Wpisy 4 067 678 – 4 067 777
20 stycznia 2021 11:38 → 20 stycznia 2021 14:01, 100 wpisów
Idę wysłać takie pewniaki.3-1-4-9.
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
@4 067 680: Qbraczek,Watykanista,Bator,Bolo22,RaTur2,paulin,nickxyz,PanTadeusz i setki innych
emerytka 46 Nie myl pojęć.
Piszemy teraz o niku Sebastan_M Który był zablokowany przez ludzi takich jak Ty .
Takich którzy prowokują ludzi i starają się aby ci nie wytrzymali ciśnienia i powiedzieli wprost co o Tobie myślą . Wtedy piszesz do Admina jaki on jest niedobry i co na Ciebie pisze.
Ale nie napiszesz o tym kto kogo prowokował bo to by już nie pasowało do Twojej misji.
I powiem Ci coś .
To Ty wyznaczyłaś sobie tu misję a nie ja lub ktokolwiek inny
Piszemy teraz o niku Sebastan_M Który był zablokowany przez ludzi takich jak Ty .
Takich którzy prowokują ludzi i starają się aby ci nie wytrzymali ciśnienia i powiedzieli wprost co o Tobie myślą . Wtedy piszesz do Admina jaki on jest niedobry i co na Ciebie pisze.
Ale nie napiszesz o tym kto kogo prowokował bo to by już nie pasowało do Twojej misji.
I powiem Ci coś .
To Ty wyznaczyłaś sobie tu misję a nie ja lub ktokolwiek inny
@4 067 682: Twój stwór Q.braczek i inne na wzór tych, które już były blokowane .Nowego już nie założysz
Wulkan
Lawa już zaczyna się wylewać.Weź coś na wstrzymanie.
Lawa już zaczyna się wylewać.Weź coś na wstrzymanie.
@4 067 683: porucznik,kokoszamek,Mzgoda,Wiatrak20,Szybkie600 mam wymieniać dalej Qbraczkowy Adamku z Piekar?
emerytka 46 dobrze wiesz że jesteś podłą i zawistną osobą
Nie jedna osoba mi to mówiła i pisała.
Ale cóż mam nadzieję że opamiętasz się w porę i wszystko zrozumiesz
Nie jedna osoba mi to mówiła i pisała.
Ale cóż mam nadzieję że opamiętasz się w porę i wszystko zrozumiesz
@4 067 685: Miałeś 16 prowokacyjnych nicków,zawsze atakuje ten co ma najwięcej na sumieniu
@4 067 685: To już jest fobia, natręctwo, i musimy z tym życ.Prxyjrmnie jest patrzeć na takie osoby z pianą w...
triset A Ty nie umiesz nic więcej napisać tylko vice versa ?
Przecież te Twoje vice versa nie ma pokrycia w faktach.
Przemyśl to co piszesz
Przecież te Twoje vice versa nie ma pokrycia w faktach.
Przemyśl to co piszesz
Sebastian_M
Przecież to ty pisałeś,że miałeś tutaj misję do spełnienia.
A do Admina nie piszę.
Przecież to ty pisałeś,że miałeś tutaj misję do spełnienia.
A do Admina nie piszę.
Słuchajcie ja mam dość jałowych dyskusji.
Odpuszczam Wam i bawcie się tu Sami.
Wypisujcie na siebie te swoje słynne vice versa
Wulkan odpuść im bo szkoda naszego czasu
Odpuszczam Wam i bawcie się tu Sami.
Wypisujcie na siebie te swoje słynne vice versa
Wulkan odpuść im bo szkoda naszego czasu
Emi, no co ja czytam codziennie piszesz paszkwile ze skargami ?
@4 067 699: @4 067 694: Przemyśl swoje postępowanie na czacie,wróć do zakładania nowych nicków i grania w keno
Sebastian_M
@4 067 695: Co chwilę , wklejasz materiały z innych portali, które niemajasie nijak do tematyki tej stronki.
@4 067 702: Nie paragraf,a artykuł , poki co , nie znajdziesz takowego.
@4 067 690: Dokładnie,cały Sebuś...chamstwo i prostota bije z niego pełnym blaskiem
@4 067 708: Daj chociaż jeden taki przykład , bo w Twoim każdym wpisie zarzucane Sebastianowi - znajdziesz .
Robal_36
Tak,zasypuję Admina codziennie setkami a nawet tysiącami skarg na użytkowników.
Tak,zasypuję Admina codziennie setkami a nawet tysiącami skarg na użytkowników.
Napisałem tylko aby była mozliwość połączenia blokady w KG z czatem,zostałem zaatakowany ponownie przez Wulkana...to już jest chore
Trisetum, po to właśnie szukał namiarów @, żeby potem takimi bzdurami pociskać
- pisali, dzwonili, mówili
- pisali, dzwonili, mówili
Ignorować-prosta metoda aby wykluczyć na swoim ekranie dwóch stalkerów Sebusia i Wulkana+ wszystkie ich nicki
Uciekam bo żal to czytać
Emi
Robal
Nie wdawajcie się w takie dyskusje po co
Emi
Robal
Nie wdawajcie się w takie dyskusje po co
@4 067 723: Powinnaś napisać tak : ' nie prowokujcie znów, a bylo tak fajnie '.
Ignorować-słowo klucz.Spokojnie czekać..to ich wyprowadza z równowagi,miłego dnia

Już na samym szczycie.Co to będzie?
@4 067 728: Głowy państwa i politycy otrzymali blokady kont , trolle też otrzymają .
@4 067 723: może masz rację
niech znowu lecą na rekordowe ilości wpisów
niech znowu lecą na rekordowe ilości wpisów
@4 067 729: Pokaż ten, który wybuchł na Islandii w 536 roku i co nastąpiło po nim.
@4 067 729: Szukasz ciekawych fotek na balkon i do piwnicy , czy też na działkę ?

Wulkan
Nie szukam.Mam twoje dwie fotki.Wystarczą na wszystkie pory roku.
Nie szukam.Mam twoje dwie fotki.Wystarczą na wszystkie pory roku.
Wulkan Admin GL zrobił piękny porządek z twoimi nickami RaTur2/paulin- i wystosował idealne oświadczenie co do twojej osoby, podsumowanie twojej egzystencji na wszystkich portalach
Coś pięknego,jak miło to się czyta baju baju
Coś pięknego,jak miło to się czyta baju baju
@4 067 740: Myslisz, że Tuska i Kaczyńskiego interesują opinie we własnym temacie ?
Użytkownik triset stracił możliwość wypowiedzi.
po losowaniu o 14h trzeba cos specialnego przygotować ósemeczki od jutra będą fruwać jak ja je lubie dlatego są w moim temacie na forum propozycje ósemek multi ,trójki mini i lotto może komuś sie co nie co przydało może jutro komuś cos wpadnie
witam. Sprawdziłem tą stronę goldenlotto bo pisaliście, że powinno mnie to zainteresować. Ale nic tam ciekawego nie widzę. Czat niby tam jakiś jest i działa, ale cała strona chyba nie jest już prowadzona. Na samym środku strony głównej można m.in. znaleźć informację:
"Turniej "MAGIC" ważny od 01 stycznia 2018r do 31 grudnia 2018r. !!!"
Przecież to rok 2021 mamy no mniejsza z tym. Generalnie jak widzę "Zacznij wygrywać Fortunę", to zamykam takie strony
"Turniej "MAGIC" ważny od 01 stycznia 2018r do 31 grudnia 2018r. !!!"
Przecież to rok 2021 mamy no mniejsza z tym. Generalnie jak widzę "Zacznij wygrywać Fortunę", to zamykam takie strony
@4 067 751: Moim skromnym zdaniem, każdy kto wkleja jakieś durne wpisy z innych stron, nie mające żadnego związku z naszą piękna stronka , nie powinny mieć miejsca. Takie coś służyło innym celom.Dziekuje, że Pan Admin to dostrzegł.
ogólnie tam się dzieją jakieś cuda niespotykane na skalę światową. Ludzie tu się stresują, że nie ma pracy... a tam można wejść i wygrywać "fortunę", czyli chyba dużo ... i to chyba jest jakoś powiązane z kwotą 25 ... uwaga ... groszy
25 groszy ? to ja więcej za prąd zapłacę żeby uruchomić tą stronę i się tam zalogować
@4 067 754: Pomyśleć, że takie coś prowadzi " były, rzekomo dobry prawnik prowadzący kiedyś kancelarię adwokacką ".Dochód pewnie miał tak ogromny i zainteresowanie, że został zmuszony szukać szczęścia w gwarantowanych wysokich wygranych".
ale apropo groszy pokażę Wam jak wyglądała strona lotto w roku 1998
@4 067 760: To był dobry rok .Więcej takich jak Nikolla, Artur i wielu innych których nie pamiętam , i zawsze można przy Nich i dzięki Nim wygrać.
@4 067 763: Jutro kumulacja. Aby znów coś wpadło, dzisiaj po tym losowaniu zatypuje , po 21:50 nic już nie napisze, a jutro nawet nie zajrzę tutaj. Sprawdzona metoda.
Zestaw 1 wszy
1,3,4,7,13,24,25,26,29,30,40
47,50,51,54,55,56,63,73,74,76,77,80
Zestaw 2 gi
1,3,6,7,12,15,18,21,24,29,30,41,42,50
51,52,59,74 77,79,80
1,3,4,7,13,24,25,26,29,30,40
47,50,51,54,55,56,63,73,74,76,77,80
Zestaw 2 gi
1,3,6,7,12,15,18,21,24,29,30,41,42,50
51,52,59,74 77,79,80
@4 067 770: Były one wcześniej? Nie pamiętam. Nie znam całego czata .