Wpisy 4 070 671 – 4 070 770
24 stycznia 2021 11:14 → 24 stycznia 2021 12:56, 100 wpisów
Korzystalem z map Paska.
Ale kulawo to szlo...ba nic nie moglem trafic...wrocilem do moich tabelek...jsj nie urywa ale typowamie czy granie koncami chociaz jakies odpady daje...do konca stycznia 7 na 10 bedzie...na 14 skan damdzis przerwa
Ale kulawo to szlo...ba nic nie moglem trafic...wrocilem do moich tabelek...jsj nie urywa ale typowamie czy granie koncami chociaz jakies odpady daje...do konca stycznia 7 na 10 bedzie...na 14 skan damdzis przerwa
Kilka milionów, tiaaaaaaa, 1,5 mln widzów, to mają programy z rekordową oglądalnością...
udanego dnia, prawie wszystkim
udanego dnia, prawie wszystkim
@4 070 663Bolo22: witaj
widziałeś? na pewno Bolo22 60 zł → 2540 zł ?
widziałeś? na pewno Bolo22 60 zł → 2540 zł ?
@4 070 673obuziara: witaj
Udanego dnia wszystkim, a tym , którzy życzą " prawie wszystkim " , zwłaszcza im, życzę jeszcze więcej dobroci, niż oni nie przekazali.Ciekawa moda na " życzenia prawie wszystkim " .
to pysznie, ja dla odmiany sos, surówka z surowych warzyw, ziemniaki,a kotleta może jutro?
kotlet wychodzi taniej niż barszcz biały z kiełbasą
to papa
kotlet wychodzi taniej niż barszcz biały z kiełbasą
to papa
@4 070 680obuziara: pa
@4 070 680obuziara: Barszcz biały, ale na zakwasie-swojski .
@4 070 680obuziara: Wiecej majeranku, mniej soli.
zalogowałam się, zeby odpisać
ja rzadko robię, czasmi, a kupuję w torebce, ale barszcz koniecznie z jajeczkiem i kiełb.
teraz to już papa
ja rzadko robię, czasmi, a kupuję w torebce, ale barszcz koniecznie z jajeczkiem i kiełb.
teraz to już papa
Pilnować tego 34 73 idę na mały spacer i zagrać 5 liczb 10 zakładów
Witajcie
Dziś niedziela chyba nie gram
Idę
Pasko oglądałem to wnecie miesiac temu niezły energiczny cwaniaczek nadaje się na prowadzacego
dziś Max 5 kilometrówMugl zapytać ile zarabia taki prowadzacy
Witajcie
Chcę zapytać czy opłaca się grać Lotto z plusem bo ...
patrzałem na wygrane i tak np. za trójkę w lotto -24 zł
w plusie za trójkę -10zł
czwórka lotto ok. wczoraj 174 zł
czwórka w plusie -100 zł
piatka w lotto - ok.5,300 zł
w plusie -3,500 zł
Chcę zapytać czy opłaca się grać Lotto z plusem bo ...
patrzałem na wygrane i tak np. za trójkę w lotto -24 zł
w plusie za trójkę -10zł
czwórka lotto ok. wczoraj 174 zł
czwórka w plusie -100 zł
piatka w lotto - ok.5,300 zł
w plusie -3,500 zł
Pasko co do filmiku szału niema trzeba pokazać przekrojoną kulę czy tam niema czipa wtedy będzie to wiarygodne,
hi all
na 14:00 mam takie: 3,7,12,31,34,42,53,61,73,74
na 14:00 mam takie: 3,7,12,31,34,42,53,61,73,74
@4 070 694jchojnacki:
jedni wolą grać z + inni bez, ja powiem tak, zagrałam raz bez plusa, i sama przed sobą zamknęłam szansę na wygraną, bo miałam w plusie 4/6 ale przepadła
@4 070 693multijune177: to wyżej to do Ciebie,
4 070 697. obuziara no właśnie ,zawsze tak jest że jak nie puścimy kuponu to liczby wchodzą i potem ząłujemy że nie puściliśmy.
A jak puścimy to znowu nie ma takich liczb w losowaniu choć czasem mam takie wrażenie że jak patrzę w tabelkę to wydaje mi się na 100% że liczby padną w losowaniu a tu "zonk"
A jak puścimy to znowu nie ma takich liczb w losowaniu choć czasem mam takie wrażenie że jak patrzę w tabelkę to wydaje mi się na 100% że liczby padną w losowaniu a tu "zonk"
kupiłam raz keno na 10 losowań, a po zapłaceniu przyszło mi do głowy" dlaczego nie wzięłam 20 losowań" grałam bez stawki, typując 6/6 i co?
gdybym dokupiła nawet drugi raz płacąc za te pierwsze 10 losowań miałabym 500 w kieszeni
Czyli'chytry dwa razy traci"
gdybym dokupiła nawet drugi raz płacąc za te pierwsze 10 losowań miałabym 500 w kieszeni
Czyli'chytry dwa razy traci"
bo chyb w 12 czy 13 losowaniu padó 6/6 i od tamtej pory nie wysyłam keno
w tym filmiku jest pokazane to co ludzie widzą w telewizji dlaczego nie pokazałeś co znajduje się wewnątrz automatu dlaczego bo to tajemnica przekrestwa tak uważam
4 070 703. jchojnacki dokładnie tak filmik nie jest wiarygodny bo to tylko studio lotto , tak samo jak aktorzy w filmie giną ale naprawdę żyją są różne triki.
Gosia 77 wczoraj pisała ze p.Pasko był nawet w studio lotto
Gosia 77 wczoraj pisała ze p.Pasko był nawet w studio lotto
kiedys na YT oglądałam jak facet omawia przekręty w TS, to był były pracownik, że niby 10 lat musiał odczekać, bo był uwiązany tajemnicą po zakończeniu tam pracy.
Omawiał między innymi, jak to kule są zachipowane, a ludziska naiwne grają
mozliwe ze jest ten filmik jeszcze dostępny
Omawiał między innymi, jak to kule są zachipowane, a ludziska naiwne grają
mozliwe ze jest ten filmik jeszcze dostępny
zastanawiam się że od jakiegoś czasu znowu nikt nic nie wygrywa...np.5\10, 5\10 ,7\10
w lotto nie padła kolejny raz kumulacja
zauważyłem też że jedne i te same osoby wygrywają tutaj na czacie
w lotto nie padła kolejny raz kumulacja
zauważyłem też że jedne i te same osoby wygrywają tutaj na czacie
Prawie 14 Milionów kombinacji..a nie ram jakieś kule przekrojone czip w środku..trzymajcie mnie bo się....ram ze śmiechu..co jeszcze jesteście w stanie wymyślić
@4 070 665Robal_36: Inteligentny facet, z pewnością zasłużył sobie na wizytę w studio i zrobienie ciekawego materiału.Wiecej takich.Wirze go jako prowadzącego w przyszłości , bądź jako współpracownika Jarosława Tomaszewskiego.
@4 070 709Forsami:
czytaj uważnie
napisałam co OGLĄDAŁAM
a swoim tekstem to poniekąd mnie ośmieszyłes
czytaj uważnie
napisałam co OGLĄDAŁAM
a swoim tekstem to poniekąd mnie ośmieszyłes
Przed chwilą padło 2 x 8/8 (20 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
a swoją drogą jAKIŚ czas temu obserwowałam ep i dziwne mi się wydawało, że zawsze powtarzają się z tylu liczb akurat 2 lub 3 takie same w epensji i epremi
@4 070 711obuziara: Trzeba się przyzwyczaić do dyżurnych krytykantów.Najlepiej nie reagować, robić swoje .
@4 070 709Forsami: na 14 mln możliwych kombinacji zawarte 5mln, z tego część powtórzona, co do liczby, część w sporej części, i afera, bo nie padło, "trzymają" no tylko -
@4 070 713obuziara: Stąd wniosek - grać stałymi , nie zmieniać liczb, o czym już się przekonałas.
@4 070 716Wulkan: święta racja,
Spiski zawsze był teorie spiskowe także bo tu gra o Miliony a nie tam o pietruszkę bo kto niechce za 3 złote wygrać w Lotto Miliony i mieć wywalone jak to mówią małolaty ..nie ma się co oburzać tylko przypominam w Lotto jest prawie 14 Milionów kombinacji...a jak w Eurojackpot gra 17 państw...to co tam też ustawiają wystarczy pomnożyć 17 państw x ilość zakładów...i jak oni to robią nie dadzą wygrać (ustawiają)
Witam wszystkich
@4 070 713obuziara: Są materiały na YouTube o losowaniach, między innymi, że liczba 48 była wylosowana najmniej .Na przekór , wczoraj stawiałem właśnie na 48 jako pewniak - powtórka .Śmieszą mnie oceny specjalistów na czacie od ' zatwierdzania pewniakow i ich szans ".Jeśli są takimi specami, dlaczego sami nie dają pewniakow, albo nie rozbijają kumulacji ?
@4 070 720Sebastian_M:
@4 070 722Wulkan: masz sporo racji
@4 070 679Bator: Popieram. Ci co piszą prawie wszystkim to fałszywi i zawistni
Ale cóż świata nie zmienimy chociaż bardzo by siesię chciało
Ale cóż świata nie zmienimy chociaż bardzo by siesię chciało
@4 070 724obuziara: Może nie zawsze , często się mylę .
Mysle ze nic nie mozna przewidziec...typuje z oczekujacych z ograniczonych koncow
Wulkan
Obuziara
Forsami
Forsami wygraliśmy coś wczoraj ?
Obuziara
Forsami
Forsami wygraliśmy coś wczoraj ?
@4 070 719Forsami: a teraz pytanie do Ciebie
Trzęsiesz portkami zeby utrafić 6/6 w lotto, i powiedz,ile razy ci się to udało
Trzęsiesz portkami zeby utrafić 6/6 w lotto, i powiedz,ile razy ci się to udało
Tomi
@4 070 728Sebastian_M:
@4 070 727tomi77: Można przewidzieć .Mój dziadek mawiał ' bylo przewidzieć ' .Miał rację.
Robal na wczoraj w Lotto miałem takie...chyba żeś widziałeś..1,2,3,4,5,6... a na wtorek pod te 20 Milionów zagram sobie takie 41,42,43,44,45,46 robie sobie jaja z tego całego grania jak sobie nie urobisz tymi rekami to nikt Ci nic za darmo nie da ale jest Lotto Kumulacja jest zabawa
@4 070 733Sebastian_M: noooo , chyba, nie ze strachu, tylko ze złości, ze to już musi wygrać
@4 070 736Forsami: bo ja lubie brednie
@4 070 738obuziara: Spokojnie
Forsami żartuje sobie
Forsami żartuje sobie
Chyba Ty należysz do tych bojących co to jeden narobił w portki i nie odebrał raz 17 Milionów a drugim razem 11 z Oddziału Totalizatora Sportowego...to dopiero trzeba być..cy..rem
Ja też zagram we wtorek w Lotto
@4 070 740Forsami: cy...rem ?
Poniekąd śmieszyły mnie wklejane zestawy na lotto za jedyne 4 zł na liczby : 1,2,3,4,5,6, albo na multi :
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Większość na wylosowanie 9 liczb z ww zakresu czekała od 2016 r.Na kolejne takie losowania trzeba będzie poczekać lata świetlne .Ale grajcie takimi liczbami.Dobra metoda na podwyższenie kumulacji.
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Większość na wylosowanie 9 liczb z ww zakresu czekała od 2016 r.Na kolejne takie losowania trzeba będzie poczekać lata świetlne .Ale grajcie takimi liczbami.Dobra metoda na podwyższenie kumulacji.
@4 070 740Forsami: Nie martw się. Ja jak wygram 6 w Lotto to odbiorę.
Mało tego dam skan tu na czacie
Mało tego dam skan tu na czacie
@4 070 741Sebastian_M: Na Mokotowie , czy na Białce ?
Wulkan szukasz logiki w grach liczbowych..szukaj dalej weź kompas
@4 070 745Wulkan: Nie wiem gdzie wtedy będę
@4 070 746Forsami: Dziękuję za propozycje , nie korzystam z kompasu i GPS, mam w głowie .
Tata mi powiedział żebym grał z głową
A mama mi powiedziała że wierzy we mnie
A mama mi powiedziała że wierzy we mnie
Aniu witaj
@4 070 750Sebastian_M: Oba stwierdzenia są dobre .Rodzice się nie mylą .
@4 070 755Wulkan:
@4 070 754191979: mam tak do mnie mówiła jak byłam mała łobuziara, ale to było z czułością
@4 070 759obuziara: no chyba nie myślisz że ja złośliwie
Robal..a wiesz co ustawiają już dla mnie to losowanie..na te numery..41,42,43,44,45,46 jutro dam skana mam pilota do kulek..zdalnie sterowane...
@4 070 763191979: odebrałam to milutko
@4 070 766Sebastian_M: bardzo
w końcu sama sobie taki nick walnęłam, ze az się prosi dodać to Ł
@4 070 763191979: Jesteś Ziemskim Aniołem Dobroci.Pozdrowienia od trochę gorszego Aniołka .