Wpisy 4 073 464 – 4 073 563
26 stycznia 2021 18:50 → 26 stycznia 2021 21:07, 100 wpisów
Narciarz rzucił plecak by zająć misia..na chwilę a potem slalomem zjechał misiowi się nie chciało poszedł do lasu...
@4 073 454Forsami: jak wysylam promocyjny to odrazu sie pytaja czy dopłacam złotowke a w jednej kol to powiedxiala ze nie wolno niedouczona
Bator dla czego piszesz do kogos skoro nie chce zebys pisał itp a ty sie narzucasz i prowokujesz
Pasko podaj 6 w lotto bo potrzebuje 20milionow
@4 073 466Bolo22: No bo tak jak wcześniej pisałem...w typowej samej kolekturze ludzie są wyszkoleni znają dobrze swoją profesje...a w takim sklepie spożywczym czy cpn..niby też mają szkolenie by móc obsługiwać Lottomat ale mają inne sprawy na głowie..i jest jak jest...ja u siebie raz tak miałem że rolki się zacieły blankiety nie wchodziły trzeba było ręcznie liczby wprowadzać do systemu..a widziałem że Pani nie za bardzo chciała..ja nalegałem i poszło po kilku dniach dopiero usterkę usunięto
Forsami zagrałam ostatnio za 24 zł i normalnie dopłaciłam 1 zł i z talonu wyrzuciło kupon z lotto plus
@4 073 473Gosia__77:
@4 073 475Bolo22: Bolo w mini nie grałam wczoraj
@4 073 475Bolo22: ale poszło 2/6 z systemu 6 14 19 25 28 29
@4 073 478Gosia__77: ja miałem 2x 2/6 czyli lipa
@4 073 479Bolo22: dziś gram mini system 6 z liczb powstałych z trójek multi multi
@4 073 480Gosia__77:
@4 073 481Bolo22: do potem
@4 073 467Bolo22: Za słowo pisane i mówione trzeba odpowiadać. Twoja uwaga jest niestosowna.Musialem zareagować na fałszywe informacje. Żaden z Ciebie MeceNas nawet nie możesz być jego substytutem.Jestem przeciwnikiem fałszywych informacji.Pozdrawiam.

gitara sprzedana, mlody metal slash wzial z pocalowanie w reke, na co mam postawic zeby pomnozyc
To jest kupon promocyjny , gdzie pani powiedziała, że nie ma możliwości dopłaty , pretensje o "pisanie bzdur" mieć do kogo ? zdrówka , wszelakiego życzę 

Bator podaj pop. Nick
Albo i jeszcze pop.
@4 073 484Bator: nie chce sie nawet komentowac a ja nie pozdrawiam
@4 073 484Bator: a i ja sie nie mam za zadnego mecenasa w przeciwieństwie do ciebie. Pisz juz z nic wulkan
Byłem teraz w sklepie spożywczym i kolekturze zarazem...myślę zapytam i zagram..jak coś...chodzi mi o możliwości Dedykacji na dowolnym kuponie spytałem czy można...patrzymy wspólnie w Terminal z Panią szukamy jeeest możliwość dodawania DEDYKACJI..co Pan chcę..a co MY tu mamy Dzień Dziadka Dzień Babci W Dniu Bożego Narodzenia Szczęśliwego Nowego Roku W Dniu Urodzin W Dniu Chłopaka....a tfujj)to nie dlamnie W Dniu Ślubu... Na Szczęście...To poproszę na Szczęście...i nizej na tej fotce kuponie Mini Macie Dedykację..zaraz skan
Forsa ja też brałam na ur, na imieniny, były normalne życzenia, nawet imie
Teraz w lotku to wszystko można, wysłać, zapłacić anulować,
jak na poczcie wszystko kupisz
jak na poczcie wszystko kupisz
Lotto Kumulacja w Lotto ratuj się kto może wielka Pula nadciąga niczym czołg w oborze
@4 073 492Bolo22: Jeśli się nie ma racji, lub jeśli sie nie jest pewnym, raczej nie ma sensu komentować.To nie Plac Czerwca 1976, a czat,gdzie powinna być kultura.Odpiwiedzi nie oczekuje.Nie jestem przekupka z Przytyka.
Forsa
Teraz Brzydula, Lesniczowka, jakiś horror i
Kto jeszcze będzie grał w lotto,chciałem zasygnalizowac, że w kolekturach w zakładach na chybił.trafil jest dużo powtórek , a kolega w sześciu zakładach na liczby tylko do 22.Nie ma wyższych .Więc mogą być same wysokie .
@4 073 521Mewa: Dobry ruch G76
@4 073 522Wulkan: załóż kaftan zrób coś dla ludzi prowokatorko agresorko i tyle bo nudzisz jak stara płyta
@4 073 523Mewa: Napisz coś o szczepieniach,masz dobre źródło .
@4 073 523Mewa: Ileż w Tobie bylo agresji w stosunku do Sebastiana i śmiesz kogoś pouczać .
Emi,jesteś ? Słyszałem głos Pytał, co /my/ tu jeszcze robimy mówię do Niego:
- weź, wejdź i coś napisz...
To mi odpowiedział, że z @#$_&-+( się nie dyskutuje i za dwa zdania dostałby bana
- weź, wejdź i coś napisz...
To mi odpowiedział, że z @#$_&-+( się nie dyskutuje i za dwa zdania dostałby bana
. ... 489.
Prognoza 0-1/6.
Prognoza 0-1/6.
Jocia,
jeśli w tej chwili czytasz,
napisz do mnie na @ - jakie fajowe txt sadził do Ciebie ten @#$_&-
wkleję i się jeszcze raz obśmiejemy, z tego @#$_& ooops, tak wyważonego usera
jeśli w tej chwili czytasz,
napisz do mnie na @ - jakie fajowe txt sadził do Ciebie ten @#$_&-
wkleję i się jeszcze raz obśmiejemy, z tego @#$_& ooops, tak wyważonego usera
Łomża miastem ludzi długowiecznych.
Zmarła mieszkanka tego miasta, miała... 108 lat.
---> 4lomza.pl/
Zmarła mieszkanka tego miasta, miała... 108 lat.
---> 4lomza.pl/
Robal_36
Też słyszałam ten miły głos.
Też słyszałam ten miły głos.
Nie wiem jak u was ale w moich kolekturach tłumów nie zaobserwowałem. Nie ma szans na 20 milionów w puli, to było w zasadzie wiadomo już w sobotę. Teraz 20 milionów już nie robi takiego wrażenia na ludziach jak kiedyś. I jest ogólny trend spadkowy jeśli chodzi o liczbę zawieranych zakładów w Lotto
@4 073 533MCSl: ludzie juz nie daja sie nabierac na ich ustawki
@4 073 535MCSl: bo to tyle ludzi niby tygodniowo wygrywa a ja nic nie moge
Nie do końca , następuje "migracja" i ludzie grają np w mini, albo w EJ
Nie ma żadnych ustawek.Losowania odbywają się pod kontrolą.Takowe podejrzenia psują dobre imię firmy marki Lotto.
Jeśli nie wygrywasz miej pretensje do losu. Los uśmiecha się do życzliwych. O tym wie nawet dziecko.
@4 073 539Robal_36: Jaki masz cel by wklejać czyjeś wpisy?
@4 073 540Bator: milcz
@4 073 556Wojtt:
Jakim teraz Szczęśliwyyyyhh hahaha hahaha hahaha hahaha