Wpisy 4 082 970 – 4 083 069
5 lutego 2021 02:16 → 5 lutego 2021 03:12, 100 wpisów
Sebcio o to się nie martwię Powód jest jeden i mnie cieszący Nie stać Cie na moją yntelygencje
@4 082 953. GABRIEL
Stróżu mój ty zawsze przy mnie stój, ale to ja uratowałem Cię, bo bot by wsadził Cię do ciumy na 8h
Stróżu mój ty zawsze przy mnie stój, ale to ja uratowałem Cię, bo bot by wsadził Cię do ciumy na 8h
@4 082 969GABRIEL: A wiesz że nie ma jeszcze szczepionki na covid-19 tylko są preparaty tymczasowo dopuszczone do obrotu jako eksperymenty medyczne ?
@4 082 971RYCHFER:
Seba Eksperyment , że jesteś tu na Portalu to ja wiem odkąd Cię zobaczyłem
@4 082 977GABRIEL: to już nie jest pani Jadzia już nie jest twoja odkąd przyszedłeś do jej butki kreślić liczby piórem wiecznym i Wylałeś atrament Nie chcę ciebie widzieć tak mi powiedziała
Ponoć można dobrze zarobić odsprzedając swoją szczepionkę...
Lotto tak nie wypłaca,. Ja swoją chcę opchnąć. Kto da wincej
Lotto tak nie wypłaca,. Ja swoją chcę opchnąć. Kto da wincej
@4 082 979RYCHFER: więcej od czego jakie masz w tej chwili propozycje ?
@4 082 977. GABRIEL
Jak nie ma Jadzi nie ma gdzie wsadzić
Jak nie ma Jadzi nie ma gdzie wsadzić
@4 082 981RYCHFER: Gabriel zaniemówił
Pasko ? Uwielbiamo tej porze Regulamin Powinieneś zwiększyć wpisy do 10-ciu Czekać taki będzie aż trafię 5 ...aaa gdzie szóstka ?
@4 082 983GABRIEL: Teraz gramy w Mini Lotto a nie w inne gry a w Mini Lotto jest 5 liczb
@4 082 984GABRIEL: Nie dyskutuj
Seba ? Przypominasz mi troszkę skrzypka na dachu ale ten nie zdzierał azbestu
@4 082 989GABRIEL: przywieraniu azbestu uważaj na drogi oddechowe bo jak się nawdychasz azbestu to może być z tobą bardzo źle także uważaj
@4 082 984. GABRIEL
Awansuj się na szefa, po co dyskutować z prawodawcami, Możesz startować nawet na stanowisko prezesa TS, będziemy mieli znajomości
Awansuj się na szefa, po co dyskutować z prawodawcami, Możesz startować nawet na stanowisko prezesa TS, będziemy mieli znajomości
@4 082 993GABRIEL: słuchaj ja jestem Synem lekarza więc znam temat od podszewki jeśli potrzebujesz jakieś leki to podaj tylko objawy i ja ci wszystko wytłumaczę co masz wziąć
Rychfer Nigdy nie byłem protegowanym ale zrobię dla Ciebie wyjątek
@4 082 999GABRIEL: w moim przypadku oznacza i to bezapelacyjnie
@4 083 000GABRIEL: ojciec ci ciosał kołki na głowie ?
Seba ? ludzie gadali , jak Zbyszko z Bogdańca wracał spod Grunwaldu bez ręki i cały poobijany...Zbyszko...kur...kto Ci to zrobił ? ...Krzyżacy ? a Zbyszko mówi...nie nie to nie NFZ nawet ale tata Seby
Jak w Reklami taty Seby ,,,,bo my kulki , zawsze zrobimy wszystko aby dobrze wypaść
Seba ? Nie moja wina, że się zalogowałeś nie na ten portal Dupczenie też kosztuje
Sebcio ? To , że zatrudniasz ludzi do zrywania azbestu nie świadczy , że zrywają boki z Ciebie
Rychfer ? długo Ci zeszło na google sprawdzić jak się pisze pigułki
Rychfer Jutro pójdę do Lekarza Twojego taty co mi przepisał 2 lampki koniaku na zdrowie z rana i z wieczora Wejdę do niego na czworaka On zrobi oczy jak Seba i zrobi ze mnie pijaka a ja powiem , że się też leczę u taty Seby
Ja raczej zdalny obserwator mi się skończyło tylko wirtual, ale proszę bardzo
@4 083 025. Vondeoff dołączysz?
Ja z muzyką mam tyle wspólnego , że grałem na trójkącie Seba typu czowiek podrywał mi laske i tak sie wkur..., że jak walnąłem w trójkąt to się wygł
Eghh ta Módzież dzisiejsza Weż tu takiemu w tramwaju wyłaćz smarkłocza i zrobi oczy jak seba i zacznie dukać ooo ? eee? uuuu?