyjedź do mnie to zarobisz 7000-8000 zł i to minimum
Jeśli potrafisz skręcać meble , robić gładź , wstawiać drzwi , ogólnie remonty przyjedź do mnie to zarobisz 7000-8000 zł i to minimum
@4 087 786Sebastian_M: Przestań gadac bzdury jak byś miał tak grubo to byś tu całymi diami nie przesiadywał,tylko pilnuje firmy
Można zarobić tylko trzeba chcieć pracować . Trzeba też potrafić cos zrobić.
Ale robotnik bez doświadczenia też nieźle zarabia. Wczoraj do mnie dzwonili czy nie mam kogoś bez doświadczenia i chcieli dać na rękę 4500 zł
Ale robotnik bez doświadczenia też nieźle zarabia. Wczoraj do mnie dzwonili czy nie mam kogoś bez doświadczenia i chcieli dać na rękę 4500 zł
@4 087 782Andreas3864: Tez płace rachunki,podatki i wiem co ile kosztuje muszę na to zapracować i twierdze ze teraz jest o wiele lepiej
Sebastian_M - 32 wpisów
@4 087 786Sebastian_M: a można się przyuczyc ?a nie wstawić drzwi to za ciężkie
Niestety to komercyjne media częściowo polskie boli ich że kasy mniej będą mieć bo rząd zabierze szkoda że przyłączali się do pseudo koronki a gdzie inni czego nie ma wspólnej walki każdy sobie rzepkę stroi
4500 zł to nie jest tak źle. Tak mi się wydaje. Jak nabierze doświadczenia i wprawi się w wykonywanym zawodzie dostanie więcej.
Witam wszystkich walczą tylko o siebie wiadomo gdzie byli jak przedsiębiorcy umierają finansowo za dużo tego nie było myśleć
@4 087 791Biedroneczka1977:
Wstawianie drzwi wcale nie jest ciężkie. Bierzesz koleżankę i we dwie wstawiacie spokojnie
Wstawianie drzwi wcale nie jest ciężkie. Bierzesz koleżankę i we dwie wstawiacie spokojnie
@4 087 795Sebastian_M: Program Usterka widać fachowców
Robią nas szaraków w balona rząd media prywatne rządowe wszyscy jak dla mnie nie są w porządku każdy gra dla siebie reszta ludzi się nie liczy
Za wstawienie drzwi dostajesz 150 zł
Dziennie jesteś w stanie wstawić minimum 6 lub nawet 8 sztuk.
Nawet6 x 150 zł = 900 zł podzielić na dwa =450 zł dziennie
Dziennie jesteś w stanie wstawić minimum 6 lub nawet 8 sztuk.
Nawet6 x 150 zł = 900 zł podzielić na dwa =450 zł dziennie
I nie musisz mieć narzędzi tylko sprawne dłonie
Na wiosnę będzie wstawianie okien
@4 087 798Sebastian_M: W komforcie jak kupisz to montaż za 1zł
Seba nie trzeba narzędzi ręcami będzie wyrywał drzwi i montował nowe a w kibelku mieszał cement
Od jutra jak dalej będą strajkowali w co wątpię ( mają na tym najwięcej kasy ) My sami tu na stronie zaczniemy podawać wiadomości ale te prawdziwe
Także dla chcących pracować jest praca i są godziwe zarobki
@4 087 804Sebastian_M: Kity z Satelity
Piszę o Warszawie . Nie wiem co jest gdzieś indziej
Nie nie nie ma chęci do pracy a praca jest i to dużo .
Ja ostatnio sam zacząłem też pracować i dzięki temu zbieram teraz na mieszkanie
Ja ostatnio sam zacząłem też pracować i dzięki temu zbieram teraz na mieszkanie
@4 087 808Sebastian_M: siedzisz na rencie od Panstwa i bzdury pociskasz,debesciaku
Na komputer miałeś zbierać a mieszkanie mogę ci sprzedać swoje 200 tys do remontu prądy zrobione zapraszam do kupna
@4 087 810Andreas3864: Co Ty opowiadasz ?
Ja i renta ha ha ha
Ja i renta ha ha ha
@4 087 810Andreas3864: Teraz to się uśmiałem
Co to strajkują media? Kaczora... pociągnąć... Nie potrafił egzekwować abonamentu od młodych a starzy albo umarli albo na emeryturze i nie muszą placic
Jak sie ma firme,czy pracuje to sa jakies obowiazki,a ty od rana do wieczora na stronie
@4 087 816tomi77: Wzorce z Wegier władza absolutna
@4 087 815Andreas3864: Jak potrafisz dobrze zorganizować pracownikom pracę to sam masz dużo czasu dla siebie
Umiesz tak ?
Umiesz tak ?
@4 087 818doktor2p: Z Nowogrodzkiej własciwy przekaz i z Torunia,CIEMNOGRÓD a nie21 wiek
@4 087 819Sebastian_M: mam kumpli Pracodawców to wiem jak jest
2 dni temu dzwonili do mnie z przedszkola i chcieli kogoś bez doświadczenia. Przynieś , podaj, pozamiataj. 3900zł na rękę chcesz to dam Ci namiary
@4 087 820Andreas3864: ciemnogród to bije z twoich wypowiedzi koniec tematu
8 godzin pracy i nie musisz nic inwestować
Zaraz internet uwala,podatek od Google jak na Wegrzech
@4 087 821Andreas3864: Nic nie wiesz. Masz kumpli i łykasz wszystko co Ci powiedzą jak indor kluski
@4 087 823doktor2p: ogladaj dalej TVP INFO-bo to twój poziom myslenia
Coś zostanie podatki trza płacić coś zostanie ludziska tyrają fizycznie podatki płacą połowa im zostaje kto się o nich troszczy każdy sobie rzepkę drapie
Nie słuchajcie tych wiadomości bo to 70% ściema
Dobrze bawcie się tu na stronie ja jadę do pracy
Miłego dnia
Miłego dnia
Takie czasy że człowiek zarabia na Rachunki i jedzenie
@4 087 831Sebastian_M:
Niema wyborczej tvn Jarek jesteś wielki jak pieknie
Tyle na dziś tak to jest jeden władca nie sprawdza się ta niby demokracja przecież nigdy nie było w Polsce prawdziwej demokracji
Tylko przekaz z Nowogrodzkiej jedyny