Wpisy 4 067 578 – 4 067 677
20 stycznia 2021 10:11 → 20 stycznia 2021 11:38, 100 wpisów
Wulkan.. Nie pisz głupot... Zobacz jak ciężko trafić 6/10 a dopiero wyzej
@4 067 576: Ty możesz, i rób swoje .Jednak głupota tego nie nazywaj.Bardzo łatwo trafić, popatrz na Sebastiana , Niccolle, czy wielu , wielu innych , którzy trafiają też ładna kasę .To ludzie mający wyczucie do liczb grający na 2 losowania .
Ja tam gram swoimi.. Wolę polec uczciwie.. Bez ściągania.. Zresztą z matmy byłem słaby... Taka lepsza 3 gorsza 4...ale lubilem myślenie logiczne czy łamigłówki
No Nicola to inna liga... Jest naprawdę dobraale też gra dużo i czesto
@4 067 586: Walduś, pamiętaj , porównujemy swoje liczby po losowaniach .
@4 067 590: Czy Ty czasem nie irytujesz i nie nudzisz stałe pliki szac o ' ojcu dyrektorze ?", zadzwoń do niego i wypowiedz się.Tutaj się typuje , gra i żartuje , a sprawy religii są drażliwe , więc zostaw je dla siebie.
@4 067 597: Podzielam opinię, ale nie będę się tutaj produkował.
szkoda, że nie jest natchnieniem dla rodaków, być może nasza sytuacja była by inna w Europie i na Świecie.
Szkoda,że po zaznaczeniu nicków w profil aby zablokować im wpisy w swojej KG nie blokują się wpisy na czacie.Fajna opcja na innych stronkach klikasz ''ignoruj'' i nie widzisz wpisów danego osobnika.Może tutaj kiedyś wprowadzą.
@4 067 602:
No nie wiem,czy taka fajna opcja.Osobnik będzie swoimi wpisami obrabiał Ci tyłek ,a Ty tego nie zobaczysz.Wszyscy inni zobaczą.
No nie wiem,czy taka fajna opcja.Osobnik będzie swoimi wpisami obrabiał Ci tyłek ,a Ty tego nie zobaczysz.Wszyscy inni zobaczą.
Robal_36
Ja nie mam ochoty od rana do 1 w nocy czytać non stop brednie jednego człowieka,ale chcę poczytać wpisy innych normalnych ludzi i też sobie popisać z nimi. Czy moje oczy są skazane non stop na fajki tego osobnika?
@4 067 604: Emi do obrabiania ma inną stronę tu gra wyważonego i mundrości sadzi
@4 067 610: Juz trzy lub cztery dni bylo spokojnie , przyjemnie, aż dzisiaj ktoś musi psuc tu co dobre.Napisz ze swoich wcześniej zablokowanych nicków , a nie produkuj się z nowego.Milutkiej środy
@4 067 602: Gdyby wprowadzono obowiązek dostarczania ksero dowodu osobistego i fotki do rejestracji , to chyba nie byłoby setek nowych nicków ?
Emi076: Ja , i każdy inny może się logować nawet z dziesięciu , czy więcej komputerów . Poki co nie jest to zabronione regulaminem .
Wulkan.To twoje zdanie.
Wulkan.To twoje zdanie.
@4 067 607: Miluskiej środy , wysokich wygranych , dzisiaj, jutro ,zawsze.Poczytam po 15:00
Wulkan .
Taki sobie przybrałeś nick.
Taki sobie przybrałeś nick.
@4 067 619: Proszę, nie psuj mi wspaniałego dnia, którego nie uda się Ci zepsuć , bo nie dam się prowokować.
O tym właśnie piszę,Stalkera trzeba wypalić gorącym żelazem...czyli ignorować-to go najbardziej boli
Paulin i RaTur 2.Na Emi076 też przyjdzie czas.
Trisetum, jak to mówią nasi bracia, z zachodu, każdy garnek znajdzie swoją pokrywkę, w tym przypadku, nomen omen, słuchacza cóż, to internet
@4 067 621: Nawet nie wiesz jak się ma stalker do trolla , a ja nie jestem ani jednym , ani drugim.☮️ ☮️ ☮️
@4 067 625:
pozdrowienia dla 755 użytkowników i graczy, od Bieszczad do Szczecina
755 graczy,którzy wygrywają na stawce i to codziennie.
@4 067 631: Oczywiście , życzę szczerze.Nie wystarczy wkleić z FB fotki z życzeniami, a za 2 godziny siać zgorszenie.Mile to
Witam wszystkich
@4 067 633:
Wklej też coś z FB,bo zgorszenie siejesz cały dzień.
Wklej też coś z FB,bo zgorszenie siejesz cały dzień.
Co robicie ?
Ignorować-najlepsza opcja i zostawić go w swoim świecie..kiedyś może znajdzie w tym małym okręgu drzwi do realnego świata bez nękania ludzi,chamstwa i prześladowania Tak więc powodzenia.
emerytka 46 a Ty od rana już prowokujesz ?
emerytka 46 Z nudów nie wiesz co robić ?
Zajmij się czymś pożytecznym a nie tu na czacie dogryzasz i jątrzysz
Sprawia Ci to radość ?
Zajmij się czymś pożytecznym a nie tu na czacie dogryzasz i jątrzysz
Sprawia Ci to radość ?
Sebastian_M
Pisałam cokolwiek do ciebie ? Nie.Więc się odczep.
Tu masz pewniaki 3-1-4-9
Pisałam cokolwiek do ciebie ? Nie.Więc się odczep.
Tu masz pewniaki 3-1-4-9
Sebastian_M
Przywitaj się ładnie z Wulkanem i jeszcze pocałuj go w krater.
Przywitaj się ładnie z Wulkanem i jeszcze pocałuj go w krater.
@4 067 609: Piszesz że masz dość , że nie chcesz czytać a czekasz na pewnych ludzi?
Też chcesz tu namieszać ?
Czy Wy naprawdę nie macie co w życiu robić tylko zajmujecie się skłócaniem ludzi ?
Apeluję tu o spokój i rozwagę . I o miły klimat .
Bądźmy dla siebie mili a nie podżeganiem jeden na drugiego
Wytypujmy wspólnie liczby i wygrajmy wtedy będzie pozytywny cel naszej pracy
Też chcesz tu namieszać ?
Czy Wy naprawdę nie macie co w życiu robić tylko zajmujecie się skłócaniem ludzi ?
Apeluję tu o spokój i rozwagę . I o miły klimat .
Bądźmy dla siebie mili a nie podżeganiem jeden na drugiego
Wytypujmy wspólnie liczby i wygrajmy wtedy będzie pozytywny cel naszej pracy
@4 067 631: Popatrz na dwa minione dni, jaki był spokój na czacie, do momentu wkroczenia do akcji , nie nazwę tego po imieniu .Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych adekwatnie dosadnych słów , które mogłyby choć w nikłym zarysie określić niecnosc, wyrachowaniem bezwstyd, brak skrupułów, cynizm i jedno zgniłe bajoro trolli, stałe atak jacych poczciwych ludzi .To na tyle.
@4 067 650: Zaczynasz wpisy obraźliwe a teraz znowu aniołkiem się robisz,a ty dziwny jesteś
Tomi zaraz zobaczę
Czuję jakbym zderzył się ze ściana... 3 trafić tylko 1 sztuka mini to kosmos... Ale może 4 zakłady rozpisze
Tomi mam 55
@4 067 651:
Masz rację.Piszesz o sobie.
Masz rację.Piszesz o sobie.
Zaraz wejdzie na inne nicki aby podreperować swoje wpisy....i naturalnie uwiarygodnić ich twórczość
@4 067 652: Nie widze, żadnych obraźliwych słów w tekstach Sebastiana.To Jego piękny apel.
Tomi 65 też się wynurza
@4 067 657: Pisz że starych swoich wcześniej zablokowanych, i tych najświeższych, które Admin w porę dostrzegł.
triset skąd ja Ciebie znam ?
Hmmm..
Niech pomyślę bo kogoś mi przypominasz
Kogoś zablokowanego
Hmmm..
Niech pomyślę bo kogoś mi przypominasz
Kogoś zablokowanego
40,31,3,4,17
30,1,23,34,7
20,11,33,14,27
10,21,13,24,37
No to mam mini... Na sucho
30,1,23,34,7
20,11,33,14,27
10,21,13,24,37
No to mam mini... Na sucho
Emi
Pewnie dopadł tą co miał misję i teraz znowu szuka jakiegoś innego celu
Pewnie dopadł tą co miał misję i teraz znowu szuka jakiegoś innego celu
I końce zostawię takie a tylko liczby będę zmieniać ciekawe ile losowań by weszła 3 mini
66 też możliwe.
6 nie mam a 56 muszę popatrzeć
6 nie mam a 56 muszę popatrzeć
Wulkan
Jakbyś ty pisał ze swoich zablokowanych nicków ,to do północy byłaby zajęta strona.
Jakbyś ty pisał ze swoich zablokowanych nicków ,to do północy byłaby zajęta strona.
triset Ja jestem odblokowany ale Ty nigdy nie będziesz odblokowany dlatego musisz tworzyć nowe niki
Samolot,Lustrzany69.
triset Który to już Twój nik mam zgadywać ?
@4 067 672: @4 067 671: 212+34+67 lepiej nowy nick niż stare wulgaryzmy w twoich wpisach panie Wojciechu dokładnie