Wpisy 4 064 313 – 4 064 412
16 stycznia 2021 19:16 → 16 stycznia 2021 20:48, 100 wpisów
Milioner Forsami nareszcie znam jednego
4 064 297. multijune177 umnie tam w kolekturze zadnych gadzetów niedaja jak nieraz pytam kolezanki co tam pracuje to sie bardzo dziwi ze w innycxh kolekturach sa jakies gadzety
Mulag weź spisz te numery idź zagraj 10 Milionów twoje ustawiłem losowanie DLA Ciebie

Jak się zgadnie ile kasy na te perdoły idzie to łatwiej zrozumieć łzy Rycha oderwanego od działu reklamy
Mulag chyba pójdę zagram to co wylosowała mi reczna maszynka co Ty na to chcę 10 Milionów złotych
Mulag a jak nie znajdę to idziesz do BECZKI i skierowanie na Wyjazd do Holandii do kolegi GTV
Mulag ok zagram zaraz..to narazie potem dam skana..Idę...to zrobić
Jutro pojadę na CPN wysłać totki to może dostanę ołówek
czy tylko są w kolekturach
czy tylko są w kolekturach
bo w Zabkach nie ma
Najgłupsza promo lotka... To kup 7 lotto za 21 złociszy a 8 dostaniesz gratis... Ten cel co to wymyślał Nobla winien dostać...
Multi june.. U mnie gość lepiej... Poszedl skreslic...wziak ołówek a zostawił czerwona kredkeale pewnie kolejny się zdziwil
Mam 3 żubry na strychupić nie wołają... Może jedno wieczorem... Albo chmiel z miodem i cytryna
4 064 339. Gosia__77 ta 21 super
dlugo je macie ...czy jeszcze gdzieś są dostępne
dlugo je macie ...czy jeszcze gdzieś są dostępne
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
ekstra są dzięki
@4 064 340: po wielu kolekturach tego typu gadżety przedstawiciele rozwożą, no fakt, że niekoniecznie po "żabkach", spytaj czasem, czy mają jakiś breloczek, czy kalendarz
Jednym z fajniejszych, co uzyskałem, była drapacza do szyb - super "chodziła"
Jednym z fajniejszych, co uzyskałem, była drapacza do szyb - super "chodziła"
4 064 346. Mulag - masz fajny kubek na kawę
Jeszcze mam czerwony nie dużo mam bo nie mieszkam u siebie tylko klika rzeczy wziołem
4 064 349. Mulag a gdzie te kubki kupiłeś ...dawno...może by dzieci prezent na dzień babci i dziadka zrobiły
Odpisał mi dziś nasz kolega
SPADAJ OSA
Zbigniew podkradem Ci 2 liczby w multi
@4 064 370:
4 064 375. Gosia__77 2021-01-16 (20:11) Nowy Rok Na Bogato z TS
Forsami też mam dziś NIC NIE TRAFISZ
Forsami też mam dziś NIC NIE TRAFISZ
zbigniewg te kupony wysyłane razem z wczorajszą Ej
w Tej grze trafiłam 2/5 1/2
w Tej grze trafiłam 2/5 1/2
Wieść niesie ,że trafisz w lotto , o ile masz takie liczby jak :
13,18,24,28,44,49
13,18,24,28,44,49
Aya, na czat, ralffek raczej nie zaglądał
pierwsza strona, może aktualne
https://forum.multipasko.pl/5029?page=312&sort=&dir=
pierwsza strona, może aktualne
https://forum.multipasko.pl/5029?page=312&sort=&dir=
@4 064 387: Wulkan: ale ile trafię? bo jak jedną liczbę to szkoda zachodu
Piękne te gadżety lotto, zawiozę je do Niemiec , tam pewien facet nosi podobne w uszach, ale nie są tak piękne jak nasze .
@4 064 390: Mysle, że Ty w ciągu kilku sekund możesz sprawdzić ich szanse ,o co prosze, to zagram nimi dodając liczbę 24 .
Co się stało z Panem z Giszowca ? Wklejal wartościowe materiały , zwłaszcza muzę.
Pasko pew ie muszą odcinać żeby ktoś nie wykorzystał ponownie
@4 064 402: Dziękuję , bardzo dobrze , o to mi chodzilo.Przy kumulacji zawsze takie rozdaje
Cotu bedzie
Limity na wygrane ciekawe poco w lotto plus też limit czy nie