Wpisy 4 084 097 – 4 084 196
6 lutego 2021 10:47 → 6 lutego 2021 12:55, 100 wpisów
@4 084 098Wojtt: chyba też nie wyjdę z domu bo widziałam psa wolno biegającego po osiedluszlak
Zaczynam grę na 9 liczb... Miałem na 8 50 4 końce jednej i 4 drugiej ale tu ciężko będzie
@4 084 098Wojtt: a chciałam iść do budki
@4 084 111Wojtt: boje się psów
@4 084 114191979:
@4 084 116Wojtt: kotów nie
Konkretnie na 14.00 nic nie ogarniam za długo wczoraj siedzialam
@4 084 120Wojtt: nie
Ja niby też nie wierzę ale ostatnio przebiegał mi czarny kot dwa razy ja w lewo on w lewo ja w prawo on w prawo
Doszłam do sklepu okazało się że zostawiłam portfel w domu,
Doszłam do sklepu okazało się że zostawiłam portfel w domu,
@4 084 125Wojtt: super
wlasnie sprzedalem organki w moim sklepiku olx za 8 stowek, na jakie numery mam szybko pomnozyc kase
7 ninebot to strzal w 10, magia 23,32 , nowe zycie 71 i koniec wojny 45
5/5 z pluszem
5/5 z pluszem
dzis moja mama w snie zabila duzego szczura, moze dac jej cos skreslic
Mewa
12 lutego rok minie od wygranej 7-8 600zl inic większego nie udało mi sie
Może lepiej grać stawka na 2 3liczby
wizard
Daj mamie skreślić,bo ten duży szczur to mógł być TS.
Daj mamie skreślić,bo ten duży szczur to mógł być TS.
Szczur to 30
Może duże liczby
O pisze ze szczur to straty{{
nie chce skreslac , mowilem pociagnij po kuponie bez patrzenia i ide do kasy
A liczby babiloński 7 42 79
Wizir co w sobotę
Wizir
Ja mam p. 24
Dr o dziwo mi pasi
@4 084 157islandorka30,5:
Mewa ale latasz
@4 084 161islandorka30,5: zdarza się na forum w grupie B od frunełem w czwartek 2x parka w tym raz z plusem wczoraj plusik
Pozdrowienia od Adka dla wrzystkich czatowiczow ja wmulti na dziś i jutro mam obstawione małe liczby a co będzie to zobaczmy
miało być zobaczymy jak trafię to dam skan bo ostatnio słabo strzelalem
@4 084 166doktor2p: chloreka nie chciał wstać myłam podłogę
Ale ktoś się tam wkręca w robienie zamieszania związanego z "nickami". Podobno znam w jakiś sposób "Robal_36" i nim "dowodzę" i nie tylko nim. Generalnie polecam takim osobom może włączyć TVP ABC ... bo Teleranek już chyba nie ma w TV? Ja naprawdę jestem poważną osobą, której czas jest wyjątkowo cenny w dzisiejszych czasach.
Dlatego przede wszystkim mam czas dla rodziny, a jeśli nie to np. staram się dobrze spieniężyć czas ... natomiast dowodzenie Robal_36 z pewnością mi żadnych pieniędzy nie przyniesie
Podobnie zwiększanie wartości tej strony, również daje mi dużą przyjemność, natomiast na pewno nie przynosi jej żadnej wartości wprowadzenie jakiegoś zamieszania. Powiem szczerze, że na dziś dzień gdyby przyszło do np. sprzedaży tej strony, to pewnie trochę wcześniej trzeba by zlikwidować czat, żeby podnieść jej wartość, żeby nie odstraszyć inwestora. Nie piszę, że się na to zanosi, żeby nie było Pokazuję jedynie, że czat może być wartością dodaną tej strony, ale tylko i wyłącznie wtedy, gdy pojawia się tutaj coraz więcej poważnych osób, a coraz mniej dziecinady.
na ten moment nie jest źle po ostatnich blokadach i oby poziom szedł cały czas do góry
Wszystkie te konta ''tam'' zresztą jak i napisano i nich na czacie to Wulkana itd..jedna osoba jest w stanie wylać tyle złości i trollingu i zakłócać zwyczajnie życie ludziom.
Takie kilka losowan bez gry...sklaniaja do myslenia...trafiajac 2 liczby z trzech uja daje...jesli nie trafie 2 z innej koncowki
Nie znaczy to, żeby rozmawiać tylko o Lotto ... fajne są jakieś życiowe wpisy jak nawet @4 084 165... nie mam nic przeciwko pozdrowienia i do losowania
@4 084 178tomi77: powodzenia z tymi końcówkami
parka 71,76
ale sypie snieg
54,45-Pewniak.
4.14.24 na sucho...dzis nie gram jutro nie gram po jutrze nie gram....

Tesik chyba się obraził na mnie
Nie chce moich pewniaków puszczać
Nie chce moich pewniaków puszczać
wpis 165 to nie przypadek to wróżba dobra wróżba aby grać na liczby jakie się tam pojawiły wystarczy je tylko odnaleźć połączyć w logiczną całość przyprawić odrobina szczęścia i rozkoszować wygraną
Pasko... nigdy nie sprzedaj multipasko z chat bo użytkownicy staną się czyjaś własnością a ja nie chcę popaść w niewolę

@4 084 179Pasko: