Wpisy 4 070 638 – 4 070 737
24 stycznia 2021 10:17 → 24 stycznia 2021 12:44, 100 wpisów
@4 070 636waldus: a z jakiej "metody" korzystasz ?
Szacowanie, fusy, przeczucie, wahadło, jasnowidzenie, czy jakaś "autorska" ?
Szacowanie, fusy, przeczucie, wahadło, jasnowidzenie, czy jakaś "autorska" ?
ja mam sprawdzoną metodę patrzę na kupon i już widzę jakie liczby trafiam jakie nie trafiam
@4 070 640Robal_36: metoda jest sprawdzona tylko dedukcja
Wald... i nie masz żadnych pomocniczych artefaktów typu kula u nogi czy kamień u szyi?
Wald... nie zniechęcaj się poddany zostałeś testowi na cierpliwość
Waldek, jeśli Cię to nie wyczerpie, to proszę - dwa zbiory
2,10,20,56,66 i
3,11,21,57,67 - i co powiesz ?
2,10,20,56,66 i
3,11,21,57,67 - i co powiesz ?
idę po pietruszkę dziś żonka nad kotłem aż ciekaw jestem co za eliksir uwarzy
ciekawy filmik chyba ... jakoś wcześniej nie miałem okazji oglądnąć
Konrado
@4 070 653Pasko: Zaraz kabaret zaraz cyrk
w filmie youtube stwierdza, że Konrado ogląda teraz pewnie kilka milionów osób ... wydaje mi się, że jest to o wiele wiele mniej. W sumie jestem ciekaw ile ludzi ogląda losowania w TV na żywo. W internecie jakiejś ogromnej oglądalności na żywo nie widać ... przynajmniej na oficjalnych kanałach na facebooku czy youtube to ogląda kilkaset osób co najwyżej.
@4 070 658: * youtuber miało być
na pewno kilka tysięcy osób jest na multipasko wtedy ... no ale czy ogląda, po prostu sprawdza wyniki bez oglądania wideo najczęściej.
Pasko Ty tu podajesz liczby zaraz po po co oglądać
Czy youtuber powiedział "bez cięć, bez montażu" ? Próbnego, żeby sprawdzić, czy maszyny działają, nie widziałem Kogo ten gostek zna ? I czemu w ogóle go tam dopuścili ?
Admin też był kiedyś na losowaniu a filmiku nie wrzucił przypadek? NIE SĄDZĘ
@4 070 665Robal_36: Łatwo krytykować.Trudno zrozumieć.
Po tym youtuberowskim padły wysokie wygrane ? Ktoś to paczył ?
Gabriel, mądrze napisałeś.Tomek też się ubawił .Milutkiej niedzieli.
@4 070 665Robal_36: celowo go wpuscili zeby uwiarygodnic losowania i do grania ludzi przyciagnac
Korzystalem z map Paska.
Ale kulawo to szlo...ba nic nie moglem trafic...wrocilem do moich tabelek...jsj nie urywa ale typowamie czy granie koncami chociaz jakies odpady daje...do konca stycznia 7 na 10 bedzie...na 14 skan damdzis przerwa
Ale kulawo to szlo...ba nic nie moglem trafic...wrocilem do moich tabelek...jsj nie urywa ale typowamie czy granie koncami chociaz jakies odpady daje...do konca stycznia 7 na 10 bedzie...na 14 skan damdzis przerwa
Kilka milionów, tiaaaaaaa, 1,5 mln widzów, to mają programy z rekordową oglądalnością...
udanego dnia, prawie wszystkim
udanego dnia, prawie wszystkim
@4 070 663Bolo22: witaj
widziałeś? na pewno Bolo22 60 zł → 2540 zł ?
widziałeś? na pewno Bolo22 60 zł → 2540 zł ?
@4 070 673obuziara: witaj
Udanego dnia wszystkim, a tym , którzy życzą " prawie wszystkim " , zwłaszcza im, życzę jeszcze więcej dobroci, niż oni nie przekazali.Ciekawa moda na " życzenia prawie wszystkim " .
to pysznie, ja dla odmiany sos, surówka z surowych warzyw, ziemniaki,a kotleta może jutro?
kotlet wychodzi taniej niż barszcz biały z kiełbasą
to papa
kotlet wychodzi taniej niż barszcz biały z kiełbasą
to papa
@4 070 680obuziara: pa
@4 070 680obuziara: Barszcz biały, ale na zakwasie-swojski .
@4 070 680obuziara: Wiecej majeranku, mniej soli.
zalogowałam się, zeby odpisać
ja rzadko robię, czasmi, a kupuję w torebce, ale barszcz koniecznie z jajeczkiem i kiełb.
teraz to już papa
ja rzadko robię, czasmi, a kupuję w torebce, ale barszcz koniecznie z jajeczkiem i kiełb.
teraz to już papa
Pilnować tego 34 73 idę na mały spacer i zagrać 5 liczb 10 zakładów
Witajcie
Dziś niedziela chyba nie gram
Idę
Pasko oglądałem to wnecie miesiac temu niezły energiczny cwaniaczek nadaje się na prowadzacego
dziś Max 5 kilometrówMugl zapytać ile zarabia taki prowadzacy
Witajcie
Chcę zapytać czy opłaca się grać Lotto z plusem bo ...
patrzałem na wygrane i tak np. za trójkę w lotto -24 zł
w plusie za trójkę -10zł
czwórka lotto ok. wczoraj 174 zł
czwórka w plusie -100 zł
piatka w lotto - ok.5,300 zł
w plusie -3,500 zł
Chcę zapytać czy opłaca się grać Lotto z plusem bo ...
patrzałem na wygrane i tak np. za trójkę w lotto -24 zł
w plusie za trójkę -10zł
czwórka lotto ok. wczoraj 174 zł
czwórka w plusie -100 zł
piatka w lotto - ok.5,300 zł
w plusie -3,500 zł
Pasko co do filmiku szału niema trzeba pokazać przekrojoną kulę czy tam niema czipa wtedy będzie to wiarygodne,
hi all
na 14:00 mam takie: 3,7,12,31,34,42,53,61,73,74
na 14:00 mam takie: 3,7,12,31,34,42,53,61,73,74
@4 070 694jchojnacki:
jedni wolą grać z + inni bez, ja powiem tak, zagrałam raz bez plusa, i sama przed sobą zamknęłam szansę na wygraną, bo miałam w plusie 4/6 ale przepadła
@4 070 693multijune177: to wyżej to do Ciebie,
4 070 697. obuziara no właśnie ,zawsze tak jest że jak nie puścimy kuponu to liczby wchodzą i potem ząłujemy że nie puściliśmy.
A jak puścimy to znowu nie ma takich liczb w losowaniu choć czasem mam takie wrażenie że jak patrzę w tabelkę to wydaje mi się na 100% że liczby padną w losowaniu a tu "zonk"
A jak puścimy to znowu nie ma takich liczb w losowaniu choć czasem mam takie wrażenie że jak patrzę w tabelkę to wydaje mi się na 100% że liczby padną w losowaniu a tu "zonk"
kupiłam raz keno na 10 losowań, a po zapłaceniu przyszło mi do głowy" dlaczego nie wzięłam 20 losowań" grałam bez stawki, typując 6/6 i co?
gdybym dokupiła nawet drugi raz płacąc za te pierwsze 10 losowań miałabym 500 w kieszeni
Czyli'chytry dwa razy traci"
gdybym dokupiła nawet drugi raz płacąc za te pierwsze 10 losowań miałabym 500 w kieszeni
Czyli'chytry dwa razy traci"
bo chyb w 12 czy 13 losowaniu padó 6/6 i od tamtej pory nie wysyłam keno
w tym filmiku jest pokazane to co ludzie widzą w telewizji dlaczego nie pokazałeś co znajduje się wewnątrz automatu dlaczego bo to tajemnica przekrestwa tak uważam
4 070 703. jchojnacki dokładnie tak filmik nie jest wiarygodny bo to tylko studio lotto , tak samo jak aktorzy w filmie giną ale naprawdę żyją są różne triki.
Gosia 77 wczoraj pisała ze p.Pasko był nawet w studio lotto
Gosia 77 wczoraj pisała ze p.Pasko był nawet w studio lotto
kiedys na YT oglądałam jak facet omawia przekręty w TS, to był były pracownik, że niby 10 lat musiał odczekać, bo był uwiązany tajemnicą po zakończeniu tam pracy.
Omawiał między innymi, jak to kule są zachipowane, a ludziska naiwne grają
mozliwe ze jest ten filmik jeszcze dostępny
Omawiał między innymi, jak to kule są zachipowane, a ludziska naiwne grają
mozliwe ze jest ten filmik jeszcze dostępny
zastanawiam się że od jakiegoś czasu znowu nikt nic nie wygrywa...np.5\10, 5\10 ,7\10
w lotto nie padła kolejny raz kumulacja
zauważyłem też że jedne i te same osoby wygrywają tutaj na czacie
w lotto nie padła kolejny raz kumulacja
zauważyłem też że jedne i te same osoby wygrywają tutaj na czacie
Prawie 14 Milionów kombinacji..a nie ram jakieś kule przekrojone czip w środku..trzymajcie mnie bo się....ram ze śmiechu..co jeszcze jesteście w stanie wymyślić
@4 070 665Robal_36: Inteligentny facet, z pewnością zasłużył sobie na wizytę w studio i zrobienie ciekawego materiału.Wiecej takich.Wirze go jako prowadzącego w przyszłości , bądź jako współpracownika Jarosława Tomaszewskiego.
@4 070 709Forsami:
czytaj uważnie
napisałam co OGLĄDAŁAM
a swoim tekstem to poniekąd mnie ośmieszyłes
czytaj uważnie
napisałam co OGLĄDAŁAM
a swoim tekstem to poniekąd mnie ośmieszyłes
Przed chwilą padło 2 x 8/8 (20 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
a swoją drogą jAKIŚ czas temu obserwowałam ep i dziwne mi się wydawało, że zawsze powtarzają się z tylu liczb akurat 2 lub 3 takie same w epensji i epremi
@4 070 711obuziara: Trzeba się przyzwyczaić do dyżurnych krytykantów.Najlepiej nie reagować, robić swoje .
@4 070 709Forsami: na 14 mln możliwych kombinacji zawarte 5mln, z tego część powtórzona, co do liczby, część w sporej części, i afera, bo nie padło, "trzymają" no tylko -
@4 070 713obuziara: Stąd wniosek - grać stałymi , nie zmieniać liczb, o czym już się przekonałas.
@4 070 716Wulkan: święta racja,
Spiski zawsze był teorie spiskowe także bo tu gra o Miliony a nie tam o pietruszkę bo kto niechce za 3 złote wygrać w Lotto Miliony i mieć wywalone jak to mówią małolaty ..nie ma się co oburzać tylko przypominam w Lotto jest prawie 14 Milionów kombinacji...a jak w Eurojackpot gra 17 państw...to co tam też ustawiają wystarczy pomnożyć 17 państw x ilość zakładów...i jak oni to robią nie dadzą wygrać (ustawiają)
Witam wszystkich
@4 070 713obuziara: Są materiały na YouTube o losowaniach, między innymi, że liczba 48 była wylosowana najmniej .Na przekór , wczoraj stawiałem właśnie na 48 jako pewniak - powtórka .Śmieszą mnie oceny specjalistów na czacie od ' zatwierdzania pewniakow i ich szans ".Jeśli są takimi specami, dlaczego sami nie dają pewniakow, albo nie rozbijają kumulacji ?
@4 070 720Sebastian_M:
@4 070 722Wulkan: masz sporo racji
@4 070 679Bator: Popieram. Ci co piszą prawie wszystkim to fałszywi i zawistni
Ale cóż świata nie zmienimy chociaż bardzo by siesię chciało
Ale cóż świata nie zmienimy chociaż bardzo by siesię chciało
@4 070 724obuziara: Może nie zawsze , często się mylę .
Mysle ze nic nie mozna przewidziec...typuje z oczekujacych z ograniczonych koncow
Wulkan
Obuziara
Forsami
Forsami wygraliśmy coś wczoraj ?
Obuziara
Forsami
Forsami wygraliśmy coś wczoraj ?
@4 070 719Forsami: a teraz pytanie do Ciebie
Trzęsiesz portkami zeby utrafić 6/6 w lotto, i powiedz,ile razy ci się to udało
Trzęsiesz portkami zeby utrafić 6/6 w lotto, i powiedz,ile razy ci się to udało
Tomi
@4 070 728Sebastian_M:
@4 070 727tomi77: Można przewidzieć .Mój dziadek mawiał ' bylo przewidzieć ' .Miał rację.
Robal na wczoraj w Lotto miałem takie...chyba żeś widziałeś..1,2,3,4,5,6... a na wtorek pod te 20 Milionów zagram sobie takie 41,42,43,44,45,46 robie sobie jaja z tego całego grania jak sobie nie urobisz tymi rekami to nikt Ci nic za darmo nie da ale jest Lotto Kumulacja jest zabawa
@4 070 733Sebastian_M: noooo , chyba, nie ze strachu, tylko ze złości, ze to już musi wygrać